Orijinalini görmek için tıklayınız : Zealsun ZEALSUN ZS 200 GS Sport
GeCe__
07 Aralık 2007, 14:51
arklar aranızda ön dişiliyi yükselten ve performans alan varmı ? ben düşünüyorumda bırde kaçlık bizim ön diş? artı 1 mı 2 dişmi önerirsiniz tskler :)
balayyusuf
07 Aralık 2007, 17:54
ASLANIM GECE BAKIYORUMDA ŞİMDİDE ZEALSUN SAYFASINDA FIRTINA GİBİ ESMEKTESİN SÜPERSİN KOÇUM KENDİNE İYİ BAK TANIDIĞIM EN HARBİ MOTORCU SENSİN VALLA SAMİMİYETLE.SAYGILAR.:cat::rendeer::P
hifimami
07 Aralık 2007, 18:08
.................................................. ..................
GeCe__
07 Aralık 2007, 18:19
dişli bigisi için saol ama 3 diş attırırsak çekişten çok düşer diye düşünüyorum.ayrıca zincir sürtme olayı garıp ayar yaparsın olur bıter öle birşey duymadım daha önce cünkü.birde akünün kaç amp. olduğunu öğrenebilirmiyim dostum ? bende 9 amp. var h4 55 w ampülü kaldırmadıda role taksak bile hemde.
AYRICA: BALAYYUSUFCUĞUMMM:queen::queen: ALEM ADAMSIN VALA :) TSK EDERİM SAOL FIRTINA GİBİ HER ZAMAN ESERİZ AMA BIİR KAÇ KİŞİ DIŞINDA KİMSE YOK BUDA CANIMI SIKIYOR.
GÖRÜŞELİM SAYGILAR....
hifimami
07 Aralık 2007, 18:36
.................................................. ...............................
GeCe__
07 Aralık 2007, 18:56
vay anasını :) çift aküyü ilk defa duydum vala helal olsun ondan xenon fln takılıyorsun :) ben de 17 yaparım o zaman sayın hifimami kardeş
birde egsozu beğendim sesi nasıl acaba? sen şimdi bizede yaparsın :)
hifimami
07 Aralık 2007, 19:06
.................................................. .............
GeCe__
07 Aralık 2007, 19:09
anladım kardeş öle dedılerse öledır muhakkak burdanda öle gözüküyor zaten :)
benım ses bıraz acık dahada açmayı düşünüyorum ama ıcımden guzel bı performans egsoz takasım var bakalım napıcaz bende daha yeni aldım 15 gün oldu süslemeyi değişiklikleri seven insanımdır
hifimami
07 Aralık 2007, 19:22
.................................................. .
GeCe__
07 Aralık 2007, 19:39
yok cnm öle pahalı egsoz alıpta tek sılındırlı 200 cc motora takarmıyım ben hiç afedersın :) alırsam uygun guzel bişi bulurum ben çevre varda pek vakıt yok o yüzden ilk başta orjınalının ıcını bıraz daha acıcam bakalım nasıl ses gelıcek.
barannet
07 Aralık 2007, 19:59
bizim oyle bir şansımız olmaz ki tak çıkarttır filan :( egzoz konusunda tavsiyesi olan arkadaş var mı? bu arada xenon fardan vazgeçtim bizim motorlarin elektrik sistemi biraz zayıf sanırım.
hifimami
08 Aralık 2007, 13:45
işin gerçeği bu motordan hiç bi bok olmas :D:D:cherry::cherry: çok zamanımı ve paramı aldı :queen:
GeCe__
08 Aralık 2007, 16:02
o zaman niye satıyorsun madem birde türkiyede tekmış :cherry:
hifimami
09 Aralık 2007, 11:22
tekmiş derken neden miş ekini ekledin varmı bi aynısı daha .
en azından yalan konuşmuyom lanet bi motor işte
iyi bişiy olsa o paralaramı satılır
hem benimki ALLAH ı var diğerlerinden farklı hemde bayağpı bi farklı dikkat çekiyo en azından ,ama yukarda ALLAH var doğruya doğru bişiy olmaz bu motordan :cherry::cherry::wiinkk:
barannet
09 Aralık 2007, 13:08
maalesef sana katılmıyorum hifimami. bu paralara nasıl bir motor bekliyordun ki bu motordan bişiy olmaz diyebiliyorsun.
madem dogrulari soylemek istiyoruz şunuda ekleyelim;bu fiyata bu kadar kalıplı başka bir motor yok...
hifimami
09 Aralık 2007, 13:55
syn barannet kardeş, iyi bişiy olsa o paralaramı satılır die ekledim evet parası bişiy değil bisiklet fiyatı vede kanuniden çok çok daha cafcaflı durduğu kesin ama sana sadece bi soru sormak istiyorum bu motorun dışında başka bi motor kullandınmı ? sonuç olarak bu motor 200 cc hakkını vermiyo işte :salut:iş kalıpta bitmiyo bitsaeydi benim motor bütün olayı bitirirdi haksızmıyım :wiinkk:
barannet
09 Aralık 2007, 14:06
daha önce keeway arn125,kanuni deer152 kullandım 6-7 ay kadar. 2 ay kadardırda zealsunu kullanıyorum.
belkide herhangi bir arıza yada sorunla karşılaşmadığım için bu kadar iyimserim motor hakkında.
hifimami
09 Aralık 2007, 14:13
inşallahta bi sorun yaşamazsın ,ben yaşamadım ama yaşıyanları çok gördüm ,benim halenda kullandığım motorları söyliyim
yamaha fzr 600 90 model
kawasaki zx9r 97 model
yamaha yzf r6 03 model
ne demek istediğimi anlatabildimmi :wiinkk:
fazla değil biraz daha seri olsaydı bi 10 20 km7h daha fazla olsaydı tamam ama hantal bi motor fiyatını eder ama 200 cc sonuçta .ben rs 125 te kullandım bunun yanında çok çok daha seri ve hızlı bi motor
zonta
09 Aralık 2007, 19:24
inşallahta bi sorun yaşamazsın ,ben yaşamadım ama yaşıyanları çok gördüm ,benim halenda kullandığım motorları söyliyim
yamaha fzr 600 90 model
kawasaki zx9r 97 model
yamaha yzf r6 03 model
ne demek istediğimi anlatabildimmi :wiinkk:
fazla değil biraz daha seri olsaydı bi 10 20 km7h daha fazla olsaydı tamam ama hantal bi motor fiyatını eder ama 200 cc sonuçta .ben rs 125 te kullandım bunun yanında çok çok daha seri ve hızlı bi motor
:pr: dostum elindeki motorlardan sonra buna binmek attan inip eşeğe binmeye benzer tabii.eh bizde biliyoruz r1 r6 600rr harika makinalar ama bizde para yok işte asgari ücretle bukadar oluyor ne yapalım :queen:
GeCe__
10 Aralık 2007, 01:25
şu mevzu kapansın şurda japon motor ıle çini kıyaslıyamayız bızım zealsun gıbı bu fıyatlara cüsseli motor yok kalitesi kendi sınıfında iyi derız olur bıter.ayrıca hıfımamı bindiğin motorları söylemısın de bizde çok motora bindik hala biniyoruz ama olay o değil senın alet 130 basıyormus allah bereket versın dıyeceksın ne beklıyorusnkı allah askına? tek sılındır 200 cc hele hele bg gucu az zaten benımkı yokus assaga 140 basıo neyse.kımısı motora para bağlamak istemedıgınden almıyor kımısıde durumu el vermedıgınden almak ıstemıyor kımısıde ben ufak ufak yukselmek istıyorum dıyıp almıyor.yoksa herkez neyın ne olduğunu zaten bılıyor :cat:
hayırlı geceler...
hifimami
11 Aralık 2007, 00:53
arkadaşlar burda ben bu motoru benim diğer motorlalarla felan kıyasladığım yok yanlış anlaşılmasın,sadece demek istediğim bu paraya bu hacimde bir motor biraz bakın biraz diyorum biraz daha iyi olmalıydı,görünüş okey ama az daha icraat olsaydı iyi olmazdı herşey görüntüde bitmiyo ne yazıkki bitsydi benim zealsun olayı bitirirdi.
bende bişiyi alıp kullanmak değil yapmak değiştirmek hastalığı var ondan dolayı bu motorla uğraştım ,şimdi bi turbo olayı üzerinde çalışıyorum bakalım motorun tepkileri ne olacak :bounce:
GeCe__
11 Aralık 2007, 01:05
excap mı actırıcaksın motora :mrgreen: ya yapma allah aşkına sılındır pıstonu elınemı almak ıstıyorsun :P çin motoru ve turbo artı 130 hız vala sizin oaraları bılmem ama bızım buralarda adama seyıyle gulerler :cherry: neryse emeğine saygımız var ayrı konu :)
hifimami
11 Aralık 2007, 11:44
:bounce:ben yapımda o olmasın .bu güne kadar kalkışıpta yapamadığım iş yok çok şükür ,bu motoru yapmaya kalktığımda çok kişi güldü bana ama sonuç ortada şimdi hepsi ağzı açık bakıyo motora .son gülen iyi güler kardeş .:cherry:
öle motora iki stıcker yapıştırmayla olmuyo bu işler :rendeer:
GeCe__
11 Aralık 2007, 12:34
::deliir::::alkiis::::haapppy:::puro::::jester::
crayzboyone
11 Aralık 2007, 13:07
::deliir::::alkiis::::haapppy:::puro::::jester::
Abı ya sen su senın canavarın resmını kosana :)
GeCe__
11 Aralık 2007, 13:27
ayıp olur boşver :cherry:
crayzboyone
11 Aralık 2007, 13:47
ayıp olur boşver :cherry:
Ya abı koy be :)
Abı bende bu motordan ALcamda ole gorunuoda
Boyum:1.78
Kilom:103
Şimdi cok kalıp lı gorunuom ve agırım alırsam ben bınersem 100 gecmes dıe korkuom ama ben ıstedıgım zmn 130 yapmasını ıstıom neden 200cc bı motor o kadar zorlanıo anlamıom?
Sence bundan almalımıyım..?????
Sen yınede resım koy abı
GeCe__
11 Aralık 2007, 14:14
Ya abı koy be :)
Abı bende bu motordan ALcamda ole gorunuoda
Boyum:1.78
Kilom:103
Şimdi cok kalıp lı gorunuom ve agırım alırsam ben bınersem 100 gecmes dıe korkuom ama ben ıstedıgım zmn 130 yapmasını ıstıom neden 200cc bı motor o kadar zorlanıo anlamıom?
Sence bundan almalımıyım..?????
Sen yınede resım koy abı
103 kılomu :) eh bıraz topluyuz sankı :) ben 87 kılo 120 ye hemen cıkıyor ama 130 a yavas yavas gelıyor bırde ıyıce yatman lazım. sen sanırım 130 u bıraz eğılımlı yolda görursun anca:Pc normal abısı normal 200 cc bu ne beklıyorsunkı daha bıde bg gucu az .bı öncekı sayfaya gıt görürsün resımlerı :cherry:
durumun varsa git japon al derim
hifimami
11 Aralık 2007, 14:32
yaa heeee yaa sizsiniz ::biggrinn
ama hata bende bu siteye girip fikir alışverişinde bulunuyom ne gerek varsa !
arkadaşlar ben çocuk değilim ...ve burda hiç UKALALIK vede saygısızlık yapmadım kimseye yapma imkanımda çok var motorların krallarını biniyom size ayıp olmasın diye bundan bi bok olmaz diyom diyebilirdimki benim zealsun çok güzel ne olur sizinkilerden, ama demedim ,ben bu siteye ulasoto diye çok iyi bi arkadaşın ahtrına üye olmuştum .
nese artık bu siteye daha girmeme bi sebep yok
size CANAVAR larınızla hayırlı yolculuklar
ben komple çıktım herkese bol muhabbetler
crayzboyone
11 Aralık 2007, 14:40
yaa heeee yaa sizsiniz ::biggrinn
ama hata bende bu siteye girip fikir alışverişinde bulunuyom ne gerek varsa !
arkadaşlar ben çocuk değilim ...ve burda hiç UKALALIK vede saygısızlık yapmadım kimseye yapma imkanımda çok var motorların krallarını biniyom size ayıp olmasın diye bundan bi bok olmaz diyom diyebilirdimki benim zealsun çok güzel ne olur sizinkilerden, ama demedim ,ben bu siteye ulasoto diye çok iyi bi arkadaşın ahtrına üye olmuştum .
nese artık bu siteye daha girmeme bi sebep yok
size CANAVAR larınızla hayırlı yolculuklar
ben komple çıktım herkese bol muhabbetler
KArdes ulusotoyu tanıosan crayboyone kjardesının ellerıden oper de sen o anlar tmm :D Selcuk da dıyebılırsın ....HEm burda arkadaslık kuruoz sen sımdı neden kusuonkı... ayıp :D
GeCe__
11 Aralık 2007, 14:42
dostum hayırdır ne oldu ??
crayzboyone
11 Aralık 2007, 14:44
dostum hayırdır ne oldu ??
ABı canavarı komusun aksam konusurs artık bı tur attırırsın heheheh:D nese sımdı cıkmam gerek arabayı oto sanayıye goturcem bb
GeCe__
11 Aralık 2007, 14:47
benım zealsun cok guzel ne olur sızınkılerden dıye bır tabır kullanamazsın zaten.yarası olan gocunur dostum ne bu sıddet be celal yani.bı derdınmı var söle hele
ABı canavarı komusun aksam konusurs artık bı tur attırırsın heheheh:D nese sımdı cıkmam gerek arabayı oto sanayıye goturcem bb
arkamda atarsın bır tur ayıp ettın :P
barannet
11 Aralık 2007, 14:56
neden bu kadar sinirlendin hifimami? sonuçta herkes biliyor bazı şeyleri o yüzden forumdan çıkmana gerek yok bana kalırsa ki amacımız ortak bir platformda bilgi paylaşımı.
hifimami
11 Aralık 2007, 14:58
görünen köy kılavuz istemez ,bazı şeyleri söylememe bile gerek yok .
benim bi derdim sıkıntım olsa böle forum sitelerinde tartışmam ..anladın sen onu artı ne sorunum olabilirki senle güldürme beni ALLAH aşkına yaaaa
crayzboyone
11 Aralık 2007, 15:49
görünen köy kılavuz istemez ,bazı şeyleri söylememe bile gerek yok .
benim bi derdim sıkıntım olsa böle forum sitelerinde tartışmam ..anladın sen onu artı ne sorunum olabilirki senle güldürme beni ALLAH aşkına yaaaa
Dostum bız burda hem konuyu tatısırız hem arkadaslık kurarız hemde konu hakkında bılgı allırıs eger sana bılgı gerekmıosa ne konusuosunbu 1..
2cısıde bıze ahkem kesme lutfen ben sızdenmı yardım alcam dıe tmm mıı almıcaksan guzel paylasımın varsa yap....
Az konus az bılgıver ama cok yaz entera bas son oke..
zonta
11 Aralık 2007, 19:25
selam arkadaşlar birbirimizi incitmeden kırmadan tartışabilsek ne güzel olurdu degilmi ?şimdi hifimami arkadaşımız bu motorla bayagı bir ugraşmış el emegi dökmüş para dökmüş zamanı harcamış gerçekten çok güzel bir eser çıkarmış ortaya.her sanatkar eserini yüceltmek ister yere batırmak degil demekki ortaya çıkan motor arkadaşımızı performans olarak tatmin etmememiş zaten görüntüsüne oda bişey demiyor bizde.burada bilgilerimizi ve deneyimlerimizi paylaşsak çok daha iyi olurdu.mesela hifimami kardeşim bana çift aküyü nasıl bagladıgını granajda nereye sakladıgını ve elektrik tesisatında nasıl bir degişiklik yaptıgını anlatırsa çok memnun olurum bilgi paylaştıkça artarmış iyi akşamlar hepinize
GeCe__
11 Aralık 2007, 19:43
eski zealsuncular neden gelmez bısıler yazmaz anlamıyorum vala onları burdan kınıyorum da bıraz gaza gelsınler :farao:
bizde olmasak artık topiği 10. sayfalardan bulurlar sanırım :queen:
crayzboyone
11 Aralık 2007, 20:00
eski zealsuncular neden gelmez bısıler yazmaz anlamıyorum vala onları burdan kınıyorum da bıraz gaza gelsınler :farao:
bizde olmasak artık topiği 10. sayfalardan bulurlar sanırım :queen:
ABı cok doqru dıosun eskıden ne guzeldı gule onasa konusuoduk nerde sımdı.. ohooo............off
shrek
11 Aralık 2007, 20:12
hepsinin dili yandı galıba
crayzboyone
11 Aralık 2007, 20:14
hepsinin dili yandı galıba
YOq bazıları saatı onu bılıom ... SAtmayanlar neden konusmuo anlamıom galıba bıraktılar sıte ısını :)
shrek
11 Aralık 2007, 20:17
bende sattım :) ...............
crayzboyone
11 Aralık 2007, 20:18
bende sattım :) ...............
Ama yıne konusuosun abı hehehe:D
KAca sattın? KAC km ? vuruk cıkık kaza bela varmıydı :D
shrek
11 Aralık 2007, 20:22
Bi Kere Olduğu Yerde Devirmiştim Sonrasında 20 Mt Suruklendım Allahtan Bişi Olmadı Hehehehe Motoroda Fazla Bişi Olmamıştı Sinyaller Falan Dikizler Sonrasında 1900 Ytl Ye Alıcı Buldum Yoshımura Egzos Um Vardı Ne Guzel O Da Gıttı Acırım Acırımda Egzosuma Acırım
crayzboyone
11 Aralık 2007, 20:23
Bi Kere Olduğu Yerde Devirmiştim Sonrasında 20 Mt Suruklendım Allahtan Bişi Olmadı Hehehehe Motoroda Fazla Bişi Olmamıştı Sinyaller Falan Dikizler Sonrasında 1900 Ytl Ye Alıcı Buldum Yoshımura Egzos Um Vardı Ne Guzel O Da Gıttı Acırım Acırımda Egzosuma Acırım
Hmm...MOtoru sevmemıstın o zmn egzosuna acıdıgına gore hehehe:)
shrek
11 Aralık 2007, 20:27
Evet Sevmemiştim Aldığım Ilk 3. Ayında Krank Kırdı Nesini Sevim Daha Ama Ayağımı Yerden Kesiyodu O Yeterliydi Zaten
crayzboyone
11 Aralık 2007, 20:34
Evet Sevmemiştim Aldığım Ilk 3. Ayında Krank Kırdı Nesini Sevim Daha Ama Ayağımı Yerden Kesiyodu O Yeterliydi Zaten
Oda senın sansın:)) ne cabuk kırdı ne cabukettıı :D ALLAH Bılır ne ezıyet cektırdın motore hehehe :)
shrek
11 Aralık 2007, 20:36
Yok Yawss Ne Ezıyetı 3. Gözümdü O Benim :)
crayzboyone
11 Aralık 2007, 20:39
Yok Yawss Ne Ezıyetı 3. Gözümdü O Benim :)
Şİmdı motor almayı dusunuonmu abı alcaksanda ne dusunuosun :)_?
shrek
11 Aralık 2007, 20:41
Düşünüyorumda Hyosung Ss Veya 98-2000 Arası Kawasaki Ss
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO