PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zealsun ZEALSUN ZS 200 GS Sport

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58

uakrep
04 Eylül 2007, 10:54
edid daha önceki yazılarımı da takip edebilirsin, hiçbir şikayetim yok, kimse yoğurdum ekşi demez hatta bazı satan arkadaşlarla bu yüzden tartışmıştık,

Benim hiçbir problemim yok, hatta çok memnunum ancak para ihtiyacım olduğu için satışa çıkardım,

Yalan konuşmaya gerek yok zaten çamurlukta da çok hafif çatlak olduğunu belirtmiştim,

anlıyacağın durum bu, herkese iyi günler

crayzboyone
04 Eylül 2007, 14:40
Bende zealsun gs 200 alcam ama 3 ay sonra...Neden diyeceksiniz zealsunların fıyatları bı aralar arttı sıfırlarının 3 ay sonra hem o artıs gıcek hemde daha ucuz olcak yanı sızın anlayacagınız sız hayatta 3 ay sonra 3000ytl ye fılan satamzsınız cunku 3 aysonra sıfırlarının fıyatı 2.990 olcak..pesin ama

Eskiden ne guzel zealsun cu abılermız vardı mesala ornekler :::: ulasoto ...choper ..aytekin...tansel ozturkve 2 tane daha abımız vardı ismlinumaralı onları ısmlernı unutum sımdkıler ıse bırbırıyle savasılıolar bole ıs olmaz arkadaslar...

kemaL57
05 Eylül 2007, 15:58
motorum bır cok kez arıza verdı ve en son ıste budur dedıgım an 24 saat bınemeden kaza yaptı anlıyacagınız yazacak bısı bulmaıyorum. ama efsane donecek bır gün

SERDAR YILDIRIM
05 Eylül 2007, 18:35
slm arkadaşlar nasılsınız bakalım bakıyorumda soguk savaş devam ediyor galiba:silent: neyse bana biri sormuş kac gordun diye ben gorecegimi bundan 2.5ay once bostancı koprusunde gordum :salut:diyim msj yerine gider sanıırım acık konuşmak gerkirse 120 falan ondan sonra cesaretim olmadı zaten:queen: zorlamayada gelmez bu velet benim cebim bu motoru aldıgımdan beri cok yandı :pr:bir honda 125 alsaydım eminim bukadar sorunla karsılazmazdım ucuz etin yahnisi bol olur hesabı yani :)bu motorlarında sorunu cok birbirinizi bu motorl için yemeye deymez benden demesi vallahi eski sayfalarda TANRIVERDI nıck butun sorunlar mevcut bulunmakdadır artısından +++ vazla eksisi --- var onuda soylıyeyım de sonra buda ne olmayın neyse konularada tam olarak bakamadım ama ilerleyen zamanlarda aranızda olucam :cat:vee yarın bir ustaya getircem motoru bakalım o nedicek zaten benim oncedende bir gırank sorunum vardı:farao: ve su anda sanki ona benzer bir sorun var umarımda kotu bişey yoktur cunku artık BIKTIM USANDIM YAWWW hepinize kazasız bealasız surusler allaha emanet olun k.i.b.hoşcakalın...:bounce:

KicK_DruM
06 Eylül 2007, 18:30
2 haftadır yedek parça bekliyorum yaptığım kazadan dolayı.. inşallah gelicekte motora tekrar binebileceğim...o gün yolluyoruz bugün olmadı karnım ağrıdı yarın gelicek tarzı zırvalıklar sanırım artık herkesi usandırdı.. Burçin hanıma da mesaj attım ama sanırım bi değişiklik olmayacak..

karasu
06 Eylül 2007, 22:49
arkadaşlar benim motor egzostan alev atıyor sizin motorlardada atıyormu alev ??

http://www.youtube.com/watch?v=d-Ghf8nQp5c

saffet
08 Eylül 2007, 16:14
Bir çok arkadaşın ortak sorusu olan cbr 125 ten başka yeni başlangıç için hangi sport model var sorusuna yanıt gün geçtikçe artmakta ama cevap hep pahalı modellerden gelmekte idi derbi gpr 125, aprilla rs 125 gibi fakat bu makineler hem iki zamanlı hemde fiyat olarak cbr ın çok üstünde 2 zamanlı olmasıda kafaları karıştırıyor

son Adana ziyaretimde POLEN motor kataloktaki ZS 200 GS modelini ocak 2006 itibarı ile piyasaya sürmeye hazırlandıklarını söyleyince bu segmenttede ortalığın kızışacağı belli oldu motorun teknik özelliği olarak çok fazla ayrıntı şirketin sitesinde mevcut değil ama resime bakarak şunu söylemek mümkün ön arka disk fren ayrıca siteden 14,2 kw veya 19 hp güç ürettiği ve 200 cc 4 zamanlı tek silindirli olduğunu öğrenmek mümkün
son olarak motor anahtar teslim 3700 ytl ye piyasaya sunulacak bu fiatta çok cazip
şirketin sitesi şu
www.polen-tr.com

satış müdürü: Ahmet ŞAFAK
tel:0 322 459 07 69

http://img464.imageshack.us/img464/6450/zs200gs9ur.jpg

ÖN LASTİK 110,70-17 ARKA LASTİK 140,70-17
MAX GÜÇ KW/R/MIN 14,2/8000
SİLİNDİR HACMİ TEK SİLİNDİR 4.ZAMANLI 200CC

satış fiyatı:3600 ytl

MT zs200 gs kullanıcıları

NİCKİ MOTORU RENGİ YER
1-MELBUR ZS 200 GS Kırmızı beyaz
2-ULASTURHAN ZS 200 GS Kırmızı beyaz
3-LEOPAR ZS 200 GS Kırmızı beyaz
4-ZSARA ZS 200 GS Kırmızı beyaz
5-MOUNTAİNEERABLE ZS 200 GS Kırmızı beyaz
6-SEMİH20 ZS 200 GS Kırmızı beyaz Kocaeli /Gebze
7-PARADAYZ ZS 200 GS Kırmızı beyaz
8-GRAFİKER ZS 200 GS Kırmızı beyaz
9-AİTHO ZS 200 GS Kırmızı beyaz
10-MAVİ YELKEN ZS 200 GS Kırmızı beyaz
11-RAMAZAN_111 ZS 200 GS Kırmızı beyaz
12-TAİNTED LOVE ZS 200 GS Kırmızı beyaz
13-NORTALLO 84 ZS 200 GS Kırmızı beyaz
14-KAMİL ASLAN ZS 200 GS Kırmızı beyaz
15-Y.FATİH ZS 200 GS Kırmızı beyaz16-SAFFET ZS 250 cc GS GIRİ SİYAH

Tutkun22
08 Eylül 2007, 16:36
ön fren çift disk arka tek olması demek kanuni racer e fark atıyor:cat:

saffet
09 Eylül 2007, 14:57
Arkadaşlar benim motor zealsun winer 250 cc turink spor ben motoru aldıgım günden beri 120 kmh motor şuan :5,000 km de 4 ay olmasına ragmen hala aynı. hipresinde 180 kmh yazmakta .ayrıca motor 10,000 devire geldiginde kesici devreye giriyor göstergesinde 12,000 de kırmızı var. acaba bir arızasımı var bilemiyorum ben satın alırken bu motorun normal şartlarda 160,kmh yapacagını söylemişti satıcı bilgisi olan var ise bana meyil atmasını rica ediyorum .. saffet / mersin

kemaL57
10 Eylül 2007, 02:28
KEMAL ATEŞ SİNOP kır. byz zealsun gs200 hani biz yokuz uyelertde nasıl iş :):):) kıskanıyorum ama :):):)

tanselozturk
10 Eylül 2007, 11:22
arkadaşlar herkese merhaba uzun zamandır yokum ama bıldıgınız gıbı benım motorum kırmızı beyaz dan kırmızıya donmustu o yuzden ruhsata uydurmak ıcın yıne boyayı kırmızı beyaza cevırmekle mesguldum halada mesgulum vakıt olmadıgınndan uzun surdu.

ya arkadaslar hala tartısmalar suruyor hala ıyı motormu kotu motormu tartısması yapılıyor bız bunlara 1 sene hatta daha fazla once konustuk ve sonuc bellı sansızlıktan basına dert acılan arkadaslarımız odu ama bu motorun kalıtesız oldugunu gostermez.bu motor en ıyı cın malı motordur bunun aksını kımse ıddıa edemez hala kac yapıo kac goruosunuz soruları sorutorsunuz hondayı motorcular en ıyı markalardan bırı olarak gosterıyor cbf 250 21-22 bg olan 250 lık bu makınanın bıle gorebılecegı 140-150 dır aksını ıddıa eden olmasın sene oldu bınıyorum onun ıcın 200 luk gs max 130 yapar dıcem ama benım motorum 140 rahatca yapıyor ve ben bunu yolda gıderken yanımda cbf varken denedım sakın cbf le kıyasladıgımda algılanmasın benı bılen boyle bır kıyaslamaya gırmeyecegımı bılır cbf cok seri ve guclu bır makınadır 130-140 a bızımkılerden baya serı bırsekılde cıkar 250 lıge gelınce ben duzde max 120 130 goruorum herhalde 250 lık gs 130 u rahat duzde goruyordur
ama yokuslarda o 50 cc 2-3 bg fazlayı alırsınız.hıc bınmedım ama tahmınım
benım motorum 15000 e gelıyor ve daha yolda kalmadım herseferınde bunu soyluyorum artık nazar degıcek dıye korkuorum arkadaslar bende yolda gıderken 200gs kullanan arkadaslar goruyorum bazen kross motor kullanır gıbı kaldırımlardan atlayıp motoru devamlı skıstıra sıkıstıra kullanıyorlar bu motor buna gelmez gayet narın bır motor boyle kullanırsanız elınızdede kalır allah korusun sızede zarar verır

Arkadaşlar benim motor zealsun winer 250 cc turink spor ben motoru aldıgım günden beri 120 kmh motor şuan :5,000 km de 4 ay olmasına ragmen hala aynı. hipresinde 180 kmh yazmakta .ayrıca motor 10,000 devire geldiginde kesici devreye giriyor göstergesinde 12,000 de kırmızı var. acaba bir arızasımı var bilemiyorum ben satın alırken bu motorun normal şartlarda 160,kmh yapacagını söylemişti satıcı bilgisi olan var ise bana meyil atmasını rica ediyorum .. saffet / mersin

merhaba arkadasım senın soledıgını ben cevaplıyım

1 kere kım nederse desın cok buyuk bır yanlısın var motoru aldıgın gun 120 vurduysan o motordan artık surat beklemıyeceksın.en azından motorun ulasabılecegı en ıyı performansa cok buyuk bır kotu etkıde bulundun motor parcaları bırbırıne alısmamısken bır kac defa yag degıstırıp en az 1000 ortalama 1500 km yapmadan bu kadar sıkıstırdıysan o motorun krankınada pıstonunada burclarınada kotu bır etkıde bulundun bu sana ılerkı zamanlarda dıger arkadaslarda oldugu gıbı problemler cıkartabılır ins cıkartmasın tabıkı o kadar zarar gormemıs olsun .dıger arkadaslar dedıgım arızası olan arkadaslar alınmasın onların arıza sebeplerı farklı olabılır..belırlı racıng veya off road motorları harıc motosıkletler rodajı acılmıs fabrıkadan cıkmaz hele bu cın malıysa fabrıka bole bır masrafa gırmez.sadede gelıyım once 160 km yapması cok zor satıcıların klasık yalanları ama yokus asagı duzgun bır havada belkı ulasırsın bu surate ama duzde ımkansız senın 250 lık motorun 5000 km oldu ve hala 120 gecmıorsa gecmıs osun eger yakıtsıstemı ayarsız falan deıl km bozuk deıl hersey tamam ıse o motor bıraz sagır kaldı ve artık o km gecmez servıs alırken soylemedımı ben anlamıorum arkadaslar neden arastırmadınız.yazık ben 2000 km ye kadar 6000 deviri gecmedım 2000 den sonra sımdı ıstedıgım kadar sıkıstırıyorum sımdı.bunlar benım goruslerım sakın bılmıslık yapıorum falan dıye bana kızmayın sadece bıldıklerımı ve fıkırlerımı paylasıyorum sıze yardımcı olmak ıcın gercekten basınıza gelenlere cok uzuluyorum cunku hepımız buyuk heveslerle aldık bu motorları para verdık emek verdık ben motorumu alalı 1.5 sene oldu bırtek conta degıstırdım motorum o yuzden acıldı oda benım tıtızlıgımden baska bırsey degıl baskada acımadı zıncırımı degıstırdım o-ring zincir yaptım.allah kısmet ederse daha bır surede motorum acılmaz.bız bu motoru ılk alanlar hepımız cok memnunduk ya sıze gelen serı ıyı cıkmadı yada sız gereken ozenı gostermedınız arkadaslarkı bız motorları aldımızda servıse gıdınce adamlar bune dıodu sattıklarını bılmıuyorlardı sokerken grenajları bızler yardımcı oluyorduk kırmasınlar dıye.neyse arkadasla ben cok uzattım ama bu kadar kotu fıkırlere sahıp olmanıza cok uzuldum eskıden bı sayfalarda neler yaptıgımızı konusurduk.hepınız hoscakalın

arkadaşlar benim motor egzostan alev atıyor sizin motorlardada atıyormu alev ??

http://www.youtube.com/watch?v=d-Ghf8nQp5c

karasu devamlı boyle egsozdan atıyosa karburator ayarına baktır benzın fazla gelıyor sanırım ama sadece yoks asagı ınerken anı kompresorde cıkıyor dıosan o bazen olur bı sorun yok

saffet
10 Eylül 2007, 19:09
arkadaş lar bendeki zelsun 250 cc gs mukemmel bir makina ben 10280 ytl verip honda tivistır almadım 5000 ytl verip zeelsunu aldım 250 cc arkadaşımda tıvıstır la karşılaştırdıgımızda arka lastik bir no büyük benim motorun ben sıfır aldıgım da plakası bile yoktu bir günde 460 km yol aladım en ufak bir sorun la karşılaşmadım şuan 5000 km de servise gönderdim adanaya. tek sorun cin malıdiye marka olmadıgında harkalı motor kullanan lar tuaf bakıyorlar ne olcak cin malı diye çogunu araştırsan muakkak kendi evlerinde veya iş yerlerşinde bir cin malı vardır ama onlar iyidir çünkü onların oldugun dan senin motor cin ise iyi deyildir saffet mersin
ZEALSUN 250 GS olan arkadaşlarla tanışmak isterim :queen:

SERDAR YILDIRIM
11 Eylül 2007, 10:23
gunaydın arkadaşlar ne o bizde yokuz yaw 200 kullanıcısı olarak o lıstede oyle olsun bakalım bu arada yeni arkadaşlar var aramızda hoşgeldınız sizlerde ve motorunuzu gule gule kullanın allah kaza bela vermesin (bakıyorum da diger stelere adamlar geziden geziye koşuyor bizim stede ise tık yok ne oluyor allah aşkına yawww insan 2 lt benzine kıyarda boyle birşey yapar beee neyse onumuz kış artık motor gezisi degilde kayak sefası yaparsınız benden demesi neyse bana musade k.i.c.b. hoşcakalın allaha emanet olun :bounce:
bu arada egzos taktırdım (my recıng)su anda peformansıda artırdı seside bir hayli tatmin edici

tanselozturk
11 Eylül 2007, 10:26
gunaydın arkadaşlar ne o bizde yokuz yaw 200 kullanıcısı olarak o lıstede oyle olsun bakalım bu arada yeni arkadaşlar var aramızda hoşgeldınız sizlerde ve motorunuzu gule gule kullanın allah kaza bela vermesin (bakıyorum da diger stelere adamlar geziden geziye koşuyor bizim stede ise tık yok ne oluyor allah aşkına yawww insan 2 lt benzine kıyarda boyle birşey yapar beee neyse onumuz kış artık motor gezisi degilde kayak sefası yaparsınız benden demesi neyse bana musade k.i.c.b. hoşcakalın allaha emanet olun :bounce:

dur serdar ya benım boya ısı bu hafta sonuna bıtıyo ozaman arıycam kardesım ama bıtmedı bı turlu ya:)))halledıyım su ısı resımlerı koyucam ıstedıgım gıbı omadı ama ıdare eder ogranıorum ıste boylece:))

SERDAR YILDIRIM
11 Eylül 2007, 10:34
sagolasın kardeşim sende olmasan zaten varya bu steye girmişcem ama sen varsın baksana yaw millet ne olmuş bee ses soluk cıkmıyor kımseden neyse olsun vardır bir duşunceleri bu arada varsa cevrende motorlu bir kac kişi onlarıda davet etde bizde bir sefa surelim bee tansel ok bana musade işler cok yogun ama fırsat buldukca aranızda olurum byssss:cat:

crayzboyone
11 Eylül 2007, 17:06
Tansel abı su senın canavarla bızı bı gezdımedın:)...BİDE ULUSOTO GT 250 R ALMIS..2007 MODEL VE SATMAKK ISTIO AMA MOTORUNDAN MEMNUNMUS YANI 170 COK RAHAT GELIO ONDAN SONRA CIKIMIO SATMAK ISTYOMUS ACABA SIMDI HANGI MOTORU ALCAK :):)

eczaci101
13 Eylül 2007, 18:01
Ben bi daha bu topiğe gelmicemmm...:)

Motorların piyasasını düşürdüm diye bana demediğiniz kalmadı...

Fena mı işte topluma hizmet ettim.

(ilk göz ağrım zealsun zs 200 gs dir.Kovsanız da gitmem)

Oh olsun ....

:queen:

crayzboyone
14 Eylül 2007, 21:28
peki eczacı sence zelasun gs 200 nasıl iyimi kotumu...[

kemaL57
15 Eylül 2007, 02:13
arkadaşlar herkez malının kıymetını bılsın resmen motoru süs diye ve bır ezıyet dıye aldıgıma ınanmaya basladım hiç hayırlı gelmedı bana 4 kez kıtledı beklemek yrdu tam oldu derken kaza yazması cok kolay ama koca bır yaz tatılımı yedım moralım bozuldu canım hiçbir sey istemıyor dıye gıtmedım tatıle fılan yarın exper gelecek inşallah bıtsin artık dıyorum bu eziyet aklıma geldıkce basım agrıyor :( arda bır calıstırıp sesını dınlıyorum canavar gbi maasallah :)
ALLAH KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER NASIP ETSİN ÇÜMLEMİZE LLAHA EMANET OLUN AMAN EMANET VERMEYIN MOTORUNUZU AT AVRAT SILAH YEMINLE DOGRU DÜNÜN ATI BUGUNUN MOTORU YANI ANLADINIZ SİZ

chopperrider
15 Eylül 2007, 03:29
zelasun iyi makine niye mi ?

eczaci101 zelasundan kawa ninjaya terfi etti maşaallah.
kenya de zealsundan suzuki gsr ye...

demekki zealsun iyi motor arkadaşlar milleti bıktırıp gidiym bi kere kössünler bana da kafam rahat etsin dedirtiyo adamı iyi motor sahibi yapıyo :)

eczaci101
16 Eylül 2007, 22:25
İyi bir makinaya geçmeden önce alınabilecek en mutevazi race makinadır...

Ben satıyorum ilgilenen olursa ilanlar bölümünde var...

Saygılar

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4460242

Bu da linkidir...

uakrep
17 Eylül 2007, 13:20
Arkadaşlar ben de satıyorum

Örtü-Dizlik-Kilit-Disc Kilidi-File yanında, ilgilenen olursa km 680 civarı, ihtiyaçdan satılık

Herkese iyi günler

rhaurk
20 Eylül 2007, 17:47
ya bu ne ya herkez satıyor anlamadım bu makinayı hiç mi seven memnun olan yok ?

eczaci101
20 Eylül 2007, 18:04
Bilmem ; ben çok yazdım çizdim...

Eskileri okumakta fayda vardır diyebilirim sadece...

:)

rhaurk
20 Eylül 2007, 18:15
ya abi okudumda baya şikayet var yani anlamadım gitti ben bu makinayı alcaktım ama biraz daha bekleyim gt250 almaya karar verdim...

berkecan
24 Eylül 2007, 00:47
arkadaşım büyük motor larında hidrolik kutusu üstedir ste olmak zorun dada

Aytekin
24 Eylül 2007, 02:39
ya bu ne ya herkez satıyor anlamadım bu makinayı hiç mi seven memnun olan yok ?

Ben memnunum, hala kafamda modifiye planları dolanıp duruyor. Büyük makine alsamda şehir içi kullanım için satmayı düşünmem. 100km/2.9lt gayet iyi bir rakam :)

uakrep
24 Eylül 2007, 11:25
Arkadaşlar ben sevmediğimden, memnun olmadığımdan veya herhangi bir şikayetden dolayı satmıyorum yanlış anlama olmasın.

Problem yaşayan bazı arkadaşlar olmuştur doğru, ancak benim herhangi bir problemim yok sadece ihtiyaçdan satılık

Herkese iyi sürüşler

kemaL57
24 Eylül 2007, 16:45
benim motorda kazalı ön taraftan hasar aldı bende ihtiyactan satıyorum yanlış anlamayın :):):)
ben binecegim diye inat edıyorum o bınme dıye ınat edıyor bakalım sonumuz hayırlı olsun . gene hersey inşallah düzelecek efsne dönecek hayallerı sardı bende. herkez malının kıymetını bılsın biz mal bezim iken para etmıyor degersiz ama bir başkasının malına b ir zarar ver bakım 3 kurusluk m al nasıl 5 kuruş oluyor . onun için babana bile emanet verme motoru. at :(motor ) . avrat silah tesbih. varmı daha ötesi ?

rhaurk
24 Eylül 2007, 17:26
ezcanın motoru dıştan hoş olmuş güzel motor ama ne bileyim bu kadar şikayet gelince ama biraz kullanıma bağli sanırım yani biraz altınızdaki motorun gücünü dayanıklılığını göz önünde bulundurmak lazım ona yanı zelasun gs200 e 600 lük bir honda gibi davranmama lazım diye düşünüyorum sizde benim gibi düşünüp uygulayıp yinede kötü sonuç elde ediyorsanız o zaman bilemem...

uakrep
24 Eylül 2007, 18:54
rhaurk katılıyorum, bu motor 200 cc lik bir motor, görüntüsü kalıbı var
ancak herşeyin bir limiti var, fazla zorladığın zaman muhakkak problem yaşıyorsun.

Bazı arkadaşlarda hiç şans yoktu onlar aldığından beri sıfırdan problem yaşadılar, dileriz kimse problem yaşamasın ancak kullanıcı hataları da arızalarda önemli bir rol oynuyor

rhaurk
26 Eylül 2007, 03:51
inş. herkez dilediği motora sonunda sahip olur ama param çöpe bile atılcak olsa bu zealsunu alcam çünkü gerçekten bu kdar bende sorun yaşarmıyım merak ediyorum..ya ama bugun birtane gordum sesı pek iyi değildi ya motorun bilmem bu herkezde böylemi.

uakrep
26 Eylül 2007, 11:08
rhaurk istanbul a yolun düşerse, düşünürsen makinayı görmende yardımcı olurum, incelersin

Dediğim gibi daha 700 bile olmadı, yanında da bütün ekipmanı veriyorum 3000 ytl., tabi sıfır almak istersen senin bileceğin iş,

Herkese iyi günler

rhaurk
26 Eylül 2007, 14:55
yok zaten 0 ıda aynı para be abi yani o yüzden 0 alcam yinede eyw.

SES KONUSUNDA NE DİYORSUNUZ PEKİ?

berkecan
27 Eylül 2007, 00:58
arkadaşlar 100 onun için az ben 2 kişi geçen gün daha 130 gördüm daha gide cekti yol bitti 130 görü yo buna emin olun

eczaci101
27 Eylül 2007, 01:13
Sıfır bulabileceğini sanmıyorum....

Bulsan da 3700-3950 den aşağı bulamazsınız...

rhaurk
27 Eylül 2007, 01:27
bursadayım ben 0 var ya gittim gördüm ve 3.100 dedi adam ...ama kısmet bulamazsak 2. el bir temiz bişi alırız para olsunda motor bulunur yani...

Memotor
27 Eylül 2007, 23:14
meraba arkadaşlar,bu motoru bende cok begendım bıde bıraz kasayla oynayabılırsem guzel olucak gibi.istanbulda ana bayisini nerden bulabilirim yardım ederseniz sevinirim

mesagi
28 Eylül 2007, 02:16
ya abi bursada 0 ları warmı bunun ya bi yardımcı olsanız bu motoru rüyalarımda görmeye başladım yaa

rhaurk
28 Eylül 2007, 02:21
mesagi beşyola git abi bende bursalıyım servisi orda zaten orda var tek yıldız motor oraya bak....

uakrep
28 Eylül 2007, 15:51
memotor ben motorumu istanbul anadolu yakası ana bayisinden aldım, ancak onlarda sıfırını bulman mümkün değil gibi gözüküyor,

mesagi
29 Eylül 2007, 13:16
rhaurk çoook saol abi hasta oldum buna yaa ne dehşet bişi

rhaurk
29 Eylül 2007, 19:27
mesagi görünüşü güzelde bence forumu bir oku tmm bende almayı düşünüyorum ama işte çoğu kişi tavsiye etmiyor...bence iyi düşün ben param çöpe gitse bile alcam yani resmen test etmek istiyorum bunu :)

oylesine
30 Eylül 2007, 00:35
arkadaşlar dün bi zealsun aldım valla acayip seri makina ama arka fren çok etkili tekeri anında kitliyor ve fren mesafesini arttırıyor tekerin kaymasını önlemek için bişiy yapılırmı

eczaci101
30 Eylül 2007, 00:42
Fren merkezi siparişini hemen ver yakında eline alırsın....

:silent:

rhaurk
30 Eylül 2007, 01:30
ezcai101 abi sen bu motorun faydasını gördünmü hiç?

THE_LANCET
30 Eylül 2007, 02:27
Bu Gs 200 lerin bazılarının grenajları tam bazılarının grenajı yarım niye böyle tam olanı az ama heralde yada özel yaptırılıyor. ???

eczaci101
30 Eylül 2007, 03:08
ezcai101 abi sen bu motorun faydasını gördünmü hiç?

Malesef...

Hala randımanı hiç yok ve çok kızgınım bu nedenle.....

Kimse alınmasın ama çok üzülürsünüz...

:pale:

mesagi
30 Eylül 2007, 03:40
rhaurk bide skygo 125 e bak oda süper honda cbrden çok daha ii duruyo bugün beşyolda gördüm baya bi hoşuma gitti 13,5 hp 3,200 dio adamsu soğtmalı falan hoş motor ama ben zealsunaa aşık oldum anasını satiimm o kadar dandik bi motor mu yawww???

hem bu senin bahsettiğin tek yıldız motor nerde anasını yaa tüm beşyolu altını üstüne getirdim bulamadım yerini bi tarif etsene zahmet olmassa şimdiden tşk

rhaurk
30 Eylül 2007, 04:36
abi www.polen-tr.com sanırım buydu sitesi bak oraya bulursun açık adresini:)