PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zealsun ZEALSUN ZS 200 GS Sport

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58

ddh
29 Ekim 2007, 10:13
dostum büyük ihtimal düz yolda olması lazım beni de düşündüren bu saten bu motor 200 cc sport

oguzmaster
29 Ekim 2007, 10:48
150 gören varmış.zaten hız kötü bişey 150 neyine yetmio

SERDAR YILDIRIM
29 Ekim 2007, 13:00
swlm millet bugun için bir pilanınız varmı accba bizde zealsun kullanıcısı olarak akşamki organizasyona katılsak nasıl olur gün birlik beraberlik günüdür duyarlı arkadaşları gormek isteriz...:cat:

Memotor
29 Ekim 2007, 15:13
arkadaslar gercekten guzel bı motor ama bnm ıstedıım grenaj dokturmek ne gıbı deısıklık yapılabılır acaba daha bır racıng havası verılırse emınım daha guzel olucak bu motor...

uakrep
31 Ekim 2007, 11:50
Merhaba Arkadaşlar

İlk bakımı yetkili servisinde yaptırılmış, 700 km de çok temiz z200 gs satılık, yanında örtü, kilit, dizlik ekipmanı da veriyorum, 3000 ytl.

İlgilenen olursa görüşelim, herkese iyi sürüşler

zonta
31 Ekim 2007, 18:55
Merhaba Arkadaşlar

İlk bakımı yetkili servisinde yaptırılmış, 700 km de çok temiz z200 gs satılık, yanında örtü, kilit, dizlik ekipmanı da veriyorum, 3000 ytl.

İlgilenen olursa görüşelim, herkese iyi sürüşler

kardeş birkerede başka birşey söylemek için şuraya bişeyler yaz.satıyorum satıyorum dedin başka bir şey demedin arkadaşım satılık ilanını yanlış yerden veriyorsun birkere 700 km de motorunu satmaya kalkarsan herkes o motorda bir sorun oldugunu bu yüzden kurtulmaya çalıştıgını sanırlar bilmem anladınmı :rendeer:

oguzmaster
31 Ekim 2007, 19:37
kardeş birkerede başka birşey söylemek için şuraya bişeyler yaz.satıyorum satıyorum dedin başka bir şey demedin arkadaşım satılık ilanını yanlış yerden veriyorsun birkere 700 km de motorunu satmaya kalkarsan herkes o motorda bir sorun oldugunu bu yüzden kurtulmaya çalıştıgını sanırlar bilmem anladınmı :rendeer:

Grçekten Dogru Teprixx Zonta arkadaşım.snede ne var gs mi

uakrep
31 Ekim 2007, 19:52
Zonta yazıyoruz be kardeş iyi takip edin, ihtiyaçdan satılık diye bişey duymadınız siz galiba, benim içim rahat bi sorunum yok, sadece bu kadar almayı düşünen kişi var ve benim motorda yeni durumda olduğu için hatırlatma yapıyorum

GeCe__
31 Ekim 2007, 20:11
iyi hoş ama 3000 ytl fazla bence damdam duser gıbı oldu ama

zonta
01 Kasım 2007, 19:58
ukarep canım kardeşim yanlış anlamada yani her sayfada senin satıyorum mesajı vermen biraz itici bir durum oluşturdu kanaatindeyim. hani benim kişisel görüşüm bu bizim insanları bilirsin ben senin için dedim art niyetim yoktu

oguzmaster kardeş bende 250 gs var.durumu iyi 6000 km oldu mayısdan beri öyle büyük bir sorunçıkartmadı bana yolda falan kalmadım yani.fuarda orhan beyle görüşmüştüm.maddi sıkıntın yoksa 250 gs yi almamı tavsiye etmişti.ikisinin arasında öyle ahım şahım bir fark görünmüyor ama 250 gs daha kaliteli malzemelerden yapılmış ve üstten egzantirikli şu son hız işine gelince ben hız delisi degilim çok rahat bir yolda degilsem 100-110 km nin üstüne çıkmıyorum istanbulda trafige çıkmak tam bir cinayet.birkere otobanda 135 km/h gördüm ama motor kendini yırtacakmış gibi bagırıyordu bende birdaha zorlamadım açıkcası yagını bujisini zamanında degiştirisen mesele yok

chopperrider
02 Kasım 2007, 00:40
açıkça söyleyeyim kimse kızmasın alınmasın piyasayı düşürüyosun falan demesin çünkü zaten piyasa diye bi şey yok. ben 2500 km civarındaki gs mi ki en ufak bi problemi düşmesi kalkması yoktu 2000 liraya kredi kartı çekimiyle sattım... bu arada pos makinesinden istifade ettiren eczaci101 kardeşime tekrar teşekkürler...

saffet
02 Kasım 2007, 09:24
arkadaşlar günaydın diyorum zonta kardeş yazdıklarını okudum .
bizim kulupte honda 250 cc tıvıstır olan arkadaşlarlada görüşüyorum karşılaştırıyoruz onların hızıda 135 km/h yapıyor yani fazla bir fark yok benim 250 cc gs de 130 km/h yapıyor .
şuan hesaplarıma göre benim önceden yaşadıgım sorunlar servisten kaynaklandıgını tahmin ediyorum önceden yanliş yağ seçimi yansanayi yedek parcalar kullanarak şu an kendi orjinal parcalarını geri taktırdım 250 cc verecegi performansı veriyor
motorun yagını 10/40 sentetik yağ kullanıyoruz ve 5000,de ngk buji takıyorum .
ögrenmek istediginiz bir şeyler olursa yardımcı olurum selamlar

sonofwind
04 Kasım 2007, 21:33
Slm arkadaşlar.Kısmetse bu hafta içinde belki de yarın 2.el bi gs 200 alıcam bi fikir değişikliği olmazsa.Ama beni duşündüren yedek parça bildiğiniz gibi zealsun pek yaygın değil ola ki bu motorun ithalatını yapmayı durdurduklarını farz edelim altrenatif olarak parça bulacağımız markalar var mı.Cross modellerde alternatif çok onlarda bi sorun olmaz da bu modellerde sorun nasıl atlatılır.Bi de İstanbul da mor motosiklete alternatif bi servis daha var mı?Ve de arkadaşlar 2006 model 8000 km kazasız çiziksiz bir araca en fazla ne vermeliyim.Şimdiden teşekkür ederim.

zonta
05 Kasım 2007, 00:08
Slm arkadaşlar.Kısmetse bu hafta içinde belki de yarın 2.el bi gs 200 alıcam bi fikir değişikliği olmazsa.Ama beni duşündüren yedek parça bildiğiniz gibi zealsun pek yaygın değil ola ki bu motorun ithalatını yapmayı durdurduklarını farz edelim altrenatif olarak parça bulacağımız markalar var mı.Cross modellerde alternatif çok onlarda bi sorun olmaz da bu modellerde sorun nasıl atlatılır.Bi de İstanbul da mor motosiklete alternatif bi servis daha var mı?Ve de arkadaşlar 2006 model 8000 km kazasız çiziksiz bir araca en fazla ne vermeliyim.Şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşım bence 2000 ytl den fazla verme.yedek parça sorunu olacagını sanmıyorum.istanbulun neresindesin.bakırköy z.burnu civarındaysan ama ha sakın karizma motora gideyim deme adamın ustalıkla bir alaksı yok.mor motor iyidir

eczaci101
05 Kasım 2007, 00:30
açıkça söyleyeyim kimse kızmasın alınmasın piyasayı düşürüyosun falan demesin çünkü zaten piyasa diye bi şey yok. ben 2500 km civarındaki gs mi ki en ufak bi problemi düşmesi kalkması yoktu 2000 liraya kredi kartı çekimiyle sattım... bu arada pos makinesinden istifade ettiren eczaci101 kardeşime tekrar teşekkürler...

Sevgili Emir haklı motorun piyasası dibe vurdu vuracağı kadar ;ben de satacağım hatta simsiyah metalik renk , gören R2 diyor başka birşey demiyor ama büyük makinalarla kıyaslanacak motor değil açıkçası son hız deişken ;

şansınız varsa sorun çıkartmıyor benimki serviste müşterisini bekliyor 5000 km de binmek istemiyorum çünkü...

Bu arada Emirim pos cihazının lafımı olur ne olacak ki sanki...

Dostlarımız herşeyimizdir...

Motor şansınıza iyi çıkar ve düzgün kullanılırsa , temiz bakılırsa bu fiyatlarla alınıp binilir...

Ama öyle bu motorla 130-140 km denemeyin kol da çıkarır kapakta fırlatır bilginiz olsun...

sonofwind
05 Kasım 2007, 22:17
Teşşekür ederim zonta kardeş ilgin için.Mor moto bana çok yakın o bakımdan ii hani servisliği bırakırsa nereye gideriz bi plan yapıyordum şimdiden

zonta
06 Kasım 2007, 00:08
Teşşekür ederim zonta kardeş ilgin için.Mor moto bana çok yakın o bakımdan ii hani servisliği bırakırsa nereye gideriz bi plan yapıyordum şimdiden

dostum mor motorun servisi bırakması gibi bir ihtimal olacagını zannetmiyorum.polen motorun istanbuldaki ana bayisi gibi birşeyler.diger servislerde herhangi bir tıkanıklık yada aşılamayan bir sorun olursa polen motorun yedek parça sorumlusu orhan bey direk olarak mor motora yönlendiriyor.fuardada beraber stand açmışlardı zaten yanlız 2.ci el motor alırken çok dikkatli olmalısın.cesetleri allayıp pullayıp kastırıyorlar.imkanın varsa alacagın motoru satan kiş ile birlikde mor motora götür mehmet usta baksın motora o sana gerekli bilgiyi verir iyi şanslar

GeCe__
14 Kasım 2007, 16:45
slm aradaşlar ya sizin motordan alıcam büyük ihtimalle 2006 model 8-9 bın km de fln ne dersınız anadoluda servisi varmı sıkıntı fln cekermıyım acaba?

uakrep
14 Kasım 2007, 17:48
Arkadaşlar merhaba,

Şimdi bişey diycem, ulan bıktırdın bizi hep satmak hep satmak diye aranızda para toplayıp alacaksınız motoru en sonunda:cherry:

Fiyat olarak teklifte bulunan olursa beklerim arkadaşlar, 700 km. de ilk bakımı yetkili servisinde yaptırıldı, kilit örtü, dizlik ekipman yanında,

Herkese iyi sürüşler

kemaL57
14 Kasım 2007, 23:43
merhyaba arkadaslar sureklı okuyorum ama saglam bır motorum ve mazım olmadıgı ıcın yazamıyorum sımdı sıze soruyorum

motoru 3300 aldım taksıt yaptırdım4 taksıt geldıgınde motor grank kıtledı 400 ytl yaptırdım garntıye fılan basvurmadım sorun cıkmasın yaz tatılım maf olmasın dıye ve 400 ytl lıkte mont eldıven dızlık kask gıbı alısverıs yaptım ve 800 gene taksıt yaptırdım ve 2 hafta olmadı tekrar kıtledı ve bu sefer grankı garantıden degıstırıp tekrar yaptırdım 170 ytl daha verdım :((:(: ısın ocu 1 haftad daha bındım terrar arıza verdı blok patlattı zaten her motoru ayagı kaldırmada rahat 2 ay surdu oadan oraya sunu temın et bunu al sunu ver basına gelen bılır. sonra motordan sanzumanı sokup adanaya orhan beye gonderdım ve tamır edıp kaynak falan agayı kalktı kendım soktum kendım topladım hatta blok vıdalarını komple celıkten yenıledım kemık gıbı oldu topladım calıstırdım cok super oldu ses yok motyorda cok hosuma gıttı bır kuyruk kaldırdım cantları boyadım depodan baslayıp one dogrı sıyah serıt attım cok tatlı olmustu :( arkadasa emanet verdım 1 gün sonra kaza yaptı cok sukur cocukta bırsey yok ama motor on komple gıttı :( sımdı ıse 3 ay oldu ve hala borc oduyor ve motor gene yatıyor yarın gonderdıgım emanettler yanı bır kac parca ulasıyor sase ve on granaj komple sıparıs verecegım yaklasık 400 ytl tutuyor ama aklımda soru ısaretı var gene ayagı kaldırırda tekrar sorun cıkarırsa dıyorum cok fena cıkmazdayım arkadaslar yaptırsam mı acaba gercı ne kadarda fıkrınızı sorsamda yaptırmaz zorundayım en azından satmak ıcın SIZE DUAMBUNLARI BIR BEN YASAYIM SIZERDE YASAMAYIN KİB BIRNEVI ICIMI DOKTUM :)

GeCe__
15 Kasım 2007, 00:12
vay be gecmıs olsun dostum bende almayı dusunuyordum gözum korktu vala cık cık senın yerınde kımse olmak ıstemez kolay değil vala

kemaL57
16 Kasım 2007, 11:01
kımse malına kotü demez ama şünün bilinmesini isterım tamam markalar pahalı olabılır lakın garantılı ya yola cıktıgında kalırmıyım endısesı olmuyor bakın bugun tekrar sıpasır verdım on ful granaj + şaşe gene bır duny para gıdecem ben suan bıle garantı veremıyorum sorunsuz 1 ay bınebılecegıme bu seferde tekrar grank kıtlerse korsusu var malum kac defa basıma gelmıs bu sızce bır markada olsa urunu degıstırmezmıydı :?

GeCe__
16 Kasım 2007, 11:07
ya kemal bırseyı merak edıyorum sen nasıl motor kullanıyorsun acaba? yanı cokmu hor kullanıyorsun ne dır senın bu cektıgın sımdı bende sızın motordan alıcam bırazda ıcıme korku dustu ama bazılarıda cok memnun zealsundan

urunu degıstırırmı degıstırmezmı ben bılemıcem

kemaL57
16 Kasım 2007, 11:22
daha acık ve net soylemem okadarda kotulersek olmaz sımdı ama sunu bıl markada bole yok motor sıkıstı ıste 200 ne beklıyorsun ,davası yok sadece bu motor ıcın konusmuyorum ıllakı bırılerının dılının yanlası gerekmıyor cın malı abıcım ötesı varmı bugun bana 2500 mılyar ver ben sana sıfır gıbı 125 lık yamah bulım e bızde bu motora vermıyormuyuz yani nese burası bu konular ıcın uygun degıl kımsenınde hevesını kırmak ıstemem

GeCe__
16 Kasım 2007, 11:31
iyi sen bılırsın o zaman :)

saffet
16 Kasım 2007, 17:23
ZEALSUN gs 200 cc isteyen olursa mezitli / mersin bayiinde var 2 ci el

GeCe__
16 Kasım 2007, 17:38
ARKADAŞLAR BENİDE ARANIZA ALICAKMISINIZ :)

2006 MODEL 9 BINDE TEMIZ BI ZEALSUN ALDIM YAKINDA FOTOLARI KOYUCAM SITEYE

ANADOLU YAKASINDA İYİ BIR SERVIS VARMI? TABI BEN KENDI SERVISIME GITMEM AMA GENEDE AKLIMDA OLSUN. BIRDE ÖN CAM CATLAK FIYATI NEDIR? HATTA ANADOLUDA OTURAN BIRI ILE GÖRUSURSEM SEVINIRIM SIZ DAHA İYİ ANLARSINIZ MOTORUN SAGINDAN SOLUNDAN HEMDE TANISMIS OLURUZ ARTI MODİFİYE YAPICAM ZENON, EGSOZ,AYNALAR,ELCİK GİBİ :mrgreen:

kemaL57
20 Kasım 2007, 15:41
herkeze günaydın kardeslerım efsane geri döndü . agır yaralı alan ve cok kan kaybeden zealsunumuz dün Sinoplu cerrah Kemal ve anesıtezi uzmanı Ahmet ıle. 2 gun suren basarılı bır operasyon gercekleştirdiler. HASTA YAKINLARI MERAKTA BIRAZDA ESTETIK YAPMISLAR KIMSE TANIYAMADI .:))

shrek
21 Kasım 2007, 17:45
kemal 57 resımlerı cekte gorelım arkadasım

barannet
21 Kasım 2007, 19:48
GeCe__, hayırlı olsun. yaklaşık bir buçuk ay önce bu forumdan bir arkadaşımızdan bir zs200 aldım. daha 4binde maşallah hiç problem çıkarmadı gayet güzel ve resimlerinden çok daha fazla gosterişli bir motosiklet. bu fiyatlara alınabilecek en yakışıklı makina :)

GeCe__
21 Kasım 2007, 19:52
saol barannet dostum evet tıp olarak gercekten cok tatlı bı alet keranecı :)

arklar dün akşam arkıma gıdıyordum e5 den gıtmem gerekıyordu hazır barı bı deneme yapayım dedım pek trafıkte yoktu soldan kaptırdım duz yolda 130 gördüm yokus assagada 140 eh dedım masalah vala sanmıyordum o kadar hızlara cıkıcagımı ama helal olsun vala 87 kıloyum bırde yanı :) hosuma gıttı namıssız :mrgreen:

bu arada parcalarda ucuz sanırım bıkaç bısı sordumda uygun geldı fıyatı

arkadaşlar bırde bızım ön far ampulu 35 w mı yoksa 55 w mı? 35 ıse 55 takarsam bırsey olmaz dımı osram h4 beyaz mesela ???

vıceroy
22 Kasım 2007, 19:27
gece hayırlı olsun :) dostum. zealsun gs 200 kullanıcıları için önemli bir kazanç olacaksın :cat: Araştıran,yenilikleri seven bir kişiliğin var çünki. :bounce:

GeCe__
22 Kasım 2007, 19:30
saol kardeşim öle ama baksana bı zealsun kullanıcı bıle yok ortalıkta :silent:

barannet
22 Kasım 2007, 20:03
walla ben varım buradayım ama bilmiyorum kaç watt oldugunu. zaten sökebilirsem bende xenon kit alip takmayi istiyorum farlara.

GeCe__
22 Kasım 2007, 20:05
kardeş sökmek sorun değilki sen alıcaksan al xenon tak bızide bılgılendır :)

ya su zealsun topiği bı canlansada bıraz bılgıler alsam sız değerlı kullanıcılardan ama yoksunuz yaff:silent:

kemaL57
23 Kasım 2007, 09:33
herkeze günaydın motoru ılk aldıgım gunlerde sureklı sohbetlere katılıyordum ama 4 5 defa motorum arıza ve kaza gıbı sebeyetlerden uzun sure uak kaldım halbukı cok heveslıydım

motrun kuyruk kaldırma cantları boyama sınyallerı transıtın orjınal sınyelıyle degıstırme ne bılım ufak tefek ugraslar yapmıstım ama hepsı hevesle oluyor suan aynı hevese sahıp degılım ):
:pale:

GeCe__
24 Kasım 2007, 12:09
arklar gunaydın bısı sorucam sabahları motoru jıgle yarı acıkmı yoksa tam acıkmı calıstırıyorsunuz? bırde gaz vererekmı yoksa vermedenmı? bı sölersenız sevınırım...

shrek
24 Kasım 2007, 12:45
arklar gunaydın bısı sorucam sabahları motoru jıgle yarı acıkmı yoksa tam acıkmı calıstırıyorsunuz? bırde gaz vererekmı yoksa vermedenmı? bı sölersenız sevınırım...

GeCe__ HOCA BENDE VARKEN TAM ACIYODUM OLE CALISTIRIYODUM ZEALSUN YANI HAFIFTE GASZ VERIYODUM

GeCe__
24 Kasım 2007, 13:43
saol kardeşim sattın ne aldın pekı?

mhyen
24 Kasım 2007, 19:16
ARKADAŞLAR BENİDE ARANIZA ALICAKMISINIZ :)

2006 MODEL 9 BINDE TEMIZ BI ZEALSUN ALDIM YAKINDA FOTOLARI KOYUCAM SITEYE

ANADOLU YAKASINDA İYİ BIR SERVIS VARMI? TABI BEN KENDI SERVISIME GITMEM AMA GENEDE AKLIMDA OLSUN. BIRDE ÖN CAM CATLAK FIYATI NEDIR? HATTA ANADOLUDA OTURAN BIRI ILE GÖRUSURSEM SEVINIRIM SIZ DAHA İYİ ANLARSINIZ MOTORUN SAGINDAN SOLUNDAN HEMDE TANISMIS OLURUZ ARTI MODİFİYE YAPICAM ZENON, EGSOZ,AYNALAR,ELCİK GİBİ :mrgreen:

Hayırlı olsun abi ne kadara aldın?
Genel olarak da şu sorum var Kanuni Racer mı Zealsun mu?:queen:

fatihsevim
24 Kasım 2007, 19:24
Hayırlı olsun abi ne kadara aldın?
Genel olarak da şu sorum var Kanuni Racer mı Zealsun mu?:queen:

valla bence zealsun kanuninin tipi bence cok kotu ayrıca 2 egzoz şimdiye kadar hiç 2 egzozlu racıng gormedim zealsunun renkleri racınge daha yakın fakat zealsununda hidrolik direksiyonun orda sırıtıyor onu hiç begenmiyorun valla

GeCe__
24 Kasım 2007, 20:03
mhyen saol guzel kardesım..

tabıkı zealsun tartısılmaz hemde :cat: kanunı kullanıcıları kusura bakmasın ama onlarınkı tam bır race andırmıyor fakat zealsun öle degıl görunusu on numara ve cusselı 170 kılo agırlıgında ayrıca kanunıden daha performanslı bır motor :wiinkk: yag hıdrolıgı sırıtabılır ama butun racıng lerın öle zaten

ben motoru ustaya bıraktım suan egsoz komple sıyaha boyanıyor artı ön camurlugun beyaz kısmıda sıyah olucak ve artcının tutanagada sıyah olucak hehe kendım böle ıstedım yani bakalım nasıl olucak :cherry:

kemaL57
26 Kasım 2007, 14:41
su resım koyma işini bir becerebılsem cantlar ve kuyruk nasıl durdugunu soracagım ama yapamıyorum

shrek
26 Kasım 2007, 14:44
saol kardeşim sattın ne aldın pekı?

ŞU AN BOŞTAYIM AMA GT 250R OLABİLİR

GeCe__
26 Kasım 2007, 15:25
arkadaşlar far ampulu 35 w mı 55 w ?

GeCe__
28 Kasım 2007, 19:43
arkadaşlar far ampulu 35 w mı 55 w ?

yuh be kımsede olmazmı kaç gundur burda :farao::farao:

rhaurk
29 Kasım 2007, 05:13
bu topic artık ölmüş gibi bende eskiden zealsun alcam derdim ama fikrim değişti hyo gt 250 r alcam kısmetse...

ramazan_gulmus01
29 Kasım 2007, 08:55
kardeş bende birtane ikinci el zealsun 200 gs alacağım bu motoru alırken neresine dikkat etmeliyim en çok arıza çıkaran yerleri nereleri garantisinin devam ettiğini söylüyor arkadaş 2006 modelin garantisi ne kadar garantide hangi parçalar değiştirilir.

bu konuda bana yardımcı olabilecek hiç kimse yok mu yazılarınızı bekliyorum

GeCe__
29 Kasım 2007, 12:40
ramazan_gulmus01 motorun km sı ne ? benımde alalı 10 gun fln oldu bende 2006 model aldım 8900 de mumnunum bı akü bıtıkdı onu değiştirdim fln.

dostum motoru calıştırın ve sesını dınleyın ama ıyı anlıyan bırının dınlemesı lazım ses kendını blı eder her zaman artı motor acılmısmı acılmamısmı bakın bi ( gercı acılsada ıllah kotu motor olmuyor) lastıklerın durumuna bak balatalara bakın mars iyi basıyormu onlara bakın bırde kullan derım bı tur at bakalım yada ustanla gıt o baksın ıncelesın fln kaca alıcaksın? benım verebılecegım sımdılık bılgı bu olur

sormak ıstedgın bırsey varsa sor ama

en cok arıza cıkaran yerlerını bılmıyorum duymadımda garantıden hangı parcalar degısır fln onlaır o kadar dert etme abıcım sağ solu dokukse hıc alma resmı varsa at hele

crayzboyone
29 Kasım 2007, 14:33
zealsun gercektende polenden cıktı!!!