Orijinalini görmek için tıklayınız : Zealsun ZEALSUN ZS 200 GS Sport
kemaL57
21 Mart 2008, 00:56
arkadsakar merhabe kusura bakmayın epey ıslerre atıldım vakıt bulup gelemıyorum buralara. bana su resım koymayı anlatın :( vala cahıl kalmısım anlamadım ya. bu arada gunes cıktıgındakı sınop un esıntılerıne hafıf egsoz senını katısımı gormenız lazım su rodajı atlatım bakın gorun sız . en son adanadan geldı motor delı olmus ya atlıyor bend e dıyorum kızım dur sımdı degıl hele bır 500 dolsun acele etme :)): ben nıyetlıyım ya subap ayar zmanı gelsın tekrar sokup gondercem adanaya boyle ıscılık yok ya zaten orhan abı ve servısı olsaydı yakmıstım motoru :):) gay degısımıne bıle gonderesım geldıo ses yok motorda ):):
zs 200 gs
22 Mart 2008, 22:47
Arkadaşlar polen motorunda desteği ile sadece erzurumda 0' ını bulabildim.
Bana çok riskli geliyor ordan almak. İstanbul veya istanbula yakın bir ilde zs 200 gs 0 satan bir yer arıyorum, Bilenler lütfen bana ulaşşın.
irt bilgileri 0555 575 63 62 omer.ercan@superonline.net omerercan1987@hotmail.com.
Ayrıca bir sorum daha olucak motorun 3600 fiyatına plaka dahilmi ?
Vakit ayıran herkese şimdiden teşekkürler.
barannet
23 Mart 2008, 18:27
arkadaşım sıfır kadar temiz motorlar var piyasada. hem çok daha ucuza alırsın hemde zahmetsiz olur. al götür servise göster içine yatarsa al.
Carpathia
23 Mart 2008, 21:37
bu aletin 0 km piyasa fiyatı nedir şuan kaç sayfa gezdim bi türl bulamadım ya :)
zs 200 gs
28 Mart 2008, 22:54
Arkadaşalr 0' ını bulamadığım için mecburi 2. el alıcam.
Tek korkum temiz bi motor bulamamak. Öğrenciyim kredi çekip peşin paraya alıcam. Üstüne her ay bi yeri arızalanıp onun tamırıyle uğraşmak istemiyorum.
10 gün içersinde motoru alabılıcem, umarım temiz bir zs 200 gs bulup; bnde aranıza katılırım...
barannet
29 Mart 2008, 20:11
bende motorunu satanlar arasına katıldım arkadaşlar. hepinizin tekeri düz bassın :)
alpero
30 Mart 2008, 13:00
Ya arkadaşlar bu yedek parça işi yalan mı oldu polenin?Ayna ve sinyal için servisi arıyorum onlar ulaşamıyoruz parça gelmiyor diyorlar direkt kendim aradım Adanayı size dönecez dediler dönmediler bu adamlar battımı yedek parça falan nereden halledicez bileniniz yokmu yaz geliyor motor öle duruyor konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen en kısa zamanda msj yazın bir türlü ulaşamadım parçalara?
kemaL57
31 Mart 2008, 09:44
Mıllate Gunaydın Motor Larla Veya Parca Sıkıntısı Oldugunda Neden Orhan Beyle ırtıbata Gecmıyorsunuz. Oncekı Sayfalarda Te. Var Cep .tel. Bos Ugrasmayın Arayın Cevap Versın
tanselozturk
31 Mart 2008, 11:21
istanbuldaki anadolu ve avrupa yakası tüm bayi nolarını aradım, ama herkes kalmadı ve artık getirmeyeceğiz diyor.
2 yıldır bu motoru istiyodum, şimdi 0' ını bulamıyınca üzülüyorum tabi.
0'ını satan bir yer biliyorsak lütfen paylaşalım
diğer arkadaslar da soylemıs bende soylıyım arkadasım bence ıllakı sıfır arama cok az km yapmıs motorlar var ıllakı arasında temizlerde vardır.o yuzden bence 2. elde bak sitede dolu arkadas var motorunu satan motoruna garanti verebilecek al bunlardan bitanesini rahat et rodajlada ugrasmassın.tabi karar senin
bu arada parca konusunda cok endıse etmeyın arkadaslar polen sanırım 5 sene parca getırmek ve bıze temin etmek zorunda olmadı gec gelıo dersenız kanuni racer ın bazı parcaları bızımkıne uyuyo zaten.
ramazan_gulmus01
06 Nisan 2008, 13:08
merhabalar bende siboplu mz vardı hiçbir sorunu yoktu teyze oğluna sattım sırf bu motorun tipi hoşuma gittiği için alacamyedek parça sıkıntısı olsa dahi hangi çin malı motorların yedek parçası okuyor öğrenmek istedim birde adana, konya,niğde veya kayseriye yakın 2000 ytl civarı çok temiz satmak isteyen varsa talibim ben aksarayda öğretmenim
barannet
06 Nisan 2008, 15:54
motoru sattığım için elimde kalan orjinal egzos satılıktır arkadaşlar.
http://www.sahibinden.com/zealsun_gs200_icin_orjinal_eksoz_WQQaXQQ7500045WQQ pXQQdisplayitem
burada da tiger egzos ile çıkan ses. (çok kaliteli değil,üzgünüm)
wP3fj75ajtU
SERDAR YILDIRIM
08 Nisan 2008, 10:51
HERKEZE SLMMM NASILSINIZ BAKALIM MİLLET BAKIYORUM DA BULUŞMALAR FALAN NE İŞ BİZ AVZIMIZ CIKTIGI KADAR BAGIRDIK TOPLANALIM DEDİK KİMSE ORALI OLMADI 1 LT BENZİNE KIYAMIYORMUSUNUZ YAAA NEYSE BAKARSINIZ BİR GÜN OLUR BUDA HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN BU RESİM İŞİNİ NASIL YAPICAZ YAAA BİLEN YOKMU HADİ BEN KACTIM GORÜŞMEK DİLEGİYLE BYSSS:wiinkk:
yakuza42
15 Nisan 2008, 23:35
Arkadaşlar zealsun 200 gs Öneren var mı hala aramızda acaba :)
zonta
15 Nisan 2008, 23:49
valla arkadaşım ben cbr 125 e tercih ederim hala tabii zevk meselesi bu :queen:
fatihsevim
15 Nisan 2008, 23:53
valla postayı koydular sen en iyisi ozune don ve cbr al:cat:
yakuza42
16 Nisan 2008, 14:15
postayı koydular derken fatihcim para varda anasını satayım biz mi almıyoruz :queen:
Cbr 3.500 ytl
Zealsun 2.500 ytl ( o kadar kötü motor da sayılmaz..
alpero
16 Nisan 2008, 18:48
Arkadaşlar şu yedek parça işiyle ilgilenen Orhan Beyin tel nosunu bilen varsa acillll buraya yazabilirmi özelden birkaç kişiye sordum cevap veren yok bileniniz varsa yazarsa sevinirim teşekkürler...
zonta
17 Nisan 2008, 00:07
:cherry: yav ben cbr a o parayı vermektense 200gs alınır demek istemiştim.(tabiki sıfırından bahsediyorum) bende onun bir üstü 250 gs var ufak tefek benim yarattıgıım sorunlar dışında kronik bir sorun yok.cbr kötü demiyorum ama bende boy 1.85 kilo 85 kg oyüzden yani birazda bütçe işi bunlar benimde hayalim fazer s2 ama para yok işte .posta mosta yok arkadaşlar.:cherry:olurmu öyleşey:cat:
Arkadaşlar şu yedek parça işiyle ilgilenen Orhan Beyin tel nosunu bilen varsa acillll buraya yazabilirmi özelden birkaç kişiye sordum cevap veren yok bileniniz varsa yazarsa sevinirim teşekkürler...
selam kardeş orhan bey e bu numaradan ulaşabilirsin=0322 346 46 82 :cat:
yakuza42
17 Nisan 2008, 13:26
ya benimde önceden Cin motorlarına karşı bir hassasiyetim vardı ama..
Hata yapmışım her şey kullanıcı da Fabrikadan hata olmazsa tabi
Motoruna bakmıyor adam Motora yapmadığı kalmıyor..Sonra cin motoru..
zonta
17 Nisan 2008, 20:27
yakuza42 kardeşim fabrikasyon hatalı makinalar olabiliyor çok nadirde olsa.birazda şans işi türkiyede garanti olayına ben hiç inanmıyorum kardeşim.herzaman sen suçlusundur hep kullanıcı hatasıdır.:queen:şimdi 3000 tlye sport görünümlü 200 cc bir motor alıpta 600rr gibi olmasını beklemeyeceksin zaten.bu hevesini bastırmak için yapılmış ortadirek motoru eski dostumuz çinliler bizim için yapmışlar.bu motoru üzmezsen oda seni üzmez merak etme 60.000 kmde çinli motorlar var arkadaşlarımda.bir arkadaşımdada 200 gs vardı benden 10 km fazla yapıcam diye kalkışta redline soka soka grank kırdı.yatak dagıttı.sonrada bu motor yaramaz diye ahkam kesti:queen:
yakuza42
17 Nisan 2008, 20:41
yakuza42 kardeşim fabrikasyon hatalı makinalar olabiliyor çok nadirde olsa.birazda şans işi türkiyede garanti olayına ben hiç inanmıyorum kardeşim.herzaman sen suçlusundur hep kullanıcı hatasıdır.:queen:şimdi 3000 tlye sport görünümlü 200 cc bir motor alıpta 600rr gibi olmasını beklemeyeceksin zaten.bu hevesini bastırmak için yapılmış ortadirek motoru eski dostumuz çinliler bizim için yapmışlar.bu motoru üzmezsen oda seni üzmez merak etme 60.000 kmde çinli motorlar var arkadaşlarımda.bir arkadaşımdada 200 gs vardı benden 10 km fazla yapıcam diye kalkışta redline soka soka grank kırdı.yatak dagıttı.sonrada bu motor yaramaz diye ahkam kesti:queen:
haklısın herşey ortada ama işte bir de şu yani var Örneğin Japonlar daha dayanıklı
yani 200 gs de redline sokarsın 2 kere ayvayı yer Cbr'de 10 kere sokarsın etkilemez hesabı...
paradayz
18 Nisan 2008, 05:11
arkadaslar bende 2 yildir zs 200 kullanicisiyim.motor canavar.su sese bi care bulucam ilerleyen bi zamanlarda biraz daha tok ciksin deye.biraz da modifiye yapabilirim.varsa bu konularda bilgisi olan ve de yapmıs olan konusalım paylasalım:)
HERKEZE SLMMM NASILSINIZ BAKALIM MİLLET BAKIYORUM DA BULUŞMALAR FALAN NE İŞ BİZ AVZIMIZ CIKTIGI KADAR BAGIRDIK TOPLANALIM DEDİK KİMSE ORALI OLMADI 1 LT BENZİNE KIYAMIYORMUSUNUZ YAAA NEYSE BAKARSINIZ BİR GÜN OLUR BUDA HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN BU RESİM İŞİNİ NASIL YAPICAZ YAAA BİLEN YOKMU HADİ BEN KACTIM GORÜŞMEK DİLEGİYLE BYSSS:wiinkk:
mutlaka soyle bir 200 gs turu yapalım arkadaslar herkes davetli olsun:)
olmaz mı motor canavar.2 yıldır kullanıyorum banamısın demedi kereta,tu tu tu masallah:cyclopsan
cbr 1.80 uzeri arkadaslara pek tavsiye edilebilen bir motor degil aslinda.komik durabilir.200 gs daha heybetlidir cbr dan.ben 1.88 im.kucuk gerci bana ama cbr olsaydi birde altımdaki trajikomik olurdum bu sefer:cherry:
SERDAR YILDIRIM
26 Nisan 2008, 21:23
SLM MİLLET ARKADAŞIMIZ paradayz DEDİGİ GİBİ HAVAALR İYİ OLUNCA BİR ARA CIKALIM YAAA ORTAK BİR YERDE BULUŞALIM YUZ YUE GORUŞELİM BUNLARI NE DERSİNİZ EGER BOYLE BİR DÜŞÜNCESİ OLAN VARSA ULAŞSIN BANA ORGANIZE EDELİM VE BULUŞALIM OK 0534 461 91 46 0554 259 59 25 HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN HOŞCAKLIN BYSSS:cat:
kamsea
30 Nisan 2008, 22:37
arkadaşlar siz bunun zs200gs olduğuna inanabilir misiniz ?
http://img237.imageshack.us/img237/277/20080306bikepics1206508pc3.jpg (http://imageshack.us)
http://img80.imageshack.us/img80/6928/20080306bikepics1206511ah4.jpg (http://imageshack.us)
zonta
01 Mayıs 2008, 19:23
evet trabzonlu bir arkadaşda yapmıştı.çok güzel oluyor bende istanbulda yaptırabilecegim bir yer varmı diye çok aradım ama bulamadım bildiginiz bir yer varsa paylaşırsanız sevinirim
escocem
02 Mayıs 2008, 01:54
arkadaşlar 2400 e gri siyah olan renginden almak üzereyim ybr ile bunun arasında seçim yapmam lazım ne dersiniz?
CHaTHLaCK34
02 Mayıs 2008, 02:05
arkadaşlar 2400 e gri siyah olan renginden almak üzereyim ybr ile bunun arasında seçim yapmam lazım ne dersiniz?
o dediğiin 250 cc olması büyük ihtimal ve o fiyata bulmuşsan kaçırma sakın! derim.
escocem
02 Mayıs 2008, 12:48
ilanda 200 gs diye geciyor sıfırını nebioğullarında görmüştüm tek sıkıntının titreme oldupğunu sölemişti satıcı arkadaş..başka olumsuz yorumu olan varmı...alıp yaz sonu tekrar satacağım fikri olan varmı?resim aşağıda motorun:
http://img262.imageshack.us/img262/5241/7759033526288fbi7683js6.jpg
arkadaşlar motor 250 cc imiş b8u gün gittim baktım.ön fara yakınbi çatlak var hafif birde manifoldda kaçırma varmış yenisi gelmiş takılcakmış yarın sonra bana gelicek makine bakalım nsl bir izlenimim olucak mrk ediyorum..hımm birde aküsünde probem varmış değişcek yarın..
zonta
04 Mayıs 2008, 14:10
ilanda 200 gs diye geciyor sıfırını nebioğullarında görmüştüm tek sıkıntının titreme oldupğunu sölemişti satıcı arkadaş..başka olumsuz yorumu olan varmı...alıp yaz sonu tekrar satacağım fikri olan varmı?resim aşağıda motorun:
http://img262.imageshack.us/img262/5241/7759033526288fbi7683js6.jpg
arkadaşlar motor 250 cc imiş b8u gün gittim baktım.ön fara yakınbi çatlak var hafif birde manifoldda kaçırma varmış yenisi gelmiş takılcakmış yarın sonra bana gelicek makine bakalım nsl bir izlenimim olucak mrk ediyorum..hımm birde aküsünde probem varmış değişcek yarın..
selam kardeşim bu motordan bendede var.şu anda 8500 kmde.titreme dedigin vibrasyon galiba valla bende yok denecek kadar az 5.ci vitesde 120 km gibi hızlarda oluyor sag ayaklık peginde birazda arka fren pedalında ve bu da 2000 km önce arka fren balatasını degiştirdikden sonra ortaya çıktı.öyle dandik çinlilerle bir tutulacak bir motor degil.zincirim çok uzadı .uygunbir oringli zincir bulamadım şimdilik bakla eksilttim.üzerinde gelen akü dandik gerçekten bende 12v 12 amper kuru akü aldım.bu sezon başında biraz sorun çıkardı bana ilk çalıştırma bayagı zordu.aydınlatma zayıf oldugu için ampulumü 55 watlık halojenle degiştirmiştim.ve bütün gün farım açık gittigim için akü yetmiyordu servis ateşleme bobini bozulmuş dedi degiştirdik iki gün sonra yolda ateşleme kesildi buji ateşleme bobini derken statörün bozuldugunu anladık statörü degiştirdik motor acayip degişti. motor ilk aldıgım günden beri tek marşda çalışmamıştı şimdi tak diye çalışıyor.benim motorda blok ortasıdan yag kaçırmaya başladı servisdeki arkadaşlar yagı çok koydular rampa çıkarken motor bir bayıldı bir zıpladı havafiltresinden üst kapaktan yağ attı hemde bayagı bir yag pacam bile yaglanmıştı ve hala yag fazlaydı.alacagın motorun elektrik sistemini iyice kontrol et yada ettir.bence en nazik yeri burası motorda korkunç bir statör var ben hiç bukadar büyük statör görmemiştim üstünde 15 tane sargı var.ben iridyum buji aldım ateşleme düzenli ama öyle aman aman bir fark hissetmedim.milletin gazına gelipde 140 km yapacam diye ugraşma 135 km yaptıgını söyleyenler var ama ben inanmıyorum.en iyidurum 5.ci vites düz yolda 7000 devir 120 kmh bundan fazla zorlama.bunun dışında şu anda aklıma bşiey gelmiyor haa en önemlisi lastikler motorun en berbat yeri lastikleri ben 500km de degiştirdim en ufak su birikintisinde salavat getirirsin bunun dışında valla ben memnunum işimi görüyor çok fazla bir beklentin varsa bişey diyemem.ama satarmısın desen ben o fiyata vermezdim sormak istedigin bişey olursa beklerim :cat:+ ybr ile ben kıyaslamam bile tamam yamaha falan ama benim için bisiklet ten öteye geçmez.arka lastigi 160 /70/17 olabiliyor modifiyeye açık bir makina 600 ss gibi birkasa var.birde bazı forumlarda yedek parça sorunundan bahsedilmiş ben hiç yaşamadım cumaertesi sabahdan sipariş verip parasını posta çekiyle yolladım pazartesi öglen elimdeydi statörüm.gecikme servislerin ve bayilerin vurdum duymazlıgından kaynaklanıyor direk adana polen motorla muhatap olmalısın
escocem
04 Mayıs 2008, 17:52
dostum çok sağol içimi ferahlattın acil motor almam lazım ve doğru yoldamıyım değilmiuyim bunu anlayamamıştım.cemocan17@hotmail.com msn adresim mahsuru yoksa eklermisin biraz laflayalım.görüşürüz..
escocem
09 Mayıs 2008, 03:44
motoru bu gün denemeliğine aldım daha şimdiden sorunlar başladı gibi sanki,vurdurarak çalıştırdım mars 1-2 tıkladı yetmedi kaldı.peformans güzel fakat bi gariplik var motorun sesi ile devir saati senkronize çalışmıyor gibi saat geride kalıyor.ayrıca 7000 rpm ceviriyor en son bu normalmi sizce?
zonta
09 Mayıs 2008, 21:00
motoru bu gün denemeliğine aldım daha şimdiden sorunlar başladı gibi sanki,vurdurarak çalıştırdım mars 1-2 tıkladı yetmedi kaldı.peformans güzel fakat bi gariplik var motorun sesi ile devir saati senkronize çalışmıyor gibi saat geride kalıyor.ayrıca 7000 rpm ceviriyor en son bu normalmi sizce?
dostum motor uzun bir zaman yatmışsa marşla çalışmaması normal .akü zayıf zaten boşalmış olabilir.aküyü şarj ettir bujiyi yenile birde öyle dene.benim motorda 1 yılını devirdi tek marşla hiç çalışmamıştı taki statörünü degiştirene kadar.devir saati gaza yüklenince yükseliyor ama motor hızlanmıyorsa büyük ihtimal devriyaj balatası bitmiştir.yok 7000 rpm nin üstüne çıkmıyor diyorsan karbürator ayarı lazım ben nezaman servise bıraksam motoru aldıgımda rölanti ayarı 2000rpm yapıyorlar ben indiriyorum.igne jetiyle kelebekle oynayarak sesinide dinleyerek en iyi en rahat çalıştıgı anı yakala.oda olmazsa karbüratorü temizlemen lazım derim.baktın kafana yatmadı almazsın zorla degilyaa:queen:ama iyi motor bir kanuniden arora dan yuandan iyidir[msn nimi açmıyorum milletle ugraşmaktan yoruldum yanlış anlamazsın umarım]:cherry:
escocem
15 Mayıs 2008, 15:09
motoru geri verdim sahibi ayak yaptı bende riske girmedim..önümüzdeki hafta içinde antalyada yada antalyaya gelip teslim edecek masrafsız kazasız bbelasız 200 gs si yada 250 gsi olan varsa aynı zamanda kredi kartıyla satabilcek birileri varsa bana ulaşsın hemen yoksa yamaha ybr alıcam ama aklım zealsunda kalıcak:(
zsara
18 Mayıs 2008, 12:39
aytekın slm
camsız sınyal cok daha guzel kanımca.yeni calışmalarının devamını beklerız.
ya beyler bu arada söz zzr250 den acılmısken ınanmazsınız ama buldum tertemız bır tane zz250 92 model fakat gercekten on numara cok temız 3 mılyara bırakıyor kendısı yahu 600 lük alıcaz ama buda kafamı celıyor hep ıcımde kalan bı motordu cunku :)
Selam Gece.. Ben de bir süre önce [ yani 1 sene den fazla oldu ama hala bir süre diyorum :) ] zealsun kullanıyordum . 700 km falan kullanıp sattım ve alan da bu forumdan aytekinin bir arkadaşıydı. Benim satma sebebim aslında sadece performansdı. Çevre yolunda "yaşasınn 110 km ye çıktım , ha gayret olum 120 de olacak hadi hadi " derken yanımdan kuryelerin vizir vizir geçiyor olma durumuna çok fazla dayanamadım ve yamaha YZF R6 aldım. Bütçem kısıtlı olduğundan 2000 model bir motor aldım. ancak kesinlikle çok memnunum. Zealsun elbette iyi bir motor, halen kullanan arkadaşım var ve son derece mutlu motoruyla. Ancak 600 lük bir motor her zaman bambaşka bir olay. Gücü hissedebilmek asla eskimeyen bir keyif belkide. ama insanoğlu doyumsuz. Hep daha iyisini istemek konusunda kimse kendisine gem vuramıyor. Ben kararlıyım ama her ne kadar gördüğümde iç çekiyor olsam da başka motor almayıp bu motorla devam edeceğim. Dilerim hepiniz zamanı geldiğinde ( çok aceleci davranmadan ) hayal ettiğiniz motorlara kavuşursunuz. Kazasız keyifli sürüşler diliyorum..
sovalye06
20 Mayıs 2008, 14:58
Öncelikle iyi forumlar. Ben Murat Ankaralıyım ve foruma bugün katıldım. Açıkcası güzel bi site sanki herkez reel hayattan arkadaş gibi yaklaşım var :)
Bi motor almayı düşünüyorum tecrübende yok denecek kadar az. zealsun gösteriş olarak ve bütçe olarak kafama yatmış durumda ama tek merak ettiğim bunların sesi nası. Eğer sesi normal bi motor sesi gibi değilse bunu yapmak mümkünmü yani bildiğimiz yarış motorlarındaki sesi çıkartırmı.
zonta
20 Mayıs 2008, 19:55
Öncelikle iyi forumlar. Ben Murat Ankaralıyım ve foruma bugün katıldım. Açıkcası güzel bi site sanki herkez reel hayattan arkadaş gibi yaklaşım var :)
Bi motor almayı düşünüyorum tecrübende yok denecek kadar az. zealsun gösteriş olarak ve bütçe olarak kafama yatmış durumda ama tek merak ettiğim bunların sesi nası. Eğer sesi normal bi motor sesi gibi değilse bunu yapmak mümkünmü yani bildiğimiz yarış motorlarındaki sesi çıkartırmı.
öncelikle aramıza hoş geldin.:rendeer:sorunun cevabına gelince malesef hayır.tek silindir ve 200 cc bir motordan 600 rr sesi beklenmez zaten.degişik egzostlar var kartalda ercan usta var smokehead ,dragon isimli egzostları yapıyor.birde tiger var hyosung kullanan bir arkadaşım aldı ben pek bir fark göremedim ama o memnun:queen:yani bu motordan öyle aman aman ses çıkmaz.hatta arkadaşlarım işyerinde benimle dalga geçiyorlar skooter egzosu bu diye.valla sesi benim umurumda degil 45 tl lik benzinle 495 km yol yapıyorum benim için önemli olanda bu .umarım hevesini kaçırmadım motor sadece sesden ibaret degildir dimi görüntüsü güzel ama:cherry:
sovalye06
20 Mayıs 2008, 21:39
Yok hevesim elbette kaçmıyor tam tersi sizin gibi tecrübelerden olumlu olumsuz yorum gelince hareket etmesi iyi oluyo. bi çok arkadaş cbr125 diyodu ama bunu görünce dediğin gibi görüntüsü harika aklıma takıldı. Birazda kalıplı duruyo zaten ama bu tür motorlarda sese hasta olduğum için sormuştum evet haklısın az yakması ve görüntüsüde önemli.
barannet
20 Mayıs 2008, 21:41
ben taktırmıştım arkadaşım satmadan bir ay önce filan. daha öncede yazdığım gibi yüzde 10 kadar sesi kalınlaşıyor ama görüntüsüde güzelleşiyor.
CHaTHLaCK34
22 Mayıs 2008, 02:46
arkadaşım bende tırsmıştım egzost değişiminden birileri(!) yüzünden ama göze alıp taktırdım.sesi çok gür ve tok oldu.motoru boyuyorum.inşallah yarın resimlerini yüklerim:cat:
sovalye06
22 Mayıs 2008, 13:31
Boyadan sonra umarım istediğin gibi olur ve bekliyoruz resimler :cat:
Birde ses videosu koyabilsen tam süper olur :queen:
ramazan_gulmus01
23 Mayıs 2008, 22:18
bende bu motordan almak istiyorum fakat yakın bir yerlerde bulamıyorum aksarayda ikamet etmekteyim aksaray konya adana gibi şehirlerde uygun fiyatlı ve temiz bulursam almayı düşünüyorum ilgilenen arkadaşlara duyurulur
sovalye06
24 Mayıs 2008, 13:48
bende bu motordan almak istiyorum fakat yakın bir yerlerde bulamıyorum aksarayda ikamet etmekteyim aksaray konya adana gibi şehirlerde uygun fiyatlı ve temiz bulursam almayı düşünüyorum ilgilenen arkadaşlara duyurulur
Bu motor var ilgilenirsen bende ararken karşılaştım bana ait değil ama.
http://www.sahibinden.com/bakmadan_gecmeyin!_!_!_zealsun_200_cc_yaris_motoru _tarzi_200WQQaXQQ6398347WQQpXQQdisplayitem
ramazan_gulmus01
25 Mayıs 2008, 11:18
sağol arkadaşımda motorun sahibini aradım kendisi askerde heralde bir kaç arızası var motorun kendisi ile görüştüm parça fiyatları konusunda bilgim olmadığı için uzak durdum
0 km si kaç para adanada bilen var mı yardımcı olursanız sevinirim
zonta
25 Mayıs 2008, 15:30
sağol arkadaşımda motorun sahibini aradım kendisi askerde heralde bir kaç arızası var motorun kendisi ile görüştüm parça fiyatları konusunda bilgim olmadığı için uzak durdum
0 km si kaç para adanada bilen var mı yardımcı olursanız sevinirim
sıfırı yok sanırım bu sene getirmediler.650 gs modeli gelicekti su sogutmalı falan ama polenin durumu iyi degil galiba.ilandaki motor için yürüyen aksamında bişey yok diyor motor çalışır durumdaysa 1000 tl aslında çok iyi bir fiyat yani.granaj takım halinde 450 tlyi geçmez heralde sana bildigim parça fiyatlarını söyleyebilirim.sol ve sag granaj tanesi 65 tlden 130 tl far takımı 95 tl ön çamurluk 65 tl gösterge paneli 185 tl granaj camı 25 tl birde granajlarınortasında bir konnektor plastik var oda olsun 40 tl kuyruk granajının fiyatını bilmiyorum.yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :queen:
ramazan_gulmus01
27 Mayıs 2008, 22:03
çok sağol kardeş bilgilendirdiğin için
ramazan_gulmus01
29 Mayıs 2008, 18:11
adana polen motordan grenaj fiyatı sordurdum camı ile birlikte 220 ytl fiyat biçmişler doğrumudur motor alacamda grenajı kırık bilgi verirseniz sevinirim
yani 65(grenaj)x2+25(cam maliyeti) şeklinde olmuyor
zonta
29 Mayıs 2008, 20:07
adana polen motordan grenaj fiyatı sordurdum camı ile birlikte 220 ytl fiyat biçmişler doğrumudur motor alacamda grenajı kırık bilgi verirseniz sevinirim
yani 65(grenaj)x2+25(cam maliyeti) şeklinde olmuyor
dostum direk granaj demek biraz göreceli bir kavram oluyor.sana lazım olanları tek tek sorman lazım adana ya şimdi granaj deyince adamlar belki kuyruk kısmını da istiyorsun sanmışlardır. sen kafa granajının sol ve sag yanları ve camı istiyorsan 65x2:130 +25:150 tl yapar.aradaki fark sinyaller yada aynalar olabilir.birde bunları ve fartasını tutan konnektör diye bir parçadaha var oda olabilir:cherry:dedigim gibi benim granajı çıkarırken yuvaları kırmışlardı servisde bozuk yolda langır lungur ses yapıyordu.değiştirmek istedigimde sormuştum bir önceki mesajda yazmıştım.sen bide dedigim gibi sor aslında motorun pdf formatında parça katologu var ama buraya nasıl yüklerim bilmiyorum :silent:
koralayilker
30 Mayıs 2008, 03:30
selam arkadaşlar 2700km ye vardı motorum fakat maddi durumdan dolayı satmak zorundayım fotoyu sahibinden comdan önce buraya koyacağım satın alacak olan arkdaşın oturduğu il önemli değil son uzun yolumu yapıp motoru teslim edebilirim 3500ytl pazarlık payıda bırakıyorum motorum trafiğe çıkış tarihi geçen ayın 29u dur yer burdur. ağlanarak satılacak bir motor tam bir ay vitrinden baktım aldım fakat ödemelerde zorlanıyorum kredi ile almıştım.saygılar
ramazan_gulmus01
30 Mayıs 2008, 21:13
zonta kardeş walla yarın konyaya gidiyorum bir bakacağım motorun durumuna birde konyada fiyat soracağım adanadan abime sordurdum her neyse 220 de tutsa almayı düşünüyorum motoru 100-200 de bakımını varsa veya boya gerekiyorsa onları yaparım temiz bir şey çıkar heralde ortaya fiyat konusunda bilgilendirdiğin için sağol
zonta
30 Mayıs 2008, 21:30
zonta kardeş walla yarın konyaya gidiyorum bir bakacağım motorun durumuna birde konyada fiyat soracağım adanadan abime sordurdum her neyse 220 de tutsa almayı düşünüyorum motoru 100-200 de bakımını varsa veya boya gerekiyorsa onları yaparım temiz bir şey çıkar heralde ortaya fiyat konusunda bilgilendirdiğin için sağol
hayırlisı olsun arkadaşım inşallah istedigin gibi olur herşey:cat:yanlız diger arkadaşlara da söyledigim gibi motorun güvenli birşekilde görebilecegi son hız 120 km/h dır bunun üstünü görebilen arkadaşlar vardır dogrudur yanlıştır kimseyle polemige girmek istemem.bunun çok farklı sebebleri olabilir motordan motora sürücüden sürücüye degişir.motoru aldıktan sonra paran kalırsa mutlaka lastiklerini degiştir. bu motorla kaza yapan bütün arkadaşlar lastiklerin dandikligi yüzünden kaza yaptılar .görüşmek üzere :cat:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO