Orijinalini görmek için tıklayınız : Zealsun ZEALSUN ZS 200 GS Sport
zonta
30 Eylül 2007, 09:09
arkadaşlar dün bi zealsun aldım valla acayip seri makina ama arka fren çok etkili tekeri anında kitliyor ve fren mesafesini arttırıyor tekerin kaymasını önlemek için bişiy yapılırmı
sevgili kardeşim arka fren tekeri anında kitliyor diye etkili oldugunu sanma seni asfalta yapıştırabilir :salut: zaten etkili olsaydı fren mesafesini arttırmazdı bunun sebebi çok sert ve naylon olan lastikleri sen bi 250-300 ytl yi daha gözden çıkartıp pirelli.metzeller gibi bir lastik al kendine kış geldi o lastiklerle işin çok sakat olur ben bir su birikintisi görünce salavat getirmeye başlıyordum.pirelli sport demon modeli lastiklerle degiştim.arka teker kitleme sorunu kalktı yol tutuşu arttı şimdi daha çok altımdaki makinaya güvenerek viraja yatabiliyorum ,ıslak performansı süper tavsiye ederim.arka lastigi 150 /70 /17 yaptım son hızda biraz düşüş oldu gibi ama hiç önemli degil benim için lastikleri www.motogiyim.com dan aldım 2 gün içinde geldi unutmayın motorda cimrilik edilecek en son yer lastiklerdir :cat:
ibrahm_38
30 Eylül 2007, 18:44
Ben 17 yasındayım yeni motora baslıcam Zeaslun 200 Kanuni 200 Thunder 150 gibi motorlar dusunuorum sizce hangisine bakmalıyım cwp bekliorum:)
rhaurk
30 Eylül 2007, 18:52
bende zealsun alcam ama bildiğim kdarıyla hepsi aynı sayılır hemen hemen ama zealsun daha güzel daha kalıplı ...
uakrep
01 Ekim 2007, 11:00
ekipmanlı zealsun 200 gs satılıktır, 700 km. de ilgilenenlere duyurulur
oylesine
01 Ekim 2007, 18:21
ya arkadaşlar yazdıklarınızı okudum ama ben bu motorun fren olayına bi türlü güvenemiyorum varmı bi fikri olan
kemaL57
02 Ekim 2007, 00:01
kardes kusura bakama ama bu motora bınıpte firenıne bahane buluyorsan hiç anlamıyorsun sen bu işten cevrendekı motrların frenıne bak daha ıyı anlarsın onu bılmem ama tekere guvnme bunu desen eyvallah sen arka tekerı ıyısınden al korkma :rendeer:
rhaurk
02 Ekim 2007, 00:58
kemal sen bu motorun iyi yanını görmedinmi sende çok şikayet ediyordun sanırım :)
crayzboyone
02 Ekim 2007, 15:28
Ibo Vitesli Motoro Binmek Icin Ilk Basta Sport Deilde Ybr Tarz Motor La Basla...
uakrep
02 Ekim 2007, 17:55
arkadaşlar sineği sıkıyorsunuz yağı çıksın diye,
Ön çift disk, arka tek disk, araştırın var mı bu motor gibi frenleri olan bi makina bu fiyatlar,
Kanuni ön tek disk, arka TAMBUR
Bu kadar örnek var, arada kötüsü de çıkacaktır muhakkak ama bazı şeylerde hakkını yememek lazım.
Şahsi görüşüm motoru kullanmayan arkadaşların kulaktan dolma bilgilere itimat etmemeleri gerekiyor.
Herkese iyi günler
saffet
03 Ekim 2007, 19:12
arkadaşlar nihayet motorum servisten geldi tüm zelsun ekibine teşekür ediyorum motorumun sorunu bulundu ve servistarafından hiçbir üçret alınmadan giderildi. şuan benim motor 850 km de hızı 135km/h gördüm ileriye doğru dahada rahatlıyacagını sanıyorum
rhaurk
05 Ekim 2007, 04:56
bu topıc artık neden bu kadar az rabet elıyor kimseler yazmıyor bakıyorumda :(
gunit1925
05 Ekim 2007, 22:29
arkadaslar 187cm ve 90kg um.sizce 250 lik mi yoksa 200 lukmu?hmn yrd lazim bu hafta icinde alicam motoru:silent::silent:
rhaurk
05 Ekim 2007, 23:24
gunit1925 değermi sence 250 liğe arasında fark yok bence 200 lük al aralarında pek fazla fark yok ama sen bilirsin ...
gunit1925
06 Ekim 2007, 08:47
walla cok kafam karisti iste.bide motor altimda ufacik durusa die korkuyorum.bide 2 kisi uzxun yol planlarim war.ondan dolayi biraz ikilemde kaldim.
kemaL57
06 Ekim 2007, 12:00
ya kardesim anlamıyorum tmm bizler aldık kullanıyoruz yarı ole yarı bole ama tat yok yani sen mrkadas şaşma bole sorularda sorma sunumu alşsam bunumu alsam dıye gerek yok. ıyı bır markanın 125 göün kapalı al derım.
oguzmaster
07 Ekim 2007, 07:59
valla 109 sayfa okudum alacagım birtane bende istanbulda yedek parça sıkıntısı yokmuş..peki bu ruhsat işleri nekadar tututar ikinci elde alsam ben noter filan ..arkadaşlar
SERDAR YILDIRIM
07 Ekim 2007, 22:46
SLM MİLLET İŞDE YİNE BEN NASILSINIZ BAKALIM NE VAR NE YOK BAKIYORUMDA YENİ ARKADAŞLAR VAR ARAMIZDA AMA ESKİLER YOK YAAA ARKADAŞLAR NERDESİNİZ BEEE AVLLAHİ BEN SOYLEMEKDEN USANADIM YAA DİYORUMKİ SOYLE BİR TUR YAPALIM KAR YAGMADAN HEM TANIŞMIŞ OLURUZ YAWW KİMSE 2 LT BENZİNE KIYAMIYORMU BEE VALLAHİ OLMAZ YAAA NEYSE BAKIN BEN BOYLE BİR İŞE HAZIRIM ORGANİZAZYONU YAPIYIM YADA YAPACAK ARKADAŞLAR VARSA İSTBULDA YADA ANADOLUNUN HERYERİNDEN GELECEK ARKADAŞLARA İSTBULUN KAPILARI ACIK NEYS EMİLLET GORUŞMEK DİGİEEYL EHEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN VEE BU DEDİGİMİ YABANA ATMAYIN DÜN SABAHA KADAR BEN 600 MAKİNALARLA BU İŞİ YAPTIM AMA BİRDE SİZLERLE OLSUN DİYORUM OK.. GORUŞURUZ BYSS:bounce:
uakrep
08 Ekim 2007, 11:19
Arkadaşlar düşünen olursa z200 gs 700 km. de, örtü, kilit ekipmanla birllikte satılık 3000 ytl. Yaşadığım herhangi bir arıza yoktur, ihtiyaçdan
Herkese iyi günler
hifimami
08 Ekim 2007, 11:42
açık konuşmak lazım bu motorun hiçbir iyi yanı yok :)
uakrep
08 Ekim 2007, 11:46
sahibi değilsen öyle, haklısın
eczaci101
08 Ekim 2007, 12:36
Ben hala sahibiyim
(başka motor aldım ve satmaya kıyamıyorum aslında)
Galiba bunu adanaya Polen Motora yollayacağım ; başka çaresi kalmadı...
Motordaki ses problemini çözemediler burada...
Bir gıcırtı var içerde yine kilitleyecek diye aklım gidiyor...
saffet
08 Ekim 2007, 18:36
arkadaslar 187cm ve 90kg um.sizce 250 lik mi yoksa 200 lukmu?hmn yrd lazim bu hafta icinde alicam motoru
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Bana sorarsan fazla güçten zarar gelmez bendeki 250 cc daha önceki motorum 125cc idi tavsiyem 250 cc almandır sonra keşke dahada büyük alsaydım dersiniz
arkadaşlar ben mersinden yazıyorum benim motoru görmek ve bizim hakımızda bi,lgi almak isterseniz www.mersinmotor.com göre bilirsiniz
ismim.saffet UY-MAR SAFFET
MOTORUMUN RESİMLERİDE VAR GEZİLERDEN ÇEKİLMİŞ ZELSUN GS 250cc
hifimami
08 Ekim 2007, 23:32
sahibiyim ne yazıkki avatardaki motor bana ait zealsun her ne kadar belli olmasada
,
rhaurk
09 Ekim 2007, 01:06
hifimami sen zaten başka bir nıckle burda değilmiydin yakuza mı ne yazıyor bu motorun üstünde satıyordun hatta neden ne yazikki diyosun onu anlamadım sevıyordun sanırım motorunu...
eczaci101
09 Ekim 2007, 01:45
Adana Adana duy sesimizi....
Bu motor burada randıman vermiyor
(çok ses var gıcırtı var) yollayayım mı size?
rhaurk
09 Ekim 2007, 03:01
eminim adanada yankılındı bu ses :) ama ben kararımı değiştirdim alcaktum bu motoru almıyorum gt 250 alcam sonra kararım :D
hifimami
09 Ekim 2007, 11:19
evet rhaurk kardeş zender nickiyle giriyodum .ne yazıkki diyorum çünki gerçektende öyle:) ben bu motora yaklaşıl 2500 ytl masraf yaptım ama satıyorum dedim 3000 ytl dedim kimse almadı ha yine seviyorum şehir içi kullanımda güzel ama 4 silindir motor aldım onu kullandıktan sonra zealsun çok basit geliyo artık yani benim görüşüm sadece bu :wiinkk:
oguzmaster
09 Ekim 2007, 11:36
2000 ytl aranıyor istanbul
uakrep
09 Ekim 2007, 12:29
hifimami 4 silindir motor kullanırsan zealsun tabi ki basit gelir, sen motorla uğraşan işi bilen birisin, sence böyle bir kıyaslama mümkün mü ?
rhaurk gt 250 yi sıfır mı alıcaksın ikinci el mi, iyi araştırmanı tavsiye ederim, vites kutusunda problem var diye duydum, 1. ve boşa geçerken zorluk yaşadığını söyleyenler var, sen zaten araştırırsın da yine de aklında bulunsun
hifimami
14 Ekim 2007, 21:32
uakrep kardeş benim mototor olayım sadece bi hobi ben oto müzik sistemleri yapıyorum kendi dükanımda.şöyle bişiy söylemek istiyorum ben bu motoru aldım alalı işlerim aksadı sürekli onunla uğraştım ,ama satıyom dedim 800 km dedim kimse almadı yani biraz daha giden bi motor olsaidi çok iyi olurdu .ha henüz ciddi bi arıza ile karşılaşmadım ama çok karşılaşanı gördüm o yüzden motoru sürerken ha bozuldu bozulcan endişesi içimde olması beni kemiriyo gitmiyo kadeş ya gitmiyoo .ha 900 cc de bana fazla o yüzden bence en ideal motor 250 cc oda hyosoung 250 gt gibi geliyo bana alacam ama biraz komik duruma düştüm burda 6 tane motorum var bi bitane daha almak istemiyom o yüzden 200 gs yi satarsam alacam
bu arada herkesin RAMAZAN BAYRAMI MUBAREK OLSUN .......:)
saffet
15 Ekim 2007, 18:07
arkadaşlar ben aldım 250 cc gs zealsun hiç memnun deyilim 5000 km den sonra motor gitmiyor diye adanaya servise gönderdim çok soğolsunlar motoru bozup geri verdiler hala motor sorunlu inanın aldıgımı pişman oldum ben aldım sizde motor secerken iyi düşünün para kolay kazanılmıyor ?
mesagi
16 Ekim 2007, 16:24
al hyoyu bak keyfine dökülcek mi kilitlicekmi die bi korkun olmasın ben şahsenöle yapıcam
arkadaşlar ben aldım 250 cc gs zealsun hiç memnun deyilim 5000 km den sonra motor gitmiyor diye adanaya servise gönderdim çok soğolsunlar motoru bozup geri verdiler hala motor sorunlu inanın aldıgımı pişman oldum ben aldım sizde motor secerken iyi düşünün para kolay kazanılmıyor ?
foto koysana .
Afferin sana ..........................seçiminden dolayı
Allah sabır versin sadece.............
rhaurk
17 Ekim 2007, 02:26
hifimami senin motor çok hoş geliyor gözüme ama ne bileyim dışı insanlara güzel gelir içi bana kötü gelir walla :D
hifimami
17 Ekim 2007, 12:34
rhaurk kardeş aynen öyle dışı seni yakar içi beni misali :mrgreen:
saffet
17 Ekim 2007, 16:09
resim yüklemesini bilmiyorum
avaterdaki motordur..
CHaTHLaCK34
17 Ekim 2007, 18:06
Arkadaşlar uzun bir süre düşündüm ve forumuda takip ederek Zealsun almaya karar verdim.Mersinde Yüzbaşılar Ticarete gittim ama ne duyayım?Polenin stoklarında Zealsun kalmamış.Hayal kırıklığı yaşadım.Bilgisi olan varmı?
firarci yasin
17 Ekim 2007, 18:10
igrenc otesi sıfatı kaymıs bu aletin
saffet
17 Ekim 2007, 19:19
Arkadaşlar uzun bir süre düşündüm ve forumuda takip ederek Zealsun almaya karar verdim.Mersinde Yüzbaşılar Ticarete gittim ama ne duyayım?Polenin stoklarında Zealsun kalmamış.Hayal kırıklığı yaşadım.Bilgisi olan varmı
-----------------------------------------------------------------
arkadaşlar yanlış anlamayın ben sadece gs zealsun 250 cc den memnun olmadım diyer modellere diyecegim yok
ayrıca benim aldıgım yer mezitli şübesi denge otomotiv tel:0324 3589958 ufuk beyle gürüşün
oguzmaster
18 Ekim 2007, 10:59
istanbulda yedek parça problemi varmı arkadaşlar bu motorun
uakrep
18 Ekim 2007, 11:17
yedek parça biraz da istanbul da satanların stoklarına göre değişir bence
oguzmaster
18 Ekim 2007, 11:47
uakrep
sen bir problem yaşadınmı hocam bu motorda 5 bin km den sonra çökmesin motor ..şehir içi kullanacagım gerçi işe git gel
GeCe__
18 Ekim 2007, 12:42
Arkadaşlar uzun bir süre düşündüm ve forumuda takip ederek Zealsun almaya karar verdim.Mersinde Yüzbaşılar Ticarete gittim ama ne duyayım?Polenin stoklarında Zealsun kalmamış.Hayal kırıklığı yaşadım.Bilgisi olan varmı
-----------------------------------------------------------------
arkadaşlar yanlış anlamayın ben sadece gs zealsun 250 cc den memnun olmadım diyer modellere diyecegim yok
ayrıca benim aldıgım yer mezitli şübesi denge otomotiv tel:0324 3589958 ufuk beyle gürüşün
dostum neden memnun olmadın zealsun 250 den merak ettım arkımda onu almayı dusunuyorda cunku ben sahsen gördum yakından görunuş olarak hosuma gıttı motor
saffet
18 Ekim 2007, 17:08
GECE ye Cevap
ben de 125 cc kros dan sonra büyüteyim diye düşündüm ve bu motor görüntü olarak çok hoşuma gitti alım motor tamgazda 120 km /h dedim ki zamanla acılır 5,000,km ye geldim yine aynı bir fark yok aldıgım yere geri gittigim bana satan arkadaş motorun 140 -150km/h yapacagını söylemişti ve motor 120 den yukarı cıkmıyordu adanaya servise götürdü satıcısı tam şimdi oldu dediler ben motoru çalıştırdım ve motor şakı şakıt siboplar ötüyordu birde igrenc eksoz sesi vardı eksozun içini boşaltmışlar ve bu motorla 200 km bir pazar gezisi yaptım ve motorun yağının eksildigini gördüm servisten yağ ilave ettigimde tam 1 lt yağ aldı bendaha motora binmeden mezitli servisi beni geri çagırdı ve motoru yeniden dagıttılar silindirin sekmanların ve pistonun ölmüş oldugunu söylediler ve kompile yenilediler ben motora yeniden bindim ve 200 km bir gezi daha yaptım bu sefer motor karterdeki yağı devamlı dışarı atıyor ve yolda büyük tehlike atlattım bunun üzerine aldıgım arkadaşı yani satıcıyı aradım ve bu motoru alın götürün dedim bayagı sinirlendim motoru yeniden söktüler ve yağ sekmanından oldugunu söylediler ve yine digiştirdilrt şuan biniyorum 250 km dittim zaman zaman gaza bastım 130 km / h gördüm çok az bir yağ attı şuan biniyorum kısa mesafe olarak şehir içinde pazar günü bizim pazar gezimiz var birdaha butur sorun yaşarşam artık hiç gözümde yok bu motor..
uakrep
18 Ekim 2007, 18:44
oğuzmaster benim motor 700 de, çok fazla gibi gelmesede bu süre içinde bir problem yaşamadım, özellikle motoru iyi ısıtıp limitlerini aşmaya çalışmazsan çok keyifle kullanabiliyorsun
daha önce de söyledim gene arkasındayım, ne kadar ekmek o kadar köfte misali, görünüş, gidiş, fren olarak iyi bir makina ancak herşeyin bir limiti var unutmamak lazım
zealsun çin olmasına rağmen piyasasındaki en sağlamlardan biridir kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar ilk motor olarak zelasun race aldılar şimdi r1 kullanıyolar güzel motor keşke bide alt sakalı olsaydı.. yok neden yok rüzgarı motora iletsin die sanrım :D
saffet
18 Ekim 2007, 19:08
Arkadaşlar GS 250 WİNNER. motoru diyer gs 200 winner den farlıdır sadece motoru farklıdır dikatinize belkide motoru servisdeki ustalar buzmuştur .
uakrep
19 Ekim 2007, 10:59
kayku dediğin gibi bana da öyle geliyor, hava soğutmalı olduğu için motorun dış aksamdaki parçada aralıklar fazla ve rüzgarı alıp soğuması için ön kısmını kapatmamışlar gibi
GeCe__
19 Ekim 2007, 12:18
GECE ye Cevap
ben de 125 cc kros dan sonra büyüteyim diye düşündüm ve bu motor görüntü olarak çok hoşuma gitti alım motor tamgazda 120 km /h dedim ki zamanla acılır 5,000,km ye geldim yine aynı bir fark yok aldıgım yere geri gittigim bana satan arkadaş motorun 140 -150km/h yapacagını söylemişti ve motor 120 den yukarı cıkmıyordu adanaya servise götürdü satıcısı tam şimdi oldu dediler ben motoru çalıştırdım ve motor şakı şakıt siboplar ötüyordu birde igrenc eksoz sesi vardı eksozun içini boşaltmışlar ve bu motorla 200 km bir pazar gezisi yaptım ve motorun yağının eksildigini gördüm servisten yağ ilave ettigimde tam 1 lt yağ aldı bendaha motora binmeden mezitli servisi beni geri çagırdı ve motoru yeniden dagıttılar silindirin sekmanların ve pistonun ölmüş oldugunu söylediler ve kompile yenilediler ben motora yeniden bindim ve 200 km bir gezi daha yaptım bu sefer motor karterdeki yağı devamlı dışarı atıyor ve yolda büyük tehlike atlattım bunun üzerine aldıgım arkadaşı yani satıcıyı aradım ve bu motoru alın götürün dedim bayagı sinirlendim motoru yeniden söktüler ve yağ sekmanından oldugunu söylediler ve yine digiştirdilrt şuan biniyorum 250 km dittim zaman zaman gaza bastım 130 km / h gördüm çok az bir yağ attı şuan biniyorum kısa mesafe olarak şehir içinde pazar günü bizim pazar gezimiz var birdaha butur sorun yaşarşam artık hiç gözümde yok bu motor..
dostum üzüldüm ya işe bak sen gelde tilt olma zaten :silent: cık cık harbı cok gecmıs olsun umarım daha sorun yasamazsın ama cok sınır bozucu bır olay benıde aydınlattıgın ıcın cok saol dostum evet dedıgın gıbı o motorun 150 basması lazım bır kere yoksa at cöpe gıtsın afedersın abıcım bende bıle sl 150 var yokus assaga 135 km bastıgıma göre gerısını sen dusun
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO