Orijinalini görmek için tıklayınız : Zealsun ZEALSUN ZS 200 GS Sport
izmirden satan varsa özel mesaj bıraksın arkadaşlar
MotorHstası
19 Eylül 2012, 01:58
Arkadaşlar İstanbuldan satan varsa özelden mesaj atsın konuşalım.
speedtime41
24 Mart 2013, 02:23
S.a Arkadaşlar Bende Zealsun Gs 200 Kullanıcısıyım Sizden Bi Konuda Yardım İstiyorum Marş motorum Dişli Sıyırdı Orjinal Bi Marş motoru nasıl tegmin edebilirim yada hangi markaların marş motorları uyuyuyor sormamın sebebi daha 3 gün önce yeni kasımpaşabisiklet.com dan sipariş verdim ve gelen marş motoru gene aynı şekilde dişli sıyırdı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden iyi forumlar arkdaşlar
degisik
24 Nisan 2014, 13:57
Bu motordan arıyorum satmak isteyen varsa fb.com/egehancak dan veya 05313662828 den ulaşabilirler.
firatatalay
30 Ekim 2014, 09:48
Arkadaslar bende zealsun almayi dusunuyorum da iyi yorumlar var evet fakat 3-4yil onceki yorumlar , suan bu motoru almamizi onerir misiniz? Yillar once belki parca sikintisi yoktu ama suan var midir ? Bilgisi olan bilgilendirebilir mi ?
mertesr1
12 Mayıs 2015, 21:44
arkadaşlar bütün yorumları tek tek okudum cok sevdiğim bir abimde zealsun gs200 var motor zamanında fabrikadan arızalı olarak cıkmış olması sebebiyle krank kırmılş sanırım sökülü durumda 2015 yılında zealun yeni model bi motor cıkarttı parçalarını orjinal olarak bulmak kolaylaştı.
motoru almayı düşünüyorum hala kullanan arkadaslar varsa fikirlerini alabilmem mümkünmü acaba her parçası orjinal halde çizik dahi yok motorda uzun zamandırda kapalı garajda muhafaza ediliyor masrafları sahibine ait olacak beraber toplayacaz çalışır duruma gelince ben almayı düşünüyorum kullanan arkadaslar yardımcı olabilir mi ?
serkanADH13
12 Mayıs 2015, 22:12
MOTOR AKSAMI PİYASADAKI PEK COK BALANSÖRLÜ 200 motorlar ile aynıdır,
her parca bulunabılır,
sıkıntı yasatacak kısım KAPORTA AKSAMI'dır,,,
Mengu16
12 Mayıs 2015, 22:36
2005'te bi sürü farklı marka en ucuz modelleri ithal ederken araya güzel motorlar da karıştırdılar bu motor da onlardan biri. Zealsun'un broşüründe Peugeot Speedfight benzeri monolink ön süspansiyonlu bi 125'lik scooter da vardı ancak hiç getirmediler sanırım.
KawaZ300
09 Mayıs 2017, 20:33
2012 model vardı bende hemen tecrübelerimi aktarayım cüssesine nispeten fazla torku ve beygiri olmayan yeni başlayanlar için on numara yakıt desen baya cimri yani en fazla 2.5 falan görüyo gel gelelim yedek parça olayına bazı yerler var dakikasında buluyor parçayı ama genel bakarsan bulamazsın ben arka dişliyi bile bulamamıştım ön firen çift disk iyi duruyor arka berbat lastik değişmesi lazım
semih20
04 Kasım 2023, 22:57
2006 da forum a yazdığım yazıları okudum . Duygulandım bu konuya yazmışım .
Aradan 17 yıl geçmiş. Belki yazılarımı okuyup motora ne oldu diye merak edenler olmustur.
Trafikten dusurulup
Motor hurdaciya satıldı 😁 buda the end olsun
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO