Orijinalini görmek için tıklayınız : Zealsun ZEALSUN ZS 200 GS Sport
Aytekin
27 Ekim 2006, 09:05
ylmzzz sabah sabah bakıyorum da afyonummu patlamadı yoksa gözlerimmi bozuldu anlayamadım, 5.500YTL yazıyor değilmi ilanda ?? biri de 3.750 istemiş ?? Nasıl yani şimdi cidden anlamadım, mantık yürütme hatasımı yapıyorum, ikinci el piyasası altından dövizden iyi kazandıracak galiba bu motorun ::xs06::
userneym
27 Ekim 2006, 09:51
aragorn: aynı
chopperrider
27 Ekim 2006, 18:24
Walla sen sesi falan boşverde bir imzanı düzelt, hala herk 250 chopper yazıyor. Yakıştıramadım :mrgreen:
ya hakkaten haklısın aytekin unutmuş gitmişim şimdi düzelttim imzayı ama bi ara foto çekip avatarı da düzeltmek gerekecek. hayırlısı bakalım.:)
ulasoto
28 Ekim 2006, 00:49
Arkadaşlar pazar 29 ekim fener alayı ist. cadde prog.için siteye bakınız! Ben ordayım tanışmak kaynaşmak güsel olur herkezi bekliyorum yaşasın cumhuriyet Yaşasın heyooo.... Tüm motorcu kardeşlerimiz geliyoo Neden zealsuncu kardeşlerim gelmesin hepinizi bekliyom tanışalım kaynaşalım ve ii wakit geçirelim... Biggy Yalovadan gelirseniz farkı görürsünüz :D
ulasoto
31 Ekim 2006, 19:22
Selam arkadaşlar 29 ekim cum.bayramındaki etkinlikde tek zealsun gs 200 ü olan ben vardım tektim ! sanki tek bende vardı ve sizlerden kimse gelmedi ama merak etmeyin en ii şekilde temsil ettim ve reklam :D görüntüler ive resimler için http://biggy77.spaces.live.com/ bakınız !
sahinbirinci
08 Kasım 2006, 15:03
yeni topic açmadan burada sorayım dedim arkadaşlar.
4 ay için zealsun bakacaktım ama ben muğla köyceğizdeyim.buradaki ramzey mondial v.b servisleri bakımları yapabiliyor mu?motoru aydından almayı düşünüyorum
crayzboyone
13 Kasım 2006, 18:54
slm zealsun cular ben sızın aranıza gırmek ıstıom ama yasım kucuk 15 yasındayım ve benı aranıza alırsanız cok sewınırım ozellık le (aytekın abı ulasoto ve chopreıder) benı aranıza almanızı ıstıom
bende bı motor surucusuyum ve zealsun almak ıstıom ama daha yasım kucuk oldugundan o kadar para yıgamıom ama babam dan istesem vercegıne ınanıoyorum ama ehlıyetım yok dıe korkuyorum sızın attıgınız bututun mesajları okudum ve cok hosuma gıttı yanı bı arkdaskık ortamı kurmusunuz yanı benıde aranıza almnızı ısterım
ulasoto
13 Kasım 2006, 19:52
Büyüde gel !! :P kardeş hoş geldin aramıza motorun olmasın önemli değil ruhun motorcu olsun bir gün seninde yüzünden rüzgar eksik olmaz ! sabırlı ol ama vitesli motordan başlama al bi scoter bin 18 den sonra ehliyetde alır güsel bi makinaya binersin şimdi senin kanında delidir ! abini dinle sabret bi gaz çevirimin sonu ya hastane ya tahtalıköy dür. Tekrar hoşgeldin !!
Aytekin
13 Kasım 2006, 21:08
@crayzboyone
Walla hoşgeldin sefalar getirdin ama ulasoto dostumuzun dediği gibi motor üzerine çıkmak için biraz daha sabretmen gerek sanırım. Gerçi senin yaşlarındayken bizlerde vızır vızır motor üzerinde gezeredik ama bugünki aklım olsa yapmazdım diyor ve motosiklet kültürünün oluşmaya başladığı bu yakın zamanlarında katkısıyla kültürel açıdanda zengin bir motorcu ol, sabret diyorum.
Ehliyet konusunda en takık olduğum mevzu haklıyken haksız konumuna düşmen, hemde %1000 haklı olsan bile. Çünki öncelikli olarak trafik içerisine katılabilmen için resmi kurumlar tarafından Ehil kişi olduğuna dair belgelendirilmen gerek ki aynı kurumlar bir haksızlık anında seni savunabilsinler.
Aramıza tekrar hoşgeldin...
crayzboyone
13 Kasım 2006, 21:47
ulasoto ve aytekın abı ıkınızede tesekur ederım benı ARANIZA aldıgınız ıcın cok cok tesekur ederım bıde benım ulasotoya bıse dıcem ulasoto abı ben zaten bı aralar vıtessız motor kullnanuodum 1yıl fılan ama ıkınızın dedıgı gıbı ılk baslarda kanım vızırvızırdı ama sonralaradan ole kulanmamaya basladım skat ıs dedım ya kaz yapsam anama ve ya babama ne derım dıye dusundum yanı artık kendımden emeınım vıtslı kulanmaya ve ben trafıge cıkmaztım sakaın yerlerede surredım ehlıyetım olmadıgı ıcın bu yuzden benı yadırgamsasanız sewınırım
ulasoto
15 Kasım 2006, 19:00
crayzboyone kardeş ilk motorum bana dedemden hediye geldi puch bi mobiletti çalışmıyodu :( ilk okul sonlardaydım en güzel çağlardır arkadaşlarım top oynar ben anlamadan motoru çalıştırmaya ugraşır dururdum. sökmediğim aldıgım harçlıkla değiştirmediğim bi parçası kalmadı ve babamda yardım etmiyodu çünki binmemi istemiyodu ve n olduysa acıdı bana ve bi tamirciye görürdü. volat ayarındanmış yapıldı ve eve getirdi havalara uçtum sonra ilk tur sonra 2 derken babam yaptırdıgına pişman oldu ! 1 hatfa sonra aşağıdaki mahallede gezerken önüme araba çıktı ve ben çarpmayım derken uçuruma doğru uçtum bi yerim kırılmadı ama çizilmedik ezilmedik bi yerim kalmadı motor haşat oldu ve eve gittiğimde annemin ve babamn üzüntüsü ve bana babamım bakışı hala aklımdan gitmiyo ! ardan 5 - 6 sene geçti gene tutturdum baba yüreği dayanamadı aldırdım sonunda ilk vitesli motorum 1993 yılı 1992 model MZ 251 idi. hiç vitesli motor kullanmamıştım adamdan motoru teslim aldım ve adem dediki hiç kullandınmı aa tabi kullanmaz olurmuyum çalıştırdım vitese atım ve tek teker bi çekilde oradan düşmeden gittim iice öğrenmiştim artık hız yapıyo virajlara tvde gördüğüm GP yarışlarındakiler gibi giriyodum. 1 sene daha geçti biriktirdiğim parayıda üstüne koydum ve sitil javalar yeni çıkmıştı gittim sıfır bi jawa aldım. ii güsel hoş n olduysa2 hafta sonra oldu gece eve doğru giderken sağ tarafda sağ sinyali yanan bi arabayı geçerken sola dönüş yapmaya kalktı ve sonuç süpermen nası uçuyo sorusuna cevabı bulmuş oldum. ve eve gidişimi kolumdan fırlayan kanı v.s anlatmayım ve kapıyı açan babam ve yiye aynı durum ben sana dememişmiydim. babam yasakladı artık son dedi ve son oldugunu düşünmüştüm ama 2 sene önce babam vefat etti ve ben gittim yine motor aldım bu sefer kazada yapsam ağlayacak üzülecek ben çünki artık özgürdüm ve kaskımı montumu yaz kış giymeden ehliyetimi cebimden eksik etmeden trafik kurallarına uyarak hala motor üstündeyim. Hala kaza yapmadım hiç bir zmn da ben suçlu değildim ama ehliyetim yokmu kaskım yoktu hiç bir hak idda edemezdım ama şimdi bişi olsa oturur ağlarmıydım yoksa hatalı olan tarafın ağzını yüzünü kırmazmıydım ! Sence kardeşim ?
adaminbiriyim
15 Kasım 2006, 21:47
selam arkadaşlar ben ankardan ali öncelikle bu motoru ankardan nasıl temin ederim adana dan almaya gidiyorum. ben bulamadım birde servis sorununu ankaralı arkadaşlar nasıl çözüyo burda bayii yok çünki..
starblazer
15 Kasım 2006, 21:53
120 ibre var motorun amerikaya satılan bir modelide var herseyi aynı ama renkler farklı . 120 ibre orada 120 Mile olarak bulummakta motor aynı motor
ulasoto
15 Kasım 2006, 22:44
2. el istersen ben satıyom 2006 model 1300 km de 2500 ytl
sahinbirinci
16 Kasım 2006, 13:10
ulasoto ben almak istiyordum ancak askerliğe 3,5 ay kaldı tereddütde kaldım.sahibinden de gördüm nasip değilmiş:pr:
adaminbiriyim
16 Kasım 2006, 15:36
ankaralı arkadaşlar yokmu yaw asya moto turka ve polen aynı malı getiriyorlar ama servislere nasıl ulaşıyoruz bilen yok mu
es83tr
17 Kasım 2006, 11:41
ankaralı arkadaşlar yokmu yaw asya moto turka ve polen aynı malı getiriyorlar ama servislere nasıl ulaşıyoruz bilen yok mu
En yakın Kırıkkaleden alabilirsin ben orayla görüşmüştüm fakat kısmet olmadı almak inşallah önümüzdeki yaz bende alırım..
crayzboyone
17 Kasım 2006, 17:25
ulasoto abi
senınde cok guzel anan ların varmıs agzını yuzunu kırardın ama abazı anaların dda kotaaumus uzuldum kaza afılan yapmısın ama senın bı aynını sevdım atek basına bı ıslerrle ugraasımom usun
ulasoto abı kusura bakma klavye bozuk ndan kelımelerı yanlıs yunlus yazıom
:pr:
ulasoto
18 Kasım 2006, 00:12
ulasoto abi
senınde cok guzel anan ların varmıs agzını yuzunu kırardın ama abazı anaların dda kotaaumus uzuldum kaza afılan yapmısın ama senın bı aynını sevdım atek basına bı ıslerrle ugraasımom usun
ulasoto abı kusura bakma klavye bozuk ndan kelımelerı yanlıs yunlus yazıom
:pr:
Kardeşim klavyeni yaptır yoksa yanlış anlaşılmalar sonucu kötü şeyler olabilir ! ve yazdıklarından bişi anlamadım hele de son kısımdan n demek istedin anlamadım !
crayzboyone
18 Kasım 2006, 16:30
:) ulasoto abisen oncekıyazdıklarımı bosver senın kucukken cok guzel anıların varmı ama bı yandanda kotu anıların varmıs sen ucurumdan uctum dedın ya cok hazar gordunmu sen ????? ve sana bise sorcam sen adana da mı oturuon
ulasoto
18 Kasım 2006, 22:24
ben adanadan 97 de taşındım arkadaşım şu an yalovada oturuyom
keskin03
18 Kasım 2006, 23:25
arkadaşlar bende bundan alıcam ama 2007 modelleri varmı yada ne zaman çıkacak bileneniz varmıı elimde biraz para var 2007 kadar ben bekleyemiycem çünki parayıı her an yiyebilirimm birde ben alır almaz modifiye yaptırmayı düşünüyorum şu 51. sayfadaki sarı siyahın aynısını yaptırmayı düşünüyorum çok süper bişey olmuş bence bana sizce kaça patlar maliyeti
crayzboyone
19 Kasım 2006, 01:00
ulasoto abi ben su an adanadayım merak ettım nerde oturdugunu bıde sıze bıse tum forum okurlarına zealsun gs200 ********* 250 DOLAR zam gelcekmıs parca zamımı ne ben besıktasta bayısıyle konsutum motor alcaklar yanı hemen alsın yoksa 400mılyon fazla vermek kalırsınız:cyclopsan
ulasoto abi sen motorunu satcan mı satcaksan kaca ??? bi arkadas alcak ta bızım ondan sordum bide sana bıse dıeecem aytekın dıe bırısı vardı demı sımdı oo nerde nıe hıc takılmıo sıteye hanı sız ıı konbusuodunuzya belkı arkdassınız dıe bılırsın dır?????? :silent:
adaminbiriyim
19 Kasım 2006, 20:26
evet arkadaşlar gs 200 zam geliyor son motoru ben almışım şimdi gümrükten çekecekleri yeni malda 300 - 400 oynar diyorlar haberiniz olsun bayileri takip edin bide hala ankarada bu zealsun kullanan bulamadım ona yanarım
keskin03
19 Kasım 2006, 23:27
hiç kafanı yorma sana yalan söylemiş o arkadaş nedeni elinde bayaa bi 2006 kalmıştır ve onları çıkarmak için böyle bi laf sürmüştür yani 1 ay sonra o mallar elinde kalırsa baya bi zarar edeceği için böyle yalanlar sürüyorlar ortaya
crayzboyone
20 Kasım 2006, 00:47
keskin03 abi inanmıyosun ama gelıo adamınbiriyim dedigi abinin lafı dogru adama 1haftaya anket gelcek neyın ne kadar oldugu ozaman bakarım dogru olup olmadıgını ?? ikinıze de tesekur ederım mesajıma cevap yazdıgınız ıcın he bıde ulusoto abi sen motoru satıonmu arkadas bu matorlardan ikinci el alcak satarsan yanı solerım bı bakar
arkadaslar sıze bıse sorcam bu zealsun motorlar 6 vites dı dımı ??????
ulasoto
21 Kasım 2006, 21:49
ulasoto abi ben su an adanadayım merak ettım nerde oturdugunu bıde sıze bıse tum forum okurlarına zealsun gs200 ********* 250 DOLAR zam gelcekmıs parca zamımı ne ben besıktasta bayısıyle konsutum motor alcaklar yanı hemen alsın yoksa 400mılyon fazla vermek kalırsınız:cyclopsan
ulasoto abi sen motorunu satcan mı satcaksan kaca ??? bi arkadas alcak ta bızım ondan sordum bide sana bıse dıeecem aytekın dıe bırısı vardı demı sımdı oo nerde nıe hıc takılmıo sıteye hanı sız ıı konbusuodunuzya belkı arkdassınız dıe bılırsın dır?????? :silent:
Cevap: Ewt satıyom ilanını sahibinden de görebilirsin tüm bilgiler mevcut. aytekin kardeşim de bu aralar motoruyla fazla ugraşamadıgı ve yeni bişiler yapmadıgı için yazmıyomuş ve yaza doğru yeni bombalarla burda olacak çok özleyen merak eden var ise özelden msj atın !
keskin03 abi inanmıyosun ama gelıo adamınbiriyim dedigi abinin lafı dogru adama 1haftaya anket gelcek neyın ne kadar oldugu ozaman bakarım dogru olup olmadıgını ?? ikinıze de tesekur ederım mesajıma cevap yazdıgınız ıcın he bıde ulusoto abi sen motoru satıonmu arkadas bu matorlardan ikinci el alcak satarsan yanı solerım bı bakar
arkadaslar sıze bıse sorcam bu zealsun motorlar 6 vites dı dımı ??????
kardeşim motor 5 vites 1 aşağı 4 yukarı ...
buda benim motorun ilanı :http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3007389
kemaL57
22 Kasım 2006, 13:41
slm arkadaslar kac aydan berı hep ukuyorum yenı uye oldum ben hem kanunı kullandım sattım ve zealsun aldım butun sormak ıstedıgınız bılgılerı verırım . ama su grı zealsun var granajı hasta olsum onu yapabılen bır usta lazım sızde bana yardımcı olun :):)
sahinbirinci
22 Kasım 2006, 15:19
kemal57 şu zealsun ile kanuniyi şöyle bir karşılarştırsan.teknik olarak çok karşılaştırıldı ancak ikisinide kullanan biri olarak dikkat çeken yerleri bi anlatsan
yürekçe
22 Kasım 2006, 15:29
evet kanuıni mi yoksa zealsun mu??
kemaL57
22 Kasım 2006, 15:53
bu kobuda gercekten detaylı bılgı var. ıkısıde hoş motor kanunı ilk motorum cok tura cıktım kerata yolda bırakmadı . ve hor kullandım benden cıkan motor temızse saglandır emın olun cok denerım . sınop un o daglarında fırtına gıbıydı cıft kısı yanı. surucu keffı guzel sekıl motor ya pıyasada gosterecegım motordan bırı bıyebılırım . kendını cok guzel toparlıyor kalkıs mukemmel ses tonajı ıyı yokusta cekıste guzel lakın kastamonuda zealsun gordum asık oldum on tekerı arka tekerden ufak yatışlarda fevkalede yol tutuyor dızım deyecektı yerlere.. yanı zealsuna bınene kadar ben motora bınmedım sayıyorum dıreksıyon rahat fren son surat gıdım bana 20 mt yeter o kadar ıddalı yanı kullanmasını bıleceksın. uzun lafın kısası zealsun kardes ama granaj sart cok cıplak
Ama Sunu Unutmayinki Bunlarda Cin Mali Fakat Zealsundaki Iscilik Cok Hosuma Gitti Illaki Bakim Istiyor Malin Nihayetinde . Zayif Yani Bir Yamaha Honda Gibi Olmaz Ama Arattirmaz Diyorum.banasadece Ogrenmek Istediklerini Sorabilirsiniz Iki Motorda Alimden Gecti. Ben Granajli Zealsun Derim
crayzboyone
22 Kasım 2006, 21:22
Slm coktandır aranızda deıldım herkese selam ulasoto abi seni yordum kusura bakma ** arkdasım racer konunı 200 almıs ama buyuk bı eseklık etmıs ulasoto abıu sana bise diim ben hayatımda ilk defa vitesli kuılandım ve cok guzel bı duygu yani o kadar sewındımkı bunu kımse bılemez saten motoru kullanınca vıteslerı ayagım kendı atıo yanı aklım hıc orda kalmıo sankı ustası gıbı ve cok guzel bıse ulasoto abi sana bise dıcem sen motoru 2.5 milyaramı satıon ??? ve babama sorum belkı alır ama pazarlık yaparmısın babam ewet dese??? cevabını en kısa surede ıstıoomm ?? byy
bide bise soracam sana ulasoto abi sen motorla en fazla kac yaptın ve kac bın klımetyerede
ulasoto
23 Kasım 2006, 18:45
Slm coktandır aranızda deıldım herkese selam ulasoto abi seni yordum kusura bakma ** arkdasım racer konunı 200 almıs ama buyuk bı eseklık etmıs ulasoto abıu sana bise diim ben hayatımda ilk defa vitesli kuılandım ve cok guzel bı duygu yani o kadar sewındımkı bunu kımse bılemez saten motoru kullanınca vıteslerı ayagım kendı atıo yanı aklım hıc orda kalmıo sankı ustası gıbı ve cok guzel bıse ulasoto abi sana bise dıcem sen motoru 2.5 milyaramı satıon ??? ve babama sorum belkı alır ama pazarlık yaparmısın babam ewet dese??? cevabını en kısa surede ıstıoomm ?? byy
bide bise soracam sana ulasoto abi sen motorla en fazla kac yaptın ve kac bın klımetyerede
Aferin sana ! bu motor işi bayagı sardı seni ! ewt kardeşim motoruma son 2500 ytl istiyom ve fiyat sondur ve 1300 km de son sürati 140 gördüm. ama daha açılmadı. ve sen alırsan motoru kask ve özel eldivenimi hediye verecem :D
enis89
24 Kasım 2006, 21:25
bu motoda bir gariplik var önde çift disk kadran 120km/h amaç çabuk durmaksa abs yoksa aninda yeri boylarsın 200cc raha 140 km yi görmesi lagzim
BlackMoon
24 Kasım 2006, 21:57
bu motoda bir gariplik var önde çift disk kadran 120km/h amaç çabuk durmaksa abs yoksa aninda yeri boylarsın 200cc raha 140 km yi görmesi lagzim
200 kanuni racer rodajdan sonra 130 civarı son sürat düzde 130 üstüne çıkan yok bildiğim kadarı ile.
diskin çift olması güzel ama ads sistemi yoksa kilitlenmesi çok kolay olur. gerçekten abs olup olmadığını fren disklerinin iç kısmında tırtırlı bir bölüm vardır. algılayıcılar tekerin kilitlenip klitlenmediğini oradan anlarlar. genelde 10 000 ytl altında basınç dengeleyici sistemler var bunu abs olarak söylüyorlar oradaki abs üretici firmanın adıdır.
enis89
24 Kasım 2006, 22:52
bu motor üstten egzantriklimi (sohc) yoksa alttan egzantriklimi(ohv) alttan ise vibrasyon olur benden sölemesi
ve çin malı motoraların km saatleri 10-15 km fazla gösteriyor!
userneym
25 Kasım 2006, 10:04
enis89 son iki yazinda yanlis bilgiler gordum
1- onde cift disk ve kadran 120 olması, abs omaması yeri boylamak icin gerekli fiziksel etkenler değildir.
2-alttan egzantrikli ama dengeleyici unite var yani titresim benim motora gore cok daha az.(ikisi de aynı motor 200 gs de dengeleyici var, benimkinde yok)
enis89
25 Kasım 2006, 22:25
usrneym peki ozaman yeri boylamak için degil ise çabuk durmak için degilmi nedir?
yalnizplanet
26 Kasım 2006, 15:06
aytekin kardeş ben aranıza yeni katılmak üzereyim, butun yazılarınızı baştan sona okudum sen bu işi en ilerletmiş kişisin. sana birkaç soru sorucam;
yurt dışında bu motoru şekillendirenlerle konuşuyormuşsun ordan grenej siparişi verelim abi. 1 tane gelse yeter onun kalıbını döktürürüz. burda o kalıba ihtiyacı olan birsürü kişi var. kalıp parasını paylaşırsak nerdeyse bedavaya gelir. hepimiz aynı yerde döktürürsek yine bi maddi avantaj elde etmiş oluruz. olmadı çizimi iyi olan bir arkaladaş bize çizsin onu döktürelim. bu grenej işlerinden anlamam ama ben kalıp ve döktürülecek yerleri bulabilirim. şimdi napalım?...
bu arada satılık diyen arkadaşlar verdiğiniz fiyatlarla neden satamadığınızı söyliyim. bu yazdıklarımın farkına her aklı başında insan varır ve anlar...
en ii fiyat şu anda 2. elde 2500ytl bide buna 350 veya 400ytl üstüne alma masrafı eklenicek yani muamele masrafları ee oldu 2850ytl 2900ytl ve alınan motor en az 1500km nasıl kullanıldığı belli değil...
sıfırı 3300ytl ve 150ytl ruhsat yani 3450ytl maliyetle sıfır motor almış olucaz...
şimdi 600ytl fark verip SIFIR mı? yoksa hala 600 lira için kendinizi riske mi atrsınız...?
satan arkadaşlar sizde bidaha düşünün...
bunu yazıorum neden bende 2. el düşünüyorum ama bu şartlarda asla almam...
varsa 2000ytl fiyatla adam gibi motoru olan alırım.
eminim o paraya dağılmışını alırsın diyenler çıkıcak onlarla polemiğe bile girmicem.
bu yazıların hepsi anlayana...
nasıl olsa motor 2000ytl satana + bida alım satım masrafıyla 2400ytl falan gelicek, bilmem anlatabildimmi?
alıcağım motorda en az 1000ytl kar etmeliyim ki 2. el alayım...
şimdi bana yazın bekliyorum...
evet online olan arkadaşlar siz bişey demicekmisiniz bu konu hakkında?
ben ni yanlış düşünüyorum... hadi yazın bişiiler...
keskin03
27 Kasım 2006, 01:34
crayzboyone kardeş ne oldu şu anket geldimi eline fiyatlarıı falan bellimi ama benim düşüncem 2007 yılı motosiklet pazarıı baa rekabet olcak nedeni ise bu yıl bayya bi motosiklet satıldı vee ona göre motor girişi olacak ve satamaycaklar bunun içinde fiyatlar düşebilir . (bu benim düşüncem ama tam terside olabilir sadece bi tahmin)
userneym
27 Kasım 2006, 10:33
önde çift disk olması 110 km/s ile giderken, çok kısa sürede 70 km/s ye inmek gerektiğinde kıymeti anlaşılan bir özelliktir.
.
yanlızplanet: sana katılıyorum, adam elindeki motosikleti çok sevdiğinden, onun gözünde değeri fazla ama alıcının ödemeye hazır olduğu rakamdan yüksek...
yani aslında satmak istemiyorlar... ( olay bunda ibaret ! )
crayzboyone
27 Kasım 2006, 22:53
crayzboyone kardeş ne oldu şu anket geldimi eline fiyatlarıı falan bellimi ama benim düşüncem 2007 yılı motosiklet pazarıı baa rekabet olcak nedeni ise bu yıl bayya bi motosiklet satıldı vee ona göre motor girişi olacak ve satamaycaklar bunun içinde fiyatlar düşebilir . (bu benim düşüncem ama tam terside olabilir sadece bi tahmin)
keskin abi calıusan adam dedıkı bana 1 hafta sonra anket gelcek yenı ben sana verrım dedı bende ok dedım ama adam dedıkı %90 zam gelcek belkjı %10gelmıye bılırımıs ama gelcek dıo buyuk ıhtımaleee
Aferin sana ! bu motor işi bayagı sardı seni ! ewt kardeşim motoruma son 2500 ytl istiyom ve fiyat sondur ve 1300 km de son sürati 140 gördüm. ama daha açılmadı. ve sen alırsan motoru kask ve özel eldivenimi hediye verecem :D aytekın abı kusura bakma motoru almıom
yalnizplanet
28 Kasım 2006, 00:31
sana 2500+400 alım satım 2900 etti, sana peşin verip alıcam
taksitle 400 farkla sıfırını alıcam ve sadece 3300 ödücem. ayda 330 10ay öderim.
abi seninki çok mantık dışı bişii ya, kusura bakma ne olur yazıyorum ama bu benim görüşüm.
tüm kullanıcılar biliyorki motor ölü yatırımdır asla verdiğin parayı alamzsın kaldıki istediğinide alamzsın.
madem satıcaktın nie aldın be abi 300kmden beri satılık diosun, ben anlamadım bişii var gibi gelio.
300 kmlik motor satılırmı ya... neyse...
ben alıp zarar etmemek için ikinci el istiyorum. ama 400 fark içinde sıfırını almamazlık yapmam.
peki abi 2000ytl ye satmaya karar verir vermez bana yaz. sana peşin sayıcam...
ama söyliim ya kullanıcan yada fiyatla oynucan bu şartlarda kimse almaz...
iyi sürüşler sana ve tüm iki teker tutkunlarına...
userneym
28 Kasım 2006, 12:40
ya bu 200 cc lerde performans yok yaa...
basıyom hızlanmıyor, istediğim gibi...
200 gs sadece virajlarda zevk verir ona da iyi lastik almak lazım...
keskin03
29 Kasım 2006, 11:41
http://loncin.en.alibaba.com/product/50062485/50282779/Motorcycle/Motorcycle_LX200_2II/showimg.html
kardeşler bi tane cin sitesinde şu motoru buldum kanuni racer 200 ile tıpatıp benziyorr vee kanuni türk malı diye geçinmeyin bence malzeme çinde üretilip türkiyede montajlanıyor sonrada kanuni diye satılıyorr zealsunuda kötülemeyinn (kanuniciler açığınızı buldum heeee)
enis89
29 Kasım 2006, 12:52
18 yaş aLtı ve 200kmh gosterge vay be ne uyum ama. Bu arada sadece kastınız goruntuden ibaret gaLiba ? Zealsun 200cc oLsa biLe 125cc oLan Cbr 125 hız konusunda 160'Lara kadar cıkabiLen bi aLet. Herşey goruntuden ibaret değiL. Altımda ufak tefek kaLcak diyede gidip cin maLı aLıp binbir dert cekemem daha dogrusu guvenemem.
dogru söylüyorsun adamlar 125cc den 18hp çıkaryor son hız160km/h vay be
bence işin sırrı vites kutusunda.
kamikaze48
29 Kasım 2006, 14:25
slm millet.uzun zamandır yazamıyordum işte yine burdaym. bakıyorumda hala 200gs alınır mı mubabbetleri dönüyo.ben temmuz da almıştım şimdi herhalda 2000km dediir. herhalde diyorum motor evde ne halde bilmiyorum ben istanbulda motor muğlada.
inşallah bu sefer eve gittiğimde de sol sinyal kırık bulmam geçen babam motordan düşmüş sağolsun sağ sinyali biraz içe gömmüş.
düzde en fazla kaç gören var.ben ilk serviste konulan yağı kullanıyodum düzde 135 yokuş aşaği 150 gördüm isatanbula gelmeden önce bp astrol magmatec koydum düzde 125i geçmez oldu.bu konuda bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Aytekin
30 Kasım 2006, 20:26
@yalnizplanet
aytekin kardeş ben aranıza yeni katılmak üzereyim, butun yazılarınızı baştan sona okudum sen bu işi en ilerletmiş kişisin. sana birkaç soru sorucam;
yurt dışında bu motoru şekillendirenlerle konuşuyormuşsun ordan grenej siparişi verelim abi. 1 tane gelse yeter onun kalıbını döktürürüz. burda o kalıba ihtiyacı olan birsürü kişi var. kalıp parasını paylaşırsak nerdeyse bedavaya gelir. hepimiz aynı yerde döktürürsek yine bi maddi avantaj elde etmiş oluruz. olmadı çizimi iyi olan bir arkaladaş bize çizsin onu döktürelim. bu grenej işlerinden anlamam ama ben kalıp ve döktürülecek yerleri bulabilirim. şimdi napalım?...
Dostum Selamlar;
Grenaj hikayesi için elemanlarla görüştüm ama yanlış hatırlamıyorsan motor fiyatının 1/5'i gibi bir rakam çıkıyor döviz kuru karşısında. Üstelik herhangi bir online satış ya da ciddi bir firma bazında satış olmadığı için o kadar parayı tanımadığım birine gönderip gelip gelmeyeceği belli olmayan bir grenaj beklemeyi gözüm kesmedi. Gelse dahi bizim gümrükte nelerle uğraşacağımı aşağı yukarı tahmin ettiğimden fazla düşünmedim.
Eğer dediğin gibi grenaj için kalıp çıkartabilecek fiberci usta tanıdığın falan varsa en temizi motorun fabrikasyon halinin ve benim göndermiş olduğum grenajlı modellerin resimlerini alıp ustaya göstermek. Eskiden MZ'ler için grenaj falan dökerlerdi de şimdi usta bulamadım kafama göre. Maslak sanayiyi falan bir dolaşmak gerek, keza bostancı sanayiyede bakıp bu işlerle uğraşacak bir usta bulmalı.
@diğer dostlar;
Anlaşılan motorlarımızla ilgili polemikler halen devam etmekte, elde patlayacağı, kötü ve kalitesiz olduğu performans eksikliği gibisinden yorumlar halen mevcut. Böyle düşünen arkadaşlar zaten amman uzak dursunlar bu makinadan sakın almasınlar, ben kar kış, yağmur soğuk demeden 10.000km'ye az kala hayatımdan ve motorumdan memnunum. Bu kış kısmet olurda aklımdaki modifiyeleri gerçekleştirebilirsem, önümüzdeki sezon daha da memnun olacağım sanırım.
Herkese İyi Sürüşler...
yalnizplanet
30 Kasım 2006, 21:19
dostum ben gümrükçüyüm :D
enis89
30 Kasım 2006, 21:43
arkadaşlar depo 55 ytl ye doluyormus bu dogrumu? son hız nedir titreme varmı? uzun yol yapabilrmiyiz 600km civarı dinlene dinlene
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO