Orijinalini görmek için tıklayınız : motor aldımmmm..
storm150_mmk
06 Nisan 2009, 00:26
slm arkadaşlar sonunda alıcam alıcam dedim ve mondial 151 rs aldıum 2006 model motor ama daha 3000 km de kırmızı dehset bise motorla 100 ü görebildim ve aldığım saat icerisinde kaza yaptıım cok fena bi kaza yaptım ama motorda ufak bi cizik var :silent: o nası olyo yha bndede hicbise yok ama :mrgreen::queen:
TUNARIDE
06 Nisan 2009, 00:30
hayirli olsun
allah beterinden saklasin
Hayırlı olsun kaza içiin geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın...
Hay.alper.est
06 Nisan 2009, 00:31
Hayırlı olsun aman dikkat aldığın gibi kaza soğutmasın seni motordan.
sero35
06 Nisan 2009, 00:35
dıkkat et dostum.dakka bır gol bır yapma.bıraz alıs motora sonra gazlarsın.motorun sakası agır olur.gecmıs olsun.
ERYİLMAZ
06 Nisan 2009, 00:37
hayırlı olsun güle güle kullan:rendeer::rendeer:
aman dikkat et huyunu suyunu bilmediğin motorla hız denemesi falan yapma. alış motora önce tanı makinayı:cat::cat:
EvildoeR
06 Nisan 2009, 00:38
oncelıkle hayırlı olsun sonrada gecmıs olsun kardesım dıkkat et.motor ne olursa olsun motoru tanımadan anlamadan cok fazla artaksıyona gırmeye calısma soledıgın motorun sanırım sıtede de ılanı var.neyse tekrar hayrlı olsun...
blt_59
06 Nisan 2009, 00:38
o motorla 100 görürsen kaza yapmak imkansız,geçmiş olsun dikkat edelim arkadaşlar ::stretche
storm150_mmk
06 Nisan 2009, 00:57
herkese teşekkürler
o motorla 100 görürsen kaza yapmak imkansız,geçmiş olsun dikkat edelim arkadaşlar ::stretche
nasıl oluyor anlamadımda :silent:
TORAMAN
06 Nisan 2009, 01:02
Hem hayırlı olsun hemde geçmiş olsun diyeyim o zaman.
Aman dikkatli ol.:cat:
siyah_beyaz
06 Nisan 2009, 01:04
Evet hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun. Korumasız çıkma sakın yola gideceğin yer 100 metre bile olsa
A.Y.F.E.R
06 Nisan 2009, 01:23
hayırlı olsun
ü_soysaraç
06 Nisan 2009, 01:23
öncelikler hayırlı olsun!..:cat: sonrasında geçmiş olsun!...:pale: hızdan ziyade güvenli ve zevk alarak motorsiklet kullanmak önemli!.. lütfen dikkat!...
shadow_57
06 Nisan 2009, 01:27
bu kadar kucuk yaralar almadan kurtulduna dua et gecmıs olsun daha dıkkatlı kullan derım alısana kadar motoru bı tanı huyunu suyunu ona gore hız yap
mach1
06 Nisan 2009, 01:28
Hayırlı uğurlu olsun tanımadığın motorla çok basma:cat:
motorhocası
06 Nisan 2009, 01:28
Hayırlı olsun hız felakettir:mrgreen:
willy_chorlu
06 Nisan 2009, 02:06
hayırlı allah kötüsünden saklasın geçmiş olsun
akaplan
06 Nisan 2009, 02:33
kaza iii dir cesaretli olursun bendede öle oldu çok geçmiş olsun:((
3nokta
06 Nisan 2009, 03:22
arkadaşım sanki motoru bize aldın
desem olmaz tabi
ilk motor ilk aşk
uzun yolda yaşlanın
SonpoL
06 Nisan 2009, 04:01
slm arkadaşlar sonunda alıcam alıcam dedim ve mondial 151 rs aldıum 2006 model motor ama daha 3000 km de kırmızı dehset bise motorla 100 ü görebildim ve aldığım saat icerisinde kaza yaptıım cok fena bi kaza yaptım ama motorda ufak bi cizik var :silent: o nası olyo yha bndede hicbise yok ama :mrgreen::queen:
Arkasım motorun için hayırlı olsun demek isterdim fakat goruyorum ki son derece bilinçsiz bir kullanıcısın. Motor hayalini gerçekleştirmen çok ama çok güzel bir durum ve anlatılmaz yaşanır. Fakat Daha ilk deneyimlerinde amacları şehir içinde sıkışık trafiklerde rahat rahat ilerlemen maksadı ile üretilmiş bir scooter tipi motosikletle, altında race makina varmış gibi basarsan ve tecrubende yoksa kazalar büyük bir olasılık ile kaçınılmazdır. Gordugume gore foruma daha öncelerden üye olmuş birisin. Hiç mi okumuyorsun, hiç mi duymuyorsun yazılanları, konuşulanları. Kendi hayatın için konuşmuyorum. Başka insanların hayatları için konuşuyorum. Sen hiç bir şekilde insanların hayatını kendi zevklerin için riske atamazsın ! İşin traji komik tarafı kazadan zevk almış gibi gorunuyorsun ! Senin burada arkadaslar motoruma nihayet kavuştum, fakat bir anlık bilinçsiz davranarak gaz açtım ve motorumu amacı dışında kullanarak kaza yaptım ve bundan çok büyük ders çıkarttım diyerek örnek teşkil edeceğine, bu tip bir konu açmış olman çok acı. Senin adına üzülüyorum. Umarım sende bilinçlenirsin ! Daha fazla uzatmak istemiyorum. Bu dediklerim sadece motosiklet değili her araç içindir. Umarım demek istediğimi anlamışsındır. İyi günler.
storm150_mmk
06 Nisan 2009, 10:16
Arkasım motorun için hayırlı olsun demek isterdim fakat goruyorum ki son derece bilinçsiz bir kullanıcısın. Motor hayalini gerçekleştirmen çok ama çok güzel bir durum ve anlatılmaz yaşanır. Fakat Daha ilk deneyimlerinde amacları şehir içinde sıkışık trafiklerde rahat rahat ilerlemen maksadı ile üretilmiş bir scooter tipi motosikletle, altında race makina varmış gibi basarsan ve tecrubende yoksa kazalar büyük bir olasılık ile kaçınılmazdır. Gordugume gore foruma daha öncelerden üye olmuş birisin. Hiç mi okumuyorsun, hiç mi duymuyorsun yazılanları, konuşulanları. Kendi hayatın için konuşmuyorum. Başka insanların hayatları için konuşuyorum. Sen hiç bir şekilde insanların hayatını kendi zevklerin için riske atamazsın ! İşin traji komik tarafı kazadan zevk almış gibi gorunuyorsun ! Senin burada arkadaslar motoruma nihayet kavuştum, fakat bir anlık bilinçsiz davranarak gaz açtım ve motorumu amacı dışında kullanarak kaza yaptım ve bundan çok büyük ders çıkarttım diyerek örnek teşkil edeceğine, bu tip bir konu açmış olman çok acı. Senin adına üzülüyorum. Umarım sende bilinçlenirsin ! Daha fazla uzatmak istemiyorum. Bu dediklerim sadece motosiklet değili her araç içindir. Umarım demek istediğimi anlamışsındır. İyi günler.
dediklerinin hepsi doğru fakat motorsiklet de acemi değilim fazla olmasada 1,5 - 2 snedir abimin motorun kullanıyorum cok kaza atlattım ama kaza yaptıkca anlıyorsun nasıl kullanacağını hatalıyım hep de hatalıylıydım kötü örnek olabilirim belki amamotor sürmeyi bildiğinde güzel bilmediğinde felakettir sonucta 2 tekerlekli bi alet yani hicbi can güvenliğin yokk..
halilihsan
06 Nisan 2009, 16:18
Hayırlısı olsun
canercamalan
06 Nisan 2009, 16:19
hayırlı olsun kazasız belasız :)
B-A-N-U
06 Nisan 2009, 16:21
Hayırlı olsun...
Enduromania
06 Nisan 2009, 16:41
Sen de benim gibi heyecanlısın anlaşılan.
Hayırlı olsun dostum,dikkatli ol.
Kaskını,eldivenini ve dizliğini tak mutlaka.
askon
06 Nisan 2009, 18:42
öncelıkle hayırlı olsun motorun hep arkasından ALLAH kaza bela vermesın temennısınde bulunurum. yınede öyle olsun ama yapmışsın kazanı ALLAHbeterınden saklasın DIKKATLE OKUMANI İSTERİM . büyük oğlum 10 yaşında denızden korkar ortanca oğlum dırek dalar 4 yaşında yüzme bılmez korku nedır onuda bılmez gözüde karadır .ben en cok ondan korkarım hep ona dıkkat ederım .bu yazx öğretcem tabii ama nafıle onunla cok uğraşacağım motora kendi basına bınıyor motoru sallamaktan orta ayağını kırdı .ona göre durduğu yerde gıdıyor cünkü dıyeceğim şu bazılarının kanı cok kaynar onun icin motorun frenlerıne basmayı bildiğin gibi kendi nide frenlemeyi bileceksın nacizane abi tavsıyesı
siyahatmaca
06 Nisan 2009, 19:10
Hem hayırlı hem de geçmiş olsun ve de son olsunnn.
storm150_mmk
06 Nisan 2009, 19:11
öncelıkle hayırlı olsun motorun hep arkasından ALLAH kaza bela vermesın temennısınde bulunurum. yınede öyle olsun ama yapmışsın kazanı ALLAHbeterınden saklasın DIKKATLE OKUMANI İSTERİM . büyük oğlum 10 yaşında denızden korkar ortanca oğlum dırek dalar 4 yaşında yüzme bılmez korku nedır onuda bılmez gözüde karadır .ben en cok ondan korkarım hep ona dıkkat ederım .bu yazx öğretcem tabii ama nafıle onunla cok uğraşacağım motora kendi basına bınıyor motoru sallamaktan orta ayağını kırdı .ona göre durduğu yerde gıdıyor cünkü dıyeceğim şu bazılarının kanı cok kaynar onun icin motorun frenlerıne basmayı bildiğin gibi kendi nide frenlemeyi bileceksın nacizane abi tavsıyesı
tavsiyen icin saol abicim allah analı babalı buyutsunn
E-M-R-E
06 Nisan 2009, 19:15
kontrolsüz güç, güç değildir. ..! :mrgreen:
explosion999
06 Nisan 2009, 19:16
hayırlı olsun
genç kaptan
06 Nisan 2009, 19:27
hayırlı olsun güle güle kullan
vukuat
06 Nisan 2009, 21:39
öncelıkle hayırlı olsun aman dıkkatlı olalım kardes gecmıs olsun
redriwer
06 Nisan 2009, 22:00
hayırlı olsun arkadaşım hemde çok hayırlı olsun ki bi daha kaza bela görmeyesin aman dikkat
berk_r1
06 Nisan 2009, 22:06
hayırlıolsun kardeşim :) ama sen neyaptın hemen öyle :mrgreen: bunlar tecrübeyi arttırır aslında yeterki ders almayı bil :wiinkk:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO