PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : volantın içine yağ geliyor

moto-x
05 Nisan 2009, 22:10
volantın içine yağ sızıyor ben daha önce vites milinden sızıyor diye konu açmıştım ama hayır volantın içine yağ geliyor volanttanda yere akıyor ama öyle çok şiddetli değil damla damla volantın kapağını açtım bobinler falan hep yağ olmuş bu volantın kartele girişinde nasıl bi şey var contamı ne neden sızıyor bu yağ volantı falan sökmem lazım heralda nereden sızdığı görülmüyor çünkü marş dişlisi var orada

mach1
05 Nisan 2009, 22:28
Keçe ve o Ring conta var:)Ordan kaçırıyordur bu sorun bir çok çin malı motorda vardır.

fehmiilker
05 Nisan 2009, 22:51
aynı sorun bendede var. elektronik tasını söküp bakcam bakalım keçeyi değiştirebilcemmi. inşallah motoru dağıtmaya gerek kalmaz.değiştirmişken vites milinin,ön dişlinin,ayak marşının kecelerinide değiştirmeyi düşünüyorum.

moto-x
05 Nisan 2009, 23:13
acaba motorun dağılması lazımmı orda keçemi contamı ne var nasıl değişiyor rialli.com da con ta keçe falan var onların içinde varmıdır

http://www.rialli.com/urunler/cin-grubu/65_conta-ve-kayis-grubu/?sirala=5&ara=

fehmiilker
05 Nisan 2009, 23:53
conta yoktur . kece vardır elktrnk tasını sökküp tornavida ile çıkarcam bakalım keceyi.
motoru dağıtmadan olur gibi geliyo

excalibur90
06 Nisan 2009, 10:24
Zinciri aşırı yağladıysan senin volan dediğin elektronik kısmına yağ gidebiliyor.İnş sorunun zincirdendir yanlız bu vites mili keçelerini motoru dağıtmadan değiştirmek mümkünmüdür acaba

kartel 3 parçadır sağ sol orta elektronik kısım sol tarafta.Kartelin sol tarafı açılır kaça zaten sol karteldedir keçe değişir kartel kapağına yeni bir conta
ondan sonra yollar senin :cat:

moto-x
06 Nisan 2009, 20:47
teşekürler mecburen contayı değişecez

seytans
06 Nisan 2009, 21:15
o keçeler içerdendir içten bloka yerleşiktir. o blok kapağını söküp kapağı sökerken güzel sökersen contaya zarar vermeden sadece keçeyle halledersin he kapağı çıkartırken conta yırtılırsa bi adette conta...senin o içerden çıkacak keçe tek dudaklıdır onu sanayiye görütüp çift dudaklısını bulursan senin için daha iyi olur...yardımcı olduysam ne mutlu...

moto-x
06 Nisan 2009, 22:25
o keçeler içerdendir içten bloka yerleşiktir. o blok kapağını söküp kapağı sökerken güzel sökersen contaya zarar vermeden sadece keçeyle halledersin he kapağı çıkartırken conta yırtılırsa bi adette conta...senin o içerden çıkacak keçe tek dudaklıdır onu sanayiye görütüp çift dudaklısını bulursan senin için daha iyi olur...yardımcı olduysam ne mutlu...

abi rialli.com da varmıdır bulunduğum yerde motorcu yok mecburen internetten almam lazım

seytans
06 Nisan 2009, 22:34
nerde oturuyorsun ?? motorcu olması gerekmez çevrence olan sanayilerde o-ringciler-keçeciler-rulmancılar tarzında olan dükkanlarda bulabilirsin.. ;) aklımda yanlış kalmamışsa SFK diye olan iyi markada vardı galiba...

moto-x
06 Nisan 2009, 23:34
burda araba tamircisi var abi onda olurmu

seytans
07 Nisan 2009, 01:04
büyük bir tamirciyse olabilir fakat senin elindeki ölçüde onda olcağını sanmıyorum o kadar çeşit koyacağını sen en yakınındaki sanayi sitesine git dediğim gibi olan bir dükkan bulacaksın...

moto-x
07 Nisan 2009, 11:47
zaten dediğm yer sanayide