PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tvs Apache Mi Kanuni Windy mi?

casper_396
12 Nisan 2009, 12:40
2.el Motor ALmayı Dusunuyorum Apachemi Alayım Yoksa Windy mi?

kartalizma07
12 Nisan 2009, 13:26
kıyaslanacak motor değil bence apache kat kat iyidir windyden.
apache alcak kadar paran varsa bence ybr veya cbf al derim.
çünkü apachede azda olsa titreme varmış. kullananlara sor önce.
windy alacaksan yeni kasasını al muhakkak eskisi yaramaz 2008 ve sonrası iyi diyolar.

yengec_86
12 Nisan 2009, 13:44
bence arkadaşımın dediği gibi ybr veya cbf al derim bende ama ikisi arasında terdüdde apacheden şaşma derim titreşim var ama inanılmaz az yakıyor ve tasarım olarak çok güzel

solmyr
12 Nisan 2009, 13:56
her kıyaslamada, kıyaslama soran eleman seçeneklere almadığı halde ybr cbr tavsiye eden 5 -6 kişi oluyo :P

Tvs bulunduğun yerde servis olanakları varsa,birazda fazla paran al. vindi de kötü motor değil, kullananlar var tanıdığım, sorun yaşamadılar.

tvs 150 lik windi 125 biliyosun.

ancak teknik bir karşılaştırma yaptığında ki ben yaptım ;

piston çaplarında yarım mm farkla tvs daha çaplı, stroklarında tvs ninki yaklaşık 9mm daha fazla.

ayrıca tvs nin sıkıştırma oranı 9.5 iken vindi 9

bu şu demek ; yakıt tüketimleri hemen hemen aynı, çünkü piston çapları birbire hemen hemen aynı olduğu gibi,strok fazlalığından tvsde yakıt daha verimli yakılacak. aynı sebepten daha düşük devirde kullanılacak,daha fazla tork sağlayacak. serviside varsa tvs alırdım ben olsam

dış görünüş bakımından tabi senin zevkin önemli:cat:

sert_apache
12 Nisan 2009, 14:02
bu soruyu sorman bıle yanlış...apache

G.BEREKET
12 Nisan 2009, 15:24
Bencede illa 2 motor arasındaysan kanuniyi hemen çöpe at.
Yanlız apache'de titreşimin olduğunu biliyorum onun yerine cbf150 al derim.

Khutuck
12 Nisan 2009, 18:30
Forum genelinde ikisi arasında Apache daha olumlu eleştiriler alıyor; ancak eğer mümkünse YBR veya CBF çok daha iyi motorlar.

DiKMeN
15 Nisan 2009, 14:23
Tabii ki Apache ;)

korpse
15 Nisan 2009, 14:56
tvs apache(cin malı değil en azından)

KyCd
15 Nisan 2009, 15:36
Bencede illa 2 motor arasındaysan kanuniyi hemen çöpe at.
Yanlız apache'de titreşimin olduğunu biliyorum onun yerine cbf150 al derim.

Neden Çöp? Bence bu kadar önyargılı olmayın...

TVS ile WINDY aşağı yukarı teknik olarak aynı ama fiyat olarak değil... Bence servis kısmını iyi incele, yedek parça bol mu? ucuz mu? yarın öbürgün astarı yüzünü geçmesin...

kadir_3483
15 Nisan 2009, 15:47
2.el Motor ALmayı Dusunuyorum Apachemi Alayım Yoksa Windy mi?

arkadaşım öncelikle kıyasladığın motorun biri 125 lik biri 150 lik windiyle apaçhe kıyaslamak kanuni racer200 le hysung 250 yi kıyaslamak gibi bişiy olmuş:queen::queen::queen:

şehir içi çok kullanıyosan apache derim kıvraklık ve serilik yönünden şehir içi 10 numara makine ama ben zevkime düşkün kişiyim trafikte sağlı sollu kaçmam adam akıllı yolumda giderim uzunyolu severim diosan cbf 150 al derim titresim yönünden rahat edersin :)

E-M-R-E
15 Nisan 2009, 18:48
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: ben cevap vermiyorum saçma bi soru. .

solmyr
15 Nisan 2009, 18:50
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: ben cevap vermiyorum saçma bi soru. .

cevap vermiyorum diye cevap vermen güzel bi paradoks :P

windiyi geçde, sitiyle kıyaslasan bile apaçi,nedenini yukarda yazdım

cakalaz
15 Nisan 2009, 20:59
Apache :P .............

_ferkan_
15 Nisan 2009, 22:26
zuhahahahaha kıyaslamaya bak:P.Tabiki apaçhe.Ama parçasına cici annelerinin nikahını isterler haberin olsun:mrgreen:

motorhocası
15 Nisan 2009, 22:28
C şıkkı :queen:

shadow_57
15 Nisan 2009, 22:32
hehe :D bıde su bazı arkıler cbf al dıor ama baslıgı okumuyomusunuz wındy we apache dıor adam .:mrgreen: ustune ustluk ıste motorda tıtresım war duydugum kadarıyla dıyosunuz.duydugunuz kadarıyla konusup kafa karıstırmayın duydugun kadarıyla dıyıl hıssetıgın kadarıyla yetınıp cwp yazsın o arkadaslar :queen: bu arada kesınlıkle apache suzukı motoru war.ıcındekı parcalardada suzukı yazıo ben bızzat sokulurken gordum

_ferkan_
15 Nisan 2009, 22:35
hehe :D bıde su bazı arkıler cbf al dıor ama baslıgı okumuyomusunuz wındy we apache dıor adam .:mrgreen: ustune ustluk ıste motorda tıtresım war duydugum kadarıyla dıyosunuz.duydugunuz kadarıyla konusup kafa karıstırmayın duydugun kadarıyla dıyıl hıssetıgın kadarıyla yetınıp cwp yazsın o arkadaslar :queen: bu arada kesınlıkle apache suzukı motoru war.ıcındekı parcalardada suzukı yazıo ben bızzat sokulurken gordum

Evet hindistan malı ama suzuki yapıyo diye biliyorum ben.

DiKMeN
16 Nisan 2009, 16:30
Evet hindistan malı ama suzuki yapıyo diye biliyorum ben.

Tam olarak zamanında Suziki ile çalışmış, Suzuki'ye iş yapmış bir zaman sonra da yollarını Ticari olarak ayırarak kendisine iş yapmaya başlamış bir şirket diyebiliriz :cat:

sakinseytan
17 Nisan 2009, 20:59
bizim yan dükkana gecen bi kanuni windy gelmişti 2008 model 4000km demi neydi daha sıfır masuf kedi gibi bi kullanıcısı vardı 1,5 tan veriyo ilgilenirsen pm at

mondializzet100
17 Nisan 2009, 21:04
Tvs Apache.