Orijinalini görmek için tıklayınız : Yurtdışından Vekalet Gönderme Yardım!
KEMALETTİN
08 Nisan 2009, 21:37
Arkadaşlar uzun süredir motorumun devir sahibini arıyordum ve sonunda buldum.Ancak arkadaş Londra'da yaşıyor.Bana Londra'dan nasıl vekalet gönderebilir.Yardımcı olursanız sevinirim.
facia42
08 Nisan 2009, 22:12
hiç bir bilgim yok ki..
farklı ülkeyi bilmem ama,farklı şehirlerden vekalet göndermek olmuyor zannedersem.. yani aynı notere ikiniz beraber gitmeniz lazım..
böyle biliyorum ben
draggy
08 Nisan 2009, 22:17
Gördüğüm ihtiyaç üzerine mesajlarımı siliyorum......
kurubuz
08 Nisan 2009, 22:18
öncelikle vekalet metnini hazirla.londra daki adama gonder o da turk konsolosluguna gidip sana vekaletname cikartsin.konsoloslarin noter yetkisi vardir. sana vekaletnameyi ucak posta (air mail)ile gonderir. bir haftada eline gecer
KEMALETTİN
08 Nisan 2009, 22:39
hiç bir bilgim yok ki..
farklı ülkeyi bilmem ama,farklı şehirlerden vekalet göndermek olmuyor zannedersem.. yani aynı notere ikiniz beraber gitmeniz lazım..
böyle biliyorum ben
Yok şehirlerarası vekalet gönderilebilmekte.
Konsolosluklardan vekaletname alabilir ve sana yolluyabilir.
sağolun.
öncelikle vekalet metnini hazirla.londra daki adama gonder o da turk konsolosluguna gidip sana vekaletname cikartsin.konsoloslarin noter yetkisi vardir. sana vekaletnameyi ucak posta (air mail)ile gonderir. bir haftada eline gecer
Peki,arkadaşa ruhsat ve kimlik fotokopisi mi göndermem gerekecek?Bir de vekaletname metnini adamın dili ile yazmam gerekiyor değil mi?
draggy
08 Nisan 2009, 22:43
KEMALETTİN
08 Nisan 2009, 22:49
Ruhsat bilgileri ve kimlik bilgileri gerekiyor, benim aldırttığımda fotokopi göndertmedim ben, Dayımın araba satışını yapmıştım. Konsolosluk mühürlü ve vekalet verenin bilgileri ile fotografının olduğu bir belge veriyorlar kaşeli. Standart metinleride var, sende yazdırtabilirsin :)
Çok teşekkür ederim.Anladığım kadarı ile,ben arkadaşa bilgileri göndersem konsoloslukta herşeyi kendisi halledebilir galiba.Ha unutmadan vekaletin süresi isteğe bağlı mı oluyor?
draggy
08 Nisan 2009, 22:54
iptaluyelik02
29 Nisan 2010, 09:38
hiç bir bilgim yok ki..
böyle biliyorum ben
Allah senden de razı olsun,
adam cevap arıyor,çare arıyor sen kendi cevapsızlığını anlatıyorsun
WOLKANWOLKAN
29 Nisan 2010, 10:46
vekaletin süresi, miktarı koşulları konusunda her şeyi istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz
saygılar
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO