PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : armode mont

mterayes26
19 Mart 2009, 21:04
armode prEN 1621-1 seri numaralı mont aldım bugun 150 tl- 5 taksıt . Bunün eskişehir 2 derece ve ayaz var çok fena üşüdüm motor üstündeykende ayaktaykende , içimde ince bir kazak vardı acaba bunun içine daha kalın kazak mı giymek gerekir yada içine tulum falan mı ? koyacağız yardım lütfen

stubborn
19 Mart 2009, 21:13
bendede var arkadaşım,üşütüğü şüphe götürmez ben içine kazak benzerii şeyler giymek zorunda kalıyorum :)

mterayes26
19 Mart 2009, 21:20
nic alacaktım motorcuda vakıfbanktan baska post makınesı yoktu . Gittim aldım zaten bunların amacı korumalık . Asker dönüşü kışlık revid alacağım

VaScO1925
19 Mart 2009, 21:22
gazete koy gazete ayazlarda iyidir

stubborn
19 Mart 2009, 21:38
bendede şimdi nic var ve açıkçası armodeyi mümkünse güzel havalarda kullanıyorum :)

halilihsan
19 Mart 2009, 21:42
Arkadaşlar bende mont istiyorum ama %100 deri istiyorum crusierda o tip mont giceğini tahmin ediyorum.Acaba Spor mont mu alsam korumalı falan ne dersiniz 200-250 lira bütce ayırdım.

katip
19 Mart 2009, 21:47
Alakalı bir konuya değineyim: Benim montum Nic marka ve Large beden. Normalde Medium beden almam gerekir fakat yaz mevsimi dışında içine kat kat giyiniyorum ve kat kat giysinin üzerine L beden giyince sıkıca oturuyor. Bu nedenle M beden bir mont kışın uygun olmuyor. L ise itiraf etmeliyim ki yazın t-shirt üstüne giydiğimden tam sıkı oturmuyor ve kaza anında tam koruma sağlamaz muhtemelen. Bir ara bir mont daha alırım bu nedenle herhalde :)

mterayes26
19 Mart 2009, 22:11
bende öyle yaptım şimdi 2 kat giyindim soğuğu kesti . nic harika bir marka pantolonum nic ben ağustos gibi askere gideceğim için sorun etmiyorum önümüz yaz , gelince 300 tl ye revid alacağım

Arkadaşlar bende mont istiyorum ama %100 deri istiyorum crusierda o tip mont giceğini tahmin ediyorum.Acaba Spor mont mu alsam korumalı falan ne dersiniz 200-250 lira bütce ayırdım.

ben dericiyim deri suyu gözeneklerinden aynen içeri alır . Rüzgarı kesmez eğer ki su geçirmez rüzgar almaz istiyorsan . 1000 tl yi gözden çıkaracaksın kumaş al ki ne rüzgar ne su ne çamur rahat gez

emekkoray
19 Mart 2009, 22:51
bende nicin montu var ve çok memnunum.. ayrıca yerli olmasıda güzel.. geçen cruiserci bir arkadaşla tanıştım üzerinde siyah tekstil mont vardı onunda üstüne siyah deri yelek giymişti.. sanki bütün mont deri gibi duruyordu.. :) çok hoşuma gitti görüntü.. bende öyle yapmayı düşünüyorum.. öneririm..

jeynajeyna
19 Mart 2009, 23:02
termol iç giyim,cok faydasını gorursun:cat:

mterayes26
19 Mart 2009, 23:09
termal iç giyime 50 € dediler

jeynajeyna
19 Mart 2009, 23:48
gittigidiyor alt ust 35 tl

http://urun.gittigidiyor.com/Termo-Iclik-soguk-kis-gunlerinin-En-iyi-Dostu_W0QQidZZ15757131

AYBERK
19 Mart 2009, 23:54
termal alacağınıza yün içlik alın....

fazlasıyla memnun kalacaksınız!!!!

termal kullanıpta memnun olan hiç kimse görmedim!!!!

mterayes26
19 Mart 2009, 23:58
evet ayberk abi , altlık vardı birde üstlük alayım , , , ama iyisini almazsan çok fena kaşındırıyor . Ve dağlıyor

bukaleon34
20 Mart 2009, 00:00
armodeyi bedava verseler giymem kardeşim...sen çok zenginsin galiba bu dandik montlara para vererek...daınesede al demiyorum ama en azından bir Held alsan hepsini sollar...

mterayes26
20 Mart 2009, 00:42
armodeyi bedava verseler giymem kardeşim...sen çok zenginsin galiba bu dandik montlara para vererek...daınesede al demiyorum ama en azından bir Held alsan hepsini sollar...

benim de cebimde held alacak para vardı bılıyormusun . Ama macera aramak için gittin armode aldım . Allahım yarabbim gece gece yumurtadan mı çıktın sen ne kadar gereksiz insanlarsınız , senin kadar fakir değilim arkadaşım gidip revid held daniese almıyorum .

armode : 150 ytl
daiese : 220 -250 ytl
held :125 €
revid :200 -300 €

cebime koydum bende 125 € , ama macera olsun diye armode aldım , çok iyi yaptım yaa çok zekiyim , gidip held almadım

serkanzat
20 Mart 2009, 00:49
bende armode kullanıyorun ve üşüyorum.pantalon süper de üst üşütüyr

regal
20 Mart 2009, 01:31
demekki armodeden tek memnun olan benim galiba 115 ytl ye bence alınabilecek tek mont arkadaşlar benim motorum regal rabtor beni fazlası ile tatmın etti armode uzun yolada çıktım 5 martta racer kullanıyorsanız olmaz armode
yani herkes bişeyler yazömış bence madde 1 bütceye bakar
mandde 2 motra ve nasıl kullandığına bakar mont durumu ben süratli kullanmadığım için bana fazlası ile yetiyor zaten 90 ile 110 arası kullanıyorum motoru üşütmüyor beni aha bak şimdi o kadar yazana tek muhalif olduk iyimi,

Husnun
20 Mart 2009, 01:38
bende bugün, shark aldım kırmızı siyah full korumalı.şimdilik ok memnunum hem sıcak tutuyor hem de rahat

Alkan1970
20 Mart 2009, 02:00
butun eskisehirliler birarada ne guzel.
7 inci ayda ben de eskisehirdeyim , memlekette motor almayi dusunuyorum cok ucuz olacak 125 cc falan olabilir zaten heryil en fazla 2 hafta kullanabilirim eskisehirden ne alabilirim? fiyatlar ne kadar ? ayrica muaneyene falan oluyormu heryil sigorta vergi falan nasil oluyor bilgilendiriseniz sevinirim.

Lucas
20 Mart 2009, 02:14
Montunuz üşütüyorsa yün içlik alın derim.. Gerçekten sıcak tutuyor.

mterayes26
20 Mart 2009, 02:20
Montunuz üşütüyorsa yün içlik alın derim.. Gerçekten sıcak tutuyor.

aynen içine kalın bir kazak giydim harika oldu

bende bugün, shark aldım kırmızı siyah full korumalı.şimdilik ok memnunum hem sıcak tutuyor hem de rahat

kaça nerden aldın hemso

Lucas
20 Mart 2009, 03:07
Kalın kazak değil, yün içlik.. Hani dedelerimiz giyerlerdi onlardan :) Kazaktan daha da sıcak tutuyor.. Üstüne kazakta giyersen, kutuplara bile gidebilirsin :P (abarttım biliyorum :P)

motorhocası
20 Mart 2009, 03:13
Ben bir atlet, üzerine tişort, üzerine bisiklet yaka kazak, onun üzerine balıkçı yaka kazak, en son da beşiktaş lisanslı montumu:cherry: giyorum bugün tipide bindim süper.:cat: Kazaklar tifanny :queen:

mterayes26
20 Mart 2009, 04:22
yok lucas abi abartmadın haklısın bir yün içlik şart nic montlar biraz daha kalın gibi üşütmeyecek gibi duruyordu 220 tl ye ama . Vakıfbank harıcı post olmayınca alamadık en ıyı armode buldum pıyasada delta alacaktım . o da uymadı neyse yarın yün içlik giyelim , shark buldum 230 tl ye shark cok harika oluyor ama asker dönüşü paraya kıyıp 200 € a revid alacagım

Ben bir atlet, üzerine tişort, üzerine bisiklet yaka kazak, onun üzerine balıkçı yaka kazak, en son da beşiktaş lisanslı montumu:cherry: giyorum bugün tipide bindim süper.:cat: Kazaklar tifanny :queen:

abi beni de giy hiç üşümezsin

HercuL
20 Mart 2009, 10:30
ben normal mont yerine 2 ay önce deri aldım soguk gecirmemesi harika cok memnun kaldım bilginiz olsun

TOP SPEED
20 Mart 2009, 10:52
Shark kullanıyorum takım olarak aldım son derece memnunum ayazlarda bile dünyala ilişkini koparıyor mükemmel tavsiye ederim :cat:

E-M-R-E
20 Mart 2009, 12:14
evet ayberk abi , altlık vardı birde üstlük alayım , , , ama iyisini almazsan çok fena kaşındırıyor . Ve dağlıyor

aynen öyle onuda yerli felan almayın yoksa diken gibi heryerine batar insanın :cat:

schumacher__
20 Mart 2009, 21:10
bi arkadaş termal içliklerden memnun kimse duymadım demiş.Ben şahsen tchibo dan 20ytl ye aldığım kayakçılar için termal içliklerden kullanıyorum ve çok da memnunum.Ürünün özelliği soğuk havayı içeri geçirmemesi, yani ısıtması değil.Yün içlik giydiğimde motorda sıcak oluyorum, tamam ama motordan iner inmez terlemeye başlıyorum.Yani günlük hayat çekilmez oluyor.Termal içlik ise ısıtmıyor insanı, sadece soğuk havayı engelliyor, böylece motordan indiğinizde de çok rahat durabiliyorsunuz.Kesinlikle tavsiye ederim

katip
20 Mart 2009, 21:57
Soğuk havalarda hâlâ askerde verdikleri yün içlikleri giyiyorum :)

PIERzig
20 Mart 2009, 22:12
bi arkadaş termal içliklerden memnun kimse duymadım demiş.Ben şahsen tchibo dan 20ytl ye aldığım kayakçılar için termal içliklerden kullanıyorum ve çok da memnunum.Ürünün özelliği soğuk havayı içeri geçirmemesi, yani ısıtması değil.Yün içlik giydiğimde motorda sıcak oluyorum, tamam ama motordan iner inmez terlemeye başlıyorum.Yani günlük hayat çekilmez oluyor.Termal içlik ise ısıtmıyor insanı, sadece soğuk havayı engelliyor, böylece motordan indiğinizde de çok rahat durabiliyorsunuz.Kesinlikle tavsiye ederim

Aynı tchibo ürününden bende de var ama ben memnun degiğim rüzgar da alıyor :)

Ama bu kayak elbiselerinde bi husus var;eğer kıyafet teninize yapışmıyorsa işlevini yerine getirmiyormuş.Böyle birşey duydum...Eger benimkisi işe yaramıyosa sebebi bu olabilir çünkü 2 beden büyük aslında aldıgım termak içlik :mrgreen:

schumacher__
20 Mart 2009, 22:17
Aynı tchibo ürününden bende de var ama ben memnun degiğim rüzgar da alıyor :)

Ama bu kayak elbiselerinde bi husus var;eğer kıyafet teninize yapışmıyorsa işlevini yerine getirmiyormuş.Böyle birşey duydum...Eger benimkisi işe yaramıyosa sebebi bu olabilir çünkü 2 beden büyük aslında aldıgım termak içlik :mrgreen:

olabilir, ben şahsen çok memnunum, bazen soğuk havalarda gömlek giymem gerektiğinde alttan giyiyorum termal içliğimi, üzerine ince de giyinsem sorun olmuyor, günlük hayatta da çok işime yarıyor yani

mourndare
20 Mart 2009, 22:19
ben de armode mont kullanıyorum, ve pek de bi memnunum, zaten bu paraya alınabilecek en iyi mont bence, ve ayrıca bukaleon34 nickli şahıs biraz terbiyeli ol, böyle internet ortamından sizden kat kat büyük yaşlarda insanlara laf atmasını iyi biliyorsunuz