Orijinalini görmek için tıklayınız : Zealsun ZEALSUN ZS 200 GS Sport
adaminbiriyim
30 Kasım 2006, 23:02
arakadaşlar motorumu yeni aldım daha 110 km rodaj döneminde tek sey söliim
aslen ankaralıyım ama iş sebebiyle adanadayım arkadaşımda ybr 125 vardı onla mc donolds a gitmiştim hiç bişey olmadı bugun kendi motrumla gittim kızların bakışı varya herşeye değdi bindiğim makina çünki iyi duruyor geçmişim gerisini zaten öğrenmek için aldım önümüzdeki yaz binerim bi sonraki adım 600 iyi bişey olur unutmayın eğer motordan zevk alıyorsanız 200 cc ömürlük olmaz olamaz ha yok ayamı yerden kessin diyorsanız burda dolaşmayın derim burdakiler fanatik yanlışmıyım beyler...
Aytekin
01 Aralık 2006, 19:08
dostum ben gümrükçüyüm :D
Ooo o zaman durum farklı tabi, benim daha önceden yazıştığım biri vardı filipinlerden, 10.000 filipin para birimi (aklıma gelmedi adamların parası??) gibi bir fiyat vermişti. Hazır yapılmış ekleme grenajlar var onlar bize göre olabilir.
Daha derin bir araştırmaya girip getirtme-ödeme gibisinden şartları görüşeyim iyisi.
yalnizplanet
01 Aralık 2006, 22:14
Ooo o zaman durum farklı tabi, benim daha önceden yazıştığım biri vardı filipinlerden, 10.000 filipin para birimi (aklıma gelmedi adamların parası??) gibi bir fiyat vermişti. Hazır yapılmış ekleme grenajlar var onlar bize göre olabilir.
Daha derin bir araştırmaya girip getirtme-ödeme gibisinden şartları görüşeyim iyisi.
aynen kardeş, ben bugun grenaj araştırması yaptım.
çok iyi bir usta edresi aldım, sana msj atıcam bu siteden ordan bana ulaş.
ve bana elindeki tüm resimleri yolla. bende ustaya gösterim fiyat alım...
hadi hayırlısı...
enis89
02 Aralık 2006, 19:10
arkadaşlar bu motorla uzun yola çıkılırmı depo kaç litre alıyor 100 kmde kaç litre yakıyor? titresim varmı? alltan egzantrikli motor bu over head valve(ohv)
oralama otobanda devamlı zorlanmadan 100km/h gidermi 100km dinlenerek?
bu arada bu motor 10.4kw
http://www.zongshenmotor.com/zongshen/www/en/top2/top2-1detail.jsp?cid=4802&cc=ZS200GS
adaminbiriyim
02 Aralık 2006, 19:58
abi granaj olayında bende varım daha ucuz olur beni ekleyin ha
yalnizplanet
03 Aralık 2006, 11:20
enis89
http://www.zongshenmotor.com/zongshen/www/en/top5/top5-1.jsp
şimdi arkadaşım buraya gir bi düşün bu motorlar yarışıyor yani performansın doruklarında dolaşıyorlar,
şimdi soruna gelelim; 100km devamlı gidermi?
eğer yarışabiliyorsa sence artık gider mi?
yukadardaki adresi girde bi iyice incele istersen...
grenaj isteyen arkadaşlar hepiniz buraya yazın usta sayı isticek adam gibi sayı verelim...
tanselozturk
03 Aralık 2006, 22:38
merhaba arkadaslar su granaj olayında bende varım kesınlıkle ama fıyatı duyunca dahada kesınlesır:))aytekın bundan once filipinlerdeki motorların oldugu bir kaç site söylemişti benimde oradan baktıgım kadarıyla bızım motorların altına ek granaj koymuslardı ve en güzel olanıda bu komple yekpare granajdan hem daha ucuza mal olur hemde daha güzel oldugu aşikar işi sen kovalıyosun aytekin bana ancak kolay gelsin demek düşüyor kolay gelsin kardeşim:)
yalnizplanet
03 Aralık 2006, 23:40
ya zelsuncular olarak bi arkadaşımız (ii çizim yapan bi arkadaşımız) stikır tasarlasın. yapıştıralım motorlara birbirimizi yolda görürsek tanırız...????
TuğrulÖzbek
03 Aralık 2006, 23:59
ölçüler nedir ve nasıl bir şekil düşünülüyor?
yalnizplanet
04 Aralık 2006, 01:29
grenaj için mi, yoksa arma için mi?
eğer arma için ise şekli çizim yapan arkadaş belirlicek, sonuçta bir hayal ürünü olucak, yaratıcılığına bağlı...
"tabiki şekilli ve motorcuları temsil edicek bişii olmalı :D"
ulasoto
06 Aralık 2006, 23:08
Değerli zealsuncu kardeşlerim ve alamayan ama bo.. atmayı ve kanuni ile kıyaslamayı hala sürdüren arkadaşlar ! Alan alsın almayan başka bi motor alsın konu uzadıkça uzadı Zelasun Gs 200 ü günde 2 3 kişi arayıp soruyo kanuni racer la takas isteyen mondial 250 mct ile takas isteyen isteyene ! ama ben bu motoru 350 km den beri satıyom ama ihtiyacım var die motorda bi sorun yoktu ve hala yok ! yanlızplanet isimli arkadaş gelip gördü hatda kullandı bile acaba hala 350 km den beri satıyo motor da bi şeymi var die hala düşünüyomu ? başka bi konu ise motorumdan memnunum ama daha büyük bi makina düşünüyorum satarsam alırım motorum satılmazsa biniyorum 350 deydi şimdi 1500 de ama fiyatı hala aynı 2500 yaza kadar satılmaz ise bu yaz binerim sonrada bi daha satmam bu fiyata n alabilirsinizki ? kanuniymiş heh ! iiki almamışım alanlar 3500 a şimdi 1500 a satamıyolar .... neyse şimdilik bu kadar görüşmek üzere .
Aytekin
07 Aralık 2006, 02:29
Değerli zealsuncu kardeşlerim ve alamayan ama bo.. atmayı ve kanuni ile kıyaslamayı hala sürdüren arkadaşlar ! Alan alsın almayan başka bi motor alsın konu uzadıkça uzadı Zelasun Gs 200 ü günde 2 3 kişi arayıp soruyo kanuni racer la takas isteyen mondial 250 mct ile takas isteyen isteyene ! ama ben bu motoru 350 km den beri satıyom ama ihtiyacım var die motorda bi sorun yoktu ve hala yok ! yanlızplanet isimli arkadaş gelip gördü hatda kullandı bile acaba hala 350 km den beri satıyo motor da bi şeymi var die hala düşünüyomu ? başka bi konu ise motorumdan memnunum ama daha büyük bi makina düşünüyorum satarsam alırım motorum satılmazsa biniyorum 350 deydi şimdi 1500 de ama fiyatı hala aynı 2500 yaza kadar satılmaz ise bu yaz binerim sonrada bi daha satmam bu fiyata n alabilirsinizki ? kanuniymiş heh ! iiki almamışım alanlar 3500 a şimdi 1500 a satamıyolar .... neyse şimdilik bu kadar görüşmek üzere .
+1 :cat:
Bu biir idi, ikincisi ise;
Bende bu motoru satmayı düşünmüyorum, ama gerçekten satmamayı düşünüyorum. Sebeplerine gelince;
Modifiye egomu tatmin etmek için yegane makine,
9:1 kompresyon oranını değiştirince içinden çıkacak canavarı gerçekten merak ediyorum,
Yakıt tüketimi oldukça hesaplı, kabaca 1 liraya 10km denilebilir,
Başka bir arkadaş vardı Antalya'dan, GSXR600 kullanıyor ama şehir içi günlük koşuşturmacalarda da ZS200GS kullanıyor. Kıyas yapabilecek yegane dostlarımızdan biri ve makinasından oldukça memnun, onun refereansları yeter.
Zealsun gerçekten sağlam, çok yakın bir arkadaşımın RegalRaptor'den çektiklerine şahit olunca bizimkisi cidden sağlammış diyorum.
Motorumu çok seviyorum, bilmemkaçıncı motorum ama yine de çok seviyorum.
Bunun üzerine haftasonları uzun yollarda kullanmak için ikinci bir motor alacağım ama yine de bunu satmayacağım. Nasıl olsa bu paraya satıp zarar edeceğime, biner benzinden kar ederim daha iyi.
Motorlarımız hakkında ileri geri konuşan arkadaşlara da hiç kızmıyorum, insan bilmediği şey hakkında bu tarz ön yargılar taşıyabilir. Anlayış gösterip gülümsüyorum. İkiteker üzerinde beraber yaşadığımız sürece sorun yok.
Tüm dostlara selamlar, iyi sürüşler...
ulasoto
07 Aralık 2006, 14:33
uzaklarda aramayın adam granaj yapmış bile Trabzonda :mrgreen:
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3308298
güsel olmuş ama tam kapamamış nie acaba ?Aytekin kardeş şü kawasakiye bi bak bakem :P gerçi benimkide yamaha ama neyse...:queen:
http://tkfiles.storage.msn.com/x1pPHu2K6HCG6or0-DPJTXJZaBG5gaINljCb0cx_JZa-p9YnteFvpBlVmDSkxn-3-qhwhvuCqaIJfGwjQXwK1LuYz6pSFgzYVWFu_-vdbYJii3qAWL4ixgbUw:cat:
kamikaze48
07 Aralık 2006, 15:03
granaj işinde bende varım ne kadar kalabalık olursa o kadar ii.tabi fiyat önemli.fiyata göre kesinlik kazanır.
bu motorlar zaten biraz ağır bi de granaj eklenince motorun performansı düşer mi acaba.granaj kaç kilo civarı olur ki
ulasoto
07 Aralık 2006, 19:33
Trabzonlu kardeşle konuştum ve aldıgım cevap aşağıda bayagı uraşıyolar ve inş. güzel şeyler çıkarırlar bizlere örnek olur . !
"kardeş granajı kendımız yaptık bıraz zahmetlı bir iş su an motorun arka kısmını uzaktıyoruz cift stop yapacaz arka kısmı sendeki kaç model? "
VampiReCRoW
08 Aralık 2006, 15:54
arkadaşlar araya girdiğim için üzgünüm yanlış anlamazsanız sevinirim
sLm hocam - Bugün, 14:45 PM
sık sık zs200gs topiğini takip edenlerdenim son sayflarda gördüm ki gümrükçü olduğunu söylemişsin e artık bi motor dostu olarak sorularıma cevap verirsin die umuyorum
waempireor@hotmail.com msnden konuşursak daha kolay derdimi anlatabilirim
şimdiden tşkrlr
rüzgarın eksik olmasın tekerin hep düz bassın
-yurt dışından ebay tarzı sitelerden motor getirtmeyi düşünüyorum gümrük giderlerini nasıl hesaplarım ?
-neye göre vergi öderim vsvsvs....
---------------------------------------------------------------------------
ayrıca aytekin kardeş kolay gelsin en sonunda şu granaj olayına giriyorsunuz tbrk ederim sana da bi sorum var motordan çok fazla anlamam biniciyim sadece :) 9!a1 kompresyon layını biraz açabilir misin? mesela honda nighthawk 750s 1984 model bu motordada neredeyse aynı kompresyon oranı var felan merakımı cezbettin yani açıklama istiyoruz anlamak istiyoruz cahil kalmamak istiyoruz istiyoruzda istiyoruz.....
---------------------------------------------------------------------------
kazasız belasız keyifli sürüşler hepinizin tekeri düz bassın...
Aytekin
08 Aralık 2006, 21:57
ayrıca aytekin kardeş kolay gelsin en sonunda şu granaj olayına giriyorsunuz tbrk ederim sana da bi sorum var motordan çok fazla anlamam biniciyim sadece :) 9!a1 kompresyon layını biraz açabilir misin? mesela honda nighthawk 750s 1984 model bu motordada neredeyse aynı kompresyon oranı var felan merakımı cezbettin yani açıklama istiyoruz anlamak istiyoruz cahil kalmamak istiyoruz istiyoruzda istiyoruz.....
Dostum selamlar;
Sitede konuyla ilgili makaleler olduğunu hatırlıyorum, kabaca bilgi vermeye çalışayım ama daha detaylı bilgi istersen forumda arama yapman gerekecek.
9:1 Kompresyon oranı, yani motorun sıkıştırma oranıdır. Pistonun maksimum emme pozisyonundaki motor hacmi ile maksimum sıkıştırma durumundaki motor hacminin birbirine olan oranıdır. Yani 900cc tek silindir bir motorun 9:1 kompresyon oranına sahip olduğunu düşünürsek, bu motorun pistonu emdiği yakıtı 9:1 oranında sıkıştırarak ateşleme öncesi 100cc hacminde bir odanın içerisinde patlatır. Oran ne kadar büyürse ateşleme sırasında açığa çıkan güç o kadar artar. 12:1, 11.5:1 gibi daha yoğun oranlar kullanan spor makinalar da piyasada fazlasıyla mevcuttur. Tabi devirle beraber artan oran motor ömrü üzerinde iyi etkilere sahip değildir.
İyi Sürüşler, Allaha Emanet Olun...
ZeNDeR61
08 Aralık 2006, 23:24
uzaklarda aramayın adam granaj yapmış bile Trabzonda :mrgreen:
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3308298
güsel olmuş ama tam kapamamış nie acaba ?Aytekin kardeş şü kawasakiye bi bak bakem :P gerçi benimkide yamaha ama neyse...:queen:
http://tkfiles.storage.msn.com/x1pPHu2K6HCG6or0-DPJTXJZaBG5gaINljCb0cx_JZa-p9YnteFvpBlVmDSkxn-3-qhwhvuCqaIJfGwjQXwK1LuYz6pSFgzYVWFu_-vdbYJii3qAWL4ixgbUw:cat:
kardes ne yaparsın bu aslında ılk vıteslı motor tecrübemiz :) isterseniz bi kaç resim ve yenı projelerımzıden buraya koya bılırız :cat:
Trabzonlu kardeşle konuştum ve aldıgım cevap aşağıda bayagı uraşıyolar ve inş. güzel şeyler çıkarırlar bizlere örnek olur . !
"kardeş granajı kendımız yaptık bıraz zahmetlı bir iş su an motorun arka kısmını uzaktıyoruz cift stop yapacaz arka kısmı sendeki kaç model? "
evet kardeş söz verdiğimiz gibi motorun arka kısmınıda uzatarak çift stop izlenimi vermeye çalıştık elımızden geldıgınce bırazda acele oldu ama neyse :)
http://img75.imageshack.us/img75/7458/1eq8.jpghttp://img58.imageshack.us/img58/5056/2zf7.jpg
http://img75.imageshack.us/img75/4755/3kr9.jpghttp://img329.imageshack.us/img329/6350/4xr7.jpg
http://img75.imageshack.us/img75/3122/5nr5.jpghttp://img58.imageshack.us/img58/7821/6aq4.jpg
arkadaşlar bu kadar emek vede uğraşlarımıza rağmen bu motor 120 km/h yi yukarı gecmeyerek benı her zaman hayal kırıklıgına ugratıyor yaa :salut:
Aytekin
09 Aralık 2006, 09:29
@ZeNDeR61;
Kardeşim kuyruk çok güzel olmuş ellerinize sağlık, motora başka bir hava vermiş. Ama naçizane fikrimi sorarsan kuyruğu bir 10-15cm kaldır derim. Arka amortisörün alt bağlantı noktasının delik merkezinden 2-3cm uzatıp bağlarsan tamam olur. Kaynakla uğraşmadan beşiğin bağlantı noktasını değiştirerek de halledebilirsin. Önceki sayfalarda ayrıntılı resimlerin olması lazım.
Bir iki haftaya ben de kuyruğu kesicem, led sinyal stop takımı falan da yapıcam , beraber bakarız neler çıkacak ortaya :cherry:
İyi Sürüşler, Allaha Emanet...
ulasoto
09 Aralık 2006, 19:52
Selamlar arkadaşlar ve ZeNDeR61 arkadaşım hoş geldin aramıza ! Arka kuyruk güsel olmuş ama ama aytekin arkadaşıma katılıyorum arkayı kaldırsan daha güsel olur. Birde merak ettiğim granajı neden ufak nası desem kısa yaptın ! uzatma şansın yokmuydu ? ve bak aaşağıdaki gibi yapsan daha güsel olurdu madem okadar yapmışın tam yap ve bizede yap :mrgreen: http://tkfiles.storage.msn.com/x1pPHu2K6HCG6or0-DPJTXJZa6OSt8J0zpu-0XDxbiKD2nBRW9D1zMUw5oTo-PVqObhwQiD6jpH3NNKK-ySh7xyLSIzS54OqcyrhPURC4l-Bxcb03OMGQQY-A
http://tkfiles.storage.msn.com/x1pPHu2K6HCG6or0-DPJTXJZftLzud3pLemmP5mzgevVemtH04KnL4GEFR2MH2YQzBn TlXCP-V_iyz0E6ckZlF3C5pcm7uYSKrFMkf0myeajry_jMogZCr1Jg
http://tkfiles.storage.msn.com/x1pPHu2K6HCG6or0-DPJTXJZeNue8LSdGtbK73MKG8GVxhB-Y6bk9QQsyrIrC4MhhdWAUGdgELZ67HrsXz-cQQA-EkZtZP17BOtOXq3V9bSgcco3dd8A5JPZg
http://tkfiles.storage.msn.com/x1pPHu2K6HCG6or0-DPJTXJZZFmdGSjWmOSz5JXL76vkIp7EgdEKxArNSKaR5c6s_H7 b81Td5xG2vhuZPmH0MoCwaed-3_2qyOTHJRd-k-fb0ctwZmbHQqyIg
http://tkfiles.storage.msn.com/x1pPHu2K6HCG6or0-DPJTXJZcix5PcZGxZqgIwsshw3WHDpbRf2UtBLBgS7NZ4XbOHo yJoZSC6zBsqac2eZCFjaaiF9zrKwS_YHa-m1pwYdYFLqon4Z0Wdfsg
http://tkfiles.storage.msn.com/x1pPHu2K6HCG6or0-DPJTXJZVU8SHmq7K98RD9KqleMXrb2McP0xmJZ7Xwuh2RJOWUZ Sbh_zbk7qWg6ZrOUapPlVvk9m1C_BgHC1SCvgkvgmqn9bJPMov ycSw
http://tkfiles.storage.msn.com/x1pPHu2K6HCG6or0-DPJTXJZVuCYxowL39tAzX7OsQJiIpigJWJ6X_rxM8to9ZPBoO3 QhjWEGVwlz_sd9e6LaxQtKYmpeqmrA6Sk63Sh8S7bnZHNVwx52 kv_A
yaw bunlarda benimkiler inş diğer resimlerdeki gibi olacak :cherry:
ZeNDeR61
10 Aralık 2006, 00:05
hoşbulduk kardeş :) öncelikle nacizane fıkırlerınıze ve görüşlerinize tesekkür ederim arkadaşlar sizinde düşündüğünüz gibi arka kısımı dahada şekilli yapabilirdik yada kadro üzerinde oynamalar yapabilirdik ama motor henüz 250 km civarında oldugu ıcın fazla orjınallıgını etkılıyebılecek şeylerden kaçınıyoruz malum motor satılık fazla ileriye gitmeye kalkarsak hayabusaya benzetene kadar uğraşmamız gerekicek :) genede saolun bakalım hayırlısı
imacosfx
10 Aralık 2006, 01:02
Sayın değerli abilerim, değerli MT'ciler..
Ben de bu Zealsun GS 200 modelinden almak istiyorum.. Yorumları az çok okudum.. Vitesliye başlangıç için güzel bir motor olduğunu da birkaç abim belirtmiş.. İkinci ellerine bakıyorum şu anda..
Sizin yorumlarınız nelerdir? Paylaşır mısınız lütfen..
Hepinize saygılar, kazasız belasız, keyifli sürüşler..
ulasoto
10 Aralık 2006, 01:32
Ben de bu Zealsun GS 200 modelinden almak istiyorum.. Yorumları az çok okudum.. Vitesliye başlangıç için güzel bir motor olduğunu da birkaç abim belirtmiş.. İkinci ellerine bakıyorum şu anda..
sahibinden.com a bak yalovadaki ilan benimki ! ve artı olarak diğer zealsun gs200 leri görürsün sanırım satmak isteyen arkadaşların tüm ilanlarımız orda. Başlamak için ideal bitirmek için ise 4 kolluyu tavsiye ederim .:mrgreen:
superzzt
10 Aralık 2006, 18:14
Selam arkadaşlar;
bu Zealsun gs 200 istanbul anadolu yakasında bayisi var mı?Adresini yerini bilen varsa söyliyebilir mi? Gerçekten çok merak ettim bende kanuni racer var memnunum ama zealsun hoşuma gitti acaba satıp zealsun mu alsam diye düşünüyorum özellikle modifiye konusunda zealsun daha yatkın galiba,keşke kanuni racer ı almadan evvel biraz daha araştırsaymışım diyorum ama neyse.:pr: Birde istanbul anadolu yakasında bu zealsunların servisi nerde var?İyice kafama takıldı ya acaba değiştirsem mi(kanuni yerine zealsun)?Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Saygılarımla
adaminbiriyim
10 Aralık 2006, 18:35
arkadaşlar makinanın sıfırı malesef yok bi kaç bayide kaldıysa kaldı yoksa yeni gelenler 4350 civarı olacakmış haberiniz olsun disburutör bayii söyledi adana polen yani
yalnizplanet
10 Aralık 2006, 19:39
arkadaşlar şuanda detaylı bişii yazmıcam ama sakın polemiklere kulak asmayın o paraları kimse vermez!!!
gider millet daha kaliteli motorlar alır o paralara, ha zealsun kalitesizmi hayır, şu anki fiyatına göre bir numara.
bende kanuni alıcaktım vaz geçtim
ya cbr 125 yada zealsun alıcam.
15!inde belli olucak ne alıcağım.
ama kanuni kullanan arkadaşım satıp zarara girip bunu alıcaksın...
madem memnunsun satma, param çok diyorsan bilemem...
ulasoto
10 Aralık 2006, 22:23
arkadaşlar şuanda detaylı bişii yazmıcam ama sakın polemiklere kulak asmayın o paraları kimse vermez!!!
gider millet daha kaliteli motorlar alır o paralara, ha zealsun kalitesizmi hayır, şu anki fiyatına göre bir numara.
bende kanuni alıcaktım vaz geçtim
ya cbr 125 yada zealsun alıcam.
15!inde belli olucak ne alıcağım.
ama kanuni kullanan arkadaşım satıp zarara girip bunu alıcaksın...
madem memnunsun satma, param çok diyorsan bilemem...
Arkadaşım YA SEV YA TERKET ! Bu n yaw zealsun o parayı etmez peki varsayalım 4 bin ytl oldu sıfırı o fiyata n alabilecen sıfır ? be bu özelliklerde ve bu görüntüde ? mobilet gibi cbr 125 mi yoksa ? bi bildiğin varsa söle yanı bizde bilelim !
VE Zealsun geçmişine fabrikasına ve yakından incele nesi varmış motorun ? neresi kalitesiz ! alaalal anlamadan onun bunun laflarıyla yazmayın bari !
ben 6 aydır kullanıyom ve tık yok başka arkadaşlarım 30 bin yapan var tık yok yaw anlamadım bu motorun neyi kötü ? Bizim bilmediğimiz bişi biliyosanız söyleyin . Kızdırmayın beni ... Bu arada arkadaşım kanuni satıp al derim ama çok zararın olur gs200 lerii ama hesabını sen yap !
yalnizplanet
10 Aralık 2006, 22:29
abicim farkındaysan arkadaşa cvp yazdım. şimdi o arkadaş demiş kanunim var "zealsuna gönlüm kayıyor ne dersiniz" demiş. bende sonuç olarak gereksiz bir masraf dedim...
arkadaşlar 4500ytl gibi bi rakamdan bahsadiyorlar. ben o paraya şahsen senin mobilet dediğin cbr 125 alırım neden?
çünkü polenin ne yapacağı belli değil parça problemi var... bunu hepimiz biliyoruz ve ben bunu bile bile ALICAM
cbr 125 mobilet gibi ama her yönden zealsuna takar bunu tartışmamız bile bana göre anlamsız...
saygılar abicim...
ulasoto
10 Aralık 2006, 22:34
abicim farkındaysan arkadaşa cvp yazdım. şimdi o arkadaş demiş kanunim var "zealsuna gönlüm kayıyor ne dersiniz" demiş. bende sonuç olarak gereksiz bir masraf dedim...
arkadaşlar 4500ytl gibi bi rakamdan bahsadiyorlar. ben o paraya şahsen senin mobilet dediğin cbr 125 alırım neden?
çünkü polenin ne yapacağı belli değil parça problemi var... bunu hepimiz biliyoruz ve ben bunu bile bile ALICAM
cbr 125 mobilet gibi ama her yönden zealsuna takar bunu tartışmamız bile bana göre anlamsız...
saygılar abicim...
Seni zevksiz ! git o zaman cbr 125 mobilet al ! polende parça sıkıntısı die bişide yok arayın sorun ! adanaya gidin deposunu görün gören arkadaşlar var yazmışlar bi soğanlı kadar dediler :D neyse göz var nizam var ! akıl var hesap var var olu var...
yalnizplanet
10 Aralık 2006, 22:39
ben satıcısının yalancısıyım, bana satıcısı söyledi. adam bana malını kötüledi anlamadım saten, ya adam çok harbi yada manyak. bide zealsun motorlarını komple değiştiricekmiş, motor teknolojisini ve şeklini değiştiriyormuş. artık bizim motorlara honda+yamaha+v.s. parçaları uydururuz :)
superzzt
10 Aralık 2006, 23:18
Abimde cbr125 var kendisi kesinlikle kanuniyi daha iyi buldu ama önemli olan kilometre ilerledikçe yaşattığı sorunlar vs.ler diyo bencede haklı ama kesinlikle ikisinide kullanıyom ve cbr 125 çok daha seri neyse konu zealsun bence kanuni ve cbr 125den çok daha güzel ve cüsseli ve ben forumdan anladığım kadarıyla sorunsuz motor belki kanuniyi satarken zarar ederim ama diğer taraftan kar ederim diye düşünüyorum.
ZeNDeR61
11 Aralık 2006, 00:40
kardeşim benımkıde daha 300km de sahıbındende de ılanı var ve diğerlerındne görunus olarakda olsa farklı :cat:
Aytekin
11 Aralık 2006, 02:05
Hmmm, ortalık yine kızışmış :mrgreen:
Sevgili dostlarım, Zelasun'da parça sıkıntısı yok, varsada ben yaşamadım ki birkaç parçamı garantiden değiştim.
Parça sıkıntısı var diyelim, zaten piyasadaki birçok motor Zongshen fabrikalarında üretildiği için birçok parçaları birbirine uyumlu.
Kar-zarar olayına gelince o da kişinin kendi bileceği birşey. Ben de sezon başı benim büyük birader de kullanır diye Keeway Superlight150 almıştım ama kullanmayınca biraz zararı gözardı edip 200gs aldım, iyi ki de almışım :bounce:
Neyse yürümeyle yollar aşınmaz, bizlerde üşenmeden yazarız tabi. Herşeye rağmen uzun zamandır bizlere yani "Çinli Motosiklet Kullanıcılarına" çeşitli ithamlarda bulunuldu ama, gerçeği Km saatleri söylüyor. Haa birde makineyi kullanmak dite birşey var tabi, ben illa da motorun belini kıracam diyen birine BMW, Ducati bile dayanmaz. Yağına suyuna, bir de huyuna güzelce bakıp bineceksin gideceksin o kadar.
Herkese İyi Sürüşler, İkiteker üzerinde olalım yeter...
adaminbiriyim
11 Aralık 2006, 21:33
valla bende motor sahibiyim abicim çok güzel çok kaslı bi motor 3 000 ytl ye aldım ben ama görenler 8 - 12 arası bişey sanıyor yakışıyor yani tercihler tartışılmaz elbette ama motorumuz gerçekten güzel herşeyiyle almayı düşüne arkadaşlara tavsiye ederim polende parça sıkıntısı yok ama bazi bayilerin biraz biriksin gibi bi mantığı var var yani bayi kötüyse bu polene maal oluyor adamlar bu işi severek yapıyorlar ve iyi satışları var ne olacağı belli değil demişler inanmayın önceden doro dürüst motor yokken hondanın bile parçası olmuyordu bilenler bilir şimdi yoksa bile uydurulur yeterki iyi bir usta bulun
ulasoto
11 Aralık 2006, 22:14
Hmmm, ortalık yine kızışmış :mrgreen:
Sevgili dostlarım, Zelasun'da parça sıkıntısı yok, varsada ben yaşamadım ki birkaç parçamı garantiden değiştim.
Parça sıkıntısı var diyelim, zaten piyasadaki birçok motor Zongshen fabrikalarında üretildiği için birçok parçaları birbirine uyumlu.
Kar-zarar olayına gelince o da kişinin kendi bileceği birşey. Ben de sezon başı benim büyük birader de kullanır diye Keeway Superlight150 almıştım ama kullanmayınca biraz zararı gözardı edip 200gs aldım, iyi ki de almışım :bounce:
Neyse yürümeyle yollar aşınmaz, bizlerde üşenmeden yazarız tabi. Herşeye rağmen uzun zamandır bizlere yani "Çinli Motosiklet Kullanıcılarına" çeşitli ithamlarda bulunuldu ama, gerçeği Km saatleri söylüyor. Haa birde makineyi kullanmak dite birşey var tabi, ben illa da motorun belini kıracam diyen birine BMW, Ducati bile dayanmaz. Yağına suyuna, bir de huyuna güzelce bakıp bineceksin gideceksin o kadar.
Herkese İyi Sürüşler, İkiteker üzerinde olalım yeter...
Azına sağlık kardeşim ....
kemaL57
12 Aralık 2006, 18:40
Arkadaslar Su Giranaj Isini Bir Kesinlestirelim Onelmi Bir Mesene Ben O Halini Gordum Simdi Binessim Gelmiyor Hep Aklimda :):):)):
ulasoto
12 Aralık 2006, 21:46
arkadaşım kış günü trabzondaki arkadaş hariç kimse ugraşmıyoo yaza doğru aytekin kardeşim bombaları patlatacaktır eminim biraz daha sabret yaza n kaldıki !
ZeNDeR61
12 Aralık 2006, 22:02
arkadaşlar eğer granaj konusunda gercekten ciddiysenız biz burda bi maliyet cıkartıp ne kadara malolduğunu hesapladıktan sonra sizlere sunacam eğer aklınızada yatarsa granaj işide hallolmuş olucak :)
yalnizplanet
12 Aralık 2006, 22:10
:) herkez grenaj için seferber olmuş , ben istan bulun en iyi iki ustasının adreslerini aldım. motoru alır almaz gidip göstericem. ben kesinlikle yaptırıcam maliyetten kaçınmayı düşmüyorum. gü yeten herkezede sunarız...
herkese saygılar....
ZeNDeR61
12 Aralık 2006, 22:30
tamam kardes bızdende fıyat alında ona göre :)
yalnizplanet
12 Aralık 2006, 22:34
walla ben öle her işi erabından temin ederim. dandik ustalarda ne olucağı belli olmayan bişiiye para yatıramam. benim işim garanti olucak, nitekimde öle...
ZeNDeR61
12 Aralık 2006, 22:53
Kardeş biz granaj işini artık yapmıoruz hatte bendebenımkını cıkartıyorum sen yaptır erbabına bakalım nasıl olacak ha unutmadan senın motoru yaptıracagın erbab gercekten motordan anlıyorsa o leşe elini bile sürmez biz yanımıza gelıp çayımıza içen bütün kardeşlerimize istediklerini yapar icabında parada almayız ben trabzonda çok erbab tanıdım kimse yapamadığı için kendım yaptım ve çokda harıka oldu talep fazla benım işim elektronik granaj yapmıyorum 3 mılyarlık motora 4 mılyar harcamaman dileklerimle....
ulasoto
12 Aralık 2006, 23:06
Zender kardeşim yapmış ugraşmış yanlız planet kardeş iş lafla değil icraatla olur ! sen yaptırda bizde yorum yazmasını elbet biliriz!
yalnizplanet
13 Aralık 2006, 00:02
eywallah...
kemaL57
13 Aralık 2006, 11:54
ne uc mılyarlı motora 4 mılyar harcama yapması en babasından masraf yapsan nekı ya. hemmmm bu motor sevdası zevk ısı degılmı paraya dusunen motor almaz zaten bana bulsunlar ful gıranaj zealsunun sadece fıyat soylesın akıllı bır fıyatsa alırım kı bolye gıderse kollarımı sıvayıp kendım yapacam :):)
kusura bakmayın bunlar zevek ıse ne zevk ne renk tartısılmaz ok
ulasoto
13 Aralık 2006, 15:31
Zender61 kardeşimizin ilerde bize bu granaj konusunda güsel haberleri olacak ama şimdi bir sırgibi saklıyo diğer çalışmalarını görmüştük e yeni bombalara hazır olun derim ben ..Motor işi zevktir kimine göre ihtiyaç benim arabam var ama motor aşkı bana ilaç gibi ihtiyacımdır :D allah yüzümden rüzgarı eksik etmesin ve tüm motorcu arkadaşlarımın......
tanselozturk
14 Aralık 2006, 17:29
selam arkadaşlar cok onceden motoruma hava filtresı taktıgımı yazmıstım ama bir türlü resimleri koyamamıstım.resimleri simdi koyuyorum aranızda bu filtre cok buyuk olmaz cok benzin yakar gibi seyler söyliyenler olabilir şimdiden cvp veriyim yakıtta b değişme varsada ben hissetmedim performanstada bi değisiklik farketmedim yanlız gaza bastıgınızda değişen o tok sesi hissedebiliosunuz bu cok hos oldu.:))
http://img201.imageshack.us/img201/8189/resim081qy8.jpg
http://img148.imageshack.us/img148/235/resim102pf6.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/4230/resim104vw3.jpg
insallah su resimleri koymayı becermişimdir:))
tabi bu motorun ostunde suan helogen h4 tü sanırım ampul taktım bu beyaz aydınlatanlardan park ampulunude aynı yaptım sımdı para ayarlıyabılırsem ruhsatta rengı deiştirip motoru boyıycam hepımızde kırmızı beyaz var cunku:)))yanlıs anlamayın sakın ben vatansever bi ınsanım kırmızı beyaz ıcın olurum ama motorum baska renk olsun ya:))) hepınıze saygılar arkadaslar
granajı bend earastırıyorum ama daha bişey elde edemedim acıkcası vaktım olmuyor.eger ayarlayıp birşeyler ogrenebilirsem sizide haberdar ederim.
birde arkadaslar kımseye saygısızlık etmek ıstemem ve fıkrıne saygı duyarım herkesın ama soyle bır acıklama yapıyım ben meslek lısesı makıne ressamlıgı mezunuyum ve universıtedede makına okudum cokta meraklıyımdır bu konulara amerıkan arabası ve motorsıklet tutkunuyumdur.kanunı ve zealsunu kıyaslıyanlar kanunıyı bır yanlarına zealsun 200 gs i bir yanlarına alsınlar aradakı malzeme farkını eksılerı ve artıları arastırsınlar 200 gs in tek eksisi agır olusudur racer a gore deıl dıger makınalara gore cunku racerla kıloları hemen hemen aynı. buda motora kaslı heybetlı bır gorunumun yanında saglam bir şasi için bilinçli olarak yapılmıstır zealsun cok seri deil ama torku gusel bır makınadır yokuslarda bayılmaz ıstedıgınız performansı alırsınız.racerda ise daha kalıtesız bır malzeme ve daha kotu bir kaynak işçiliği vardır full grenajdır ama bence bu sahsı gorusum cok kotu bır grenaj kı okadar kotu olmasa kendı motoruma uyarlıyabılırmıyım diye bakıcaktım ama gerek bile duymadım tekrar tekrar yanlıs bir soz kullandıysam ozur dılıyorum.ama artık bu kıyaslamayı bırakın çift disk ve arkada disk olusu yanlız bunlar bile kanunıden ustun olmaya yeterlıdır.
radial
15 Aralık 2006, 04:05
S.A
BU SİTEYE VE FORUM DÜZENLİYEN ARKADAŞLARA HEPİNİZE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER...................
SORUNUM, ZS 200 GS idi tüm forumlarınızı üşenmeden okudum,
125 2000 mod. titan ımı sattım
ZS 200 GS alıyordum ki DİREKTEN DÖNDÜM...
KAWASAKİ KLE 500 ALDIM ÇOK MUTLUYUM.........................................
FORMUNUZA ÜYE OLUP BU SEVİNCİMİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM......
SAKIN OLAKİ ZS 200 GS KULLANICI ARKADAŞLARIM BU AÇIKLAMASIZ SEVİNCİMİ YANLIŞ ANLAMASINLAR, BENDE OLUŞAN SİZİN YORUMLARINIZDAN
ÇIKAN,ÖZET ANA FİKİRLE HAREKET ETTİM... TÜM BİNİCİ ARKADAŞLARA SAYGILAR SUNUYORUM......................................... ........................
ulasoto
15 Aralık 2006, 14:27
Hayırlı olsun sonuçda 2 teker :D aallah kazasız belasız radarsız günlerde kullanmanı nasip etsin kardeşim ..
Aytekin
15 Aralık 2006, 22:46
@radial
Yanlış anlamak ne demek, Allah hepimizin tekerini düz bastırsın. İnşallah ileride daha iyi makinalara bineriz.
Bu aralar işlerimiz biraz bozuldu, hafiften terso kaldığım için fazla masraf yapmıyorum ama kafamda durmadan birşeyler şekilleniyor. Dediğim gibi yakında bombaları patlatacam, fünyeler hazır sayılır :mrgreen:
Herkese İyi Sürüşler, Soğuklara Dikkat...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO