PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zealsun ZEALSUN ZS 200 GS Sport

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58

barannet
29 Ocak 2008, 16:22
3-4 bin onlara vereceginize biraz daha verip 99filan suzuki alınabilir. hele dün gordum birtane keşke param yetsede alsam. fiyatida çok uygundu 8diyordu ama 7.75e filan bırakmayı planlıyordu sahibi içim gitti walla.

GeCe__
29 Ocak 2008, 17:27
abıcım zaten zzr250 3 mılyar tertemız fakat benı gene kesmıcek ben hız ıstıyorum hız sevıyorum ıstedgım zaman arabayı gecıcem falan flln o yuzden zaten vazgectım 600 yada 750 alıcam zx6-7 r yada gsx 600-750 olucak kısmetse

Aytekin
29 Ocak 2008, 19:17
Amman arkadaşlar forum iyice ısınmış caponlar falan hayırdır.? :)

Naçizane fikrim olarak derimki zzr250 6 vites ve 14000rpm çeviren bir makinadır, vaktinde bende de onun aynı motoruna sahip el250 vardı cruiser modeli ama 10 yıl içerisindeki en acı motor tecrübem olarak kaldı iyisimi hiç anlatmayayım. 92 model ve 14000rpm çeviren makina tahminen son rektifiyesini falan yemiştir ve tekrar motor yenileme istediğinde yeni silindir ister o yetmez yarım milyara egzantrik zinciri ister isterde ister kendine de lanet okutturur. Ona keza 99 model racing caponlarda bugün itibariyle 9 yaşındadır ve çok temiz kullanmadıkça bu motorların bu yaşlara sağlıklı gelmesinin imkanı yoktur. Eski sahiplerini tanımadıkça ya da çok iyi ustalardan referans almadıkça o yaşta racing falan almayın canını almışlardır onların, kalan leşleriyle restorasyonuyla uğraşmayın motordan soğursunuz wallahi :mrgreen:

Boxer bmw bakın, daha sakin çalışan endurolara bakın ne biliim işte 15000rpm çevirmeyen ekmeğini yememiş motorlardan yana düşünün derim.

Tabiki sözlerim kural değildir ama bu zamana kadar bizlere hocalık etmiş ustalarımızın ve abilerimizin vaktinde bizlere vermiş olduğu nasihatlerdir, ben faydalarını gördüm sizde düşünün.

GeCe__
29 Ocak 2008, 19:37
bilgilerin ve aktarımların için sağol aytekin :rendeer: ben hepsının farkındayım bılmıyenler ıcın guzel bır yazı oldu ama

barannet
29 Ocak 2008, 22:25
bende hepsinin farkındayım ama napiyim dayanamıyorum :) geçen daha 97 zx6 ile pazarlık ettik. adam yeni motor yaptırmış,rolantide hışırtı sesi çıkıyor sadece tek sorunu o dedi. ve gayet uygun fiyata vericekti motoru. son anda vazgeçtim krediyi almaktan ve iyikide oyle yapmışım. dün eskilerden bi abiyle konusunca aklim başıma geldi. ama yinede istiyorum eski ve temiz bi 600lük..

zonta
30 Ocak 2008, 01:47
aytekin seni tekrar aramızda görmek ne güzel nerelerdeydin bunca zaman.yeni neler var bakalım.granaj işine el attınmı hiç şuna uygun bir granaj bulamadık gitti.

Aytekin
30 Ocak 2008, 13:31
@zonta
Yalan dünya işleri işte, iş güç koşturmaca uğrayamadım hanidir. Grenaj işlerinede bulaşmadım gözümde büyüdü o kadar uğraşmak şimdi. Ledlerle idare ederim bi süre :)

@GeCe_ & barannet

Motor devirli olunca aşınıyor namussuzlar, aynı yaşta 8000rpm çeviren motorla 16000 rpm çeviren motorun arasındaki yaş farkı iki kat gibi oluyor. Bana sorarsanız racing 0km alınmalı, ondan sonra uzun yıllar binilir. Yeni modelleri çıkanların stoktaki 0km ama bir düşük model olanları daha kelepir oluyor sanki. Yanlış hatırlamıyorsam bir ara CBR1100XX 19.000YTL gibi fiyatlara satılıyordu. Gerçi benim yaşım kemale erdikçe daha bir boxer'a yönelesim geliyor, soğuyorum SS makinalardan. Ama belli olmaz tabi yinede aradığım kudret damarlarımdaki asil kanda mevcut, bi bakmışsın hep tek teker :mrgreen:

GeCe__
30 Ocak 2008, 13:40
kawanın özelliği o yuksek devırlı motorlardır, gürültülü çalışırlar her zaman.aytek herkes sıfır almasını bılır kardeşim ama farklı şeyler var işin içinde :)

barannet senın dediğin motoru sanırım bılıyorum.bu arada arklar ben yuzde 90 zx alıcam ama 6r-7r-9r mı artıkon bılemıcem.şu senın abın ne dedı barannet söylermısın bi aklın basına gelmısya ? motor sorunlu olduğu ıcın dedıyse ona bırsey dememde fakat normalde 97 zx 6r mı alınmaz dedı ne dedı merakettım ? ben harıl harıl arastırıyorumda sımdı motor, cok kısa zamanda gecıyorum artık.

bu arada motorum satılıktır arklar

kemaL57
30 Ocak 2008, 13:41
:queen:vallaha sızlerı sole sorunsuz gormek cok guzel buı bende kı 4. motor kıtlame oldu ve her yaptıgımda bır hevesle sunu yaptım bunu yaptım dıyorum ortama gırıyorum ama tekrar adanaya gonderdıgımde sesım cıkmıyor kuru bekleyış yani ılla işimiz gucumusde olur dukkan 1 dı 3 e cıkıyor sorun bır dunya ılhgılenemıyorum

bende bır de 103 ve rus motoru var sepetlı ya rakadaslar bu motorun ıcne su gırıyor ırmaktan gecerken yerıne gore yagdan cok su oluyor belkı camur anlamıyorum bu neden kıtlemez 5 sene ılk oncelerde bılmezdım yag ne degısıyormu ınanın hıc bakmadım ama kopel gıbı gıderdı 8 kısı daglara cıkardım motorla sepetıyle beraber ya. sımdı bakıyorum alımde sankı kız var sanını ceksem iş dıyor nazık canım bellı aman yagı aman suyu orası burası valla ha bende ısıtoryor bır 600 luk yardıra yardıra gıdecen bırkere ya ):) aytekın abı hosgeldın senı gormek guzel. benım de basıma gelmeyen kalmıdı ama usta oldum bu motor uzerıne her zaman sınava varım nerede neasıl vida var yanı :=) şaseyı bıle kendım degıştırdım o yettı zaten an takımı lıme lıme ettım fln yokmu sınop a gelen ya herkez uzakta tekım ben buralarma ama hala ınat edıyorum ben bu motor bınecegım ):)::) uzun yola cıkıyorum dayanamıyorum basa bas gıdıyorum kullanmaya basladıktan 1 ay sonra fılan hemen ses gelmeye baslıyıor bu kadar olır yanı artık basmayacagım napalım ):):

GeCe__
30 Ocak 2008, 13:41
bende hepsinin farkındayım ama napiyim dayanamıyorum :) geçen daha 97 zx6 ile pazarlık ettik. adam yeni motor yaptırmış,rolantide hışırtı sesi çıkıyor sadece tek sorunu o dedi. ve gayet uygun fiyata vericekti motoru. son anda vazgeçtim krediyi almaktan ve iyikide oyle yapmışım. dün eskilerden bi abiyle konusunca aklim başıma geldi. ama yinede istiyorum eski ve temiz bi 600lük..

senın dediğin motor ateş kırmızısımı yoksa :P

barannet
30 Ocak 2008, 16:12
ateş kırmızısı :) yeni motor yapılmasını anlattı bu aletlere. tamamen orjinal olmayınca parçalar çok sorun çıkıyormuş. tabi orjinal motoru iyi bir ustaya toplatmak ne kadar maliyetli var sen hesapla. ayrıca çok araştiyorum bu konuyu iki üç alternatif buldum gece istersen ozelden yollayabilirim fiyatlarini ve resimlerini.

crayzboyone
30 Ocak 2008, 16:20
Vayyy aytekın abı gelmış hoş gelmiş sefalar getirmiş nerelerdesın abı sen ya :) Tansel abıde yenı oldu gelelı bune topıc eskı sahıblerıne kalıyo ne guzel hehehe :)

kivaanc
31 Ocak 2008, 09:47
merhabalar ben yeniyim bütün sayfaları okudum bu gece motor tutkusu hep vardı bende sadece mobilet sürdüm görünüş güzel bu motorun almayı düşünüyorum ancak hafta sonları binebilirim merak ettiğim bu motor uzun yola gidermi mesela ist dan ankaraya gider mi birde 2. el alayım diyorum ama nasıl bulacam temizini 2.100 var bir yardımcı olurmusunuz http://www.sahibinden.com/zealsun_zs_200_gs_sportWQQaXQQ4284404WQQpXQQdispla yitem bu motor nasıl teşekkür ederim

GeCe__
31 Ocak 2008, 10:35
slm kıvanc aamıza h.g. hemen belırtım tabıkı ıst. ankara yaparsın hıcbır sorun cıkarmaz buna emın ol ıstedgın gıbı sehırler arası yaparsın tıtresımde yok oran buran agrımaz sabıt kendı motorum ıcın konusuyorum 120 km hızla gıdersın fıyat iyi uygun ama temızmı degılmı onu bız bılemeyız tabı motorun alt kısmını boyatmıs ama.bu arada bende satıyorum :)

kemaL57
31 Ocak 2008, 10:47
gunaydın mıllet guneslı havalar göz kırparken yavas yavas motoru toplamya baslayım dıyorum. sırf bu modor için lokma takımı alyan ıkıagız takımı fılan epeyı bır atolye kurdum cok zevklı oluyor canım sıkıldıgında cekıyorum garaja ustu kapalı semavber yakıyorum yavs yavas eller yag pas içinde fılan cok guzel oluyor vallaha ozledım ugrasmayı motor tahmını bıtmstır 200 ytl beklıyor sadece vermem gereken ama ıkı dukkan daha actım para yok :) daha zıncır far sınyal fılanda alamam gerekıyor bakalım hayırlısı

kivaanc
31 Ocak 2008, 12:00
merhaba gece sen ne istiyorsun resimleri var mı kivaan@hot

GeCe__
31 Ocak 2008, 12:31
ekledim seni kıvanc orda konusuruz

sana msjda attım ben almadınmı

kivaanc
31 Ocak 2008, 12:47
gece kusura bakma sonuna c eklenmemiş kivaanc@

uakrep
31 Ocak 2008, 16:44
slm arkadaşlar 700 km de satılık z 200 gs düşünen olursa görüşelim, tüm ekipmanı ile birlikte (problemsizdir, örtü, kilit, dizlik komple)

GeCe__
31 Ocak 2008, 17:25
6 ay oncede aynı km de satıyordun ilgınc hıc bınmıyorsun heralde....

kemaL57
01 Şubat 2008, 15:43
deme oyle belkı km telı kopuktur belkı yerınden cıkmıstır )::):):)

tanselozturk
01 Şubat 2008, 16:43
merhabalar ben yeniyim bütün sayfaları okudum bu gece motor tutkusu hep vardı bende sadece mobilet sürdüm görünüş güzel bu motorun almayı düşünüyorum ancak hafta sonları binebilirim merak ettiğim bu motor uzun yola gidermi mesela ist dan ankaraya gider mi birde 2. el alayım diyorum ama nasıl bulacam temizini 2.100 var bir yardımcı olurmusunuz http://www.sahibinden.com/zealsun_zs_200_gs_sportWQQaXQQ4284404WQQpXQQdispla yitem bu motor nasıl teşekkür ederim

kıvancakardesım nacızane fıkrımı solıyım baktıgın motorla ılgılı alt karenaj ıle ılgılı bısı dıyemem belkı sadece cızılmıstır boyatmıstır ama.sırf ustundekı egzos yuzunden o motoru almam ben olsam ustunde sahınlere doganlara takılan performans egzosu tabır eılen acayıp kafasında ses ayar cıvatalarıı blulunan bır egzos var bu egzostlar arba ıcın uretılıo kucuklerınıde scooterlara ve kucuk motorlara takıolar.bu cok buyuk bı cahıllık motor torkunu kaybeder fazla benzın yakar ve zamanla motorada zararı olur bu egzostun cunku motor ıcın yapılmıs bısey deıl bu tabı benım fıkrım ıse yarar bısey olsa ben coktan almıstım 100 ytl fıyatı:))tabı karar senın heves senın kardesımallah gonlune gore versın

GeCe__
01 Şubat 2008, 17:24
vala ben o egzos ıcın yorum getırmek ıstemem sahsen.tansel sen baya bı yazmısın ama cocuk motoru satamıcak sımdı :)

o kısı sanırım bu formdandı dıye hatırlıyorum

tanselozturk
01 Şubat 2008, 17:36
gece kardesım hanı bırbırımızı cok tanımıyoruz ama hepımız bırbırımıze yardımcı olmaya calısıyoruz.ben bu foruma geldıgımden berı egzos arıyorum pahalı oldugu ıcın alamadım eger bu egzos ıyı bısi olsa kesın ben alırdım en basta.onun ıcın arkadasımız bızım forumdaysa benım kusuruma bakmasın bu benım fıkrım kendısı cok ıyı cok ıyı performans verıo dıe ıddıa edebılır.ben cbr 600 un orjınal egzosunuda buldum motoruma takabılırdım kı o motosıklet egzosu ama sadece bıraz gusel ses ıcın motorumun gıtmesını engellemek ıstemem hemde zaten essek kadar egzos benım motor kadardı:))bahcelıevlerdemı maslaktamı falcon marka egzost var 190 yetle oda fena deıl ama en ıyısı bursadakı tiger:)))

barannet kardesımıze duyurulur:))))hahahaha

kemaL57
01 Şubat 2008, 18:46
onu bunu bılmem ama orjınal gıbısı yok bunu cıkaran egzoz mu sızce sılındır kac sılındırlı motorumuz varkı ıgrasıyoruz bence yapan adam yapmıs devrı cekısı ve sesı gayet ıyı degerlendırmeye alırsak hepımızın ıdealı sole kokledıkmı ses versın altımda bırseyın oldugunu hıssedıyım ama bunda zor ııhtımal

barannet
01 Şubat 2008, 18:49
çok az kaldı yaw taktırıyım şu egzosu youtube sesini dinleyip sonra yorum yapalim :) pazartesi yada sali buyuk ihtimalle bitecek bu iş :)

kivaanc
02 Şubat 2008, 00:05
arkadaşlar bu motor uzun yola gidermi ist ankara mesele git di diyelim motoru elimize almayalım? yardım edermisiniz bende alıyorum bu motorda

GeCe__
02 Şubat 2008, 00:46
alırsın abı sırtında tasırsın :) aslan gıbı gıdıp gelırsın hıcbısı olmaz tıtresım yok bır kere

uakrep
05 Şubat 2008, 11:27
dediğin gibi gece, pek vaktim olmuyor , örtülü şekilde muhafaza ediyorum.

barannet
05 Şubat 2008, 12:50
evet dün itibariyle tiger marka egzosumu taktırmış bulunmaktayım :) bana maliyeti 150ytl oldu fakat goruntu itibariyle çok hoş duruyor. Ama ses konusunda pek bişiy beklemeyin arkadaşlar,hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. yüzde 10 kadar kalınlaşma oldu sesinde sadece o kadar.

yinede güzel bir duygu,tavsiye ediyorum.

kemaL57
05 Şubat 2008, 12:52
Vala Havalar ısınıyor 1 2 ıkı Haftaya Kalmaz Cıkarıyım Barı Motoru 200 Ytl Masrafı Var Bakalım Hayırlısı Be Sefer Narın Bınecegım :)) DEMEMISMIYDIM :):) YANLIS ANLAM AMA SESI VEREN SILINDIR VE BIZDE BIR TANE VAR

barannet
06 Şubat 2008, 21:55
http://img528.imageshack.us/img528/6620/52859426lq2.jpg (http://imageshack.us)
http://img528.imageshack.us/img528/6620/52859426lq2.2ff304936e.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=528&i=52859426lq2.jpg)

http://img177.imageshack.us/img177/1772/72489044hf2.jpg (http://imageshack.us)

kemaL57
07 Şubat 2008, 11:34
Mıllet Hanısınız Ya Gunes Cıktıkca Buzlarımız Erısın Artık Yazın Ortasında Orasıyla Burasıyla Ugrasamayız Hadı Son Bır Bakım Yapalım Motorlara Sesınız Cıksın .
Bu Arad Goruntu Super Eskısıne Nazaran Kalın Ve Kısa Gıbı Gordum Onuda Gec Guzel Karızma Duruyor Umarım Sesı Tatmın Etmıstır Seni

tanselozturk
07 Şubat 2008, 15:22
kardesım egzos cok gusel olmus ama sımdı sorulara cvp vermene geldi baglantısını nasıl yaptılar egzos tupu dıpten vidalımı egzos borusana bır ara parca kaynatıp sonra egzos borusuyla tupu vdalıolarmı yoksa bızım eskısı gıbıdırek kaynakmı.bı soru daha bu egzosun sıyahı varmı ve bız nasıl alıcaz bu egzosu:))bende alıcam cunku fabrıkasına maıl attım cvp gelmedi

kivaanc
08 Şubat 2008, 02:19
arkaşlar bu motordan alınca muklaka taktırmayı düşünüyorum bende

GeCe__
08 Şubat 2008, 10:53
kıvanç sen bi alda taktırması kalsın

barannet
08 Şubat 2008, 14:27
kardesım egzos cok gusel olmus ama sımdı sorulara cvp vermene geldi baglantısını nasıl yaptılar egzos tupu dıpten vidalımı egzos borusana bır ara parca kaynatıp sonra egzos borusuyla tupu vdalıolarmı yoksa bızım eskısı gıbıdırek kaynakmı.bı soru daha bu egzosun sıyahı varmı ve bız nasıl alıcaz bu egzosu:))bende alıcam cunku fabrıkasına maıl attım cvp gelmedi

egzosu kestiler mecburen tüpün başlayacağı yere 5cm kala filan. daha sonra yeni takacakları tüpe ve benim boruya uygun ara paraça yaptılar. sonra güzelce sıktılar kendi bağlantı yerlerinden. en sonunda üzerine sticker yapıştırıldı.

ayrıca resimlerini filan çektiler :) bu arada sizleri düşünerek telefon no aldım yetkiliden.
Zafer bey: 0537 452 28 08

tanselozturk
08 Şubat 2008, 15:58
kardesım sagol bu numarayı verdıgın ıyı oldu bend earayıp sıyahı varmı bıde nası odıycem nası yollıcaklar onu bı ogrenıym hayırlı olsun senın egzos bu arada.bide su baglatıyı nası yaptıklarıyla ılgılı bı fıkır vermesı ıcın baglantının ordan gusel 1-2 resım cekıp koysana buraya bend ealırsam o baglantıyı baz alıyım

barannet
08 Şubat 2008, 16:07
tamam ilk fırsatta bağlantı kısmının resimlerini atacağım. ama ses gitgide güzelleşmeye başladı. hatta motor ısınınca daha bir tok ses geliyor ve performansı artık daha iyi motorumun.

THE_LANCET
08 Şubat 2008, 16:22
Barannet içine sindiyse çok güzel. Hayırlı olsun. Bu arada GeCe__ sen motoru sattın mı usta :silent:

tanselozturk
08 Şubat 2008, 17:10
tamam ilk fırsatta bağlantı kısmının resimlerini atacağım. ama ses gitgide güzelleşmeye başladı. hatta motor ısınınca daha bir tok ses geliyor ve performansı artık daha iyi motorumun.

sagol kardesım buarada solemeyı unutmusum kısa bı sure sonra egzosun ıcı dolunca daha tok bı ses cıkmaya baslıycak yanı ses bıraz daha ıyı olucak tabı cok bısey farketmez ama ıllakı daha gusellesıcek.

http://img401.imageshack.us/img401/7514/bikepics1101293fullrr4.jpg

buda fena deil arkadaslar güsel olmuş

GeCe__
08 Şubat 2008, 20:25
Barannet içine sindiyse çok güzel. Hayırlı olsun. Bu arada GeCe__ sen motoru sattın mı usta :silent:

sattım güzel kardeşim artık rüzgar gibi esmenin zamanı geldi :cat:

en kısa zamanda yeni motorumla..

THE_LANCET
08 Şubat 2008, 20:29
sattım güzel kardeşim artık rüzgar gibi esmenin zamanı geldi :cat:

en kısa zamanda yeni motorumla..

Hayırlısı olsun abi.... Sahibindende bakınırken gördüm ilanı satılmıştır yazıyordu o zaman fark ettim... Sağlıcakla kal...

kayku
08 Şubat 2008, 21:04
bu motor çok komik ya :D hesapta race :D arkadşaımda var çok memnun güzel baya yol yaptı sorunsuz bindi

GeCe__
08 Şubat 2008, 21:04
eyw sağol kardeşim .......

barannet
09 Şubat 2008, 09:22
bu motor çok komik ya :D hesapta race :D arkadşaımda var çok memnun güzel baya yol yaptı sorunsuz bindi

komik derken ne demek istiyorsun tam olarak anlamadım? :silent:

kivaanc
11 Şubat 2008, 04:45
gecce kardeşim taşların kafamızı yarıyor.... hayırlısı olsun her şey için

bugraaga
12 Şubat 2008, 13:14
Arkadaşlar tam bu motoru almaya karar vermiştim ki herkes cbr 125 al çinden sakın dedi. Bu fiyatlara başlangıç motoru başka ne olabilir ya da sorun yaşayan var mı bu motorla ben tıp fakültesi 5.sınıf öğrencisiyim de uygun bi motor mu sizce benim için? İstanbuldayım yedek parça servis durumu nasıl? 0 mı almam daha mantıklı yoksa az kullanılmış bi şeyler mi? nereden alabilirim?

Ulgio
12 Şubat 2008, 14:23
Arkadaşlar ya bu motorun grenajları çıkarıp naked yapsak nasıl olur???

GeCe__
12 Şubat 2008, 14:32
bence iğrenç olur :farao: