PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yamaha&Honda

ozubeq
30 Mart 2009, 23:04
Meraba Arkadaşlar sitede aradım ama göremedim Bu iki Motor Kıyaslandımı diye eğer varsada özür dilerim.
Malesef Çok Fazla Bir Bütçem Yok arkadaşlar ve vitesli motor istiyorum Honda CG 125 mi Yoksa Yamaha YBR 125 mi sizce daha iyi olur Veya sizin Önerebileceğiniz Bir motor varmı Önem verdiğim Tek şey Sağlamlık ve dayanıklılık yani Bana çok fazla sorun çıkartmayacak evden işe işten eve gidebileceğim bir motor almak istiyorum...
Yardımlarınız için Şimdiden Teşekkür Ediyorum
Yolunuz açık olsun...

StoneOfDeath
30 Mart 2009, 23:07
ybr 125ı tavsıye ederım ısrarla

Khutuck
30 Mart 2009, 23:16
CBf150'ye de bak derim.

canercamalan
30 Mart 2009, 23:17
ybr hem daha yakışıklı hemde sağlamlığını dünyaya kanıtlamış motor :) cg kötü demiyorum bu arada cg de süper motor ama ybr daha iyi hem egzost sesi daha tok :)

ilhan YAZICI
30 Mart 2009, 23:19
bu muhabbet bitmez dostum ikiside iyidir bütcen hangisine uyuyorsa onu al sen.

canercamalan
30 Mart 2009, 23:21
ybr ybr ybr :P 125 likler arasında ybr ama 150 ye geçersen honda cbf 150 :cat:

Barış Şuşut
30 Mart 2009, 23:29
cg üretimde değil ancak 2. elini bulursun.. oysa ybr yıllardır rüştünüispat etmiş bir motor bana göre 125 kategorisinin tartışılmaz en iyi modeli..2. el pazarı var.. yedek parçaları bulunur. yani cg den bi adım öndedir.

fatihsevim
30 Mart 2009, 23:50
ya hep aynı muhabbet bakın adam size 2 motor sunmuş ikisinden birisi onerin bu iki motoru arastıran diger motorlarıda gormuştur kardeş kardeş motorlar sunlar ben soyleyeyım bi dana soylenmesın bence
1)honda titan(cg)
2)honda cbf150
3)honda cgl125
5)yamahaybr125
6)tvs apache
7)keaway speed150(macar ybrsı)

bana sorarsan yanı paran varya cbf yada ybr al ama tvsde hos motor haa param yetmedı dersen titan al ama sıfır makıne isterim dersen keaway al cglyı en sona koydum kendı motorumu cunku tipi guzel değil ya:cherry:

ama gelelım senın soruna

paran hangısıne yeterse onu al bence ama titanı dusun bence

cunku tıtan saglam hızlı az yakar
ybrde aynı ama honda fanatikliği ne yaparsın:)