Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşlar acil yardım motor alıyorum
forumgrk
13 Nisan 2009, 16:35
keeway superlight 150 almak üzereyken bi arkadaşım 150 cc olması ve keeway olması sebebiyle tiger tavsiye etti 150 nin güçsüz olacagını ve uzun yolda sorun olacağını söyledi yardım edin kafam karıştı
ünlümotor
13 Nisan 2009, 16:39
bence her ikisinide alma mondial 250 mct veye bisan 250 al derim en azından vibrasyon yok
canercamalan
13 Nisan 2009, 16:44
sakın mondial alma arkadaş sni yanlış yönlendirmiş sakın keeway güzel motor fazla gitmez ama sağlıklı motordur en fazla 90 100 basaarsın
mertyagci
13 Nisan 2009, 16:47
Eğer kalite düşünüyorsan ve uzun yol yapacaksan.Keeway Land Cruiser,regal raptor.Bunun dışında Kanuni Caracal 200 ün yorumlarıda güzel.Mondial'e sakın bulaşma.Acele etme biraz araştır burda her kafadan bir ses çıkıyor.
JAKOBEN
13 Nisan 2009, 17:03
Arkadaşlar bu "mondiale sakın bulaşma diye yorum yapanlar" bu motorun ne olumsuzluğunu görmüşler de böyle yorum yapıyorlar acaba? Bir zahmet yazsalar da biz de altımızdaki aletin ne kadar kötü olduğunu öğrenmiş olsak..
STeReO
13 Nisan 2009, 17:05
motora bakmakla bakmamak arasında ki fark ...
mahkum33
13 Nisan 2009, 17:20
kafaya gore yorum yapcagınız yere kulandıktan sonra yorum yapın bence bence mondıal super motor kac defa uzun yol yaptık hiç bır sorunlan karsılasmadık
Gültekin
13 Nisan 2009, 17:32
forumgrk;
Her kafadan bir ses çıkar, hiç bir sonuca ulaşamazsın.
Paran hangisine yetiyorsa, hangisi hoşuna gidiyorsa onu al, paşa paşa bin.
Aldığın motoru tut kulağından doğrucana tanınan bir tamirciye götür, yağını, filtrelerini, fren balatalarını değiştirt, tüm bağlantı cıvatalarını kontrol ettir, hepsini sıktır, çalışmayan ampul, sinyal vs. varsa değiştir, sezonu motorsuz geçirme güle güle kullan.
Bu yazdıklarım motoruna göre 50-100 lira arası tutar, ama kafan rahat olur, huzurlu bir şekilde sürersin.
Hayırlısı olsun.
forumgrk
13 Nisan 2009, 22:10
uzun yolda rahat eden motor lazım bana. mondial düşünmüyorum zaten bir de 2. el almayım keeway sıfır olur içim rahat olur diye düşünmüştüm keeway 150 superlight olan var mı uzun yola çıkan onunla var mı herkese teşekkürler
motorhocası
13 Nisan 2009, 22:11
bence her ikisinide alma mondial 250 mct veye bisan 250 al derim en azından vibrasyon yok
+1:cat:...........
Sinan Er
13 Nisan 2009, 22:13
:) Ben onunla çoook yol yaptım 20.000 km Gitmediiim yer kalmadı.
Titreşim çok performans yok. Onun dışında Alabileceğin en güzel çinli.
Performans istiyorsan zaten 150 cc sana gelmez Caracal güzel seçim ama hem ekonomik hem sağlam hemde titreşim yok Azönce arkadaşla beraber geldik yolsa gidişi süper.
jeynajeyna
13 Nisan 2009, 22:15
keeway güzel motor
Hay.alper.est
13 Nisan 2009, 22:19
Bence v motor olan bir makinaya bakman titreşimi nispeten daha az.
solmyr
13 Nisan 2009, 22:20
caracal200. viragodan daha iyi :cherry: (mübalağa)
forumgrk
13 Nisan 2009, 22:30
kafam iyice karıştı
E-M-R-E
13 Nisan 2009, 22:48
Allah seni bildiği gibi yapsın dicem şindi motoru kullananlardan bir sürü laf yicem, karak senin tarz senin seçim senin acele karar verme derim sadece . .
forumgrk
13 Nisan 2009, 22:54
Allah seni bildiği gibi yapsın dicem şindi motoru kullananlardan bir sürü laf yicem, karak senin tarz senin seçim senin acele karar verme derim sadece . .
:) ama bana hak ver sende
Hay.alper.est
13 Nisan 2009, 22:55
Bende yeni aldım sayılır 1 hafta dolmadı şimdilik memnunum frenlerin ön arka disk olması çok güzel ve etkili.Titreşim devrinde ve vitesinde kullandıkça yok denecek kadar az hiç rahatsız etmiyor.Yani küçük arıntılarda var nedir dörtlü sinyal bulunuyor ön cam rüzgarı his ettirmiyor gibi.Sizinde merak ettiğiniz bir nokta varsa cevaplarım.
solmyr
13 Nisan 2009, 22:57
caracal200. viragodan daha iyi :cherry: (mübalağa)
kafam iyice karıştı
laf olsun diye söylenmiş bi söz değil ha, istersen gir caracal konusunu oku. ben motorumu almak için kimseye danışmadım. motor adaylarını belirledim, sonra adayların konularını okuyarak sabahladım.:cherry:
forumgrk
13 Nisan 2009, 22:57
Bende yeni aldım sayılır 1 hafta dolmadı şimdilik memnunum frenlerin ön arka disk olması çok güzel ve etkili.Titreşim devrinde ve vitesinde kullandıkça yok denecek kadar az hiç rahatsız etmiyor.Yani küçük arıntılarda var nedir dörtlü sinyal bulunuyor ön cam rüzgarı his ettirmiyor gibi.Sizinde merak ettiğiniz bir nokta varsa cevaplarım.
sıfır mı aldınız motoru 2. eli çok az bunun sebebi ne acaba 0 biraz pahalı çünki :)
E-M-R-E
13 Nisan 2009, 22:59
:) ama bana hak ver sende
senin içindeki heyecanı hissediyorum bende yaşadım bir an önce motorum olsun istiyosun güzel tabi ama yanlış karar verdiğini aldıktan sonra öğrenmen ah lar vahlar fayda etmez söylemiş olayım araştır arkadaşım sabırlı ol. . Allah gönlüne göre versin :rendeer: :rendeer:
korkut 250
13 Nisan 2009, 23:01
Bencede araştır her şeyin ne olduğunu öğren sonra pişman olma bence
Hay.alper.est
13 Nisan 2009, 23:09
sıfır mı aldınız motoru 2. eli çok az bunun sebebi ne acaba 0 biraz pahalı çünki :)
İkinci el aldım ilk sahibi motorun taksitlerini ödeyemediği için satıyormuş.Bence sıfırına o para verilmez diyordum bu yüzden ikinci el aldım.
forumgrk
14 Nisan 2009, 00:35
anlıyorum arkadaşlar ama benim de tek araştıracağım yer bu forum o yüzden vereceğiniz cevaplar çok önemli
İkinci el aldım ilk sahibi motorun taksitlerini ödeyemediği için satıyormuş.Bence sıfırına o para verilmez diyordum bu yüzden ikinci el aldım.
bu arada ne kadara aldın
Hay.alper.est
14 Nisan 2009, 00:38
3650 TL aldım
rafel
14 Nisan 2009, 00:39
___ ?????
mertyagci
14 Nisan 2009, 00:45
Arkadaşlar bu "mondiale sakın bulaşma diye yorum yapanlar" bu motorun ne olumsuzluğunu görmüşler de böyle yorum yapıyorlar acaba? Bir zahmet yazsalar da biz de altımızdaki aletin ne kadar kötü olduğunu öğrenmiş olsak..
Kardeşim benimde Mondial'im var beni bu zamana kadar yolda bırakmadı saolsun.Şu anda belki bir kaç sorunu var motor aksamıyla ilgili ama hepsi giderilecek şeyler.Fakat ne parçaları parça nede servisleri servis kimse şimdi bana parça ve servisleri övmeye kalkmasın.O kaporta parçaları hep 2.sınıf malzemeden yapılıyor.Parçaların tırnakları,birleşim yerleri ya sökülürken kırılıyor yada takarken.Bu lafları başka mondial kullanıcılarından bizzat kendim duydum.Birde bu çinli motorlar şans meselesi.Ben arkadaşa şunu izah etmeye çalıştım aslında.'İŞİNİ ŞANSA BIRAKMA'Senin motorun güzel olabilir arıza çıkarmamışta olabilir bu olay senin belki motora çok çok iyi bakmaktan yada şansından kaynaklanıyor olabilir.Birde benim gibi motorunun deli gibi üstüne düşüp,motorunu çok iyi kollayıp,güsel kullanan fakat motorundan birtürlü verim alamayan çinli motor sahipleri var.Senin motorunu kesinlikle kötülemiyorum genel konuşuyorum.Motor alacak arkadaşa tavsiyem bence işini şansa bırakmasın.
forumgrk
14 Nisan 2009, 00:48
3650 TL aldım
tanıdık vasıtasıyla falan mı aldın ben internetten bakabiliyorum sadece ve bulamıyorum
alkadras
14 Nisan 2009, 00:51
dostum bu motorları ben de çok araştırdım. tigera karar kılıyordum ki vazgeçtim. keeway sl'nin görüntüsüne hastayım ama o da 150 cc. cruiser 150 cc olmamalı bence. keeway daha iyi diyorlar. tigerda halledilmesi gereken bazı sorunlar varmış. zincirde falan. asıl önemli olan kasa büyük diyorlar herkes o motora.. ben çok gittim geldim. regal keeway tiger ....
kararımı verdim. para biriktiriyorum. eski de olsa bir virago alıp yoluma bakacağım. zırt pırt motor değiştirmektense biraz daha sabır ...
forumgrk
14 Nisan 2009, 02:39
supershadow 250 iyi gibi yanlız sitesine girdim modeller arasında yok ikinci el eskişehir yakınları illerde olursa düşünürüm
1. eli yok mu niye sitede yok
mertyagci
14 Nisan 2009, 02:41
Regal Raptor DADWY D250 yi tek geçerim her özelliğiyle hepsine bin çeker.
Kumsal41
14 Nisan 2009, 03:00
keeway superlight 150 almak üzereyken bi arkadaşım 150 cc olması ve keeway olması sebebiyle tiger tavsiye etti 150 nin güçsüz olacagını ve uzun yolda sorun olacağını söyledi yardım edin kafam karıştı
kardeş istersen bizde bi motor var xintian 250 detaylari verim bi gör bak istersen... çok temiz bi motordur....
http://www.sahibinden.com/5000_km_temiz_pazarlik_payi_var-38WQQaXQQ7325845WQQpXQQdisplayitem
forumgrk
14 Nisan 2009, 12:13
kardeş istersen bizde bi motor var xintian 250 detaylari verim bi gör bak istersen... çok temiz bi motordur....
http://www.sahibinden.com/5000_km_temiz_pazarlik_payi_var-38WQQaXQQ7325845WQQpXQQdisplayitem
bunun fiyatı neden bi suzukiye göre düşük merak ettim kimse tavsiye etmemişti şimdiye kadar bilen arkadaş var mı
Ozcan
14 Nisan 2009, 12:59
Keeway suprlight 150 zayıf gelecekse, Keeway Cruise250 al birebir Harley benzeri güzel bir ürün.
bballa23
14 Nisan 2009, 23:50
forumgrk;
Her kafadan bir ses çıkar, hiç bir sonuca ulaşamazsın.
Paran hangisine yetiyorsa, hangisi hoşuna gidiyorsa onu al, paşa paşa bin.
Aldığın motoru tut kulağından doğrucana tanınan bir tamirciye götür, yağını, filtrelerini, fren balatalarını değiştirt, tüm bağlantı cıvatalarını kontrol ettir, hepsini sıktır, çalışmayan ampul, sinyal vs. varsa değiştir, sezonu motorsuz geçirme güle güle kullan.
Bu yazdıklarım motoruna göre 50-100 lira arası tutar, ama kafan rahat olur, huzurlu bir şekilde sürersin.
Hayırlısı olsun.
:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat: :cat::cat:
gültekiin abiye kesinlikle katılıyorum sen burda bu soruyu sorarsan kimi motoru kötüler kimi cok iyi der kimi başka motor al der fazla bi sonuca ulasamassın.Sen gültekin abininde dediği gibi paran hangisine yetiyorsa hangisini beğendiysen onu al...:rendeer::rendeer:
honour16
01 Mayıs 2009, 16:20
http://www.sahibinden.com/pesin_5850_!!!_taksit_4000_pesin_4_x_500_taksitleW QQaXQQ13558102WQQpXQQdisplayitem bu da benimkisi :)
EtHeM46
01 Mayıs 2009, 16:57
way bea ne motor , hayırlı satışlar :)
Eğer kalite düşünüyorsan ve uzun yol yapacaksan.Keeway Land Cruiser,regal raptor.Bunun dışında Kanuni Caracal 200 ün yorumlarıda güzel.Mondial'e sakın bulaşma.Acele etme biraz araştır burda her kafadan bir ses çıkıyor.
Çamur at izi kalsın dan başka bir şey yapmıyorsunuz....
Daha motosikletin yok ve kulaktan dolma söylemlerle yorum yapıyorsun:silent:
MCT 250 ile 28000km yol yaptım ve 100 de 95'i artçı ile uzun yol(500km ve üstü)
MCT mi İyi bir arkadaşıma sattım o da askerlik nedeni ile iyi bir arkadaşımıza sattı....
kısacası motosiklet şu anda 40.000km ye yakın ve hala üstüne basarak yazıyorum, İLK günkü gibi yürüyor.
Yanlış ve taraflı yorum yapmadan önce MCT 250 ya da söz konusu hangi marka/model ise kullananların yorumlarını okuma zahmetine girin:cat: bunu yapamıyorsanız abuk subuk yazarak insanların aklını karıştırmayın.
NOT: imkanınız olsa eminim MCT 250 yi alır ve kullanırsınız:bounce:
Regal Raptor DADWY D250 yi tek geçerim her özelliğiyle hepsine bin çeker.
Ne kadar az bilgili ve boş yorumlar yaptığın her puntodan ortaya çıkıyor...
Regal Raptor ile MCT 250 yi yan yana getir ve aralarındaki tek (1) farkı yz bakayım...
Birde fiyat farkını yaz on dan sonra tekrar yazışalım:)
Evet bende merak ediyorum doğrusu..
bunun fiyatı neden bi suzukiye göre düşük merak ettim kimse tavsiye etmemişti şimdiye kadar bilen arkadaş var mı
O bir çakma Suzuki:mrgreen:
Motoru 100 de 100 MCT 250 ve daha ziyade Jinlun 250 olarakta tanınır ancak Suzuki nin Marauder'ine çok benzemkle beraber depolarında Marauder amblemi vardır...Suzuki izniyle tabi olarak.
Not: O da bir Çinli....
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO