Orijinalini görmek için tıklayınız : Zealsun ZEALSUN ZS 200 GS Sport
-CRiminAL-
17 Ağustos 2007, 12:43
birde zs 250-5 var v motor cruiser.Ama gel gör ki fiyatlar 5000 çok satmıyo bi de pahalı yedek parçaları.Ama kalitesine diyecek bişey yok.250 gs nin silindiri farklı materyallerden yapılmış.İşçiliği oldukça tatminkar.Zaten aradaki 1500 ytl fark sade 5 beygir için değil bu işçilik için
superzzt
17 Ağustos 2007, 16:13
@ zonta perşembe akşam göztepe 250lik bir zealsun gördüm siyah gri motor sesi fena değldi ama kasksız kullanıyorlardı.İlgini çekerse diye söyledim
zonta
17 Ağustos 2007, 18:30
vaybe teşekkürler arkadaşlar bitanesine denk gelmedim ben daha valla tutup öpecem yani criminal kardeş haklısın aradaki 1500 ytl fark boşa degilmiş gerçekten ilk başlarda bir kaç kurye arkadaş 1500 ytl boşa verdin diye takılmışlardı.ama arasıra verbi bakalım rodajı nasıl yapmışsın diye alıp bir tur atıyorlar baya iyi yav cbf 250 ayarında bişey lan bu gibilerinden iltifatlarla gönlümü hoş tutuyorlar.bir ara konuşmamızda , bu arkadaşlarım motora 10 yıldan fazla bir süre ara verdigimi biliyorlar aslında hepsi beni kıskanıp motor almışlardı hepsinin babasından okkalı fırçalar yemiştim zamanında neyse seneye bunu satıp bir fazer almayı düşünüyorum dedim demez olaydım şimdiden 3 tane müşteri çıktı.bazen arkadaşlar takılıyorlar honda alsaydın yamaha alsaydın falan çinçon minçon kardeşim ben motorumu seviyorum ya obenim için hayabusa dan 1100 rr den daha iyi hepiniz saglıçakla kalın kazasız belasız günler dilerim
kemaL57
18 Ağustos 2007, 13:57
YA INSANIN MOTORUDA OLMAYNCA YAZACAK BIR SEY BULAMIYOR HANI SIZDENDE SOLEYENELIKCI BIR FIKIRDE SUNAN YOK NERDESINIZ MOTORLARINIZA BAKMIYORMUSSUNUZ VEYA MOTORLARNIZA BIRSEYLER YAPIYORDA BIZE MI SOYLEMIYORSUNUZ :):) BU STE AMACINI YITIRMESIN HERKEZ MOTOR HAKKINDA ÖGRENDIGINI PAYLAŞSIN:bounce:
kemaL57
20 Ağustos 2007, 01:23
ya arkadaslar benım kadarmı derdınız var anlamıyorum nerdesınız benım gıbı otor askıda olsa yapacak cok sey bulursunuz ama bınıyor gezıyorsunuz dimi neyse sorun cıkmasında bının gezın ama burayıda bos bırakmayın ya yapın bırseyler :):):): guzelleştirin kızlarımızıyakısıyorda yanı
eczaci101
20 Ağustos 2007, 16:44
ya arkadaslar benım kadarmı derdınız var anlamıyorum nerdesınız benım gıbı otor askıda olsa yapacak cok sey bulursunuz ama bınıyor gezıyorsunuz dimi neyse sorun cıkmasında bının gezın ama burayıda bos bırakmayın ya yapın bırseyler :):):): guzelleştirin kızlarımızıyakısıyorda yanı
Bir bak bakalım kemal57 nasıl olmuş ??
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4460242
kemaL57
20 Ağustos 2007, 19:52
ya kardes kusura bakma ama olmamış ):): benım yorumum . nese sız dualarınızı benden eksık etmın ben resım koyarım bu canavar tekrar kalkar kukrer yanı ınsallah bye
chopperrider
20 Ağustos 2007, 20:12
ya nesi olmamış kemal merak ettim vallahi bak şimdi ? kuyruk gidon kesildi, led stop yapılıyo takılacak, şahane bi renk mükemmel işçilikle uygulandı. bu motora başka ne yapılabilir merak ediyorum
eczaci101
20 Ağustos 2007, 20:24
Kıskançlıktan yapıyor bu kemal57 ;
Zealsun zs 200 gs de böyle özel yapılmış birtane emsal göstersin madem kendisi...
ben anladım onu....:P
-CRiminAL-
20 Ağustos 2007, 20:29
hakan senin motorun çok çirkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.Satamayacaksıııııı nnnnnn.....
:mrgreen:
kemaL57
20 Ağustos 2007, 20:35
ka ne kıskanması kısmanmam için motorumun bozuk ve bınılmıcek hallde olması gerek :):):):) gercı tamda bellı olmuyor resımde emınımkı sna guvenerek guzel olmustur dıyorum ama yanlıs anlama benım motoru bır gor yapılınca resımlerı gorurruz ok
eczaci101
20 Ağustos 2007, 21:41
hakan senin motorun çok çirkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.Satamayacaksıııııı nnnnnn.....
:mrgreen:
Gelecem bu motorla avşaya Criminal merak etme sen...
Senin bücür sosisli 150 likle yan yana getiremeyeceğine eminim...
Bu arada Kemal57 şimdi oldu aferin !!!
:cat:
Acep satmasam mı ya ; yolu da iyi oldu , duruşu da motorun...
(criminale inat 50.000 km. yaptırayım )
:silent:
-CRiminAL-
20 Ağustos 2007, 21:47
bÜCÜR SOSİSLİ DEMEK HA BANA HA KIZIMA HAAA.bİTTİN SEN BİLADER :)
Ben bu sene avşaya gidemedim seneye inşallah orda işlerimi tekrar açacam.Orda da var Gs 200 lü kankam bu kış sattık motorunu.53800 km deydi kardeşim sattığımızda.ben neden sana 50000 i göreceksin diyorum sandın.
uakrep
21 Ağustos 2007, 11:29
Arkadaşlar z200 gs satılıktır
Sadece ön çamurluğun sağ kısmında ufak bir çatlak var 580 km de kız gibi, 3000 ytl. dir,
Düşünen olursa görüşelim
selimozeren
21 Ağustos 2007, 17:06
Arkadaşlar aranızda zealsun 200 gs yi semeyen varmı?
Hani reklamlarda varya xxx gofreti sevmeyen varmı diyorda herkez susuyor konuyu kapatıyorlar işte bende ondan yazdım güzel şeyler konuşalım!!!
Eczacı sen ve kemal hariç!!
chopperrider
21 Ağustos 2007, 22:51
Arkadaşlar z200 gs satılıktır
Sadece ön çamurluğun sağ kısmında ufak bir çatlak var 580 km de kız gibi, 3000 ytl. dir,
Düşünen olursa görüşelim
arkadaşım hayırlısı olsun ama yanlış anlama da gerçekçi bi fiyat istemiyosun onu söyleyeyim. sıfırı 3500 civarı olan motora hele ki çin malı bi motora ikincil elde kimse o parayı vermez. bizim motorların ederi 2500 ytl nin altındadır bunu kabul etmek lazım maalesef. ben mesela bugün yarın 2000 ytlye veriyorum motoru.kaldı ki motorda en ufak düşme şaşma arıza falan filan yok ve 2500 km.de henüz
eczaci101
21 Ağustos 2007, 23:20
arkadaşım hayırlısı olsun ama yanlış anlama da gerçekçi bi fiyat istemiyosun onu söyleyeyim. sıfırı 3500 civarı olan motora hele ki çin malı bi motora ikincil elde kimse o parayı vermez. bizim motorların ederi 2500 ytl nin altındadır bunu kabul etmek lazım maalesef. ben mesela bugün yarın 2000 ytlye veriyorum motoru.kaldı ki motorda en ufak düşme şaşma arıza falan filan yok ve 2500 km.de henüz
Kesinlikle ben kefilim Emir Bey'in motoruna...
Nasıl benimki en kötü kaderli zealsun çıktı ise ;
onunki de en iyisi çıkmasına rağmen olan hadiselere kızdı ve motorunu satıyor...
İnanılmaz güzel motoru açtı ve rodajı yaptı ki alan kişi çok şanslı...
selimozeren e gelince yakında sen de zırlamaya başlarsın burada....
:queen::queen::queen:
O zaman sana çok özel kınalarım var !!!
:cat:
kemaL57
22 Ağustos 2007, 10:13
arkadasım beni bıraz beklersen motoruna talıp bulurum benım motoru burada cok begenen var burısı vardı onu bulursam pazarlık yaparız haber bekle ok
bu arada benim motor hala yatıyor gene iştah bırakmadılar aman dıkkat edın kendınıze sakın guvenmeyın kullanırken hangı salak hatalı olarak onume cıkacak kendımı naıl kurtarırım dıye kullanın yanı sureklı tetbırlı kullanın baksanıza motoru ldım garank kıtlemesı bıryana kazad olunca hiç bınemdım
ZeNDeR61
22 Ağustos 2007, 22:28
http://img508.imageshack.us/img508/4681/16062007df3.jpg
http://img62.imageshack.us/img62/8089/16062007001ul0.jpg
http://img62.imageshack.us/img62/9498/16062007002qj6.jpg
http://img62.imageshack.us/img62/3195/21062007gb2.jpg
http://img62.imageshack.us/img62/9739/21062007001to4.jpg
http://img508.imageshack.us/img508/4405/p1010115ep9.jpg
http://img508.imageshack.us/img508/8199/spa0031ra1.jpg
selam arkadaşlar ben motoru tekrar boyadım inşallah beyenirsiniz ayriyetten motorumu motor çokluğundan dolayı:)satıyorum.bu motoru komple kendim yaptığım için pek satma taraftarı diilim ama motor sayım 5 e çıktığından dolayı satmak zorundayım başka zealsun gs200 lere benzmez gösterge paneli bile yamaha fzr600e aittir ona göre hesaplayın artık:)motorun orjinal km'si 7000 dir modeli 2007dir. teşekkürler iyi forumlar..
selimozeren
23 Ağustos 2007, 00:53
Eczaci akıllı konuş ben köpekmiyim zırlıyım hırlıyım ben senden yanayım polenden değil unutma!
ertuğrul
23 Ağustos 2007, 01:32
abii bu makina gitmiyoo yaa :)
bigboy48
24 Ağustos 2007, 19:18
arkadaş ben bu motoru uzun zamandır beğeniom ve takip ediom bu ayın sonunda da almayı düşünüom ve sizi bu yazdıklarınızdan sonra bidaha düşünüom....
elinizi vicdanıza koyun ve bana tavsiyeleriniz nedir....
oy birliğine göre karar vercem..
shrek
24 Ağustos 2007, 19:59
arkadaş ben bu motoru uzun zamandır beğeniom ve takip ediom bu ayın sonunda da almayı düşünüom ve sizi bu yazdıklarınızdan sonra bidaha düşünüom....
gel ben sana satayım:queen:
chopperrider
24 Ağustos 2007, 21:43
arkadaşım öncelikle oybirliği bulamazsın o bir.
bu motor çinli muadilleri içinde en iyisidir. bu da iki.
sanmıyorum aksini söyleyen çıksın...
al derim ben eğer aklındaysa. 2. el fiyatlarıda çok uygun
shrek aldın mı sen gtr250 aldıysan anlatsana biraz bize...
ZeNDeR61
24 Ağustos 2007, 22:34
ha rakadaşlar ben fiyatı söylemeyi unuttum önümüzdeki bir ay içinde 3000 ytl ye bırakacam bu fiyatada böyle bir motoru dünya çapında bulamazsınız ayrıcalıklı bi motor:wiinkk:
eczaci101
24 Ağustos 2007, 23:01
Bu Makinada satılıktır....
Bilgilerinize....
(ben kimseyle iddia peşinde değilim r6 alacağım için para denkleştirmem lazım acilen satıyorum ;kesinlikle sıfır olduğu forumdaki yazılarla ve ithalatçı polen motorla ispatlıdır)
<chopperrider kardeşim haklı ; kesinlikle memnun kalacağınıza eminim ; ama sıfır almak akıl karı değil.
Bu fiyatlara çok özel emek harcanmış ve hazır açılmış zealsun motorlar varken>
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4460242
Bu da linkidir...
chopperrider
26 Ağustos 2007, 22:44
gs ciler nerdesiniz.................
ZeNDeR61
27 Ağustos 2007, 00:45
http://img508.imageshack.us/img508/4681/16062007df3.jpg
chopperrider
27 Ağustos 2007, 09:15
residen evil burdaymış :)
zender 61 motorun yeni hali ilk haline göre epey güzel olmuş boya farketmiş yani. ben bi tek stopa alışamadım sanki led stop daha şık olabilir gibi geldi.
bi de gidonu kısaltmayı düşünüyo musun ?emin ol çok yakışıyor.
aSi_ç0cuq
27 Ağustos 2007, 10:30
selamlar mıllet....
uzun sureden bu yana sızlerle degılım, ama döndüm işte...
1. kemal kardesım hayırlı ugurlu olsun dıyorduk en son ve sımdı satıyosun be kardes :)
2 lazkopat karizma yapmıssın bea abi:)
3 bigboy48 dellendrme lem beni:) bak yine aranızdayım... baska alacak motosıklet bulamadın mı??? konustugumuzun ustunden aylar gectı sen hala aynı seyler pesindesın be kuzen :))
4 bizim eskı arkadaslar nerdesınız beee, topıc cırılcıplak kalmıs
5 bı kusurumuz olduysa affola:)
::tutkuy::
kemaL57
27 Ağustos 2007, 11:20
Asiligin Ve Maviligin üzerinde Hosgeldin Tekrar Benim Motor Kisacasi Ilk Once Hayirli Olsun Oldun Sonra 4 Defa Motor Kitledi Ve En Son Adanaya Motorunu Sokup Gonderdim 4 4 Luk Yapip Gpnderdiler Bede Komple Motor Sabitleme Vidalarini Yeniledim Montaj Yaptim Kuysugu Kaldirdim Cantlari Boyadim Depoya Serit Attim Göstergeliri Mavi Yaptim Parklar Kirmizi Işte Bole Anlatmasi Yazmasi Bile Cok Güzeldi Ama Suan Arka Yatiyor Motor Arkadasa Emanet Verdim 4 Yola Gidip Gelecekti Gitti Ama Donmedi Tel. Actilar :) Kaza Yapmis Cocukta Birsey Yok Can Kaybi Hiç Yok Allahtan Ama Benim Kizim Giti Daha 1 Gün Dolu Dolu Binmeden Ama Gene Inat Ediyorum Be şerefsizi Satmayacagim :):) şimdi Kazaya Sebebiyet Veren Karsi Taraf Masrafi Karsitlak Için ügrasiyoruz
ZeNDeR61
27 Ağustos 2007, 11:46
chopperrider kardeş çok teşekkür ederim .öncelikle yorumlarında haklısın ama inan bana artık daha vakit ayıramıyom, ben oto müzik sistemleri yapmama rağmen bu motorun eksozundan tut fiberi boyasını kısaca her bi kısmını ben yaptım artık uğraşamıyom daha ,bu şekilde satmak istiyorum artık malum yzf ye borçlandık bağağı:salut:
chopperrider
28 Ağustos 2007, 01:51
hayırlısı olsun zender61.... gönlüne göre satarsın inşallah...
bu arada ben de bugün motorumu sattım teslim ettim. üzüldüm vallahi giderken. alan arkadaş inşallah güzel günlerde biner kullanır kazasız belasız.
kısmetse daha iyisini almak için sattım ama yine de hafif bi burukluk oldu içimde. bakalım yenisini alırsak geçer herhalde :)
ramazan_gulmus01
28 Ağustos 2007, 12:39
bende bu motorsikleti tipi dolayısı ile almak isteyen bririsiyim ama 105 sayfa boyunca okuduklsrıma bakılırsa alan çok pişman
bende 125 cc 4 zamanlı kanuni mz var ve 26500 kmde şu ana kadar 2 tane akü ön disk fren pompası üst kapak contası değişti o kadar üstelik sizin makinalardan çok daha iyi hız yapıyor ben bir motora bindiğim zaman aman efendim krank mili kırılacakmış diye hız yapamayacaksam neye yarar şimdi mersinde 2000 ytl'ye bir arkadaş satıyor alsam mı diye düşünürken eczacının başından geçenleri okuyunca vaz geçtim
bu motorların 15000 km ye ulaşabileni var mı merak ettim
edid0
28 Ağustos 2007, 16:51
Arkadaşlar Türkiyeye gelcek dediniz bu model mi acaba veya bu da gelecekmi?
Bu motor orjinalmi??
http://www.bikepics.com/pictures/498735/
29 agustosta İzmir fuari açilio sabirsizlikla bekliyorum..:queen:
zonta
28 Ağustos 2007, 23:04
edido kardeş senin linkini verdigin motor aynı motor böyle bir motor yok aslında o resimdeki filipinlerdeki bir siteden alıntı modifiye edilmiş haliyle zealsun 200gs işte kuyruk kaldırılmış gidon kesilmiş yan granajlar yapılmış falan türkiye ye gelecek diye bişey yok yani
ramazan_gulmus01 kardeş herkes pişman diye birşey yok.bu motorun 80 bin yapmışıda var kurye arkadaşımda günde rahatlıkla 400 km yol yapıyor kendisi istanbul trafiginde ufak tefek arızalar dışnda debriyaj telinin kopması lastik patlaması kilometre sayacının bozulması dışında bir arıza yapmadı ama adam en az 15 yıldır motor kullanıyor motorun sesinden anlayıp karbürator ayarı yapıyor sübap ayarı yapıyor her 1500 kmde yagını degiştiriyor.öyle kontagı çevirip 150 km basmaya ugraşmıyor.birazda motorun dilinden anlamak lazım.bende bunun bir üstü 250 gs var 4000 kmdeyim memnunum öyle bir arızası olmadı bakımlarını zamanında yaptırıp suyunu yagını düzenli kontrol ettim sadece üstünde gelen lastikleri degiştirdim pirelli aldım dünkü istanbuldaki saganak yagışta hiç nefes almadan 50 km yol gittim kenara çekmiş agaç altına saklanmış bir sürü cibır ybr vardı banamısın demedi alet su kaçmayan bir yeri kalmadı istop bile etmedi.yani burada herkesin dedigine kulak asma arkadaşlar kusura bakmasınlar agzı olan konuşuyor.
panternet
29 Ağustos 2007, 00:18
ArkadaŞlar Uzun Zamandir Gİremİyodum Ben De Zealsun 200gs Aldim
Hazİranda Zongshen 200gy AlmiŞtim Yola Çikinca Çok GÜzel Asiliyor Ama Zealsun 200gs Onun Gİbİ Asilmiyor Bİrde Zealsunu Getİrİrken 90 Km Den Daha Fazla Çikamadim Hiz Ve ÇekİŞ İÇİn Ne Yapmam Lazim Yardimci Olur Musunuz
edid0
29 Ağustos 2007, 13:52
zonta kardes tsk bilgilendirdin emin olmak için sordum saol.Demekki paraya kiyarsak bu motor böyle güzel modifiye edilio tekrar tsk...:cat:
SERDAR YILDIRIM
29 Ağustos 2007, 16:40
slm millet nasılsınız bakıyorumda yıne dokturmuşsunuz yıne ve yeni arkadaşlar var aramızda hepiniz hoş geldiniz bende uzun zamandır aranızda degildim tatil falan derken şimdi aranızdayım bu arada bir ay once falan demiştimki buluşum goruşmek isteyen arkadaş olursa goruşelim ama kimseden ses soluk cıkmadı sanal ortamda herkez motorum iyi diyorda bide yuz yuze geouşsek diyorum haksızmıyım neyse bana musade zaman buldukca aranızda olacagım goruşmak dileyiyle allaha emanet olun...!:bounce:
edid0
30 Ağustos 2007, 10:11
Serdar bişey sorucam gs200 alicak gibiyim..Motorun hizi nedir maximum ? kaçç devirde ?
ramazan_gulmus01
30 Ağustos 2007, 13:28
bu motorun 1lt ile gittiği yol tam olarak ne kadar acaba
bu motordan almak istiyorum fakat 2. el az km.yapmış ve yakınlarda bulamıyorum 0'da almak istemiyorum çünkü zaten bir tane motorsikletim var
edid0
01 Eylül 2007, 07:20
Cevap Bekliyorum?!?:salut::salut::salut:
chopperrider
01 Eylül 2007, 09:15
Serdar bişey sorucam gs200 alicak gibiyim..Motorun hizi nedir maximum ? kaçç devirde ?
ben en son 120 gördüm sonrası var tahminimce ama ben zorlamadım
crayzboyone
02 Eylül 2007, 00:57
S.a abiler uzun zamandır yanınızda yoktum ..İnsalah iyisınızdır motorlarınızda ınsllah oyledır..artık yanıznızda olamaya geldım...Artık insallah hep birlikte oluruz bundan sonra..
edid0
02 Eylül 2007, 08:45
:silent::silent::silent:
:silent::silent:
:silent:
Tutkun22
02 Eylül 2007, 11:35
bu motora modifiye çok yakışır gibi duruyor ve kanuni racer e tip olarak 5 çeker
zonta
02 Eylül 2007, 14:26
edid0 kardeş bu motorun güvenli birşekilde çıkabilecegi son hız 100 km/h dir.dikkat edersen güvenli diyorum hem sürücü için hemde motor için.kendi deneyimlerimden aktarayım sana gerçi benim ki 250 gs ama( öyle bir topik olmadıgından burada takılıyorum) otabanda sonhızı görmek için bir deneme yaptım 2 . ve 3. viteslerde deviri sonuna kadar verdim 3.cü vitesde 80 km/h kadar geldi devir 8500 gibiydi.4 attım devir 6000 ne kadar düştü ama hız aynı gazı yavaş yavaş açıp devir 9000 ne gelince 110 km/h gördü.ama motor acayip bagırıyordu.5 e attım devir 7000 deyken yine yedire yedire gaz verdim devir 10000 de140 km/h görüyordu .gidonda ve ayak peglerinde vibrasyon arttı yan rüzgarlarda sertleşti.iyice kapandım ön camın altına son baktıgımda 145 km/h düz yolda devir saati redline yaklaşmıştı ve yolda trafik yogunlaşınca bıraktım ama bundan fazlada yapmaz kanımca zaten bu kadar da zorlamaya gerek yok yarışa girecek halimiz yok bu motorla.bu motor bütcesi bir 600 rr almaya yetmeyenlerin ben choper a binmem diyenlerin motor zevkini tatmin edebilecek bir sport taklidi bişey işte .
edid0
02 Eylül 2007, 16:30
Dedin çok doğru zonta sadece gücünü öğrenmek istedim bütçesi yariş motoruna yetmeyen arkdaşlar için birebir bencede..:cherry:
uakrep
03 Eylül 2007, 12:19
Herkse merhaba arkadaşlar
650 km. de 200 gs ön çamurluğun köşesinde çok hafif çatlak var, kazası yok
3000 ytl. istiyorum düşünen olursa görüşürüz.
İyi sürüşler,
edid0
04 Eylül 2007, 10:21
satiş sebebin ne motordan memnun değilsin sanirim bu km de satiyosun ?:bounce:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO