Orijinalini görmek için tıklayınız : Cross'um Geldi çok Fena :) .....
DETAYİN
11 Nisan 2009, 22:06
Arkadaşlar sebebini bilmediğim bi cross aşkı başladı içimde hersey arkadasın cros makınasını kullanmakla başladı.Bu duygu yıllar önce ilk motor aşkımın başlamasıyla aynı bi duygu bir çok makına geçti elimden ve 2004 ten beri cruiser kullanıyorum sıkıldım artık niklej parlak,yağmurda aman ıslanmasın aman pas yapmasın aman garaja çekeyim aman brandasını örteyim ben yağmur çamur dağa tepe gezmek istiyorum artık ben yeniden aşık oldum ama bu cross aşkıııııı......
Şimdi sitedeki tum crosçular sizi bekliyorum yorumlarınızla nerden çıktı bu aşk ve bu aşkı anlatın bana...
cousinecruis
11 Nisan 2009, 22:08
bir cruiser aşığı olarak transalpide seviyorum. Ama cross farklı bir zevktir. Dilerim istediğin crosu alır yolda gitmezsin :)
DETAYİN
11 Nisan 2009, 22:16
Teşekkür ederim dileklerin için yolda gitmekten sıkıldım zaten heryer benim için yol olmalı aartık :cherry:
faruk59
11 Nisan 2009, 22:20
kim istemez ki crossla dağlarda bayırlarda sürmek,yamurda çamurda ıslanmak.
maddi imkanlar el verse bu motordan başka,birde cross çeksem altıma çok güzel olurdu.
arkadaşlar gel 1000 tlye sana cross alalım,düşme garantili dağlara çıkalım diyorlar ama 6 ay içinde zor gibi görünüyor.kısmet bakalım,belli olmaz heran biişeyler olabilir.
philetoaster
11 Nisan 2009, 22:20
Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum.. Cross un tadına bakmışsın bugün bu yüzden cross a geçmiş bir çok motorcu gibi.. Başlayanın bırakması zordur , öyle değilse bile ilerde illaki garajına bir adet de cross motor dahil eder.. Cross tamamen özgürlüktür.. Üstün başın çamur olduktan sonra , o kurşunsuz benzinin doğayla karıştığı enfes havayı içine çektikten sonra , o tepeciklerden son sürat atlamanın tadına vardığında , tökezleyip yere düşünce içindeki cross aşkının daha da arttığına kendin bile inanamadığında , yağmur yağsa da çıkıp bir güzel üstümü başımı berbat etsem dediğinde anlayacaksın ki cross diğerlerinden çok farklı... En sonunda diyeceksin ki iyi ki cross a geçmişim..
askon
11 Nisan 2009, 22:21
yarın istanbuldamısın gelde cros gör hazerfende gönlündekı olsun
Grayline
11 Nisan 2009, 22:23
Kanuni Enduro200 modeli benim çok hoşuma gidiyor.Hemde ekonomik bi makina.Cros çok farklı bişey.Benim motor üzerinde pek bi deneyimim yok ama ufak of road tarzında bi atvem vardı.Gerekten sınırtanımaz bi alettir bu croslar.Zaten senin de dediğin gibi herhangi bi titizlik gerektiren bi durum yok çünkü yapılma sebepleri bu :)
Hay.alper.est
11 Nisan 2009, 22:30
Crossu bende sevmiyor değilim ama günlük kullanıma ve asfalt yola gelmiyor.Enduro tournig küçük sınıfta yok(Varedero 125 gibi).Yani uçurumlar var sınıflar arasında.Umarım alırsın güzel bir cross oturmazsın selenin üstüne:mrgreen:
ExTReMa
11 Nisan 2009, 22:31
Deniz ne kadar paran var abi önce bunu sorayım :)
DETAYİN
11 Nisan 2009, 22:31
Yorumlar için teşekkürler.Şu anda 29 yaşındayım ilk motor aşkım 13_14 yasında başladı ve birçok motor aldım sattım ama şimdiki aşk ilk heyacan gibi ilk motor aşkının başladığı ilk günkü gibi bu cross beni benden aldı anlatın bu aşkı bana crosçular....
digi_boy26
11 Nisan 2009, 22:32
detayin dostum aynısı bende de oldu :) sende şimdi seyhan var başka tip motora biniyosun onu canın istiyo yakında alırsın da sen :queen: bende de scooter varken arkadaşımın ybr'sine bindiydim olan bana oldu gittim ybr aldım geldim :cherry:
Enduromania
11 Nisan 2009, 22:34
Hoşgeldin arkadaş,en güzeli dual makinalardır,asfaltta da toprakta da utandırmaz,çamurda ve ıslak asfaltta dikkat gerektirir.(herşeyin bir bedeli var.)
Arası yok ne yazık ki,ya arazide oynayacaksın(cross),ya da iki zeminde de sınırlı takılacaksın (enduro)
Enduro makinaya da full cross lastik takarsın ama yolda çabuk yersin o lastiği ve hiç tad vermez asfalt zeminde...
Şimdiden hayırlı olsun.
DETAYİN
11 Nisan 2009, 22:41
detayin dostum aynısı bende de oldu :) sende şimdi seyhan var başka tip motora biniyosun onu canın istiyo yakında alırsın da sen :queen: bende de scooter varken arkadaşımın ybr'sine bindiydim olan bana oldu gittim ybr aldım geldim :cherry:
SS te kullandım ama arzulamadım bu başka bi duygu morotonluktan sıkılmak aynı makınadan tat almamakla alakası yok gibi bu sefer bambaşka birsey oldu işte harbiden cros um geldi :cherry:engel yok yol kötü dmek yok çek gazı gitt özgürlük duygusydu beni motora aşık eden ve şimdi anladımki özgür değilmişim kıstlıymış özgürlük dediğim şey ama bunda sınır yok işte sınırsızsa arzulanan buna AŞK denir ve ben aşık oldum ......
halilihsan
11 Nisan 2009, 22:46
Deniz abi ne bu coşku tam aranıza katıldım derken sen tarz değiştiriyorsun olmadı ki şimdi :mrgreen: Hadi bakalım her şey hayırlısı.
morveotesi
11 Nisan 2009, 23:02
crossun geldıyse wc ye gıt pouahahahha
mterayes26
11 Nisan 2009, 23:14
??????????????????????????????????????
DETAYİN
11 Nisan 2009, 23:34
Deniz abi ne bu coşku tam aranıza katıldım derken sen tarz değiştiriyorsun olmadı ki şimdi :mrgreen: Hadi bakalım her şey hayırlısı.
cruiser i satmıcam o durucak cross aşkı 2 ci alternatif ama bambaşka bi zevk ..
DOSTUM SEN BENCE Bİ GİT ELİNİ YUZUNU YIKA.....:farao::farao:
morveotesi
11 Nisan 2009, 23:40
cruiser i satmıcam o durucak cross aşkı 2 ci alternatif ama bambaşka bi zevk ..
DOSTUM SEN BENCE Bİ GİT ELİNİ YUZUNU YIKA.....:farao::farao:
SENİN YAZDIGIN KONUYA BÖLE CEVAP VERILIR MADEM ALAYA ALIYON KONUYU BENDE BÖLE ALIRIM
mterayes26
11 Nisan 2009, 23:44
SENİN YAZDIGIN KONUYA BÖLE CEVAP VERILIR MADEM ALAYA ALIYON KONUYU BENDE BÖLE ALIRIM
NE ALAKA sacmalıyorsun
By_StaR
11 Nisan 2009, 23:48
! Lütfen Yorumlarımızı Dikkatli yazalım arkadaşım.:cat:
Enduromania
11 Nisan 2009, 23:48
Hemşehrim sen biraz heyecanlı bir arkadaşa benziyorsun sakin ol.:queen::queen::queen::queen::queen::queen::quee n:
genç kaptan
11 Nisan 2009, 23:51
şimdiden hayırlı olsun.
arada vucut tarz degişikligi istiyor arada
halilihsan
11 Nisan 2009, 23:52
@morveotesi dostum ne saçmalıyorsun sen ya git yat saat geç oldu :farao:
muvattali
11 Nisan 2009, 23:54
Tipik bir motorcu tabiatı işte.
Allah hepimizi ıslah etsin :mrgreen:
ucanteneke5
11 Nisan 2009, 23:56
dicek bişey yok diyer cevaplarıda okumadım ama yavaş yavaş doğru yolu buluyosun biraz daha tecrube ve endurocu olucan.:cat:
motorhocası
11 Nisan 2009, 23:58
Hani nerde Crosun:cherry:
DETAYİN
12 Nisan 2009, 00:02
SENİN NASIL ALDIĞINI BİLMEM O ARTIK ALMA YETENEĞİNE KALMIŞ NE DENLİ ANLIYABİLİYORSUN AMA BIRAK BARİ TOPİĞİN CILKINI ÇIKARMA SEN Bİ GİT MORDAN DAĞA ÖTE Bİ RENK VARSA O RENGE BÜRÜN :cat:
Tipik bir motorcu tabiatı işte.
Allah hepimizi ıslah etsin :mrgreen:
Amin cümlemizi AŞK bu AŞK başka bi duygunun heyecanı değil bu ....
Greenut
12 Nisan 2009, 00:31
Valla hocam senin yazını okuyunca benimde içimde bir cross ateşi parladı. Hayır zaten seviyorum bu meredi, birde böyle şeyler dokunaklı geliyor bana, ağlarım valla :) Ben acemi sayılırım ama tavsiyem kalbinin sesini dinlemendir. İki üç mesaj öncesi söylemiş bir kullanıcı, eninde sonunda garajında bir tane crossun olucak diye. Çok doğru söylemişler, önüne geçilmiyor bunun.
Bence daha fazla uzatmadan kavuş ruh ikizi motoruna :)
Selka
12 Nisan 2009, 00:43
Ne demeli.. Benim durum daha vahim.. Cruıser motor aşığıyım. Ama maksi scooter hayranlığım ve konfor zevkim var. Lakin bir F650 GS nasıl ama.. Onun yeride ayrı.. Hatta bide bakkala manava terziye gidecek mondial 125 rt almalı diyom.. Hanım kafayı yedi.. Ne diyim.. Hepsi güzel hepsi ayrı..
DETAYİN
12 Nisan 2009, 00:58
Ne demeli.. Benim durum daha vahim.. Cruıser motor aşığıyım. Ama maksi scooter hayranlığım ve konfor zevkim var. Lakin bir F650 GS nasıl ama.. Onun yeride ayrı.. Hatta bide bakkala manava terziye gidecek mondial 125 rt almalı diyom.. Hanım kafayı yedi.. Ne diyim.. Hepsi güzel hepsi ayrı..
ALLAH yengeye sabır:wiinkk: seninde gönlüne göre versin :cherry:ben çok sık duyuyorum benden dağa çok seviyosun motorunu die bide cross'a AŞK ımı duysa seyirreyle kavgayı...:cherry:
faruk59
18 Nisan 2009, 01:27
biraz toparlayalım işleri alıcaz birertane de cross çıkıcaz dağlara,kendimizi vurucaz bayırlara
DETAYİN
18 Nisan 2009, 01:31
biraz toparlayalım işleri alıcaz birertane de cross çıkıcaz dağlara,kendimizi vurucaz bayırlara
Alıcaz cross dağ bayır uzun yol için maxi scoter zevk için Cruıser hepsinden birertane olsa hiç fena olmuycak ...:)
faruk59
18 Nisan 2009, 01:54
süper diyon da,çok uzun yıllar geçmesi lazım daha...
böyle bişey mi?
http://img18.imageshack.us/img18/4186/28816716875491165317991.jpg (http://img18.imageshack.us/my.php?image=28816716875491165317991.jpg)
asfalt meleği
18 Nisan 2009, 16:31
kim istemez ki crossla dağlarda bayırlarda sürmek,yamurda çamurda ıslanmak.
maddi imkanlar el verse bu motordan başka,birde cross çeksem altıma çok güzel olurdu.
arkadaşlar gel 1000 tlye sana cross alalım,düşme garantili dağlara çıkalım diyorlar ama 6 ay içinde zor gibi görünüyor.kısmet bakalım,belli olmaz heran biişeyler olabilir.
1000 tl lik motosikletle dağda bayırda orta yerde kalma ihtimali de var.. aldığın motosikletin sorunsuz ve temiz olmasına dikkat etmeyi unutma :)
faruk59
19 Nisan 2009, 01:26
en fazla üstüne benzin döker yakarım 1000 tl ye motor alıcam çok canımı sıktımı dinlemem vallah
enerovic
19 Nisan 2009, 01:34
bende 2004 model xl 200 var. düşük cc istiyosan bence sende bi tane al derim. çok güzel makine her yola geliyo. yalnız kumda biraz zorlanıyor o yüzden arka lastiği araziye çevirdim.hızlanması torkundan dolayı süper.piyasası da çok makul 2004 model 4 bin tl ye güzel motorlar var gerçi cc, model ve fiyat belirtmemişsin ama bu motoru bir düşün derim.
faruk59
19 Nisan 2009, 01:39
durumum müsait olursa benimde düşündüğüm motorlar arasında xl200
chopperrider
19 Nisan 2009, 08:42
motorumu bi güncelliyeyim sonra bi kanuni cross250 çekicem ben de inşallah.
halilihsan
19 Nisan 2009, 09:43
süper diyon da,çok uzun yıllar geçmesi lazım daha...
böyle bişey mi?
http://img18.imageshack.us/img18/4186/28816716875491165317991.jpg (http://img18.imageshack.us/my.php?image=28816716875491165317991.jpg)
:queen: Ben bir yerden tanıyorum bu motoru :queen:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO