Orijinalini görmek için tıklayınız : Zealsun ZEALSUN ZS 200 GS Sport
ramazan_gulmus01
19 Ağustos 2008, 15:09
zonta adanada motorcuya 2 hafta önce abim sormuştu göstergeyi 60ytl demişlerdi şimdi bugün ben sordum 100 ytl diyorlar eğer hemen bozlacaksa hiç almıyayım senin 250 liğin göstergesinden kanuninin race 200 göstergeside aynı gibime geldi bir bilgin varmı bu konuda
powernet03
19 Ağustos 2008, 17:58
arkadaşlar herkese selam bende zs 250 gs var çok memnunum iki yıldır biniyorum çokda az yakıyor bence sürat konusunda yanılıyorsunuz arkadaşlarımda kanuni raceler var onlar 135 le gidiyor ben 90 la onları geçiyorum her motoru kadranı faklı olabiliyo
zonta
19 Ağustos 2008, 23:39
zonta adanada motorcuya 2 hafta önce abim sormuştu göstergeyi 60ytl demişlerdi şimdi bugün ben sordum 100 ytl diyorlar eğer hemen bozlacaksa hiç almıyayım senin 250 liğin göstergesinden kanuninin race 200 göstergeside aynı gibime geldi bir bilgin varmı bu konuda
ramazan valla banada 150 çektiler ben kanuni racerinkine baktım dışarıdan aynı gibi görünüyor ama arkasındaki giriş çıkışlarda devrelerde farklılıklar var bukonuda sana kesin bişey diyemem.sanırım bozulan gösterge paneli degil alt kilometre okuyucusu bozuluyor.bende yeni farkettim kilometre kablosu çıkmak üzereydi neredeyse kablonun agzı ve okuyucunun girişi bozulmuş olabilir seninde sen birde oraya bak olmazsa hızını bir arabayla test et ben öyle yaptım son zamanlarda benimkide 100-105 km/h geçmiyordu passatla yaptıgım ölçümde göstergem 105 km/h dayken passat 124 km/h gösteriyordu.
copy_x
20 Ağustos 2008, 13:05
ya arkadaşlar bu kadran olayı bayağı kafama takıldı benim gösterge 90 gösteriyo ama önümde araba maraba kalmıyor.hatta dedim göstergeyi açıp kadranın üstüne photoshopla yeni kadran yapayım şöle 220 km falan :P ama zonta arkadaşımın dediği ni muhakak yapıp tes edecem arabayla herkese kazasız günler...:rendeer:
ramazan_gulmus01
21 Ağustos 2008, 18:06
bu aralar pek kimse yazmıyor gerçi benimde elime köydeki işlerden dolayı pek bilgisayar geçmiyor motorsikletin motorunu şöyle boş vaktimde bayağı inceledim 125lik kanuniye göre (tabi eski modeli 98 model olanı ) motorun gövdeye bağlantı yerlerine hiç titreşimi azaltacak conta keçe veya buna benzeri birşeyler koymamışlar gerçi yeni çıkan motorların çoğunda yok dikkat ediyorum bence bunun yapılması lazım hatta ben düşünmüyor değilim ama korkuyorum motoru gövdeden ayırıp musluk contasından biraz daha sert lastik gibi benzeri şeyler koyulsa eminim çok daha güzel olur birisi yapmış ramzeye bu sitede yazıyordu
serkanADH13
26 Ağustos 2008, 20:24
''İSTANBUL'da olması Lazım''...
ARKADAŞLAR BANA ''ZEALSUN, WİNNER zs 200'' ARKA JANT LAZIM,
ÇIKMA VEYA SIFIR OLABİLİR,
NEREDEN VE KAÇA BULABILIRIM,
BİLGİ VEREBİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM...
Şimdiden TeşekkürleRR...
barannet
27 Ağustos 2008, 10:51
adanada polen motoru ara istersen. ellerinde yedek parça kesinlikle olmalı. hatta forumda aratırsan sanırım servis müdürünün cep nosu bile olacaktı.
chakal1907
05 Eylül 2008, 02:49
millet herkese selamlar öncelikle.. Edirne'deyim ve bir arkadaş Türkiye distrübütörünü bile telefonla aramasına rağmen aracın krankına ulaşamamış..
sizin bildiğiniz biyer var mı? ya da ona uyan başka krank var mı?
bilgisi olan lütfen acilen özelden ulaşabilir mi?
banarlı
12 Eylül 2008, 03:56
süper motorda şekil olarak kullandımda çok rahat özellikleri fazla motorun ama çok arıza yapıyor parçalarıda yok fabrikasıda battı
strophe06
12 Eylül 2008, 17:56
merhabalar ben yeniyim arkadaşlar sizlerin arasına katılmak istiyorum
racinq model almayı düşünüyorum malüm ögrenciyim ne almamı önerirsiniz makul fiyat olsun Kanuni / MZ Racer 200 // yada zeaulsan 200 yada sizin önerdiginiz bir şey birde az yaksın az yaksın derken ideal olsun,hıza gerek yoq benim için tipi de hoş olsun kafii nese şimdiden teşekürler herkese selamlar :)))))
:cat:
ramazan_gulmus01
14 Eylül 2008, 16:49
valla arkadaşım bende alalı 3 ay anca oluyor motor tam tamına performanslı kullanım ve normal kullanım dahil 100 km'de 3.1 litre civarında yakıyor ben 550 km yazın kullandım şu an motoru köye bırakmak zorunda kaldım bence bu fiyata göre bazı eksileri olsada bana göre en iyisi bu ben çok araştırdım kanunide çin bu da çin parçalarını adanada bulabilirsin servisi beş para etmez hiç ilgilenmiyorlar onu belirteyim sokak arasındaki tamircilre servislik hakkı vermişler gerçi kanuni de öyle neyse sen araştır motorun tipi zaten o eksileri silip götürüyor
koralayilker
15 Eylül 2008, 11:12
merhabalar ben yeniyim arkadaşlar sizlerin arasına katılmak istiyorum
racinq model almayı düşünüyorum malüm ögrenciyim ne almamı önerirsiniz makul fiyat olsun Kanuni / MZ Racer 200 // yada zeaulsan 200 yada sizin önerdiginiz bir şey birde az yaksın az yaksın derken ideal olsun,hıza gerek yoq benim için tipi de hoş olsun kafii nese şimdiden teşekürler herkese selamlar :)))))
:cat:
dostum bende öğrenciydim ve alabileceğin en iyi motor :cat:
ramazan_gulmus01
15 Eylül 2008, 21:37
way ilker motoru bana sattın ama dostum şu an köye bırakmak zorunda kaldım gerçi getirsemde buralar iyice soğumaya başladı inşallah en kısa zamanda yenisini alırsın buralara takıldığına göre gönlün hala 200 gs de neyse kendine iyi bak
APACHE_SAİD
18 Eylül 2008, 03:34
teşekkür ederim arkada$larr ama yinede yorumlarınızı eksik etmeyin ebn ankaradan alcam yardım cı olun bana msn :: beyaz_kaplan_06_312@...
herkese radarsız günler :)
rayjay
18 Eylül 2008, 12:12
ben tavsiye etmiyorum, isiniz gucunuz sanayide ise yani takim taklavat mekaniker elinizin altindaysa alin
serkanADH13
18 Eylül 2008, 18:17
arkadaşlar bir kez daha yazmıştım fakat cvp gelmedi,
sanırım gorulmedı,
bana GS 200 arka jant çıkması lazım,
ist yaşıyorum,
bilen veya satanı tanıyanınız varsa bana ıletırse sevinirim,
Teşekkürler.
thesandstorm_34@hotmail.com
koralayilker
18 Eylül 2008, 19:10
way ilker motoru bana sattın ama dostum şu an köye bırakmak zorunda kaldım gerçi getirsemde buralar iyice soğumaya başladı inşallah en kısa zamanda yenisini alırsın buralara takıldığına göre gönlün hala 200 gs de neyse kendine iyi bak
abi kim ne derse desin bu motor hakkında kulaktan dolma bilgilerle yorum yapılması üzüyor,abi çoluğa çocuğa verme senden başkasıda kullanmasında:mrgreen:
kemaL57
20 Ekim 2008, 10:40
herkeze merhabalar. burası ıkıncı el ılan yerı deıl ama satan varsa konusabılırız..
ramazan_gulmus01
29 Ekim 2008, 21:06
iç anadoluda artık kış geldi motor sürmenin tadı kaçtı motorun keyfini hele hele ilk motorumdan sonra bunu sürmenin keyfini arabaya felan değişmem
kartezyenx
02 Kasım 2008, 13:03
iyide bu granajları nerden bulacaz
motorciklet
08 Kasım 2008, 23:56
Selam arkadaşlar ihtiyaç dolayısı ile Zealsun zs 200 GS motorumu satıyorum. motoru bu forum aracılığı ile almıştım vede gayet memnunum ihtiyaç olmasa satmayı düşünmüyordum ama şartlar. Üzerindeki lastikleri değiştirdim üzerinde MICHELIN lastik var Ön 120 Arka 150 orjinali (ön 110 - arka 140) tır. Bu motoru kullanan arkadaşlara tek tavsiyem lastiklerinizi değiştirin. Yol tutuş ve motor mükemmel durumda. özel bir sistemle yakıtta tasarruf ve 10-15 KM lik + hız sağlandı özellikle uzun yol için modifiye yoktur. motorun içi açılmamıştır. 21 yıllık binici olarak bu motoru herkese öneririm kötü motor yoktur kötü binici vardır altınızdaki motorun ne olduğunu bilerek binerseniz bu motor sizi üzmez ama bazı arkadaşlarımız motoru alır almaz allah ne verdiyse zorlarsa başına iş alır. unutulmamalıdır ki bu motor racing değil racing görüntüsünde 125cc lik bloğa silindir genişletilerek 200cc e çıkarılmış bir motordur. Aşırı sıkıştırmalara ve zorlamalara gelmez. çin motorlarının canı ciğeri yağdır asla eksik yağ la kullanmayın yağınızı sürekli kontrol edin. Bu motorun en iyi performans verdiği buji bilginiz olsun diye söylüyorum NGK nın DPR8EA kodlu bujisi orjinali olacak ama piyasada 10 ytl ye çinleri satılıyor dikkat edin. motoruma 2950 YTL istiyorum ilgilenen arkadaşlar olursa 0539 277 99 88 nolu telefondan bana ulaşabilir. Sistemi sormak için aramayın :):):) bilgi vermem.
ramazan_gulmus01
10 Kasım 2008, 10:28
Selam arkadaşlar ihtiyaç dolayısı ile Zealsun zs 200 GS motorumu satıyorum. motoru bu forum aracılığı ile almıştım vede gayet memnunum ihtiyaç olmasa satmayı düşünmüyordum ama şartlar. Üzerindeki lastikleri değiştirdim üzerinde MICHELIN lastik var Ön 120 Arka 150 orjinali (ön 110 - arka 140) tır. Bu motoru kullanan arkadaşlara tek tavsiyem lastiklerinizi değiştirin. Yol tutuş ve motor mükemmel durumda. özel bir sistemle yakıtta tasarruf ve 10-15 KM lik + hız sağlandı özellikle uzun yol için modifiye yoktur. motorun içi açılmamıştır. 21 yıllık binici olarak bu motoru herkese öneririm kötü motor yoktur kötü binici vardır altınızdaki motorun ne olduğunu bilerek binerseniz bu motor sizi üzmez ama bazı arkadaşlarımız motoru alır almaz allah ne verdiyse zorlarsa başına iş alır. unutulmamalıdır ki bu motor racing değil racing görüntüsünde 125cc lik bloğa silindir genişletilerek 200cc e çıkarılmış bir motordur. Aşırı sıkıştırmalara ve zorlamalara gelmez. çin motorlarının canı ciğeri yağdır asla eksik yağ la kullanmayın yağınızı sürekli kontrol edin. Bu motorun en iyi performans verdiği buji bilginiz olsun diye söylüyorum NGK nın DPR8EA kodlu bujisi orjinali olacak ama piyasada 10 ytl ye çinleri satılıyor dikkat edin. motoruma 2950 YTL istiyorum ilgilenen arkadaşlar olursa 0539 277 99 88 nolu telefondan bana ulaşabilir. Sistemi sormak için aramayın bilgi vermem. orada yakıt tasarufu konusunda ve motorun performansını arttırma konusunda bahsettiğin özel sistem nedir bizi bir bilgilendirsen iyi olur
tabbiii ben satmıyorumda aradaştan bilgi almak amacıyla yazmıştım yanlışlık oldu
yukarıda diyorsun ki özel bir sistemle yakıtta tasarruf ve 10-15 KM lik + hız sağlandı bu özel sistemi merak ettim doğrusu
hifimami
20 Kasım 2008, 15:34
zealsun 200gs her tür parçası elimde vardır ilgilenelere...
mustafaturgu
29 Kasım 2008, 02:37
mrb trabzonlu hemşerim sana özelden msj attım bi bakarsan sevinirim arkadaşlar bana istanbul avrupa yakasında zealsun 200 den anlayan usta lazım varsa yardımcı olursanız sevinirim
strophe06
29 Aralık 2008, 22:06
zeuslsun kullanıcıları nere gitti arkadaşlarr yardım
http://secure.reklammatik.com/member_main.php?page=new_member_link&refererid=842feef5c8aba5d973bfe1318aa24f91
ARkdaslar b, tıkta sız atın arada sırada
mustafaturgu
31 Aralık 2008, 01:53
kimse kalmamış galiba bunları kullanan
oguzatagan
16 Ocak 2009, 16:06
zealsun 200gs her tür parçası elimde vardır ilgilenelere...
winner zs 200 beyin hala duruyorsa elinde usta almak istiyorum cvp yazarsan sevinirim yada mesaj atarsan 0506 482 43 53
selam arkadaşlar yeni kayıt oldum hosuma gitti forum ve zs 200 beyin arıyorum elinde olan varsa alıcı olmak ıstıyorum mail yada mesaj atarlarsa sevinirim 0506 482 43 53
bebetu
27 Ocak 2009, 20:19
ben ist avrupayakası ben motoru kazalı aldım zealsun gs 200 ve motor 3 500 kilometrede ve çok temiz inanın motorun üzerinde etiketler duruyo ve motor da eksik olan parçalar ===gıranaj komple arkasol binici ayahı önfar takım gazkolu ce direksiyonu tutan döküm parça == amatsörler cantlar vs lastikler hele motor bölümüü mükkemmelll zealsun kullanıcılarına yedek parça vazifesi göre bilir istiyen varsa satıyom 600ytl ruhsatıda üstüne almak şartıylaaaa bebetu_34@hotmail.com tel 05455874971 çatalca güven:):)
bebetu
15 Şubat 2009, 21:53
slm arkadaşlar zealsun gs 200 benzin deposu ve ön amatısörler elimde var ve debriyaj pedal takım firen vs parça arayan varsa bana bebetu_34@hotmail.com mns adresimden ulaşşınlarrrrrr
arkadaşım seninin motorun neyivarrrrrrr ustaarıyonnn ve alsana uutanın nosu hertürlü makinadan anlar bana mnsden ulaş bebetu_34@hotmail.com
kemaL57
18 Şubat 2009, 19:07
kazalı aldın ve 600 e sattıon neyı var bunun resmı yokmu hıc sattıgın parcası oldumu eksıgı varmı
road_ends
26 Şubat 2009, 23:25
ya arkadaşlar bu yaz motor alıcam ve buyuk ıhtımalle zealsun 200 GS olucak ama suana kadar hiç gozumle goremedım.interneeten cok arastırdım ama ankara'da zealsun bayii bulamadım.acaba sizin bildiginiz yer var mı bu motoru satan birinci el yada 2.el fark etmez=( simdiden tesekkur ederim...
allah aşkına ankarada bu motoru satan yer yokmu????? =(((
_ferkan_
05 Mart 2009, 23:58
nerde bu zealsuncular yahu öldülermi yoksa:salut:kaç aydır bakıyorum tık yok topikte:silent:
yarbayozer
12 Nisan 2009, 23:00
bak BERGX kardeş ben sana şöle söliim sakın ama sakın çin malına para verme.bunlar döküntü.ve kullanıcısı için değil milleti kazıklamak için dizayn edilmiş motorlar .bak paran da var.git bi cbf 150 honda al yüzün gülsün.yoksa zealsuna mealsuna aldanma sakın parana yazık.5 binliran varmış cbf 150 4000 tl.git al onu.bunların hepsini sürükler her türlü.bunların üzerinde 1 saat yol gidemezsin kardeşim umarım marka motor alırsın.uğraşmazsın bu hurdaletlerle.hadi bayyyy.amacım kötülemek değil yardımcı olmak.
serhan123
12 Mayıs 2009, 14:18
ilk öncelikle slm bende 200 lük zealsın almaya düşüniyorum spor tipi ama hiç zamanım olmio sitelerde de tam olarak fiyatını öğrenemedim 0 km si ve aşa yukarı 2. elinin fiyatları nedir bilen olan bilgisini paylaşırsa sevinirim
ramazan_gulmus01
15 Mayıs 2009, 18:43
benöğretmenim ve geçen yıl bu zamanlar ilker kardeşimden bu motoru satın aldım bir sene içerisinde sadece 1000 km kadar yol yapabildim fırsatım olmadı çünkü kış memleketi ama fırsat bulabilsem sürmesine doyum olmayan bir motor doğrudur kalitesiz bazı yerleri olabilir hız km vb. ama artık çinli olsun japon olsun artık bütün motorlar hemen hemen aynı kalitede çıkıyor benim önceki motorum 125 cc sübaplı mz di bu ona göre çok daha güçlü ve atak gövdesi ağır olduğundan sadece 5-10 km hızlı kısacası hız motoru değil ama havalı motor 600 cclik motor gibi duruyor arkadaşların bazı konularda dedğine katılıyorum sırf satılsın diye böyle görüntüye önem verilmiş motorsiklette bana göre önce görüntü sonra güç sonra hız en son sağlamlık ben zevkine vardığım için motorun çürük olmasını aramıyorum zaten parça bulduğun takdirde ucuz
harunizm
15 Mayıs 2009, 21:07
selam arkadaşlar 2 günlük Zealsun ZS200 kullanıcısıyım, A2 ehliyetim de 1 aylık :) Çok yeniyim, motor çok güzel, gidişi, heybeti v.s. çok iyi. Siz baştan hor görerek bakarsanız zaten bu motoru süremezsiniz, istemek lazım bence. 2nci el aldım 2006 model 1800km'de. 1900ytl verdim noter satışı ile birlikte 2075 ytl'ye geldi
antitartar
19 Mayıs 2009, 16:48
Mrhb Zonta arkadaşım bende de zealsun gs 250 var. statör bobini 4 kez sardırdım düzen tutmadı. Senin sipariş veridiğin adresi yada telşefonu ne varsa bana bilgi verirsen çok sevinirim. Tşk
Arkadaşlar öncelikle selamlar , saygılar 140 sayfanın aşağı yukarı 120 sini okudum. Aranız da her ne kadar zealsundan müzdarip olan varsa bir o kadar da memnun olan var. Benim ilk motorum olacak ve güzel görünüşlü bir motor olsun istiyorum zealsun gs200 bana yeticek bir motor ancak bu motor da kronik bir arza var mı yoksa kullanmaya bağlı bir sorunu mu var. 2.el fiyatları aşağı yukarı ne kadar ve yedek parça sıkıntısı çeken oldu mu hiç ? Hatay da yaşıyorum. Max fiyatı 1850 lira bulabilirim.
Teşekkürler şimdiden.
harunizm
22 Mayıs 2009, 12:10
Arkadaşlar öncelikle selamlar , saygılar 140 sayfanın aşağı yukarı 120 sini okudum. Aranız da her ne kadar zealsundan müzdarip olan varsa bir o kadar da memnun olan var. Benim ilk motorum olacak ve güzel görünüşlü bir motor olsun istiyorum zealsun gs200 bana yeticek bir motor ancak bu motor da kronik bir arza var mı yoksa kullanmaya bağlı bir sorunu mu var. 2.el fiyatları aşağı yukarı ne kadar ve yedek parça sıkıntısı çeken oldu mu hiç ? Hatay da yaşıyorum. Max fiyatı 1850 lira bulabilirim.
Teşekkürler şimdiden.
Arkadaşım ben kullanıyorum çok güzel bir motor ancak yedek parça konusunda sıkıntı oluyor, sen gerçi Hatay'dasın distribütör Adana'daymış çabuk hallolur senin işin. Mesela ben acemi olduğum için motoru devirdim grenajlar ve sinyaller kırıldı burda arıyorum yok, Eminönü piyasasında bile yedek parçası yok. 2nci el fiyatları da 1700-2200 arasında ama alacağın motoru çok iyi incele, zincirine, göstergelerine,yağ damlatıp damlatmamasına,debriyajına,egzostuna çok iyi bakarak al gerekirse bir ustaya götürün bence.
Arkadaşım ben kullanıyorum çok güzel bir motor ancak yedek parça konusunda sıkıntı oluyor, sen gerçi Hatay'dasın distribütör Adana'daymış çabuk hallolur senin işin. Mesela ben acemi olduğum için motoru devirdim grenajlar ve sinyaller kırıldı burda arıyorum yok, Eminönü piyasasında bile yedek parçası yok. 2nci el fiyatları da 1700-2200 arasında ama alacağın motoru çok iyi incele, zincirine, göstergelerine,yağ damlatıp damlatmamasına,debriyajına,egzostuna çok iyi bakarak al gerekirse bir ustaya götürün bence.
Yok arkadaşım bulamadım 2. eLini ve zaten motor korkuttu beni tam bir kara kutu bazıları çok iyi çıkıyor bazıLarı çok kötü çıkıyor.. en iyisi daha ucuz ama daha yaygın bir motor almak yuan'a bakıyorum =)
alpero
08 Haziran 2009, 21:11
Beyler bende 2006 model 1030 km de Zealsun Zs200GS mevcut..Üniversite ve ailevi sebeplerle alıp fazla kullanamadım garajda bekledi ama her haftasonu çıkarıp çalıştırdım motor sıfır gibi oldukça güzel..2500 tl gibi bir fiyat düşünüyorum ilgilenler varsa alpero86@yahoo.com adresinden bana mail atabilirler..Sahibindende de ilanı mevcut..
halil efe
04 Temmuz 2009, 17:36
yanlış foruma yazmışım:)düzeltildi
kemaL57
06 Temmuz 2009, 13:00
Slm cumleden merhabalar zaelsunumu gerı aldım 2006 dan berı bu veletle ugrasıyorum zealsun ıcın anlamadıgım parcası cıvatası dahı yoktur sıkıntılı olan arkadaslar ıcın yardımcı olabılırım
ziyankorn
20 Temmuz 2009, 14:39
Ve Ben Geldim.... arkadaşlar 18/07/2009 tarihinde zealsun 200 gs aldım aranıza benide alırsanız sevınırım :D
şimdi benim bazı sorunlarım var benden önceki sahibi ön cam ve ön paneli çatlatmıs (çarpma sonucu) bunun parçalarını sıpariş verebilecegim bi site varmı (pm yolu ile atarsanız sevinirim) fazladan abartı egzoz almayı düşünüyorum....
şimdiden teşekkür ederim...
boksor48
07 Ağustos 2009, 03:36
Slm arkadaşlar. Bende aranıza yeni katıldım ama sanırım bu topic e artık yazan yok.
halil pala
10 Ağustos 2009, 16:34
slm arkadaslar motorum 2006 model piston garank ariyorum antalyada bulamadim eger bula bilecegim bi adres telefon verirseniz sevirim simdiden tesekkurler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:13 PM ----------
sakin zealsun gs 200 motor almayin arkadaslar parcasi yok motor hala yatiyor tamircide ha bide bana zealsun gs 200 marka motorun pistonu lazim ilgilenen arkadaslara simdiden tesekkurler bana yardimci olursaniz sevinirim antalyada bulamadim artik antalyada servisi yooook
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:30 PM ----------
ayrica telefonum 0544 804 33 08 bana ulasirsaniz cok sevinicem bu parcalara ulasmam lazim yoksa cope aticam sadece memleketin tel verseniz yeterli ben itibata gecerim simdiden saolun
serkanADH13
10 Ağustos 2009, 16:36
arkadaşım çin malı motorların neredeyse hepsinin segman piston sılındır ve üst kapakları aynı sayılır,
sen zealsun dıye arama sök parçalarını ve o şekılde ara istersen...
veya sen parçalarının üzerlerındeki numaraları bana yolla,
buradan bakayım,
yardımcı olabılecegım konularda yardım etmek ısterım...
ben kendi motorumun (kanuni racer 200) segman pıston sılındır komple setini 200 liraya almıştım conta takımı felan,
ama 4 çeşıt farklı model ıle aynıydı.
sanırım sanada başka markalar uyacaktır ,
oyle aramaya calış...
halil pala
10 Ağustos 2009, 16:46
arkadasim bana yardim ci ola bilirmisin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:42 PM ----------
ben sordum baskalari uyarmi diye nalet bisey bu zealsun pmler varmis ve bu pimler zealsuna olmuyomus hic bir markanin parcasi zealsuna uymuyor kardesim ya valla zealsun olarak yardim ci olursan sevinirim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:44 PM ----------
kardesim seni ekledim haberin olsun
lilrap
29 Ağustos 2009, 12:37
selam beylerr bayanlar... Aranıza yen katıldım. bende bikaç hafta önce 2007 model zs 250 gs aldım.burda çoğu kişi kötülemiş zealsunları ama motoru kullanış biçimi çok önemli. iyi kullanılmazsa her motor arıza verir doğrumu ? ben gayet memnunum. 150 yi çok rahat görüyor motor. birazda ufak tefek modifiye yapmak istiyorum. yardımcı olabilicek arkadaş warsa sevinirim. msn yazıyorum aşşağı..
lilokan@lilrap.com
serkanADH13
16 Ekim 2009, 17:44
arkadaşlar çıkmaZEALSUN ARKA JANT lazım,
sizin motorların arka lastık çapı 17 '' inç,
ve bol mıktarda lastık mevcut,
ve bende kanunı racer'e uygulayacagım...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO