Orijinalini görmek için tıklayınız : Zealsun ZEALSUN ZS 200 GS Sport
uakrep
10 Mayıs 2007, 17:46
asi çocuk, kardeş sen bu motoru hiç satıcam diye düşünüp alma
al kullan keyfini çıkar satılacağı zaman elbet bişeyler ayarlanır,
hiçbirimiz bir daha dünyaya gelmiycez, bu keyfi yaşamak lazım
asi kardeş
ayrıca zealsun bi üst model çıkartmış 250 lik gri renkte, renkler aynı cbr600 gibi
200 lük ten de daha kalıplı fiyatı 5000 ytl. civarıymış bilgin olsun
ama onda ayak marşı ve vitesin kaçta olduğunu gösteren ekran yok
aSi_ç0cuq
10 Mayıs 2007, 18:34
asi çocuk, kardeş sen bu motoru hiç satıcam diye düşünüp alma
al kullan keyfini çıkar satılacağı zaman elbet bişeyler ayarlanır,
hiçbirimiz bir daha dünyaya gelmiycez, bu keyfi yaşamak lazım
asi kardeş
ayrıca zealsun bi üst model çıkartmış 250 lik gri renkte, renkler aynı cbr600 gibi
200 lük ten de daha kalıplı fiyatı 5000 ytl. civarıymış bilgin olsun
ama onda ayak marşı ve vitesin kaçta olduğunu gösteren ekran yok
biliyorum dostum o motoru inceledim ama bence 200gs gibi durmuyor ve bu arada şimdi bi haber aldım...
ZS200GS 2.el geçen yıl alınmış bi motor ve cocuk araba almak ıcın satıyormuş bi arkadaşım söyledi. 3000YTL fiyat cekıyormus ama 2800'e felan kapatmayı dusunuyoruz.:flower: :flower: :flower: :flower:
arkadaşlar ne dersiniz nasıl sızce.
motor yalnıca ayaklıktan dusmus ve sınyalı hasar gormesını engellemiş (tanselozturk senın olay gıbı :) ) ayrıca cocuk motora yalnızca lastıge yanak çekmiş ve kırmızı fırın boya vurmus.
ben yanagı sökmeyi düşünüyorum da, herneyse ne dersiniz dostlar buna fikirlerinizi beklıyorum...
haydı rastgeleeeeeeeeeee..........
kemaL57
10 Mayıs 2007, 20:07
sen ıyıkı bunları soruyorsun ıkı sıkkın var kardes
1 sıfır alıp taksıtle odemek
2 ıkncı el alıp pesın odeme + 400ytl kayıt ve ruhsat masrafı
:pr:
bunları unutma mantıgın hangısını kabul ederse :farao: asi& mavi kafana gore takıl sen nerede ıkametgah edıyorsun tabı gel buyur kapım acık zaten esnafım :):): kapaı herkeze acık . sen buyur yemek sözüm :rendeer: olsun
zaman olursa semaver cayıda yaparık :):)
tanselozturk
10 Mayıs 2007, 20:15
uan motor sıfırlandı kmyıde sıfırlıcam :):) ama 2000 km yı nasıl sabredecegım bılmıyorum arkadaslar motor yagına koruyucu kullanalım cunku bole bır sıkıntısı varmız sanırım yetersız kalıyormus bırde hanı yag koruyucu daha ıyı hangısını kullanabılırız.. bana 10.40 kullan bırazda yag koruyucu kat dedıler ne dıyorsunuz
kemal kardesım gecmıs olsun arızanın hemen gıderıldıgıne sevındım.ama sole bır acıklama yapmam lazım bunu hem makınacı oldugumdan hemde motorla ılgılı cok arastırma yaptıgımdan soylıyebılırım kım nederse desın servısın bıle motosiklet yagı ozel bır yagdır cunku motorsıkletler hem yuksek devırlere cıkar hemde motor ıle sanzıman yagı ayrı degıldır aynı yagı kullanırlar bu yuzden ozel olarak gelıstırılırler.motosıkletıne koydugun yagda 10-40 tır ama otomobil yagından farklıdır bu cok onemli yuksek paralar verıp en ıyı otomobıl yagını alsanda bunu motorun ıcın saglıklı olmıyacaktır sana tavsıyem castrolun tam sentetik race 1 mi racer 1 mi ole bir yagı var bu yag yuksek devırlı motorlar için gelıstırılmıs bıraz daha pahalı normalden ama ıyı bır yag.he sakın marka reklamı yapıorum sanma baska markanında tam sentetık motosıklet yagları aynı ısı gorur.servısın veya sen motorunda klasık bır 10-40 yag kullandıysanız senın motorun buyuzden arıza yapmıs olabılır.yurt dısında motosıkletlere normal arac yagı kullanan kullanıcıların mtorlarının garantısı ıptal oluyor.buradan bu yagları kullanmanın ne kadar onemlı oldugunu anlıyabılırız.yag katkısına gelınce ozel motorıklet ıcın katkılar varsa yorum yapamam ama otomobıl katkıları motosıkletlerde debrıyaj kavrama sorunlarına neden oluyor bununda bılgısını verıyım .kım nederse desın motorunda motosıklet yagı kullan ve bundan sasma.
GeCe__
10 Mayıs 2007, 20:16
sızın 2. eller 2000 ytl ıstanbulda.ası cocuk sen muğladasın ama bılemem tabı.
tanselozturk
10 Mayıs 2007, 20:25
asi cocuq kardesım durdugu yerde dusen motora 100 kere dusse anca 1 tanesınde yururunde motorunda bır arıza olusur gerisi dedıgın gıbı ya sınyalde ya fren debrıyaj kolunda bole seylerde olur.eger sadece bole bır kazası varsa bısey oldunu sanmam benım motorum yan yattı ama maasallah tas gıbı gozum gıbı bakıorum son resmınıde koyım barı kuyrugu deıstırdım.sınyallerın yerınıde kaydırdım bıraz
http://img377.imageshack.us/img377/396/dsc00118zk4.jpg
http://img58.imageshack.us/img58/6070/dsc00119ul4.jpg
aSi_ç0cuq
10 Mayıs 2007, 20:33
sen ıyıkı bunları soruyorsun ıkı sıkkın var kardes
1 sıfır alıp taksıtle odemek
2 ıkncı el alıp pesın odeme + 400ytl kayıt ve ruhsat masrafı
:pr:
bunları unutma mantıgın hangısını kabul ederse :farao: asi& mavi kafana gore takıl sen nerede ıkametgah edıyorsun tabı gel buyur kapım acık zaten esnafım :):): kapaı herkeze acık . sen buyur yemek sözüm :rendeer: olsun
zaman olursa semaver cayıda yaparık :):)
yok dostum tesekkur ederım ama bır gun yolum duserse sırf bı yemegını yemege gelecegım...
ben sıfır dusunuyordum zaten bılıyorsun ama 2el olursa onu da kacırmam dıyorum da neseeeeeh....
sızın 2. eller 2000 ytl ıstanbulda.ası cocuk sen muğladasın ama bılemem tabı.
dostum valla netten baktımda sızın orada 2tane ılan buldum bırı 2500 dıgerı 3200 ıstıyor ama anlayamadım aradan ucurumlar var...
ha tanseloztruk kardesım valla ben de baska bı sorun oldugunu dusunmuyorum... yavf bu arada ne dersınızı kaca kadar ınerse alayım...???
kemal57 dostum sıfır alıyordum da aıle ızın vermedı yıne de kandırmaya calısıyorum saol...
kemaL57
10 Mayıs 2007, 20:51
ama 2000 ytlyedebulursan kacırma farketmez yanı ha sıfır ha ıkıncı el cıkalı ne kadar oldıkıne :):)
ozaman benım korkum bu motorun yag devırı yetersız ne yapıyım hangı marka kaclık yag kullanım bu yetersızlıgı nasıl gıderırız. sımdı alacam tekrar yasamayım aynıu sorunu
tansel kardes buradayken soruyum su camurlıgı kısaltırken nasıl yaptın soleyebılecegın tavsıye varsa solede elımde kalmasın hosuma gıttı guel olmus buda
aSi_ç0cuq
11 Mayıs 2007, 10:16
evet arkadaşlar bizim motor hakkında bir şey duydum... diyorlar ki;
"bu motorun orta sehpası yok, anlamadığım şey bu motorun tekeri patlarsa nasıl değiştiriyorlar???"
buyrun size bi soru???
kemaL57
11 Mayıs 2007, 10:42
deneyımlı bırı olarak soleyım yok ama daha ıyı yatarken ayaklık cogu motorlarda yere surtuyor ve kaca yeyılını yukseltıyor korksan sesten gene yeter.
ıkı tane yag tenekelerını saglı sollu koyuyorsun ve bırı kaldırıyor dıyerı yerlestırıyor on fırenıde bagla ıple one kacmasın bır sorun cıkmıyor ok
asi kardes :) ben unuv. sıteyu muglada okudum meslek yuksekokulunda ben gelmısım ıkı sene once sıra sende ama ben sını zıyaret emeyı unutmusun artık sen gelınce unutmazsın :):)
tanselozturk
11 Mayıs 2007, 10:49
ozaman benım korkum bu motorun yag devırı yetersız ne yapıyım hangı marka kaclık yag kullanım bu yetersızlıgı nasıl gıderırız. sımdı alacam tekrar yasamayım aynıu sorunu
tansel kardes buradayken soruyum su camurlıgı kısaltırken nasıl yaptın soleyebılecegın tavsıye varsa solede elımde kalmasın hosuma gıttı guel olmus buda
kardesim yag konusunda ( http://www.castrol.com/castrol/subsection.do?categoryId=73020019&contentId=6008855buraya ) bakabılırsın power 1 4t yi kullanabilirsin mesela sonra buraya (http://repsol-turkey.com/products.html )yanı kısacası 4 zamanlı bır motosıklet yagı kullanda ne olursa olsun otomobıl yagından daha saglıklı olacaktır.
kuyruk kısaltmaya gelınce ben kuyrugu komple maket bıcagıyla kesım kesmeden once kuyruk grenajlarını soktum oyle kestım ama kesmeden once plakalık ve sınyaller ıcın ayak buldum metalden egdım kestım deldım.yanı ılkonce kestıkten sonra baglantıları nasıl yapıcanı kafanda canlandırona gore parca ayarla ole kes yoksa plakayla sınyaller elınde kalabılır kardesım:))
aSi_ç0cuq
11 Mayıs 2007, 10:50
deneyımlı bırı olarak soleyım yok ama daha ıyı yatarken ayaklık cogu motorlarda yere surtuyor ve kaca yeyılını yukseltıyor korksan sesten gene yeter.
ıkı tane yag tenekelerını saglı sollu koyuyorsun ve bırı kaldırıyor dıyerı yerlestırıyor on fırenıde bagla ıple one kacmasın bır sorun cıkmıyor ok
asi kardes :) ben unuv. sıteyu muglada okudum meslek yuksekokulunda ben gelmısım ıkı sene once sıra sende ama ben sını zıyaret emeyı unutmusun artık sen gelınce unutmazsın :):)
dostum inşallah gelirim...
ama bılıyorsun dimi ben Antepliyim sofralardan yemeklerden iyi anlarım, sen benım onume ne koyacan yemek için hımm???
tanselozturk
11 Mayıs 2007, 10:52
asi cocq kemal kardes anlatmıs benım cvp vermeme gerek kalmadı:))zaten hıcbır race tipi motorda orta ayak olmaz valla bızımkınde olsaydıda bnen sokerdım kullanım acısından rahat olabılıyor zıncır yaglama lasık degısımı gıbı ama hıc sevmıorum bızım motorda hıc hos durmazdı.:))
kemaL57
11 Mayıs 2007, 10:57
yemek kopegın olsun kardes
kuyu kebabi pılav var bızım topraklarda yetısen pırıncı ıle yapılan ne ıstıyon onu sole ALLAHA SUKUR HERSEY VAR MAASALLAH
aSi_ç0cuq
11 Mayıs 2007, 11:33
yemek kopegın olsun kardes
kuyu kebabi pılav var bızım topraklarda yetısen pırıncı ıle yapılan ne ıstıyon onu sole ALLAHA SUKUR HERSEY VAR MAASALLAH
dostum senin gonlün sengın olsun yeter yav...
sen bana kuru köfte yapsan yine kafiii (tabi çiğ köfte :queen: :queen: )
dostum yeter ki yürekler bir olsun senin bir sözün yeter...
aman haa tanselozturk sen yorulmaa:rendeer:
kemaL57
11 Mayıs 2007, 11:48
Bu Arada Ben Mersine Gitmeyi Kafaya Taktim Vala Sizin Oralardan Geciyormu Acaba
aSi_ç0cuq
11 Mayıs 2007, 12:44
Bu Arada Ben Mersine Gitmeyi Kafaya Taktim Vala Sizin Oralardan Geciyormu Acaba
dostum Mersin'e bızım buradan gıdersen iyi olmaz yollar uzar hem de Antalya ile Mersin(Tarsus) yolu Türkiye'nin en berbat yolu belki bılıyorsundur...
zor yavf o yol bizden gecmez... bulusmak ıstersen yıne de dusunelım Denizli'de felan bulusalım ben oraya kadar gelırım senın ıcın.. düşünürsen yapalım bı plan ama ne zaman gıdeceksın?
uakrep
11 Mayıs 2007, 12:50
ooo arkadaşlar allah muhabbetinizi arttırsın
aSi_ç0cuq
11 Mayıs 2007, 12:56
gel buyur kardeşim sen katıl hadı gel sende gel Muğla'ya ya da kemal57'nın artçısı ol arkasında gel... sizi birlikte karsılayım...
ben yemege cıkıyorum 1 de gelırım dostlar sonra da 1 saat ısım var 2 de sızlerle bulusurum hadı rastgeleee...................
karasu
11 Mayıs 2007, 14:31
selam arkadaşlar uzun zaman oldu foruma yazmıyalı, kötü bir trafik kazası geçirdim ve yeni yeni kendime gelmeye başladım.
@kemal57 kardeş mersine gelecek olursan görüşelim şuana kadar daha hiç benim motorla karşılaşmadım ve yan yana 2 tane gs200 görmedim :)
foruma girmiyeli bayaa bi yazısmalar olmus biraz canlanmış gibi uakrep motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin, bizim motorların direksiyon hakimiyeti sıfır en ufak bi dengesizlikte kontrolü kaybedebiliyoruz..
aSi_ç0cuq
11 Mayıs 2007, 15:01
selam arkadaşlar uzun zaman oldu foruma yazmıyalı, kötü bir trafik kazası geçirdim ve yeni yeni kendime gelmeye başladım.
@kemal57 kardeş mersine gelecek olursan görüşelim şuana kadar daha hiç benim motorla karşılaşmadım ve yan yana 2 tane gs200 görmedim :)
foruma girmiyeli bayaa bi yazısmalar olmus biraz canlanmış gibi uakrep motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin, bizim motorların direksiyon hakimiyeti sıfır en ufak bi dengesizlikte kontrolü kaybedebiliyoruz..
karasu kardeşim hoşgeldın ve bunun yanında da buyuk geçmiş olsun... seni aramızda gormekten mutluyum...:rendeer:
haydı arkadaşlar gıttıkce iyice canlanıyoruz...
rastgeleeeee................
uakrep
12 Mayıs 2007, 13:48
karasu geçmiş olsun, allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin
aSi_ç0cuq
12 Mayıs 2007, 13:56
uakrep nasıl gıdıyor sürüşler???
arkadaşlar sitemizden birisi Zealsun ZS200GS mi satıyor şu fotografları kimden tanıyorum bi bakar mısınız ve bu her kimse benimle görüşebilir mi ilgileniyorum...
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4052624
uakrep
14 Mayıs 2007, 12:12
işlerim yoğun olduğu için şimdilik fazla kullanamıyorum 1 hafta da 80 oldu
darısı başına sen al da hayırlısı ile kullan inşallah
aSi_ç0cuq
14 Mayıs 2007, 12:54
uakrep kazasız belasız sürüşler dilerim dostum... hayret birisi msj attı da topic gözönüne geldi yaavf...
yok mu satan arkadaşlar motorunu yaaaaaaa :)
rastgeleeeeee..........
kemaL57
14 Mayıs 2007, 14:54
karasu kardesım gecmıs olsun ALLAH DAHA KOTUSUNDEN SAKINSIN
YA OLURYA HANI ICINDE YAPMAK ISTEGIN BIR SEY VARDIR AMA ZAMANI GELMEZ AMA EN UFAK BIR FIRSAT BULURSAM KI ZATEN ASKERE GITMEDEN MERSIN BIR MUGLA TARAFINA GELECEM NESE ISIM VAR DONCEM BEN:):)
aSi_ç0cuq
14 Mayıs 2007, 16:01
yahu kardeşim sen yeter ki bir gel yavf:rendeer:
uakrep
14 Mayıs 2007, 19:26
asi kardeş arabam com a bir bak istersen orda satılık ilanları gördüm
aSi_ç0cuq
15 Mayıs 2007, 10:10
hemen bakayım uakrep...
valla ben de hep motosiklet sitelerinde inceledım harbıden arabam com aklıma gelmedı yavfff:wiinkk:
kemaL57
15 Mayıs 2007, 11:30
nasılsınız mıllet
arkadasım gelecem ınsallah su ıslerımı bır yoluna sokım ınan cok ıhtıyacım var cadır uyku tulumu pıratık esyalarımı alım bır tur aklımda yanı gercı her cumartesı pazar bır pılanım oluyor ama bu baska olacak zate sımdıden heycanlanmaya baskadım :):)mersında bır arkadasım var zate kesın gelmem lazım ve yolum kıme yakınsa zıyaret edecegım .
pıyasa durdu hanı motorlara bısı yapmıyormusunuz:):
benım motor parcaları geldı servıse gonderdım kargo 4 gun oldu daha ulastırmamız bende hayellere daldım bugun alırım dıtye dun gıtmıs kargomotoru bır alım cantları kırmızıya boyayacagım 3 santım kısaltcak dıreksıyonu :):) ve kuyruk kısaltcam. arka kaldırmatıda yapacam ama hala canlandıramadım nasıl yapılıyor.. ve alt koruyucuyu yoyayacagım unuda kırmızıya bakalım nasıl ocaka
aSi_ç0cuq
15 Mayıs 2007, 12:12
nasılsınız mıllet
arkadasım gelecem ınsallah su ıslerımı bır yoluna sokım ınan cok ıhtıyacım var cadır uyku tulumu pıratık esyalarımı alım bır tur aklımda yanı gercı her cumartesı pazar bır pılanım oluyor ama bu baska olacak zate sımdıden heycanlanmaya baskadım :):)mersında bır arkadasım var zate kesın gelmem lazım ve yolum kıme yakınsa zıyaret edecegım .
pıyasa durdu hanı motorlara bısı yapmıyormusunuz:):
benım motor parcaları geldı servıse gonderdım kargo 4 gun oldu daha ulastırmamız bende hayellere daldım bugun alırım dıtye dun gıtmıs kargomotoru bır alım cantları kırmızıya boyayacagım 3 santım kısaltcak dıreksıyonu :):) ve kuyruk kısaltcam. arka kaldırmatıda yapacam ama hala canlandıramadım nasıl yapılıyor.. ve alt koruyucuyu yoyayacagım unuda kırmızıya bakalım nasıl ocaka
ah bi de konuşabilse çok şe anlatacak da neyse öğrenir öğrenir yakında:mrgreen:
suskun kalmayın mıllet...
rastgeleeeeeeeeeeeee............
tanselozturk
15 Mayıs 2007, 12:28
kemal kardesım ben alt parcayı motorumun rengınde boyadım 1-2 gun ıcınde resım koyarım bi fikrin olur nasıl olduguna dair:))
kemaL57
15 Mayıs 2007, 14:24
Senin Zevkine Guvenmiyoruz Degil Yapmissan Begenmissen Eminin Iyi Olmustur Bende Alt Parca Ile Arkadaki Tutucak Var Ondan Iste Onu Birde Cantin Sadece Kollarini Kirmiziya Boyayacagim Nasip Olrsa Kuyruk Kaldirmanin Incelikleri Lazim Bana Guvenemiyorum Ustesinden Gelirmiyim Diye Ve Hangi Parcasi Uzatilacak Ayrintili Reim Lazim Ban :(
handsome2
15 Mayıs 2007, 14:28
arkadaşlar bu motoru almaya karar verdim amaaa bursa büyükşehir belediyesi il sınırları ve çevre il sınırları içerisinde bu motordan bulamıyorumm.....:pr: :pr: :pr:
aSi_ç0cuq
15 Mayıs 2007, 14:39
handsome2 kardeşim dur bı yardımcı olayım bekle bi sn...
BURSA İli Bayi Listesi
ALP TİCARET Adr: ORMAN DAİRESİ KARŞISI /KARACABEY 0224 676 34 27 0224 676 40 85
PLAZA MOTOR Adr: YENI YALOVA YOLU NO:124/B KEMERCESME / OSMANGAZI 0224 252 252 65 40 0224 252 65 40 0555 291 23 24
TEK YILDIZ Adr: KIRCAALİ MAH.OZAN SOK.NO:8/A / OSMANGAZİ 0224 253 54 50 0224 253 14 47
bak kardeşim bunlar bursa'daki bayiiler... ha bu arada belki ellerinde olmayabılır ama bıkac gun ıcınde getırtıyorlar. ben de bayagı zamandır arastırıyorum ve her an alabılırım alma aşamasındayım...
kolay gelsın dostum...
rastgeleeeeeee.......
tanselozturk
15 Mayıs 2007, 14:47
Senin Zevkine Guvenmiyoruz Degil Yapmissan Begenmissen Eminin Iyi Olmustur Bende Alt Parca Ile Arkadaki Tutucak Var Ondan Iste Onu Birde Cantin Sadece Kollarini Kirmiziya Boyayacagim Nasip Olrsa Kuyruk Kaldirmanin Incelikleri Lazim Bana Guvenemiyorum Ustesinden Gelirmiyim Diye Ve Hangi Parcasi Uzatilacak Ayrintili Reim Lazim Ban :(
ben kuyruk kaldırma olayına gırmedım daha fazla zor bır ıs degıl dıye bı kurcalıyım bıtane resım ceker nasıl olacagı konusunda yardımcı olurum sana zaten aytekın bu ısı yaptı bıle ondanda ısterız ceker bır resım uzattırdıgı parcanın koyar hallolur ıs sen boya ısını hallet yavas yavas kaldırmayı halledersın amortısoru sokup ya alt baglantı kulak yada ust kulagını bıraz uzattırıcaksın bır demırcıye eskı kısayı kesıp yenı daha uzun bı kulak koyması gerekecek sanırım ama sımdılık sallıorum bı bakıyım yazarım tekrar:))
handsome2
15 Mayıs 2007, 15:01
handsome2 kardeşim dur bı yardımcı olayım bekle bi sn...
BURSA İli Bayi Listesi
ALP TİCARET Adr: ORMAN DAİRESİ KARŞISI /KARACABEY 0224 676 34 27 0224 676 40 85
PLAZA MOTOR Adr: YENI YALOVA YOLU NO:124/B KEMERCESME / OSMANGAZI 0224 252 252 65 40 0224 252 65 40 0555 291 23 24
TEK YILDIZ Adr: KIRCAALİ MAH.OZAN SOK.NO:8/A / OSMANGAZİ 0224 253 54 50 0224 253 14 47
bak kardeşim bunlar bursa'daki bayiiler... ha bu arada belki ellerinde olmayabılır ama bıkac gun ıcınde getırtıyorlar. ben de bayagı zamandır arastırıyorum ve her an alabılırım alma aşamasındayım...
kolay gelsın dostum...
rastgeleeeeeee.......
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bi kaç günmü hemen alayım yahu kardeş kafaları yiyecem bunlarım hiç birinde yok bide adamlar bulamıyor yaw aklım almadı ama onlar ne yapsın distiribütörde iş yok (yani polen motor) ... adam koskoca türkiye distiribütörü dediğine bak 'beyefendi elimizde şuan yok 1 yada 2 ay beklerseniz gelecek sanırım ' :queen: :queen: şimdi ben nasıl güveneyim bu adamlar yakında poleni'de kapatır kalırız hepimiz yedek parçasız:pr:
kemaL57
15 Mayıs 2007, 15:06
Ula Iyi Alistim Vala Motora Binerken Bu Kadar Yazmiyordum Motopru Cumartesi Gel Al Diolar Ama Ben Geceleri Gunduz Edemiyorum Cok Ozledim Coooooooooooooooookkkkkkkkk
Bir Alim Hemen Boya Islrini Halletcem Resim Koymayi Bilmiyorum Onuda Ogrenim Resim Koyrim :):)
aSi_ç0cuq
15 Mayıs 2007, 15:23
off Allah'ım offffffffffffffff...
tansel eger sen olmasan bu motora talip olmam valla...
ömrümü günümü çürüttün zealsuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn...
ZEALSUN ZS200GS ZEALSUN ZS200GS ZEALSUN ZS200GS ZEALSUN ZS200GS
başka sport motosiklet yok... o kadarrrrrrrrrrrr....
(yok mu sataaaaaaannn...)
rastgeleeeeeeeee................
kemaL57
16 Mayıs 2007, 10:45
gunaydın arkadaslarım sabah serıflerınız hayırlı olsun
aSi_ç0cuq
16 Mayıs 2007, 11:20
günaydııın günaydıın dostum...::yawn:: ::yawn:: ::yawn::
kemal57 sen ne işle mesgulsun dostum...
kemaL57
16 Mayıs 2007, 13:08
optik sektörü güneş gözlügü lens numaralı hersey var yanı( ateş optil lens boyabat) bu arada motor ıcın gunesler aldım starım dıe ama burda kullanan fazla yok bende deyısık deyısık takıyorum
aSi_ç0cuq
16 Mayıs 2007, 14:46
maaşallah... tak tak gitsin bakalım...
crayzboyone
16 Mayıs 2007, 19:50
SLM ABİLER... TANSEL ABİ GERCEKTENDE SENİN MOTOR CANAVAR GİBİ YA.. ABİLER ZEALSUN GS 250 VE 200 YİNE ZAM GELCEKMIS..VE DE SEYRANTEPEDE ZEALSUN GS 200 BINEN COK KISI VAR GORSENIZ.. HADI SIZE İİ SURUSLER BENDE YAZIN ALCAM INS.. HEP BIRLIKDE GEZERIZ :d
aSi_ç0cuq
17 Mayıs 2007, 10:11
selam...
yavf Allah için hayırlı bi haber gelmeyecek mi birinizden yaaa...
millet dün güzeeeel bi uyku çektiniz, bugün nasıl olacak bi bakalım...
rastgeleeeeeeeeeeeee....................
kemaL57
17 Mayıs 2007, 10:46
gunaydın mıllet servısten motoru almaya kaldı ıkı gun yemınle geceler gunduz olmuyor ya dusunmek cook kotu sankı askerlık gıbı bıtmıyor ya yandım askerlıkte beklıyor bunun gıbıyse ALLAH KOLAYLIK VERSIN :))
tanselozturk
17 Mayıs 2007, 13:18
SLM ABİLER... TANSEL ABİ GERCEKTENDE SENİN MOTOR CANAVAR GİBİ YA.. :d
sagolkardesım ıns sende aldıgında senınkıde ole olursen aldıgında zealsun konusunda bızden tecrubelı olucaksın.motorunu ıstedıgın gıbı yapabılırsın rıske gırmeden:))
off Allah'ım offffffffffffffff...
tansel eger sen olmasan bu motora talip olmam valla...
ömrümü günümü çürüttün zealsuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn...
ZEALSUN ZS200GS ZEALSUN ZS200GS ZEALSUN ZS200GS ZEALSUN ZS200GS
başka sport motosiklet yok... o kadarrrrrrrrrrrr....
(yok mu sataaaaaaannn...)
rastgeleeeeeeeee................
valla kardesım baska bı makına olsa baska bı marka onu tavsıye edıcemde yok anasını satıyım bu polende saglam bı yer degıl zaten motor gec gelır gelmez her bayı kafasına gore fıyat ceker polenın sıtesındekı cogu servıs ya servıslıkten cıkmıs yada hıc olmamıs bıraz fazla yalan dolan var bu motoru baska bır fırma getırseydı hersey daha muntazam olurdu dusunsenıze motorun ılk zamanlarında sıtelerde arka kampana yazıodu:))ya arkadas goz var nızam var ya bunu yazabılmek ıcın motordan anlamaya gerek yokkı.sonra bı ara 15 bg 19 bg olayı patlak verdı.adamlar sattıklarının ne oldunu daha yenı yenı ogrenıolar.bız daha once ogrendık:))ben alacagım zaman arayıp tek sılındır bır motor bu tıtresımın cok olmasından korkuyorum balancer gıbı bır sıstem varmı dedım sagı solu bagladılar en son ya bılmıoruss servıslerımıze sorabılırmısınız dedıler:))en son motoru aldım bunu ogrenemeden umranıyede honda servısı var arkım hondasını goturur ona motoru gosterdım bııraz baktı bunu bılıorum balancer var bunlarda tıtresım az olur dedi:)))yuh dedım polen senın:))bız daha dogrusu ben kendımı katmıyım cok eskı deılım hazıranda 1 sene olucak aytekın falan rıske gırıp aldılar denebılır he anlıyorlar ayrı konu ama dusunsenıze hıckımseden bıldı almadan alıyorsunuz.
ya arkadasla kusura bakmayın ben yıne eskı mevzulara dondum ama aklıma geldımı cıldırıorum su motorla ılgılı bıseyler ogrenıcem dıe telefon faturam dagları astı bısey ogrenemedım almaya kalktım yıne fatura uctu:))o 4000 ytl der bu 4200 ytl der 2-3 tane hepsıne saygı duyuyorumısımlerıde daha once soledım 3150 plaka ruhsat 3300 demıslerdı sagolsunlar.onların sahtekar olmamaları sayesınde motor sahıbı oldum:))
uakrep
17 Mayıs 2007, 14:34
kardeşim bu söylediklerinde haklısın bayiler fiyatı kendi koyuyor,
adı daha çok geçen mondial bu motoru satsın tavan yapar piyasası bence,
motor iyi hoş ama arkasındaki güç de önemli
aSi_ç0cuq
17 Mayıs 2007, 16:36
vay beeeeeeee kardeşim tanselim...
senin ne sorunların varmış da söylemedin, hep bizlerden sakladın, hiç kimseye derdini açmadın... vay anam vayyy...
hele bi soluklan bi nefes al, arkadaşlar oradan bi bardak su kapıp getirin bakalım kardeşime su verelim...
cık cık cık...
vah kardeşim vaahhh...
şaka bi yana harbiden hiç biri ne sattığını bilmiyor.
çok değil 2 gün önce (ismini vermiyorum) ama bizim forumdaki bi şirket ile msn'de görüştüm.
konuşmalar şöyle;
merhaba
"-zs200gs hakkında bilgi alabilir miyim?
-250gs ye baktınız mı
-yok abi zs200gs ile ilgileniyorum
-.... (başka bi model söyledi) sana şöyle bir şey tavsıye edelim
-abi valla sanki zorla bişey satıyomussunuz gibi oldu yaa :)"
aynen konuşmalar böyle ve yine sordum
biz de zs200gs yok 1-2 ay sonra felan gelir dedi ve biliyorum dedim.
adama bir sey sorduguma soracagıma pişman oldum
işin aslı sadece zs200gs'nin 2.eli onlarda var mı, kaç para tutar bir de sıfırı var mı fiyatını soracaktım.
abi adama bi selam verdim marka söyledim selam bile vermeyecekti nerdeyse hemen atladı zs250gs güzel ona baktınız mı?:cyclopsan
valla oha felan oldum yaniii.
amaaaaan neyse çenem açıldı...
haydi öpüyom hepiniziiiiiiiiii muck muck muck...
uakrep motosiklet nasıl kaç km'desın...
haydi
rastgeleeeeeeeeeee..............
heee bu arada yine sıfır alacak gibiyim...
bizim forumda 2.elden hayır cıkmadı :)
bayılerde ne zaman getırır Allah bilir...
handsome2
17 Mayıs 2007, 17:56
arkadaşlar bugün başıma ne geldi:mrgreen::mrgreen: bu polen komedi yaww
polende yokya bu motordan buradaki bayiiye söledim alacam bu motordan diye ama polende yok bulabilirmisin diyesordum, ben bulurum diyor bul dedim ne kadara mal olur dedim bulduğu bayii buradaki bayiiye satış fiyatından verecek sonraa buradaki bayiide üzerine bi o kadar kar koyacak bana satacak bide 250 ytl. kargo bana ait:queen::queen::queen: sizce ne kadar akıllılar yorumlarınızı bekliyorum :wiinkk:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO