PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zealsun ZEALSUN ZS 200 GS Sport

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58

mountaineerable
19 Nisan 2006, 15:28
bebek makyaj yapmış......

MeTaL
19 Nisan 2006, 15:54
Önemli değil Melih. Biz "arkadaş" dediğimiz adam için gerekirse can veririz. Ama değer mi deymez mi bilemem. Benden yardımı isteyende Burak değildir ben yardım etmeyi teklif ettim zorla teşekkür etmenede gerek yok ...

ulasturhan
19 Nisan 2006, 22:57
bebek makyaj yapmış......
çok güzel makyaj ama photo shopu iyi biliyomuş makyajı yapan gerçekten güzel olmuş gelde buna 200lük de... ;)
bu arada melbur da büyük kaza atlatmış onada büyük geçmiş olsun... tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah...

merssk
20 Nisan 2006, 02:48
Arkadaşlar bugun Güçlü Motor a gittim İçerenköy deki 25 inde gelecek olan Gs 200 için adam bana 4 milyar oldu dedi dolayısı ile çok şaşırdım en fazla sana 3.900 olur dedi.... gerçekten Ötv den soraki fiyatı bumu bu motorun ?

bulosele
20 Nisan 2006, 03:09
Ohaaaaaaaaa......olmasi Gereken Fiyat 3,250 Ytl !!!!!!

VampiReCRoW
20 Nisan 2006, 18:02
sLm beyler herkese kazasız belasız sürüsler ...
dinleyin ben adanadan polen motorla şahsen telefonda konuştum adamlar kataloglarını basmış ötvden sonraki satış fiyatınıda 3100 lira olarak belirlemişler isteyen arasın sorsun polen motora (yine sanıyorum bu sitede bir bayii 3100+plaka ruhsat şeklinde bu motorun son ödeme tutarını açıklamıştı ki bu da benim aldığım bilgiyi doğruluyor (ah bir de hatırlasam linki vericem ama hatırlamıyorum))
bu arada hiç bir perakende satıcı bu fiyatın üstünde fahiş fiyatla satamazmış bu motoru öyle bir durum olursa denk gelirseniz daha fazla fiyata satan hemen açın polene telefon iptal etsinler bayiliklerini ötv adı altında fahiş fiyatlarla insanların sırtından para kazanmaya çalışanlarında önünü kesmiş oluruz
herkesi dikkate davet ediyorum
bence her an www.polen-tr.com dan resmi tedarikçinin katalog fiyatına bakarak konuşun bayilerle diyeceğimmm budur
(not: sitede hala eski fiyat gözüküyor ama sitedeki iletişim numarasından polen firmasına telefonla ulaşırsanız yeni kataloglarını bastıklarını , bayilerine dağıttıklarını ve yeni katalog fiyatını sizede pek tabii söyleyebilirler denemesi bedava ben denedim çünkü izmirdeki bayii net fiyat söyleyemiyordu ötv olayından sonra aradım konuştum aldığım yanıt buydu )

ayrıca 19 hp ile 14 hp olayına benim bakış açımda şudur inceledeğim kadarıyla zongshen motor olarak çinde üretilen model tek silindir 14 kw firmanın resmi sitesinde motora dair bölümü incelerseniz görebilirsiniz bunun dışında zealsun adıyla ülkemizde satışa sunulan modelse çift silindir 19 hp olarak açıklanmış
yani 14 kw = 19 hp eder yaklaşık olarak zaten kw/hp hesabına göre de ( 1 kw = 1,33 hp )
anladığım kadarıyla aradaki tek fark türkiyedeki modelin çift silindir olmasıdır ki bu da yokuş ve 2 kişi vs. durumlarda motorun sizlere daha ii performans vermesi demektir

merssk
20 Nisan 2006, 23:56
Wampirecrow verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.. demek ki sormasam bu güçlü motor bana sağlam bi kazık atacak bu kadar da olmaz adam bana 4 milyar diyor tekrardan teşekkür ederim.....

hacker_2834
21 Nisan 2006, 01:05
Arkadaşlar ben bu motoru krediyle almak istiyorum fakat kasko yaptırmak gerekiyormuş ve kasko ücretinin ne kadar tuttuğunu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim :)

VampiReCRoW
21 Nisan 2006, 11:45
hacker kardesim
taşıt kredisi yada motorsiklet kredisi altında bu motoru almak bence hata neden dersen bankalar kasko değerinin maximum %70 ini ödüyor ve kaskosunu krediyi aldığın bankaya yaptırman şartı var
ONERI : vakıfbank şu anda 1,5 aylık faizle 52.yıl kredisi adı altında ferdi kredi veriyor tavsiyem odur ki bul bir kefil gir 4000 lira kredi al nokta :)

hacker kardesim
taşıt kredisi yada motorsiklet kredisi altında bu motoru almak bence hata neden dersen bankalar kasko değerinin maximum %70 ini ödüyor ve kaskosunu krediyi aldığın bankaya yaptırman şartı var ayrıca çin motorlarına vermiyorlar genelde
ONERI : vakıfbank şu anda 1,35 aylık faizle 52.yıl kredisi adı altında ferdi kredi veriyor tavsiyem odur ki bul bir kefil gir 4000 lira kredi al nokta :)

mountaineerable
21 Nisan 2006, 14:48
motor ayın 24 ünde Türkiye ye gümrükten giriş yapıcak... yani 24 ünden sonra bayilere dağıtım başlayacak...

çok güzel makyaj ama photo shopu iyi biliyomuş makyajı yapan gerçekten güzel olmuş gelde buna 200lük de... ;)
bu arada melbur da büyük kaza atlatmış onada büyük geçmiş olsun... tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah...

güzel kardeşim...
gel de buna 200 lük de demişsin...

BU 200 LÜK

ben dedim ...

resim photoshop la yaılmış da demişsin ...
bi bildiğin var galiba ... gel paylaş biz de inanalım ...

hacker_2834
21 Nisan 2006, 15:28
hacker kardesim
taşıt kredisi yada motorsiklet kredisi altında bu motoru almak bence hata neden dersen bankalar kasko değerinin maximum %70 ini ödüyor ve kaskosunu krediyi aldığın bankaya yaptırman şartı var
ONERI : vakıfbank şu anda 1,5 aylık faizle 52.yıl kredisi adı altında ferdi kredi veriyor tavsiyem odur ki bul bir kefil gir 4000 lira kredi al nokta :)

hacker kardesim
taşıt kredisi yada motorsiklet kredisi altında bu motoru almak bence hata neden dersen bankalar kasko değerinin maximum %70 ini ödüyor ve kaskosunu krediyi aldığın bankaya yaptırman şartı var ayrıca çin motorlarına vermiyorlar genelde
ONERI : vakıfbank şu anda 1,35 aylık faizle 52.yıl kredisi adı altında ferdi kredi veriyor tavsiyem odur ki bul bir kefil gir 4000 lira kredi al nokta :)

Teşekkür ederim VampiReCRoW kardeş şimdi araştırıyorum alıcam inşallah :)

ulasturhan
21 Nisan 2006, 19:29
yok bi bilgim yorum yaptım gerçekte olabilir ama daha kalıplı duruyo hepsi bu dostum...

seruven17
22 Nisan 2006, 00:57
Motor 14 hp dir ve çift silindirlisi yoktur!!!
Fuar da zelsunun altından girdim üstünden çıktım,ekstra bir silindir daha göremedim!!!Bilginize....

bulosele
22 Nisan 2006, 01:58
Motor 14 hp dir ve çift silindirlisi yoktur!!!
Fuar da zelsunun altından girdim üstünden çıktım,ekstra bir silindir daha göremedim!!!Bilginize....
dostum senin ybr 17 hp heralde, plakana bile kazimissin bunu:cherry:

merssk
23 Nisan 2006, 13:25
Evt arkadaşlar VampirEcrow arkadaşımızın da dediği gibi motorun ötv den sonraki fiyatı 3.100 istanbul daki polen motor bayisi demek ki insanları kazıklama peşinde...Başka bayilere sordum onlarda 3.100 dediler... 25 ini bekleyen arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun :))

bulosele
23 Nisan 2006, 17:38
acaba tam ayin 25'inde bayilerde olur mu?

gazkesmes
23 Nisan 2006, 18:28
slm arkadaşlar bu motordan burdada yani tekirdağdada var üstelik serviside var ama bildiğiniz gibi kanunide bir race çıkardı hemde çin malı deil sanırım hem serviside bol parça sorunuda olmaz siz hangisini önerirsiniz?

TysonPit
23 Nisan 2006, 19:01
Kanuni servis açısından tabiki daha iyidir fakat bu modelinin race ile uzaktan yakından bir alakası olmadıgını dusunuyorum ben. :farao: Su an kanuni hussar kullanıyorum bende. Arka fren sistemi bile tambur olan bi motora race diyemem ben. Herşeyden geçtim Zealsun enazından sekil olarak bir race. önde çift diske sahip. ve arkada disk. herşey frenler degil tabiki. Çok daha agır basıyo düşüncesindeyim ve mayıs sonu gibi almayı düşünüyorum. :cat:

ZEALSUNbursa
23 Nisan 2006, 19:23
sayın fastboy...

arkadaşım sen önce dükana gel bidaha incele motoru ondan sonra konuş. motor un ibresi 160 ben yakın bir arkadaşıma sattım motoru şuan 1600 km de 160 km hıza ulaştı motorda hiçbir titreme yok sorunsuz kullanıo. zealsun bursa servisi de eski batı garajı içinde bilgin olsun
.

bulosele
23 Nisan 2006, 20:45
zealsunbursa;
yaw kardesim, 3-4 hafta once bursadaydim, internetten polen'in sitesine baktim sadece 1 tane bayi oldugu yaziyordu,TEK YILDIZ, bu bayiyi aradim,ellerinde motor olmadigini soylediler!..ben de sinir olmustum koca bursada sadece bir bayi var diye! siz neden internette gorunmuyorsunuz? arkadasiniza bu motoru ne zaman sattiniz, su an elinizde motordan var mi?
allah askina reklam yapmayi da hic bilmiyorsunuz!..hazir musterileri kaciriyorsunuz!

merssk
23 Nisan 2006, 22:14
bulosele kardeş ayın 24 ünde dağıtıma başlanacakmış 25-26-27 si gibi bayilere ulaşacak sanırım

Arkadaşlar yeni aldığım bilgiye göre Zeal sun Gs 200 grenaj lı olarak gelecek yani motor hiç bi şekilde gözükmüyor :)

ulasturhan
24 Nisan 2006, 03:29
fisilti bunlar fisilti... nerden duydun bizede söyle varsa resmi yollada bizde bilelim. masum duygularimizla oynama bizim :)

bulosele
24 Nisan 2006, 04:31
yapma merssk kardes, ulas'i heyecanlandiriyosun,bak bu gece motorun grenajli halini dusunmekten uyuyamaz...:cherry:

merssk
24 Nisan 2006, 09:59
eheh arkadaşlar cidden ilk gittiğim bayide ben dedim grenaj taktırmak istiyorum adam dedi zaten bu gelen modeller de motor gözükmüyor grenaj lı dedi inanmadım gittim başka bi bayiye orasıda öyle dedi :) Ulas kardeş fisilti deil yani :)

ahmetözgür
24 Nisan 2006, 10:59
abi bu motor iğrenç yaa niye üzerinde bu kadar duruyersunuz ki
hiç tartışmasız cbr125 derim
bizimburada u motor 2-3 aydır ar bayide.gittim gördüm inceledim... pek ahım şahım bişi değil. çalıştır dedim adama sesi nasıl diye baktım iğnreç scooter sesi gibi. tok bir ses bekliyordum 200 cc olmasına rağmen bi tok ses alacağımı düşündüm ama yok yok yok

benim pek hoşuma gitmedi
cbr 125 in sesi çok dha iyii

İsteyen varsa bugün bu motorun bayide resimlerini çekip hatta birde sesi ile ilgili video koyabilirim ;) isteyen var mı ?

es83tr
24 Nisan 2006, 12:32
Öncelikle Herkese selam formları 3 haftadır takip ediyorum önceleri kanuni 200 cc nin formunu baya takip ettim ve 1-1,5 haftadırda bu formu takip etdiyorum ben bugune kadar hiç motor'a binmedim fakat son 1 yıldır bir motor sevdası başladı ve bende motor sahibi olmak istiyorum şahsen 2 motoruda görmedim (200gs ve racer 200) anlatılanlara bakılırsa 200 gs gösterişli bir motor racer 200 ' göre benim de kafama bayağı yattı fakat ne videosunu nede tatmin edecek bir resmini göremedim sizlerden ricam bu motoru kullanan arkadaşlar

ilk defa motora başlayan birisi olarak bu motoru kullanabilirmiyim + boyum da pek uzun sayılmaz 173 cm
bu motor tek silindir diye bahsediyor herkes, 2 silindirli olunca çok çok fark oluyormu artıları nelerdir
bir de bu motor 100 km hıza kaç sn ulaşır.

aklıma takılanlar bunlar biraz fazla soru oldu ama merak işte sorularımı cevaplaya arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

TysonPit
24 Nisan 2006, 16:25
Resim ve Ses :thumleft: güzel olur yollarsanız. tesekkurler.

hacker_2834
24 Nisan 2006, 17:44
ewet es83tr sesli bi video güsel olur bende motorun her yerini inceledim bi tek sesini duymamıştım zahmet olmazsa bekliyorum şimdiden teşekkürler :)

ulasturhan
24 Nisan 2006, 19:27
eheh arkadaşlar cidden ilk gittiğim bayide ben dedim grenaj taktırmak istiyorum adam dedi zaten bu gelen modeller de motor gözükmüyor grenaj lı dedi inanmadım gittim başka bi bayiye orasıda öyle dedi :) Ulas kardeş fisilti deil yani :)

direk polen motorla görüştüm ve onlar böyle bişey yok dediler geçen seneki motorlarla görüntü açısından hiç bir değişiklik olmadığını belirttiler. bi şey daha öğrendim motorlar gümrükte bekliyormuş. gümrükten geçirememişler galiba ve 25 dedikleri tarih hafta sonuna olmadı pazartesiye kadar sarkabilirmiş. haberiniz olsun...

merssk
24 Nisan 2006, 22:22
Ulas kardeş polen e sormadım fakat dediğim gibi 2 bayi bana önceki modellerden farklı ve grenaj lı geleceğini sölediler bakalım bekliyecez ve görecez :)

bulosele
24 Nisan 2006, 23:28
iste bu tip seyler zealsun'a olan guvenimi acayip sarsiyor benim...ayrica hic resim ve video olmamasi da cabasi...:pr:

zsara
24 Nisan 2006, 23:47
arkadaşlar selam,
öncelikle bu motorun resimlerini görmek isteyenler için ;
http://www.bikepics.com/zongshen/zs200/ (zonghsen etiketiyle aynı motor )
ben bu motoru henüz 3-4 gün kadar önce duydum ve nette bulabildiğim nerdeyse her forum yazılarını okudum. bugüm ümraniyedeki bayiye gidip fiyat konusunu konuşmak üzere yola çıkmışken motoru ümraniyede park halinde gördüm ve uzun uzun inceledim. motorda çok ufak tefek işcilik hataları dışında gözüme takılan olumsuz bişey olmadı. Ancak direksyon üstündeki hidrolik kutusu görüntüyü feci bozmuş gibi duruyor. Lastikler bu sınıf diğer motorlara göre tatmin edici ölçülerde, gövde çocuk motoru ebatlarında değil. Renk konusunda ise zealsun un neden en kötü rengi tercih ettiğini anlayamadım doğrusu.
fiyat konsuna gelince; 3.500 YTL anahtar teslim fiyat aldım son olarak ancak bu fiyata 1 adet eksozu da dahil etmeyi denedim, sanırım bunu kabul edecekler ( egsoz fiyatı 100 ytl ). Motorların yarın dağıtımına başlanabileceğini söylediler bana. En kötü ihtimalle hafta sonuna kadar yada pazartesi motorların teslim alınabileceğini düşünüyorum. Bu arada ben yarın kaporamı vericem. Bu güne kadar sadece scooter kullanmış biri olarak bu fiyata alınabilecek en ideal motor olduğunu düşünüyorum. Bu partiden sonra gelen motorlarda mevsimden dolayı ufak bir fiyat artışının olmasını bekliyorum ama buda sadece kişisel bir yorumum. Benle birlikte bu partiden alacak olan herkese şimdiden hayırlı oılsun..

merssk
25 Nisan 2006, 01:42
Eyw kardeş... Bu kadar alıcısı var madem öle herkez alınca bi toplanıp gezi düzenleyelim arkadaşlar :)

zevkalcan
25 Nisan 2006, 17:48
http://www.bikepics.com/pictures/498735/ arkadaşlar ben 2006 model bi zonghsen gs 200 fotoğrafı linki verdim size orda tam grenaj var

koray_77
25 Nisan 2006, 17:59
güzel motor ama hergün bir tane çıkıyo sanki kafa karıştırıyo ya:silent:

merssk
26 Nisan 2006, 00:05
Yok yok motor aynı sadece grenaj lısı çok guzel :)

bulosele
26 Nisan 2006, 01:53
dun ayın 25 idi, motoru alan var mi?:cherry:

zsara
26 Nisan 2006, 02:00
bulosele, motoru teslim alamadım ama en azından bugün kaporasını verdim. En geç pazartesi elimde olmasını bekliyorum. belkide fazla iyimserim bilemiyorum :)
motoru aldıktan sonra motorun durumu hakkında bol bol bilgi vermeyi planlıyorum.. meraklı bekleyişim sürüyor :):bounce:

es83tr
26 Nisan 2006, 12:09
Arkdaşlar 200 Gs nin grenajlı modeli yokmuş tek renk kırmızı beyaz olarak geçiyor fakat 2 ay sonra 250 cc lik ve grenajlı modeli gelecekmiş fakat fiyatı 4.500 civarı olacağı söyleniyor..

seruven17
26 Nisan 2006, 16:40
Arkdaşlar 200 Gs nin grenajlı modeli yokmuş tek renk kırmızı beyaz olarak geçiyor fakat 2 ay sonra 250 cc lik ve grenajlı modeli gelecekmiş fakat fiyatı 4.500 civarı olacağı söyleniyor..

Kim söylüyor bunu,açıklarsan seviniriz....

es83tr
26 Nisan 2006, 17:39
Polen firmasıyla konuştum onlar bana bu bilgiyi verdiler 200 Gs 3.100YTL 2 ay sonra jrenajlı olarak 250 cc lik fiyat tam belli değilmiş 4.500 gibi olması bekleniyormuş.
Aşağıda adresini verdiğim firmada 200GS 3.100YTL ye eve deslim ediyormuş.(200 Gs 4.000 ytl diyen arkadaşlara duyurulur)
http://www.otmmarket.com/motor/main/product_detail.asp?pro_ID=254&sub_cat_ID=4&cat_ID=2

Piyasada var olan sadece bu renkmiş
http://www.otmmarket.com/motor/pictures/zs200gs-2%20copy.JPG
http://www.otmmarket.com/motor/pictures/zs200gs-3%20copy.jpg
Motor sahibi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa kendi adıma sevinirim

merssk
26 Nisan 2006, 18:56
Arkadaşlar biraz önce bayiden geldim motor gelmemiş 30 una kadar gelecek dediler...
Ayrıyetten siyah-gri ve kırmızı-beyaz olarak 2 renk te gelecekmiş ve grenajlı olarak geliyormuş... defalarca sordum adamlar böle dedi..

es83tr
26 Nisan 2006, 19:02
Arkdaşım nereye sordun ben telefonla Adana Polen firmasını aradım bana önceden yazdığım gibi dediler benim bildiğim polen firması Zealsun' ın Genel dağımtımını yapmıyormu onlar neden tekrenk seçeneği var diyorlar şimdilik.

sogulcan
26 Nisan 2006, 19:51
mrb arkadaşlar.öncelikle başka bi motordan bahsedeceğim için özür dilerim ama konuyla bence yakından ilgili.biraz önce Honda bayisinden geldim.adamla biraz sohbet ettik.aynen dedikleri şöyle.bildiğimiz gibi yamaha ybr 125 lere honda da rakip olarak cg ler var.ama onlar tamamen japon üretimi olduğu için yamaha ybr lerden çok daha pahalı.(ybr ler yamahanın çindeki fabrikalarında üretiliyomuş).honda da yamaha ybr lerle rekabet edebilmek için çindeki fabrikalarında yeni bi motor üretmiş.200 ve 250 cc.üstelik de racing.tahmini fiyatı 2500-3000ytl.yamaha ybr lerle aynı fiyatlarda yani.bu yaz piyasada olacakmış.ben elçiyim elçiye zeval olmaz.bilmem doğrumudur ama adam aynen böyle dedi.eğer aslı çıkarsa süper olur gibi geldi bana.ilginize...ozaman kimse zealsun a bakmaz galiba.

TysonPit
26 Nisan 2006, 21:40
200-250cc racing hadi çıktı diyelim. fiyatı asla okadar ucuz olmaz. ben hiç zannetmiyorum :farao:

Ertuğrul_Öz
26 Nisan 2006, 21:42
Ay bitti hala gelemedimi şu makina ?:silent:

merssk
26 Nisan 2006, 23:43
30 una kadar gelcek inş. beyler gelir gelmez bayiye gidicem fotoları atarım direk

ulasturhan
27 Nisan 2006, 00:05
mrb arkadaşlar.öncelikle başka bi motordan bahsedeceğim için özür dilerim ama konuyla bence yakından ilgili.biraz önce Honda bayisinden geldim.adamla biraz sohbet ettik.aynen dedikleri şöyle.bildiğimiz gibi yamaha ybr 125 lere honda da rakip olarak cg ler var.ama onlar tamamen japon üretimi olduğu için yamaha ybr lerden çok daha pahalı.(ybr ler yamahanın çindeki fabrikalarında üretiliyomuş).honda da yamaha ybr lerle rekabet edebilmek için çindeki fabrikalarında yeni bi motor üretmiş.200 ve 250 cc.üstelik de racing.tahmini fiyatı 2500-3000ytl.yamaha ybr lerle aynı fiyatlarda yani.bu yaz piyasada olacakmış.ben elçiyim elçiye zeval olmaz.bilmem doğrumudur ama adam aynen böyle dedi.eğer aslı çıkarsa süper olur gibi geldi bana.ilginize...ozaman kimse zealsun a bakmaz galiba.
honda kendi motorları arasındaki en dandik race motoru bile 4700 e bırakırken söylediği hiç akıl karı değil o adama söyle bunlara gerennnnkkk yok bunlar reklam kokan hareketler...

bulosele
27 Nisan 2006, 02:04
ulas merhaba,
abi sen fuarda motoru gordun,uzerine bindin,sana bisey sormak istiyorum. motor cok mu alcak, cbr 125 ile kıyaslayabilir misin,ya da ybr ile?

VampiReCRoW
27 Nisan 2006, 16:40
beyler yapmayın allah aşkına bırakın şu granaj konusu kapatın bakın yollanan tüm granajlı resimler de yalnızca biri orjinal fabrika çıkışı oda 250cc lik başka bir modeli çinli zongshen firmasının diğer tüm resimlerdeki granajlar özel döktürülmüş olanlar elimde filipinlerden bi grup 200gs cinin resmi var siteyi hatırlarsam yazarım tonlarca resimleri var ayrıca polen firması der ki sadece kırmızı beyaz olan 200cclik modeli getiriyoruz
herkese ii sürüşler bu arada oldu artık bir motorum var ve adı KAPLAN...