Orijinalini görmek için tıklayınız : Fuara giderken yaptığım kaza...
aSuBaYaH
23 Mart 2009, 16:44
geçmiş olsun, özel servislerde çok dikkat ediyorum bu çinmalı olan 13 jantlı motosikletler çok çabuk jant kırıyor, bence servislerinizle görüşün, 130 70 13 yerine 130 80 13 lastikler takmayı deneyin yani bir üstü olan daha kalın lastikler. bence daha güvenli olur.
OGLUMVE BEN
23 Mart 2009, 16:52
geçmiş olsun ark bende geçen hafta aynı şekilde bi kaza yaptım
forum da takip etmişsindir
Lucifercod
23 Mart 2009, 16:53
ben sabah arabalı vapura yetişecem diye yerde 10 metre sürüklendim motorla birlikde bu fuara gelmeme engelmiydi tabiki hayır kaldırdım motoru ve aynen devam :queen::queen:
büyük geçmiş olsun dostum...
canercamalan
23 Mart 2009, 16:54
hellaaaall :)
trooperx
23 Mart 2009, 17:35
çok geçmiş olsun arkadaşım , bunnarı görmek hele ki sizin gibi çok km yapmış arkadaşların başına bunnarın geldiğini görmek benim gibi motosiklet sevdasına yeni tutulanlar için gerçekten ürkütücü . allah korusun beterinden saklasın sizi hepimizi :S
schizoprenic
23 Mart 2009, 17:45
geçmiş olsun
sağolun arkadaşlar... fuara gelmeme engel olmadı bir kuryeci arkadaşı durdurup fuara kadar gittim :) onada burdan teşekkür ederim... 90 95 gibi bir hızla gidiyorduk ve artçımda vardı epey ağırdık çukurun sonuda çok keskin olduğu için bu hale geldi
aktör56
24 Mart 2009, 01:01
geçmiş olsun inş bişey yok sende .
Geçmiş olsun.. Bu çukurlar yüzünden sağ şeritten gitmem gerektiği halde soldan gittiğim ya da çukurları es geçmek için cambazlık yaptığım oluyor... Engel atlama gibi.. platform oyunları gibi birşey.
hondaRED
24 Mart 2009, 01:13
geçmiş olsun kardeşim :S daha büyüğüde olabilirdi allah korumuş... motoruda korusaydı keşke:cherry:
aparat
24 Mart 2009, 01:20
kardeşim çok geçmiş olsun allah beterlerinden esirgesin..
Amin amin Sağolun arkadaşlar...
Gecmis olsun:S malesef bu cukurlar heryerde war. aynisi benimde basima geldi :D gidonu kaldirdim arka teker sert carpinca motor saga yatti arkamda tir vardi allah korudu biraz suruklendim kenarda sonra hemen eve dondum:) tekrardan gecmis olsun..
Çok geçmiş olsun benzer bir çukura topkapı girişinde düşmüştüm.
Güzel istanbulumun, güzel yolları işte.
yürekçe
24 Mart 2009, 09:51
geçmiş olsun kardeş...
Ramazan Can
24 Mart 2009, 09:52
Geçmiş Olsun ..dikkat Etmeliyiz... Etrafta çukur Kaynıyor...
Amin Sağolun arkadaşlar..
dede350z
24 Mart 2009, 15:12
honda beatimle daha kötülerine istemeden bende düşüyorum ama çok şükür hiçbirşey olmuyor. Fark var.
gerçekten haklısın hemde büyük bir fark var bir daha ki motorum kesinlikle honda olacak...:cherry:
by_001
24 Mart 2009, 15:37
honda beatimle daha kötülerine istemeden bende düşüyorum ama çok şükür hiçbirşey olmuyor. Fark var.
:pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::p
senin............................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...............................................:wi inkk:
illaki çin mallarına vurguluya vurguluya kötülüceksiniz kalitesizse o benim sorunum!!!
serkanADH13
25 Mart 2009, 13:00
bence hakkını kanunı yollardan aramalısın,
bu tür durumlarda kanuni işlem uygulamak gibi hakların oldugunu bılmelısın çünki,
inş polıs felan gelmış ve tutanak tutturmuşsundur...
resımlı kanıtlı felan...
aggressive
25 Mart 2009, 13:23
turkıyenın yollarında kanun yok malesef gecenlerde karayolalrına maıl attım arkamdan 130la benı sıyırıp gecıyolar dedım sag serıtte 80 le gıtmek suc mu dedım hızlı gıdınce motor hızlı gıdıyo oluyo yavas gıdınce araba altına alıyo onlarda olmadı bozuk yol yuzunden sen kaza yapıyosun motorculara yaşamak harammış gıbı sankı :(
atlantic
25 Mart 2009, 13:28
çok geçmiş olsun arkadaşım. bu tür çukurlara çok dikkat etmek gerekiyor. geçenlerde beyaz masaya web sitelerinden mesaj yazdım, E5 güzergahı Bakırköy-Mecidiyeköy arasındaki çukurlardan dert yandım. Aracımın iki kere lastiği yarıldı bu yol üzerinde çünkü. 10 gün sonra cevap verdiler çukurların kapatıldığına ve yama yapıldığına dair. Ertesi gün merakla yine çıktım yola. Evet bir kısmını kapatmışlar ama en derin olanları halen duruyordu. Yarım yamalak iş yapmışlar yani. Neyimiz tam ki?
Çok geçmiş olsun tekrardan. Videoyu ekleyebildin mi bu arada? Ben mi göremedim?
by_001
25 Mart 2009, 14:07
arkadaş kaza yaptım diye topicc açmış...biride gelmiş
benim motorum seninkinden iyi muhabbeti yapar yaa..
insanlık mı buuu..adamlık mı yanii..yok bu motor çin maliymış
arkadaşınki hondaymış bak heleee..tam yeri demi burası..
yazdıgı klawye bile çin mali haberi yok..honda dediği motoru sök
100 parça çıktıysa 90 ında made ın chına yazmıyorsa gel..
Affferim sanaaaa... İyiki honda almışsınnnn.
Arkadaş geçirdiği kazayı anlatıyor sen honda diyorsun. Ya değil sende honda uzay gemisi olsa FARK ETMEZ ama...
Neyse geçmiş olsun arkadaşım bu arada. Maalesef yollar tuzakla dolu.
Sağolun arkadaşlar boşverin anlamazlar nekadar söyleseniz boş!!!
GozgurS
26 Mart 2009, 00:27
Geçmiş olsun, kış mevsiminde olduğumuzdan dolayı yolların hali çok kötü maalesef, belediyede gerekli onarımı yapmayınca ortaya böyle üzücü kazalar çıkıyor. Allah büyük kazalardan korusun hepimizi...
Gönül isterki herkesin bindiği motosikletlerin kaliteli olmasını ama bütçede çok önemli. Unutmayınız ki eğer Çin motorları piyasaya girmemiş olsaydı şuan motosiklete binmek birçok kişi için sadece ve sadece hayal olarak kalırdı.
Kazasız belasız günler......
akkaya
26 Mart 2009, 00:34
Geçmiş olsun kardeşim Allah beterinden saklasın.Yollar köstebek yuvasına döndü artık,kazalarda haliyle kaçınılmaz.Yollarda ciddi bir düzenleme yapılmazsa motor yerine traktörle falan gezmek zorunda kalacagız.(özellikle bu sene)
http://video.google.com/videoplay?docid=1668352006185181542
kaza anı videonun sonunda
stunt man
26 Mart 2009, 00:43
iyi pek fazla hasar yokmuş::wiinkk:
öncelikle geçmiş olsun çok şükür pek hasar yokmuş
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO