PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zealsun ZEALSUN ZS 200 GS Sport

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58

kenya
15 Temmuz 2006, 13:53
http://www.polen-tr.com/servisler.htm buraya tıkla haritadan anlkarayı seç... orada firma ismi yazılı ama adres yok maalesef:( setr74 adlı üye Ankara'da ona özel mesaj atıp sorabilirsin...

ninya
15 Temmuz 2006, 14:39
saolasın cok aradım ama bulmadım özel atıyım arkadasa

NoVaRiX
15 Temmuz 2006, 14:53
Maalesef yok :pale: ama zs 250 nin siyahı var şu an >Türkiye'de yok ama gelecek... Fiyat ise buna göre tuzlu 5000 ytl...

Dostum bu 250'lik ne zaman gelecek haberin varmı? Yandan bakınca hayabusa'ı andırıo sanki :P

kenya
15 Temmuz 2006, 15:09
Dostum bu 250'lik ne zaman gelecek haberin varmı? Yandan bakınca hayabusa'ı andırıo sanki :P
Ya tam olarak bilmiorum. Ama bende Zealsun'un başka modeli var söylediklerine göre yeni mallar ağustos 24 te falan gelcekmiş. Eğer o partide ZS 250 yide getirirlerse ağustos sonu burda ama bunların işine belli olmaz :)

grafiker
17 Temmuz 2006, 16:45
Video görüntüleri...

http://www.dijitalhizmetler.com/images/DSCF0045.AVI
http://www.dijitalhizmetler.com/images/DSCF0046.AVI

Tornedo
18 Temmuz 2006, 13:20
semih kırmızı noktana tıkladım :)

Bu arada grafiker abi videolar için çok teşekkür.
Ben daha motoru alamadım evet bir kaç problemim var.
almak istesemde zaten piyasada şu anda yok maalesef :pale:

efe35
19 Temmuz 2006, 12:10
Hangi yağı tercih ediyorsunuz birde nekadar yağ koyuyorsunuz bilgileriniz için şimdiden teşekkürler

aitho
19 Temmuz 2006, 12:21
15-40 Castrol GT4 1 litre kadar alıyor 20-25 YTL fiyatı var

chocolateman
19 Temmuz 2006, 13:28
15-40 Castrol GT4 1 litre kadar alıyor 20-25 YTL fiyatı var

Dostum bu konularda bilgilisin. gy-200 de 20/50 kullanıyorum sürekli yaz döneminde çok ısınıyor motor. 15/40 hele su gibi oluyor, en son değişimde 440 gram 444 katkı, 600 gram 20/50 kullandım. Sakınca olur mu sence? Hatta şu daha katı olan Rom lardan düşünüyorum yağı kalınlaştırmak için.

aitho
19 Temmuz 2006, 21:37
Selamlar Chocolateman;

20-50 yağları bende yıllardır kullanırdım motorlarıma kışında 15-40, ama şimdi servisteki ustalar "Yook olmaz tü kaka" deyince garanti sevdasına vazgeçtik. Walla bu çin motorları bir ilginç, yılların tecrübelerini bıraktık gitti bir kenara.

Bence 20-50 kullanmanda bir sakınca yok hatta faydalı bile olur sıcak günlerde AMA AMA AMA 444 gibi katkı maddelerini kullanmaman kanısındayım. Malun şanzıman-debriyaj-krakn-piston hep aynı yağı kullanıyor motorlarda, debriyajda kavrama sıkıntısı çıkarabilir bu tür katkı maddeleri.

Daha kalın yağa gelince; yağ ne kadar kalın olursa yağlama o kadar kötü olur, çok kalın yağ görevini yerine getirmez. Kışın 10-40, 15-40 yazında 20-50 tamamdır bana sorarsan. Katkı maddesi olarak geçen BBRR bi konu açmıştı "Bor İçerikli" bir katkı maddesi hakkında ama debriyaj mevzusundan yine emindeğilim bir araştırmak lazım.

İyi Seyirler...

kamikaze48
20 Temmuz 2006, 16:14
slm millet.uzun zamandır siteye giremiyodum.ama artık girerim.sonunda zs200gs aldım allaha şükür.şimdilik herşey çok ii gidio.yakında videoları atarım

efe35
21 Temmuz 2006, 11:12
bilgiler iiçn saol castrol un 4 zamanlı motorlar için ürettiği yağdan aldım 1 lt fiat 8,00 ytl senin bahsettiğin yağ ile arasında baya fark var acaba yanlış yağ mı verdiler :silent:

tufan_tfn
21 Temmuz 2006, 11:20
selam aranıza bu gun katıldım bu motoru görmedim ama kanuni racer 200 benziyo oda işe yaramaz buda yorumlar guzel ama binilmez bu insanı yolda oldurur racer 200 gıbı gitmiyo abi bunlar.

es83tr
24 Temmuz 2006, 15:41
Arkadaşlar bu nasıl bir motor mükemmel bişeymiş yaaa.. Sizlerle paylaşmak istedim
RESİM 1 (http://emrah.byethost2.com/1.jpg)
RESİM 2 (http://emrah.byethost2.com/2.jpg)
RESİM 3 (http://emrah.byethost2.com/3.jpg)

Tornedo
24 Temmuz 2006, 16:08
kaç para abi :)
güzel gerçekten ama iki zamanlı kasa gibi duruyor belli olmaz tabe :wiinkk:

chocolateman
24 Temmuz 2006, 16:42
Arkadaşlar bu nasıl bir motor mükemmel bişeymiş yaaa.. Sizlerle paylaşmak istedim
RESİM 1 (http://emrah.byethost2.com/1.jpg)
RESİM 2 (http://emrah.byethost2.com/2.jpg)
RESİM 3 (http://emrah.byethost2.com/3.jpg)

Üzerinde yazıyor markası :)

http://donald.hypermart.net/MCWeb/Motosiklet%20dunyasi.htm

bu linkte motosiklet üreticilerin genelinin web sayfaları var.

es83tr
24 Temmuz 2006, 17:15
kaç para abi :)
güzel gerçekten ama iki zamanlı kasa gibi duruyor belli olmaz tabe :wiinkk:

Resimlerini gönderdiğim Benelli Tornado Tre RS modeliymiş 900 CC
Fiyatıda Birazcık tuzluşmuşş 20.990 EURO

http://www.brabantmotors.nl/Benelli/Tornado%20Tre%20900%20RS/Tornado%20Tre%20900%20RS.htm

200 gs sahip olana arkadaşlar sizlerden güzel videolar bekliyoruz biz alamadık bari sizin videolara bakalım :salut: :salut: :salut: :salut:

alpero
29 Temmuz 2006, 18:45
Grafiker arkadaşım sağol videolar için ama biraz daha uzun çekebilseymişsin çok güzel olucakmış..Motor gerçekten düşündüğümden de güzel görünüyo hareket halindeyken almaya karar verdim bu motoru ama piyasada yok diyosunuz ne zaman gelirki acaba bayilere?

hdemirkan
30 Temmuz 2006, 00:51
bugünkü direksiyon sınavım iyi geçti sanırım ehliyeti aldım :) okulun bahçesinde scootercıkla bi tur attım ok neyse esas iş vitesli motoru nasıl öğreneceğim scooterlar otomatik çok pratik ama karizma yokki be kardeşim:)) bu arada kendi motoruyla katılan 30 a yakın arkadaş vardı hiç birinin ehliyeti yok tabii polis bi çevirse iyi çorba içer :)) neyse herkese kazasız belasız sürüşler hehe:))

es83tr
31 Temmuz 2006, 13:06
Arkdaşlar Ankarada oturan ve 200 Gs sahibi olan varmı acaba..

Val
01 Ağustos 2006, 13:01
Arkadaşlar aranızda zs-200'ü 2.el satan birisi varmı yada senet yoluyla 0 km satış yapan bayiler varmı kredi kartı yok bankadan kredi çekemiyorum ancak senet yoluyla taksitle alabilirim 0'ını ama 2 .el varsa alıcam peşin paraya :)

Bide Gilera hakınnda bilgi edinmem gerekio biliorm burası zealsun topiği ama en azından bi link verin ben aradım bulamadım özellikle GFR125 modeli için??

Ben motorumu satıyorum. www.sahibinden.com 'da. Şu linkten ulaşabilirsiniz: http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2580921

Fiyat olarak; 2,800'e indim. Yarın ilanda da bu fiyat olacak.

Herkese kazasız sürüşler...

johannes falcon
04 Ağustos 2006, 17:44
slm,arkadaşlar zs 200 gs almak isteyen arkadaş acil satılık (hesaplı )arayın görüşelim 05332496129:rendeer:

lubimaya54
04 Ağustos 2006, 18:58
falcıon özelıne bak msnımı ekle ozkan054@hotmail.com

alpero
06 Ağustos 2006, 21:21
Arkadaşlar zelasun kullananlar bu konuyu takip etmez oldu ya ben bu ay sonu zs200 ü almayı düşünüyorum..Merak ettiğim çok önemli bi sorunla karşılaştınızmı şu ana kadar motor verilen parayı hak ediyormu sizce:silent: kullananlar bana yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler........:rendeer:

lubimaya54
09 Ağustos 2006, 11:36
neredesiniz arkadslar topıgınız 3.sayfada bende gs 200 dusunuyorum biraz bilgi lutfen...yazın bişeyler

alpero
10 Ağustos 2006, 14:43
Beyler bi cevap yazın herkes kayboldu gitti bu konudan meşgulsunuz belki ama kullananlardan bazılarınızın tavsiyelerine ihtiyacım var haftaya alıcam çünkü inşallah ondan sizce nası motor bi problem çıkardımı en önemli eksiği ne bunun gibi şeyleri cevaplandırırsanız sevinirim teşekkürler...

nickjack
10 Ağustos 2006, 14:45
asya malı olması beni korkutuyo yaw

Aytekin
10 Ağustos 2006, 15:21
Selamlar Arkadaşlar;

Özkan kardeşim iyisindir inşallah, sapancada tanışmıştık seninle Promethe76 falan vardı benim kankim hani :) Bende keewayden kurtulup 200gs aldım 6000km civarındayım şu aralar ve hiçbir problemle karşılaşmadım. Canına okuyup makinayı sıkıştırmama rağmen gık demior. Frenler sağlam, 110-120km rahat görüyor, biniş pozisyonu çok keyifli racer 200 gibi fazlaca dik değil, motor sesi güzel, 140'lık arka lastik güven verici. Fazlaca düşünülecek bir makine değil ayıbı yok gibi. Servis ve garanti şartları İstanbul'da çok iyi maksimum 3 günde parça siparişi geliyor.

Bu başlığa fazla yazmıyorum çünki yazacak fazla birşey yok, keeway gibi modifiyeye elverişli bir makina değil, fazla oynayamıyorum sağıyla soluyla ondan da yazası gelmiyor insanın. Yakında bir takım lastik atıcam üzerine fren balatalarını değiştirecem siyaha boyatacam gidon sonu ağırlıklarından yaptıracam vs. vs. O zaman yazarım detayları. Bana kalırsa fazla kararsızlık yaşamadan bir motor alın altınıza da yaz geçmeden tadına varın gezip dolaşmanın, kışın da gezilir ama sezonun tadı bir başka tabi :cherry:

İyi Seyirler...

lubimaya54
10 Ağustos 2006, 20:35
aytekın merhaba
verdiğin bilgiler için cok teskkur ederim..keewayi satabilirsen bende zealsun alacam..malum fiyatlarda dustu...acıkcası satıp temız km yapmamıs zs alacam..hatta buldumda ama sl yi elden cıkartamadım daha

alpero
10 Ağustos 2006, 22:22
Aytekin verdiğin bilgiler için teşekkürler arkadaşım inşallah bende haftaya almayı düşünüyorum..Umarım bizde keyifle şu motora binebiliriz kazasız belasız sürüşler herkese...

Aytekin
10 Ağustos 2006, 22:23
Promethe76 Regal alırken takas yapmıştı satın aldığı bayiden, üçüne beşine çok bakmadan öyle bir hareket yapılabilir aslında. Umarım çabucak satar-takas eder istediğin motora kavuşursun, gerçekten sürüşü çok keyifli bir makine :)

alpero; Aydında yaz daha uzun sürer bizim buralara göre inşallah sende kısa zamanda sahip olursun motoruna da keyfini çıkarırsın.

lubimaya beni iyi kötü bilir, yakında başlayacağım modifiye çalışmalarına. 200gs topiğini canlandıralım biraz değil mi ? :cherry:

alpero
11 Ağustos 2006, 02:42
Sağol aytekin bilgilerin için evet Aydında havalar hayet sıcak ve dediğin gibi motor binme süremiz biraz daha fazla..:cherry: Motoru alınca topiğe yazmaya başlıyacam bi aksilik çıkmazsa ayrıca dediğin gibi yaptığın modifiyeler hakkındada bilgi verirsen seviniriz:rendeer: kazasız belasız sürüşler

lubimaya54
11 Ağustos 2006, 10:41
aytekın abi km gösteegesi düzgün ölcuyormu hiç denedin mi??bilirsin sl ler eksık ölcuyor...bide yakıt göstergesi falan düzgün mü..bu arada zs nın fiyatıda dusmus plakasız 3300...acaba 0 km me alsam..ben 1000 kmde buldum 2600oda plaksaız plaka alanın üstüne cıkacak 2750 mal olur yanı motor??0 alsak plakalı 3450 mal olur aytekın sence ne yapayım abi???oı mı alayım yoksa 2, el mı

bide uzun yolda cok yorar mı iki kişi???uzun yol yaptın mı bizim sl ler cok yoruyo

Aytekin
12 Ağustos 2006, 03:54
Selamlar Özkan;

Sende bilirsin 0km makinanın tadı başka olur, adım adım kendin açar kendin biçersin motoru rodajını falan. Ama çok da elzem değil 0km alman, eğer iyi durumda bir motorsa alınabilir. Zealsun-Zongshen gibi motorlar için kapak açmadan 50.000km gibi rakamlar konuşuluyor ki sanırım haklılar da, baksana bana bile daha tık demedi motor :)

Bir kere SL vibrasyonunu kaffadan unut bu makinanın üzerinde, bana ilk bindiğimde 4silindir gibi gelmişti vibrasyonu, neredeyse tek silindir bir makine için vibrasyonsuz denilebilecek kadar stabil. Motor hacminden dolayı haliyle biraz daha seri ve hızlanması keyifli, ben maksimumda yokuş aşağı 150km, düzde de 120-130km gibi hızlar yakaladım. Motor 11.000rpm'de falan dönüyor frenleri kendi sınıfında rakip tanımaz, şahsına münasır ilginç bir motor kendisi yani :cherry:

Hoşlanmadığım tek yanı üzerindeki lastikler, fazla sert hamurlu ve suda kalkışta bile patinaj çekip kayıyor, bütçemi ayarlayabildiğim en kısa zamanda Pirelli MT-75 yada Sport Demon takacam ön-arka. Hafta sonları İstanbul yakınlarında 300-400km kadar yol tepiyorum uzun yol sayılabilecek şekilde ve fazla bir yorgunluk hissetmiyorum üstelik nişanlım sağolsun hiç de artçısız gezmem, yakıt tüketimi de SL'den çok çok farklı değil. Yeni başlayanlar için bilhassa biçilmiş kaftan, hem fiyat hem de güç-hız-kalite olarak.

Hayırlısı olsun inşallah alırsın kısa zamanda, buralara yolun düşerse beklerim...

lubimaya54
12 Ağustos 2006, 09:53
aytekıncım bende sıfır almaya karar werdim..bir aksılık olmazssa haftaya bayiiye moıtorlar gelecek..suan ellerınde yok..artık hayırlısı diyelım..benbım sl yı bayıyıe werecem..üstünüde bişekılde halledecez..motoru alayım benım hatunla bie istanbul yapacaz kask almya gelecez xsmall kask bulamıyoruz..

semih20
13 Ağustos 2006, 20:24
motorum haşat oldu mahvoldu 650 milyonluk hasar var abim takla attı motorla bu 6. kaza battık nanayı yedik hadi görüşmek üzere ...

es83tr
14 Ağustos 2006, 13:03
SEMIH kardeş çok geçmiş olsun insallah abine bir şey olmamıştır..

Aytekin kardeş müsait olduğun zaman senden güzel resim ve video lar bekliyoruz. senin sayende tekarar canlanacak bu topik herhalde bizim gibi zealsun 200 gs ' si olmayanlara sen yardımcı ol resim ve video konusunda.
Birde şunu sormak istiyorum sana daha önceleri motor kullanmamış biri olarak aynı hızla ne kadar süre gidilebilir örneğin 110 120 km hızla yolun el verdiği sürece ne kadar süre gidilebilir.

es83tr
14 Ağustos 2006, 13:05
SEMIH kardeş çok geçmiş olsun insallah abine bir şey olmamıştır..

Aytekin kardeş müsait olduğun zaman senden güzel resim ve video lar bekliyoruz. senin sayende tekarar canlanacak bu topik herhalde bizim gibi zealsun 200 gs ' si olmayanlara sen yardımcı ol resim ve video konusunda.
Birde şunu sormak istiyorum sana daha önceleri motor kullanmamış biri olarak aynı hızla ne kadar süre gidilebilir örneğin 110 120 km hızla yolun el verdiği sürece ne kadar süre gidilebilir.

Aytekin
14 Ağustos 2006, 13:51
Semih; çok geçmiş olsun, cana gelmesin de mal canın yongası tabi, inşallah çabucak toparlarsınız makinayı.

es83tr; 110-120 gibi hıza yol eğimi ve rüzgar durumuna göre 8000-9000rpm gibi 110-120km hıza ulaşıyosun, normal seyir sürati gibi sayılabilir 100-110km. Bende bu zamana kadar sorun olmadı hiç.

Tornedo
14 Ağustos 2006, 14:47
arkadaşlar s.a :bounce:
Kısa bir tatil arasından sonra tekrar döndüm güzel evime :)
Bakıyorum yeni arkadaşlar gelmiş topice onlarada hoşgeldin diyorum :rendeer:

Semih sanada geçmiş olsun sen bence motor sevdasından vazgeç kardeş :cat:
aytekin aitho ya ne oldu anlamadım ama sen mi istedn bilmiyorum verdiğin bilgiler çok güzel 6000km yol yapman daha da güzel :rendeer:

Bu arada fiyat 3.300 olmuş bence daha da düşecek beklemek lazım:cat: Alacak olanlarada kazasız belasız sürüşler dilerim.Allaha emanet olun

BİSANCI_42
14 Ağustos 2006, 15:07
bence güzel motor şu ana kadar kullananlardan ve kullanan arkadaşlarımdan şikayet duymadım ama rodajda sıkıntı çekiyorlarmış niye derseniz bir racingle 4.000 devir gitmek sıkıcı oluyormuş:))

lubimaya54
14 Ağustos 2006, 17:12
arkadaslar bi aksılı olmazsa cuma gunu zs 200 elımde olacak bayıı benım keewayı alacak 2000 ytl yee.. üstünüde faizsiz kefılsızz senetsiz acık hesaptan 6 ayda ödeyecem..ee bayii tanıdık olunca..motor plakalı 3400 mal olcak hemde 6 ay vadeyle

alpero
14 Ağustos 2006, 20:47
Arkadaşlar bende alıcam demiştim motoru fiyatlar polem motorda 3,300 diyor ben Aydında oturuyorum burada zealsunun tek bi bayisi var OTM motor onlar hala 3,590 dan fiyat veriyorlar..Polene mail attım ama görevli bayan yaklaşık 200 bayimiz var hepsini takip edemiyoruz dediama bu durumu gerekli yerlere ileticem diyerek kapattı ama fiyatı hala aynı veriyolar.Sizin başınıza geldimi ne yapmam lazım şikayet ettik o daişe yaramadı özellikle Tornedo sana sorum olucak(Yeni arkadaşlar katıldı demişsin beni kastettiysen teşekkürler:)) izmir de 3,300 den satan bayi varmı kargoyla falan halletsem olurmu kaça patlar dicektim yardımcı olursanız seviniri

Aytekin
15 Ağustos 2006, 10:50
Tornedo hoşgeldin, nerelerdeydin ? sen tatilde ye paraları güzel güzel sonra motor alamıyorum diye hayıflan bize :cherry: aitho'ya bişey olmadı ufak bir kabuk değişimi sadece kafa hala aynı taş kafa :D

alpero; ben yaz başı keeway alırken ötv sebebiyle benzer durumlar yaşadım. Önce ara polen motoru bi şahıs ismi al satış temsilcisi falan gibi mevki sahibi bir abinin ablanın ismini, ondan sonra git senin bayiye pazarlık yap birde bayideki elemanlara arattır polen motoru direk polendeki şahıs bilgi versin senin bayiye. Aradaki fiyat farkını bayiye yansıtmayacaklarını falan söylerler ihtimalle polendekiler sende yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış modeli daha bile ucuza alabilirsin belki motoru :D

BİSANCI_42; bu rodaj işleri artık şehir efsanesi olmaya başladı, 4000rpm'de bitmez o 1000km :cherry: Ben rodajımı 6000-7000rpm arası tamamladım 1500-2000km sonrasıda 10.000rpm ve üzerine tırmandım, motor gayet iyi durumda.

Karambolde birde kask aldım kendime Lazer Vertigo LX mat siyah evlere şenlik çok cici walla 100€ biraz içime oturdu ama için rahat, artçımada Nolan N60 veriyorum. Ne de olsa nişanlım daha kötü kask olmaz herhalde değilmi :)

Herkese İyi Seyirler, Kazalardan Irak...

alpero
15 Ağustos 2006, 14:16
Aytekin sağol valla deniyecem bi şansımı artık bakalım ne olacak?Aldığın kaskı sorucaktım Lazer full face mi yoksa çenesi açılabilir olanlardan mı nasıl memnunmusun rahat bi kaskmı bende Lazer almayı düşünüyorum ilk olarak?

Aytekin
16 Ağustos 2006, 02:52
Full face kask, güvenlik ve gürültü açısından full face harici kasklar pek iyi değiller. Lazer Vertigo incelemeler ve karşılaştırmalar sonucunda Nolan N61 ve benzer modelde yakın fiyatlı kasklar arasında en ucuz ve güvenilir olanı. İlk başta bakındığım fiyat aralığının oldukça üzerinde olmasına rağmen canımdan kıymetli değil ya diyerek aldım. Desenli modelleri 20€ daha pahalı ama ben zaten desen renk cümbüşü tercih etmeyen biriyim kendi adıma.

lubimaya54
17 Ağustos 2006, 16:04
arkadslar benım motor haftaya gelecekms..en gec persembeee..offf 1 hafta için keewayın muayenesınıde yaptırdım..ne olcagı bellı olmaz..basımıza bişey gelır..son 1 hafta hadi bakalım

istanbul bayiilerındede yok dedi adapazarı bayiisi dogrumu??*

Aytekin
17 Ağustos 2006, 17:01
hadi bakalım hayırlısı olsun, sık biraz daha dişini çabuk geçmez 1 hafta ama allahtan altında motor var yine de. 200gs aldığımda ben sadece ruhsat için 1 hafta beklemiştim..

lubimaya54
17 Ağustos 2006, 17:08
hadi yaa..abi motor gelsınde plakayı beklerım..abi yaa yakıt oolarakta ii dimi???bide artıcıyı yoruyomu benım hatun sl den inince offf layıp pofluyoo..bundada öle olur mu???genel görusun nasıl??sl ile arasındakı en berlırgın fark nedir sence=??=

Aytekin
17 Ağustos 2006, 17:14
Söylerdim ama söylemiyceeem :cherry: bekle de gör ama çok farklı yani yaşaman gerek ben büyüyü bozmayayım iyisi, sen az daha sabret. Ama ufak bir ipucu veriim; artık kızarkadaşının ayakları gıdıklanmayacak ve senin el nasırlarında bariz azalmalar olacak :cherry: