Orijinalini görmek için tıklayınız : Zealsun ZEALSUN ZS 200 GS Sport
tigermbz
08 Nisan 2006, 10:05
bunun tank pedi bile üzerinde ne motor be full aksesuar tam bir kalitesiz çin motoru.
sana bişey söyleyeyimmi kalyoncu:
üzerine oturup poz verdiğin avatardaki motora 10 basar bu motor. ben ikisinide yakından iyice inceledim çok iyi biliyorum yani.
ayrıca senin benim motorla (kuba motor 150 cc racing) ilgili bir sözün vardı 100 km hızı geçsin sana bitane de benden demiştin umarım unutmamışsındır çünkü ben bu motorla gerçek 110 km hız yaptım (ölçtük) daha max hıza ulaşmamıştım.
sözünü tutmanı bekliyorum :farao:
bulosele
09 Nisan 2006, 18:50
zs 200 gs icin siparis veren arkadaslar, bildiginiz gibi ötv kabul edildi ve pazartesiden itibaren yürürlüge giriyor, bu durumda siz bundan etkileniyor musunuz, fiyatlar degisecekse ne kadar olacak?
frontier
09 Nisan 2006, 21:06
zs 200 gs icin siparis veren arkadaslar, bildiginiz gibi ötv kabul edildi ve pazartesiden itibaren yürürlüge giriyor, bu durumda siz bundan etkileniyor musunuz, fiyatlar degisecekse ne kadar olacak?
dostum mor bayi tam fiyatı makina gelince verebilecegini ama yaklasık 3,500 gibi bisey olacagını söyledi... bu cok kotu oldu benim icin napacagımı bilmiyorum :pr:
bulosele
09 Nisan 2006, 22:24
aynen dostum, zaten kararsizdim bu ötv'den sonra isler iyice karisti...ben artik 2. el dusunmeye basladim, zs 200 gs'ye alternatif olarak 94-95 model zzr-250, 2000-2003 model cbx-250 twister ve 97-98 model gs 500 modellerini arastirmaya basladim...benim verebilecegim fiyat max 4,000ytl, sıkı pazarlık ve iyi bir arastirmadan sonra sanirim bulunabilir bu motorlar..
burdizo
10 Nisan 2006, 01:16
arkadaşlar forumu zun süredir takip ediyorum yeni üye oldum.
zealsun gs200 düşünüyorum ötv den önce 2850 idi fiyatı ötv %8 den %22 çıktı bu hacimde motorda yani 300 ytl civarı attı. bu durumda motor nasıl 3.500 ytl olur?
burdizo
10 Nisan 2006, 01:18
ayrıca forumda motoru kullanan arkadaşlar var. motoruyla beraber bir fotosunu koysa da boyut kıyaslaması yapsak
bulosele
10 Nisan 2006, 01:32
melbur nikli bir zs 200 gs kullanicisi arkadasimiz vardi ama nedense uzun suredir ortalarda gorunmuyor...baska zs 200 gs kullanan arkadaslarimiz muhakkak olmali, rica ediyorum, motorlariyla birlikte cekilmis fotograflarini koysunlar...bu bircok kisiye karar vermede yardimci olacak....
frontier
10 Nisan 2006, 09:45
melbur bize yardimmci olacak arkadas bekliyoruz valla kendisini ama o gelmesse ben galiba alicam bu makinayi kafama cok yatti su iki hafya bi gecse o zaman sorun bana sorabileceginiz kadar... bide fiyat tam 3,500 degil tam fiyat gelince belli olucak
ulasturhan
10 Nisan 2006, 11:50
arkadaslar hesap yaparsaniz...
(2850 / 1,08)*1,22 = 3220 ytl den fazla olmaması gerekiyor.
2850 yi daha önceki ötv oranına bölüp daha sonrada yeni oranla çarptığımızda bı sonucu veriyo... aklınızda olsun... kazıyalım aklımıza ki kazıklanmayalım...
3220, 3220, 3220, 3220, 3220, 3220, 3220..........
frontier
10 Nisan 2006, 15:54
ulas sen kapora vermismiydin verdiysen hangi bayiye ve bu ötv olayindan sonra kararinda bi degisiklik varmi ?
bulosele
10 Nisan 2006, 17:01
ulas; motorun gelis tarihini sana tam olarak ayin kaci dediler?
mountaineerable
10 Nisan 2006, 21:39
arkadaşlar...
bayii motorun doğu karadenize, 15-20 nisan arası geleceğini söylüyor. biz 20-25 arası diyelim. bir de site ismi veriiim size.
sıradan bi çin malı diyenler için ...
çin in en büyük motor üreticisi zongshen den..motorun detaylı özellikleri de var ayrıca
http://www.zongshenmotor.com/zongshen/www/en/top2/top2-1detail.jsp?cid=4802&title=2&cc=ZS200GS
melbur
11 Nisan 2006, 13:00
arkadaşlar uzun zamandır forumu takip edemiyorum uzgünüm buda benim motorun son hali
bir ay sonra granajlarıda dökülecek o zmanda fotolarını eklerim
http://img99.imageshack.us/img99/4517/dsci00430db.th.jpg (http://img99.imageshack.us/my.php?image=dsci00430db.jpg)
http://img122.imageshack.us/img122/2488/dsci00422yp.th.jpg (http://img122.imageshack.us/my.php?image=dsci00422yp.jpg)
http://img122.imageshack.us/img122/1816/dsci00448ij.th.jpg (http://img122.imageshack.us/my.php?image=dsci00448ij.jpg)
http://img122.imageshack.us/img122/3342/dsci00453zh.jpg (http://imageshack.us)
ulasturhan
11 Nisan 2006, 16:22
melbur motor çok güsel olmuş eline sağlık. boyaları felan çok hoşuma gitti. farı öle beyaz kaplamışsın ya gece nasıl etkisi olmuyomu ??
performanstan söz et biraz ya yada kaç litre yakıt alır? nekadar yakar? felan biraz anlat bize ya farz etki satıyosun bu motoru ve karşındakine tanıtıyosun öylece anlat bize.. ne dersin melbur? yoldaşların için değmezmi?
arkadaşlar ben güçlü motorla anlaştığımı söylemiştim size ama fiyat konusunu henüz görüşme şansım olmadı. bi fiyatını öreniyimde vaz geçermiyim geçmezmiyim bilemem. güçlü motoru seçmemin nedeni evime en yakın bayi idi hepsi bu. içerenköyde...
frontier
11 Nisan 2006, 16:37
melbur dostum harika olmus makina yaa eline saglik su bizimkilerde bi gelse
melbur egzosda bi oynama veya bi degisiklik yaptinmi? biraz anlatsan ulasin dedigi gibi makinada aldigindan beri problem yasandinmi falan?
bu arada mor bayi ötvden sonraki fiyati yarin bildirecegini söyledi hayirlisi bakalim..
burdizo
11 Nisan 2006, 23:56
bugünküm gazete de asya motor ötv zammını kısa bir süre için kendilerinin karşılayacaklarını yani eski fiyattan satış yaptıklarına dair ilan vermişler..Bu durum diğer markalarada yansır bence ..mesela honda ötv nin yarısını kendisi karşılıyormuş..
melbur
12 Nisan 2006, 01:35
arkadaşlar motorun egzostunun içindeki susturucuyu iyi bir ustaya kestirirseniz zzr1100 e yakın bi ses alıyosunuz.farıda beyaz transparan delikli folyo ile kaplattım tabi biraz ışığı kesiyor ama fazla değil %10 diyebiliri.ben aldığımdan beri hiç problem yaşamadım.depo 55 milyona doluyordu zam gelmeden önce.yakıtta ilk başlarda 110-120bin yakıyor kmde.motor tek kişi çok güzel kaçıyor fakat düz yolda 2 kişi fark ediyor yalnız motorda tork çok fazla mesala rampa çıkarkende fark ettirmiyor hiç 2kişi tek kişi fark etmiyor.ben tavsiye ederim bu fiyata daha iyisinide bulamazsınız.önümüzdeki ay içinde granajlarıda dökülecek ama kalıpı falan hazırlanmadığı için tam fiyat veremiyorlar.tam fiyatı çıktığı zaman onuda size bildiririm iyi geceler
bulosele
12 Nisan 2006, 03:14
sagolasin melbur kardes...yazi ve resimlerinin devamini bekliyoruz, tabi bir de videonu...:P
frontier
12 Nisan 2006, 13:36
arkadaslar mor bayi(levent) makinanin ötvden sonraki fiyatinin 3,250 + plaka oldugunu bildirdi :pr:
ulasturhan
12 Nisan 2006, 15:34
3220 de ısrar edin beyler. neye göre 3250 imiş hesap yap 3220 çıkıyo... daha öncede yazdım bunu...
daha önceden yüzde 8 imiş. işte formul...
yeni satış fiyatı = (motorun eski satış fiyatı / 1,08) x 1,22
yap hesabını ya söle adama d,ret bakalım...
motosport
13 Nisan 2006, 03:36
melbur kardeş motorun gerçekten güzel olmuş davamını bekliyoruz bide videoda şu egsoz sesini dinletebilirsen bize memnun olurum bende almayı düşünüyorum bu motordan inşallah kazasız sürüşler :cat:
tigermbz
13 Nisan 2006, 09:59
3220 de ısrar edin beyler. neye göre 3250 imiş hesap yap 3220 çıkıyo... daha öncede yazdım bunu...
daha önceden yüzde 8 imiş. işte formul...
yeni satış fiyatı = (motorun eski satış fiyatı / 1,08) x 1,22
yap hesabını ya söle adama d,ret bakalım...
ha 3250 ha 3220 ne farkeder.
siz plaka ruhsat dahil 3300 de pazaralık edin ikna edin satıcıları olsun bitsin :wiinkk:
biraz pazarlıkçı olun
jeansatar
14 Nisan 2006, 00:28
arkadaşlar merhaba...........
ben de zealsun cruiser 150-19 modeli kullanıcısıyım ve beşyüzevler cevatpaşa bayisi olan cem-tek motosikletten almıştım 1,5 ay önce.istanbul dan ilgilenen tüm arkadaşlara tavsiye ederim bu bayiyi orhan bey çok iyi ve ilgili bir esnaf gerçekten.en önemlisi de servis hizmetinde oldukça başarılılar.motosiklet sevdalılarına sevgilerimle
bulosele
14 Nisan 2006, 00:49
melbur kardes;
motorun gucu farkli sitelerde farkli degerlerde yaziyor, senin motorun gucu kac hp? ayrica max. hiz kac yaptin motorunla?
6kkkkk
14 Nisan 2006, 04:19
Arkadaşlar, merhaba. Ben de yaptığım araştırmalardan sonra en uygun motorun bu olduğuna karar verdim. Önümüzdeki sene Bisan'ın getireceği 250ccl'liği çok daha güzel ve kaliteli olacak anlaşılan ama bu kadar heyecanlandıktan sonra beklemek zor olur. Şimdi hani toplu alımlarda kolaylık sağlar ya bayiler, bu motoru da bayilerden biriyle konuşup, kaç kişi isek almayı düşünen ona göre anahtar teslim olarak 3300 gibi bir fiyata bağlayabilir miyiz? Ne dersiniz?
ulasturhan
14 Nisan 2006, 14:28
ha 3250 ha 3220 ne farkeder.
siz plaka ruhsat dahil 3300 de pazaralık edin ikna edin satıcıları olsun bitsin :wiinkk:
biraz pazarlıkçı olun
katılıyorum dostum...
+1 :cat:
ulasturhan
14 Nisan 2006, 14:30
Arkadaşlar, merhaba. Ben de yaptığım araştırmalardan sonra en uygun motorun bu olduğuna karar verdim. Önümüzdeki sene Bisan'ın getireceği 250ccl'liği çok daha güzel ve kaliteli olacak anlaşılan ama bu kadar heyecanlandıktan sonra beklemek zor olur. Şimdi hani toplu alımlarda kolaylık sağlar ya bayiler, bu motoru da bayilerden biriyle konuşup, kaç kişi isek almayı düşünen ona göre anahtar teslim olarak 3300 gibi bir fiyata bağlayabilir miyiz? Ne dersiniz?
mantıklı beni düşün kaporamı verdim. ama diğer almaya hevesli ve ciddi olanlar buluşup tek bir bayi ile anlaşıp fiyatı düşürebilirler...
MeTaL
14 Nisan 2006, 15:27
1 ay kadar önce Melih arkadaşımızın motorunu sürdüm. Yamaha servisindeki arkadaşlarım "çok titriyor, her tarafı zangır zungur" dediği için almaktan bile vazgeçmiştim. Fakat Melih arkadaşımızın motorunu sürdükten sonraki izlenimlerim şöyle oldu;
1. Motosiklet 115-120 km. arasındaki hıza öyle çabuk ulaşıyor ki anlamıyorsunuz bile!
2. 120 den sonra gideceğini düşünmüyorum ama benim kullandığım alet henüz rodajdaydı belkide gider :).
3. Çok benzin yakıyormur(muş). Melih sürekli şikayet ediyor :).
4. Frenleri çok sağlam. Bir Aprilia RS 125 bir Zealsun diyebilirim :). İnsanın içine sürekli "stop stop stop" diye bir ses hakim oluyor :P.
6. Titreşim arkadaşlarımın dediği kadar yok. Hatta hiç yok diyebilirim.
7. Elcikleri beni rahatsız etti belkide racing hafasında bir motosiklete alışkın olmadığım içindir. Biraz sert elciklere sahip, titreşimi direk avuç içine hapsediyor ve ağrı yapıyor. Sanırım ilk sürüşüm olduğu için rahatsız etti.
8. Eksoz sesi berbat :cherry:. Tabii zevkler ve renkler tartışılmaz ben tok sesli eksozları severim.
9. Tork biraz düşük gibime geldi 19 hp bir alet için.
10. Ben 10 üzeriden 8,5 veriyorum bu alete ve diyorum ki "ÇİN DE ÜRETİLEN EN İYİ MOTOSİKLET, VERDİĞİN PARAYI FAZLASIYLA HAKEDİYORSUN"
11. Melih abi plakanı uçurduğum için tekrardan özür dilerim :cherry: ...
leopar
15 Nisan 2006, 19:08
zealsun gs 200 manyaq bi motorsiklet ben 5 aydır kullanıyorum.Hiç bir sorun yok.Ben daha hiç düşmedim ama o motoru bir düşürürsen bilmiyorum ama çok masraf gider.Motorun performansına gelince bu paraya daha iyi bi mtor bulabilecek bi arkadaş warsa bilmiyorum artık.Tip desen tip war ses desen ses war birde susturucuları çıkarıp deiştirirsen ben gibi daha deli olur.Ön kaldırmak isteyenler dikkat etsin takla attırmasın motor gücü çok yüksek son hızını soruyosanız daha 600km de ama şu anda 150 km yi buluyo motor sikleti nasıl açarsanız o kadar hızlıdır benim hiç bi şikayetim yok motordanbenim bi arkadaşımda da war ama onunkisi 1000 km de ama motor 160 ı geçiyo yani ibresini geçiyo tahminim 180 falan bastım onun motorunda. SAygılar sunarım
seruven17
15 Nisan 2006, 20:28
zealsun gs 200 manyaq bi motorsiklet ben 5 aydır kullanıyorum.Hiç bir sorun yok.Ben daha hiç düşmedim ama o motoru bir düşürürsen bilmiyorum ama çok masraf gider.Motorun performansına gelince bu paraya daha iyi bi mtor bulabilecek bi arkadaş warsa bilmiyorum artık.Tip desen tip war ses desen ses war birde susturucuları çıkarıp deiştirirsen ben gibi daha deli olur.Ön kaldırmak isteyenler dikkat etsin takla attırmasın motor gücü çok yüksek son hızını soruyosanız daha 600km de ama şu anda 150 km yi buluyo motor sikleti nasıl açarsanız o kadar hızlıdır benim hiç bi şikayetim yok motordanbenim bi arkadaşımda da war ama onunkisi 1000 km de ama motor 160 ı geçiyo yani ibresini geçiyo tahminim 180 falan bastım onun motorunda. SAygılar sunarım
Bu motorun 180 yaptığına inanırsam,ben motor hakkında hiç bir şey bilmiyorum!!!!
En iyi şartlarda 140 yapar,dahasına inanılmaz!!!
bulosele
16 Nisan 2006, 00:36
leopar kardes;
seni bize allah gonderdi heralde, bugune kadar nerelerdeydin sen.. dostum ben de zealsun zs 200 gs'i dusunenlerdenim..sen motoru 5 ay once kaca aldin, servis imkanlari hakkinda bilgin var mi? titresim nasil motorda? motorla birlikte fotograflarinizi koyarsan boyut kıyaslamasi yapabiliriz, cok sevinirim, ayrica cekebilirsen videonu bekliyoruz..
cok rica ediyorum, yorumlarini bizlerle paylas...:cat:
MeTaL
16 Nisan 2006, 05:12
leopar atıp tutuyor bulosele :) ne Allah göndermesi ya o motor 140 ı geçsin ben kafayı koyarım ortaya :P ...
bulosele
16 Nisan 2006, 14:27
metal kardes;
hız konusunda bence de leopar abartmis ama sonucta motoru olan biri ve bize faydasi dokunabilir karar vermemizde..
muratdiksöz
16 Nisan 2006, 15:39
jeansatar merhaba
zs 150-19 alma kararını neredeyse verdim dün Mor bayi ile görüştüm ancak ayın 20 si dolayları Gebze gümrrüğünde olacağını söyledi,,, ama 5yüzevlerdeki esnaf konusundaki olumlu önerin yeni bir değerlendirme olasılığı getirdi .Ona ulaşabileceğim tel varsa sevinirimbirde kullanıcı olarak performans nasıl desem Ötv sonrası fiat arttı ama Keeway motomax ötv zammını yansıtmadığı için crisuer leri cazip olmaya başladı yanıtın hayli rahatlatacak selamlar iyi seyirler
melbur
16 Nisan 2006, 21:36
leopar atıp tutuyor bulosele :) ne Allah göndermesi ya o motor 140 ı geçsin ben kafayı koyarım ortaya :P ...
ben geçiririm kafayı koyacakmısın???
ulasturhan
16 Nisan 2006, 21:57
ya arkadaşlar konusulanların yanlış olduğunu düşünsek bile saygılı olmalıyız birbirimize bizler bu aletleri seviyoruz değilmi ortak özelliğimiz bu. sonuçta bu sitede konuşup tartışıyoruz paylaşım içerisindeyiz e ozaman ne gereyi var bir birimizi kötülemeye yada bir birimizin motorlarını kötülemeye. bunun en başında barış abimiz (BBRR) motoru tanıtmak için açılmış bi forum başlığı olduğunu unutmayalım. ve de şu afedersiniz ama kullanıcam sidik yarışını bırakalım ya. yok bu yarışı yapanlar 10 -616 yaş arasıysa sölesinler kaile almayalım. demiyelimki atıp tutuyo bunun kibar yolu var biraz abarttığını düşünüyorum de olsun bitsin. bazıları var sanki bu motorun satışına engel olmak için elinden geleni yapıyo acaba bunlar birer bayi sahibi ve zs müşterilerini yanıltmaya yıldırmayamı çalışıyo diye düşünüyorum. her neyse. bu nasihatlerden sonra...
Arkadaşlar 2 gündür ilk vitesli motor tecrubelerimi yaşadım. dün ilk başlangıcı yaptım bir ramzey 150 ile :) çok hoşuma gitti bu iş ya 3.vitese kadar çıktım 3.ün sonunda çalıştığım saha bitiyodu diye 4.e alamadım :) ama hakkaten çok zevkliymiş vites değiştiremem el ayak koordinasyonunu sağlayamam diye korkuyodum ama çok çabuk alıştım bu gün slalom mudur nedir ondan bilenem yaptım. anlaşılan o ki ben bu motor işini çabuk kavrıycam. ee zealsunımla aldıktan sonra ehliyeti bi ege tutu yapmayı düşünüyorum. herşey cesaret işidir ve cesaretim şimdilik var şu iki günden sonrada olmaya devam edicek. bakalım bide trafikte yapmak lazım şu işi onuda kısmet alınca artık. bu arada melbur kardeş bu ramzeyin vitesleri sabit aşşağıya doru büyüyo yukarıya doğru küçülüyo bizim zeal sunda vites olayı nasıl? bi açıklasan ya dostum bilgi sahibi olalım 25ine ne kaldı ki dimi?
acaba diyorum içeren köyden kartala tek başıma getirebilirmiyim motoru?? :)) aklımdan geçmiyo değil ama bu da aptaal cesareti olur tabi ve elbette bi abimizi alıcaz onla motorumuza binip dönücez :) nesa çok uzun oldu yazıyı sonuna kadar okuduğunuz için teşekkürler değerli vaktinizi belkide sizi ilgilendirmeyen konularla çaldıysamda özürdilerim. görüşmek üzere zs 200 dostları...
bulosele
16 Nisan 2006, 22:41
ulas;
ayıpsın yahu ne demek vakit calmak, yazilarin keyif veriyor, hele ki su yazin ege turu kulaga cok hos geliyor..benim zs 200 gs'den baska 2 alternatifim daha var dostum eger zs 200 gs yerine bunlardan birini alirsam beni ege turuna kabul etmez misin?:cherry:
melbur;
sevgili arkadasim, allah askina neden bir video cekip gonder miyorsun bize, bu kadar zor mu?:salut: ayni sey senin icin de gecerli "leopar" kardes!
gorusmek uzere...
melbur
16 Nisan 2006, 22:49
ulas;
ayıpsın yahu ne demek vakit calmak, yazilarin keyif veriyor, hele ki su yazin ege turu kulaga cok hos geliyor..benim zs 200 gs'den baska 2 alternatifim daha var dostum eger zs 200 gs yerine bunlardan birini alirsam beni ege turuna kabul etmez misin?:cherry:
melbur;
sevgili arkadasim, allah askina neden bir video cekip gonder miyorsun bize, bu kadar zor mu?:salut: ayni sey senin icin de gecerli "leopar" kardes!
gorusmek uzere...
dostum video cekme şansım olsa hemen çeker yollarim ama öle bi şansim yok
mountaineerable
17 Nisan 2006, 12:10
bi kaç resim ekleyelim..
Halil mutlu
17 Nisan 2006, 12:45
ben 2006 model zealsun 125 zs aldım fiyatlarını öğrenebilirmiyim
esnaf
17 Nisan 2006, 14:53
arkadaşlar herkes sussun tigermbz vatandaşimiz konussun o daha iyi biliyomus
tigermbz
17 Nisan 2006, 15:36
arkadaşlar herkes sussun tigermbz vatandaşimiz konussun o daha iyi biliyomus
:hönkkkkk:
iyide sen kimsin inmisin cinmisin ne alaka yani bu lafı dedin :queen:
benim böyle bir iddiam olmadığı ortada, ozaman senmi bana takılıyorsun yoksa tanıdığım birimisin.
ulasturhan
17 Nisan 2006, 18:58
ulas;
melbur;
gorusmek uzere...
AQyıpsın yaa ne demek ama ben geri dönmiycem epeyce :)) orada takılıcam yaz boyu haberin olsun ;)
zevkalcan
17 Nisan 2006, 23:09
ya arkadaşlar mountainerable arkadaşın eklediği bordo renkli resim eğer zealsunsa bence hepimiz gidelim 10 tane alalım sonrada gidip en iyisinden ustaya o grenajı yaptıralım herşekilde fiyatlar düşmüş olur (10 diye lafın gelişi dedim sazanlar atlamasın)yani demem o ki eğer bu motordan edinmek isteyenler varsa topluca gidelim konuşalım soralım bakalım edelim istanbul için tabiii
bulosele
18 Nisan 2006, 01:17
geriye sayım basladi, son 8 gun...(tabi dedikleri gibi 25'inde gelirse...)
MeTaL
18 Nisan 2006, 10:03
Melih yani Melbur arkadaşımız kaza yaptı. Dün motorunu ben ve arkadaşlarım almaya gittik. Çalıştırdım yürüyor epey birde sürdüm. Çok hasar var ama cana geleceğine mala gelsin dedik. Melih iyileştikten sonra seninle iddaya varım kardeş kafayı koyuyorum ortaya sen o motora 160 yaptıramazsın normal şartlar altında. Hatta iki motorun anahtarını koyuyorum 160 YA-PA-MAZ-SIN :P ...
Hatta diyorum ki bırak 160 ı, sen o motorla 140 yap be :cherry: ...
ulasturhan
18 Nisan 2006, 12:15
dostum o motorun 150 yaptığını melbur kendisi söylemişti. sen arkadaşına inanmıyosan yapabileceğimiz bişi yok 120 yapsın yeter zaten fazlası risktir. bide 19 beygir değil 14 beygir heberin ola...
haftaya bu gün büyük gün :)
MeTaL
18 Nisan 2006, 12:43
Ben 19 hp olarak hatırlıyorum banada bu forumdan bir arkadaş söylemişti. Melih o motorla 150 yapmış ama nasıl yapmış istersen ona bir sor :cherry:. Pek normal şartlar altında yapmamış. 120 km. sürati havada karada yapıyor üstteki test sürüşü hakkındaki düşüncelerimi okursan görebilirsin ...
ulasturhan
18 Nisan 2006, 16:19
banada sölemişti yakıtını değitirmişti galiba her neyse zaten yukarıda yazdığın test yazısını okumasam seni uyarmazdım 19 değil diye ;) havada karada yapıyosa mesele yok benim için.
melbur
19 Nisan 2006, 15:02
ya tartışmaya gerek yok arkadaşlar zevkler tartışılmazmış.isteyen istediğini yapsın.bu arada semih sana da teşekkür ederim motoru getirdiğiniz için ben ceza arkadaşıma sölemiştim motoru getir diye sanırım o istemiş senden yardımı.
yinede herşey için teşekkürler.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO