PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zealsun ZEALSUN ZS 200 GS Sport

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58

grafiker
12 Haziran 2006, 18:08
yüksek çözünürlüklü fotoğrafları yollyamadım.. problem benim internet sayfasından kaynaklanıyor.. aynı fotoğrafların daha büyük hali.. ilerleyen günlerde yeni fotoğraflar koyacam.. dükkana sokmak için marangoza tahtadan bişiler yaptıracam.. 4-5 basamak merdiven var...ve işlerden vakit bulamıyorum, geçen pazar günü bile çalışıyordum.. Kalın sağlıcakla...

Bu arada size kötü bi haberim var, bugün cem-tek motorla görüştüm.. motorlara 600 YTL zam gelmiş bana yeni listeyi gösterdi..3,600 mü 3,700 mü n eyazıyordu ve elinde olan abyiler motorlara zammı uygulamış bile dedi kendisi.. Biz aldığımız fiyattan verdikl dedi.. fiyat farklılığı ondan yükselmiş olabilir.. 1 ay sonra gelecekmiş cem-tek'e motorlar ve yeni fiyatlardan satılacak dedi..

Tornedo
12 Haziran 2006, 18:21
grafiker senin aldığın yer taksit yapıyormu?? Param yok peşin fiyatına taksitle almam lazım :pale: Bulduğum yerde motorlar bitmiş.Yeni gelecek motorlar 3.590 :pr:

es83tr
12 Haziran 2006, 18:33
Grafiker resimler için çok saol devamını bekliyoruz..
Tornedo dediğin yer sakın http://www.otmmotor.com olmasın World karta vade farkı olmadan 10 ay taksit yapıyor...

grafiker
12 Haziran 2006, 18:47
Yapıyor elbette ama vade farkını koyuyorlar.. kredi kartı veya kredi veya senet.. ben 2 ay sonraya tek senet yaptım, bi kısmını öderim geri kalanını da senet günü kredi kjartından çektirirm 3 ay taksitle almış gibi olurum :) .. ama motor yok şuan ellerinde.. ben park problemi yaşamaya başladım yaw, evin orada otopark-yıkamacı bırakıyorum ama oradada erkenden halı yıkamaya başlıyolar sabahın köründe motoru alıyorum.. sorna akşam 11 den sonra kapatıyorlar.. nereye koyacam ben bu motoru evin orada yaa :pr:

nartallo84
12 Haziran 2006, 18:49
Selam motosiklet.net ailesi aylardır almak istediğim motoruma az önce kavuştum artık benimde bir zealsun zs 200 gs motorum var.İzmir çamdibi bayisinden aldım cumartesi günü plaka ruhsatla birlikte teslim edecekler.Ve bende pazar günü kısmetse doya doya motoruma bineceğim.Hepiniz motorunuzun üstünde kalın

grafiker
12 Haziran 2006, 19:17
Hayırlı olsun.. kazasız belasız kullanırsın inşallah.. Sevgili not_fear, Benim o yağ kutusunun kapağı kırık gelmiş.. bende aldım bant yapıştırdım yenisi gelene kadar :)

Tornedo
12 Haziran 2006, 19:36
aaa abi nbr hayırlı olsun nerdesin gelcem bende dolaşcam motor nerde serkan abiiiii çok yardımcı oldum ama almış sonunda çambidindeki yerden.Hangi c.tesi yaf çok deilmi 1 hafta bana haber ver abi :)

semih20
12 Haziran 2006, 21:40
ulan ya bu gün farkettim polisler motorun granajını kırmış hafif bi üçgen şeklinde çatlak var ....moralim altüst oldu bea ....arkadaşlar bu motorla hız yapmak konusunda bir tecrübe edindim bu motoru boğarsannız hız yapmıyor
yani ulan gazı köklim gitsin desen tıkanıyor bir ibrede
bazen 80 bazen 90 ama benzinini yavaş yavaş yedire yedire verirsen motor hızını alıyor ..şöle diyim her viteste gaz pedalını önce çeyrek çevirin motorun hız ibresinin durmasını bekleyin yarıma geçin hız ibresnin durmasını bekleyin son çevirin motor hız ibresinin durmasını bekleyin vites geçişlerinde gaz pedalını temamen bırakın tekrar dediğim olayı yapın motor açıldığı oranda yapabildiği gerçek hızı yapıyor ...1000 görmüş motor en aşşağı 120 yapar ...hee bide power up 444 gibi yağlayıcıları eksik etmeyin inanın çoooooooooooooooookk faydası var perfomansı artırıyor cızırtıyı kesiyor ...tavsiye ederim...bu arada not_fear anladım...:)

Ertuğrul_Öz
12 Haziran 2006, 21:45
powerup, 444 gibi şeyleri motorunuza sakın ha yaklaştırmayın bile.

Motosiklerlerde kavrama otomobillerden farklı olarak yağ içerisinde çalışır. Bu yüzden sizin kavrama kavramaz, siz ne olduğunu anlayana kadar yersiniz motoru.

Not: Bu başlık altındaki pek çok kişinin motoru alayım fotoğraf, video koyacağım dediğini hatırlıyorum ama henüz ortada pek birşey yok:mrgreen:

semih20
12 Haziran 2006, 21:48
:silent: ama ben koydum yağ gibi kayıyo motor ne olcak şimdi??? bence miktar abartılmassa bişey olmuyor sonuçta bu yağlar çok kalın yağlar ..üstelik metal aksama entegre oluyor o yğzden sorun olur ..ama miktara dikkat edilmeli he bu arada sözün banaysa motor karakoldaydı yeni aldım....biraz işi var bitsin dilinizi yutucaksınız

outlawwanted
12 Haziran 2006, 22:13
http://www.bikepics.com/pictures/498738/ işte supersport diye ben buna derim arkadaşlar zealsun direlsiyon grenajı takmış motoru ss niyetine millete kitliyor resmen tabi piyasada küçük ccli racing yok cbr125 desen hem adam 5 milyara mal ediyor düşük racing niyetine alsada race havasından uzak küçük bi tipi var 2 kişi bindiğinde altında ne olduğunu anlamıyorlar alan arkadaşlarda hem servisine hemde 2. elde altın niyetine alıyor hemen paraya çevirme gibi durum söz konusu gelelim kanuni racer 200 secenek yok secenek şıkkına giriyor bu motor derbi gpr125 tasarım harikası ama pahalı (orta halli aile çocukları için) aprilia rs125 tasarım harikası ama pahalı kuba ,arora, ramzey tamamen çin klonu zealsun fiyatına ah be kardeşim grenaj taksaydınız ya şu zealsuna bak nasıl peynir ekmek gibi satardınız bu motoru bu haliyle race benzemiyor işte zorlamı

http://www.bikepics.com/pictures/498738/

Tornedo
12 Haziran 2006, 22:54
peynir ekmek gibi satmıyorlar ama pasta gibi gidiyorr :wiinkk:

kocaday
13 Haziran 2006, 00:52
Fiyat\Performans'da çok iyiydi zs200 ama son gelen zamlarla birlikte ben iyice yamaha xmax'a kaydım artık.Yeni fiyat\Performans liderim xmax.Sorun istemiyorsanız alın babalar gibi hemde yamaha'ya bindim dersiniz.

yaghs
13 Haziran 2006, 01:27
not-fear eyvallah abi :) ama orjinallerini gordumde onlar da dehşet yaw :) bi gormen lazım hele bi motoshow fotorafı var sırf gri alet bakınca boyle vay be bi 20 milyar eder diyosun valla bikepics.com da gormuştum ben de 2006 modelleri içinde bi de bana geliyor ki bunlar bize 2004 tiplerini satıyorlar 2005 ve 2006 da değişik renkler ve grenaj mevcut anlamadım ben valla

not-fear eyvallah abi :) ama orjinallerini gordumde onlar da dehşet yaw :) bi gormen lazım hele bi motoshow fotorafı var sırf gri alet bakınca boyle vay be bi 20 milyar eder diyosun valla bikepics.com da gormuştum ben de 2006 modelleri içinde bi de bana geliyor ki bunlar bize 2004 tiplerini satıyorlar 2005 ve 2006 da değişik renkler ve grenaj mevcut anlamadım ben valla

kamilaslan
13 Haziran 2006, 19:11
arkadaşlar motorumu nşallah yarın alacagım seyrantepe mor bayiinden son 2 tane kalmıştı onu da arkadaşımla ben alacagım yarın bankadan parayı çekip ki bankadan inşllh bi problem olmaz gidip motorumu alacagım dua edin bi problem çıkmasın herkese nasip olsun motor almak...!:cat:

aitho
13 Haziran 2006, 19:56
Hayırlı olsun inşallah sorunsuz bi şekilde alırsın motorunu. Bende MOR Burak'tan aldım motorumu da iyi yapış gırtlağına hiç pazarlığa falan gelmiyo adam, çok tok satıcı. Ömrümde ilk defa bu kadar keyifsiz bir alışveriş yaptım kendisinden. Ama karşı dükkandaki servisleri oldukça iyi ve Mehmet usta keyifli adam. Motor hakkında sorabildiğin kadar soru sor banamısın demiyor cevaplıyor. Rodaj detaylarını falanda konuş kendisiyle.

Tekrar hayrlı olsun, kazalarda ırak ol...

Tornedo
13 Haziran 2006, 21:57
Bana fikir verecek varmı arkadaşlar :silent:
Taksitle almam gerekiyor...en ucuz yollu nasıl olur:silent: Bankadan kredi çekip peşin alıp bankaya geri ödememi ucuz olur:silent: fikri olanlar varsa yardımcı olursa sevinirim...1 tane motoru ayırttım 3.100 den ama para yok :pale:

ramazan_111
13 Haziran 2006, 22:22
bu motorun ekzozu değişir dimi arkadaslar

kamilaslan
13 Haziran 2006, 22:30
tornedo kardeş bu mtoru satanlar asyaçetelem ile çalışıyorlar ve bunların faiz oranları 2.60 oldu bankalarda taşıt kredisi oranları daha düşüktür 1.45 ila 1.75 arası olması lazım bankadan çekmen senin iyiliğine olur

diablopolis
14 Haziran 2006, 15:25
Bugün bayide gördüm. Görünüşü falan çok güzel ama çalıştırınca birden motora olan ilgim kayboldu. Sesi çok kötü :S
Buna bir çare bulunamaz mı?

Birde kredi almak isteyenler Fortis bankasından motosiklet için kredi alabilirsiniz. 36 aya kadar Bordrolulara 1.65 ten veriyorlar ama bir de bordrolu kefil kefil istiyorlar.

aitho
14 Haziran 2006, 17:03
Bugün bayide gördüm. Görünüşü falan çok güzel ama çalıştırınca birden motora olan ilgim kayboldu. Sesi çok kötü :S
Buna bir çare bulunamaz mı?

Sen birde ısındıktan sonra dinle istersen sesi, o zaman tekrar yorum isterim :cherry:

es83tr
14 Haziran 2006, 18:33
Grafiker güzel resimler ve VIDEO bekliyoruz kardeş.. :)))
Bu arada KOÇBANK motorsiklet kredisi veriyor 1,45 ten baya uygun

diablopolis
14 Haziran 2006, 21:45
evet baktım koçbankta da motosiklet kredisi başlamış ve çok uygun
http://www.kocbank.com.tr/kocbank/bireyselkrediler/kampanyalar/default.asp

Ama dediğim gibi ses için bi şeyler yapamaz mıyız egzos falan değişilse?
Çalıştığı zaman çok gürültülü ve racer ile alakası bile olmayan bi ses çıkıyor :/

grafiker
15 Haziran 2006, 19:32
yaw beyler benim internet sitesi çökmüş, kaynak orasıyda fotoğraflar için.... şimdi fotoğrafları nasıl koyacam.. bi türlü bulamadım.. kamera görüntüsü yok ama geçen koydğum fotoğraflar ve bir kaç yeni fotoğraf var..ben daha yeni alışmaya başladım motora ama henüz vitesleri pek beceremiyorum doğru dürüst...

Tornedo
16 Haziran 2006, 02:46
ya bu kredi işi sakat %80 veriyor...Kasko... yok buda gelmedi bana alamıcam motoru pff ya babama yük olmak istemiom benimde param yok pff diom başka bişi demiom :salut:

kamilaslan
16 Haziran 2006, 15:15
tornedo kardeş sana söyle bi çözüm öneririm motoru ihtiyaç kredisi çekerekte alabilirisin illa taşıt kredisi çekmene gerek yok ben ihtiyaç kredisi çektim kredi kartı borcun yoksa ve ödemelerin düzenli ise banka krediyi onaylar büyük bi ihtimal...1 bu arada bende motoru aldım ama pazartesi işlemleri halledlecekmiş plakasını ben çıkartacagım motorcuya bırakmadım o işi pazartesi ya da salı günü fotograflarını koyarım artık hayırlısı :cat: :cat:

aitho
16 Haziran 2006, 20:01
Selamlar Arkadaşlar;

Bugün motorumu aldığım MOR ZEALSUN bayinin teknik servisine 400-800km bakımı için gittim. Motoru sabah bırakmama rağmen ancak akşam üzeri alabileceğimi söylediler. Önce garipsedim naapcanız motorumu aşağı indireceksiniz dedim, ama Mehmet usta motorun bakım sırasında Subap Ayarı'nın yapılacağını ve bunun içinde motorun yeteri kadar soğumasının gerektiğiydi ?? Allah allah dedim bu benim kaçıncı motorum ilk defa bakımda subap ayarına giriyordu. Meğersem normalde birçok motora da yapılması gerekirmiş. Akşam almaya gittim bir iki ufak ayar yaptırdım zincir pedal yağ ıvır zıvır motor işleri işte, bol bol Mehmet ustayı daralttım sorularımla, birkaç ZS200GS kullanıcısıyla tanıştım biri tainted love diğerinin ise karambolde adını sormayı unuttum ama motorunu almış rusat-plaka işlerinden önce siyaha boyatmış oldukça güzel bir makineydi doğrusu. Umarım kendisi de aramıza katılırda kendi çektiği resimleri koyar buraya:cherry:

Ahanda Resimler:
2028 2029

hacker_2834
16 Haziran 2006, 22:47
aitho kardeş resimleri telefon ile çektin herhalde eğer öleyse senden bişey rica ediceğim diğer arkadaşların adına da aslında bir de şu motorun videosunu koyarsan çok ii olur be kardeş çok merak ettim sesini kimi ii diyor kimi çok kötü diyor ben kaç kere gördüm ama hiç çalışır vaziyette görmedim hadi kardeş sen yaparsın bu işi...:P (biraz gaz veriyim belki yapar) :queen:

Tornedo
16 Haziran 2006, 23:12
tornedo kardeş sana söyle bi çözüm öneririm motoru ihtiyaç kredisi çekerekte alabilirisin illa taşıt kredisi çekmene gerek yok ben ihtiyaç kredisi çektim kredi kartı borcun yoksa ve ödemelerin düzenli ise banka krediyi onaylar büyük bi ihtimal...1 bu arada bende motoru aldım ama pazartesi işlemleri halledlecekmiş plakasını ben çıkartacagım motorcuya bırakmadım o işi pazartesi ya da salı günü fotograflarını koyarım artık hayırlısı :cat: :cat:

hayırlı olsun kardeş kazasız belasız:rendeer:

Sen ne kadar çektin ne kadar ödüceksin yazarsan sevinirm...

Siyahıda güzelmiş ama motor kaybolmuş arkadaş gözükmüo :queen:

r3plikas
16 Haziran 2006, 23:35
arkadaşlar bu motorun ayrıntılı özelliklerini(boyutları, maks.hızı falan) nerden bulabiliriz yada kullanan arkadaşlar yazarsanız çok seviniriz ve daha iyi bilgileniriz.

Sevgi ve Saygılarımla...

semih20
17 Haziran 2006, 00:13
arkadaşlar cbr yi dumana boğduk hayırlı olsun ..motor maximum 145 yapıyo ..ibre bozuldu teli koptu hız denemesinde ama sanırım 150 yi bulurdu ..tel kopmasaydı..bu arada burada gebzeli motorcu yokmu ya zealsunu olan kimse ..tek sarmıyo yafff

ugur_44
17 Haziran 2006, 00:24
Selam Beyler Ben Gebzeden Ben Semİhle İnternetde Motor Ararken TaniŞtim Ve Oda Gebzede OturuyormuŞ Ben Motor Bakmaya Gİttİgİmde Semİhle KarŞilaŞtim Motorla Kaza YapmiŞti Tamİre GelmİŞtİ Motoru Zealsun Bu Kolay Tamİr Olmaz TaŞ Gİbİ Motor Yanİ

semih20
17 Haziran 2006, 00:42
tamir oldu uğur şimdi gayet iyi istersen bi ara gelim bir kaç tur atarız beraber .sana performansını üstünde gösterim sana zealsun show yapim bak gör nasıl makine ..

kamilaslan
17 Haziran 2006, 00:50
hayırlı olsun kardeş kazasız belasız:rendeer:

Sen ne kadar çektin ne kadar ödüceksin yazarsan sevinirm...

Siyahıda güzelmiş ama motor kaybolmuş arkadaş gözükmüo :queen:

Teşekkür ederim kardeş ben 3 000 ytl çektim 18 ay ayda 203 milyon olarak ödeyeceğim ama bi kötü haberim var bankalar kredi oranlarını arttırdı haberin olsun bence bir an önce koçbanka git taşıt kredisi çke rahat rahat işini gör ya da çalıştıgınız banka varsa tanıdık onlara git yardımcı olrlar bir de banka krediyi verirken para kesiyor haberin olsn.....

Carlitoturco
17 Haziran 2006, 00:53
Zealsun'un teknik özelliklerini içeren ayrıntılı bir döküman elinizde mevcut mu? Sıkıştırma oranı, ateşleme, akü vs... Ayrıca bu motor hava soğutmalı, uzun yol düşünen arkadaşlar bunu dikkate almalı.

Tornedo
17 Haziran 2006, 00:56
evet işte onlar var beni düşündüren.Kredi bana gelmicek belliki motorunda fiyatı arttı zaten almam lazım ama işte çözüm bulamıyorum:pr:

Bizim motorla uçanlar var valla helal dielim..
Arkadaşlar bu motor 120-130 arası görür...Zaten zs200gs topicindesiniz okursanız bulursunuz:silent: Race görünümlü bir motordur...Tek silindirli 4 zamanlı bir motordan daha fazla hız beklemek yanlış olur...3 milyarlık makinadan da beklemek yanlış olur ona göre alalım:rendeer:

evet hava soğutmalı 50 km gidiosun çekiosun kenara hey allam.arkadaşlar hava soğutmalı olması hiç bir sorun çıkartmıyor bilgilerinize:rendeer: çoğu race ve enduro motorlarda hava soğutma mevcuttur:cat:

kamilaslan
17 Haziran 2006, 01:01
ben motora eksoz taktırmak istiyorum fiyatı uygun fazla kamayacak güzel bir egsoz biliyormusunz ya da satan bi yer

semih20
17 Haziran 2006, 06:04
hanguru hunguru tornado ben motor rodajdayken 120 vurdum ..sen git videoları bi izle istersen 125 cc lik cbr 145 vuruyo bu 200 lük nasıl vurmasın..ağ be ağ ben sana gösterirdimdeee işte durumlar el vermiyo

red
17 Haziran 2006, 13:42
arladaslar motora zam geldimi polenin sitesine ulasamıyorum.. zam geldiyse mahvolurum zaten 1 haftaya alıcam ..:(

semih20
17 Haziran 2006, 14:50
yok henüz zam falan duymadım ...zammı gelecektiki

Tornedo
17 Haziran 2006, 14:56
semih doğrudur kardeş sen vurmuşundur sen yaparsın :cat:

Motorun yeni fiyatı 3.590 YTL dir bilgilerinize...3.100 den satılan motordan bir kaç bayide kalmıştır bende araştırıyorum ancak hala alamadım...

red
17 Haziran 2006, 15:28
ya 500 ytl zamlanmıs motor nayapıcaz simdi... tornedo 3.100 satan bayi var mı istanbulda bidigin.. yani simdi alacak olsak 3.600 mü bu motor valla kanuni yemi kaysak diye düsünüyorum

Carlitoturco
17 Haziran 2006, 17:33
tornedo arkadaşım, sen daha motoru görmekten öte gidememişsin, hiç kullanmamışsın, hatta alırsan bu senin ilk motorun olacak. Anlayacağın insanların anlatabildiği kadar bilgi sahibisin ve çoğu kişi motorunu anlatırken gereksiz abartılara başvurur. Bence cevap yazarken hislerini bastır yaz, bu motoru övmek ya da yermek kimseye bir şey kazandırmaz, aklında bulunsun. Ayrıca benim sorumun muhatabı zealsun sahibi kişilerdi, bu yüzden sorumu tekrarlıyorm ::

Zealsun'un teknik özelliklerini içeren ayrıntılı bir döküman elinizde mevcut mu? Sıkıştırma oranı, ateşleme, akü vs... Ayrıca bu motor hava soğutmalı, uzun yol düşünen arkadaşlar bunu dikkate almalı?

bilgi sahibi kişilerin yanıtlaması dileğiyle, hepinize teşekkürler.

yussy
17 Haziran 2006, 17:51
Grafiker abi işleri yüzünden meşgul olduğu için onun motorunun resimlerini ben koydum işte buyrun...

http://img164.imageshack.us/img164/9366/p10119632ky.th.jpg (http://img164.imageshack.us/my.php?image=p10119632ky.jpg) http://img227.imageshack.us/img227/4647/p10119683tv.th.jpg (http://img227.imageshack.us/my.php?image=p10119683tv.jpg) http://img227.imageshack.us/img227/7015/p10119699wj.th.jpg (http://img227.imageshack.us/my.php?image=p10119699wj.jpg) http://img87.imageshack.us/img87/5407/p10119707yu.th.jpg (http://img87.imageshack.us/my.php?image=p10119707yu.jpg)

hacker_2834
17 Haziran 2006, 18:02
merhaba arkadaşlar çoktandır bu motoru kullanan arkadaşlarımız var şuan rodaj zamanı bitmemiştir belki ama motorların yakıt sarfiyatı ne durumda onu sormak istedim ? km de ne kadar yakıyor ya da bir depo ile ne kadar yol yapıyorsunuz?

semih20
17 Haziran 2006, 19:00
arkadşalar beN nerdeyse 1.5 aydır kullanıyorum motoru ve buraya istediğiniz bilgileri bir kaç sefer yazdım fakat görüyorumki vermiş olduğum bilgiler özellikle tornedo kardeşim... hiç dikkate ve kaale alınmıyor .sanki hiç yokmuşum gibi bir tavır kokuyo bu konu ..ben zealsun kullanıcısı olarak gerek yazdıklarımda gerek verdiğim bilgilerde hep gerçekleri yazmaya çalıştım ama bazı kardeşlerim tarafından sallanmadım es geçildim yokum muamelesi gördüm ..alın kanal size kalsın belki taktığınız doğru söyleyen bir zealsun sahibi gelir belki o siz olursunuz ..tonedo kardeşim seninle er yada geç görüşürüz merak etme ...hadi kanal bir daha görüşmemek üzere ALLAHA CC EMANET OLUNUZ...

red
17 Haziran 2006, 20:17
semih kardesim tamam da bir kişiye kızıp bizi bilgilerinden eksik etmeye hakkın yok ki. daha önce buradan sana inandıgımı ve yazılarını takip ettigimi söylemiştim bu sana yeterince samimi gelmemiş olmalıki böyle bir karar veriyosun... böyle kırgınlıklar yapmayalım. burada güzel bir arkadslık olusturalım..

red
17 Haziran 2006, 20:17
semih kardesim tamam da bir kişiye kızıp bizi bilgilerinden eksik etmeye hakkın yok ki. daha önce buradan sana inandıgımı ve yazılarını takip ettigimi söylemiştim bu sana yeterince samimi gelmemiş olmalıki böyle bir karar veriyosun... böyle kırgınlıklar yapmayalım. burada güzel bir arkadslık olusturalım..

yfatih
18 Haziran 2006, 00:00
Arkadaşlar 3-4 gündür Zealsun' u takip ediyorum bu sitede ve artık üye oldum ...

İSt. 1. bayii ile konuştum 3.850 anahtar teslim veriyor...Rakam biraz yüksek ama bulunmuyorda ZS 200 GS ...

P.tesi yada salı kısmetse motoru satın almaya gidicem...

Hayatımda ilk motorum olucak...Aslında kullanmayı bile bilmiyorum...

Auto vites motor kullandım 2-3 defa ...

İlk defa vitesli kullanmaya çalışıcam artık düşe kalka öğrenicez...

Sitede okuduklarıma göre motor ilk alındığında 1000 km çok önemliymiş...

Rodaj diyorsunuz sanırım...

Bana bu konuda önerileriniz neler... ilk 1000 kliometre için motoru nasıl kullanmam gerekiyor...

?

Bende Zealsun ZS 200 GS ailesine katılıyorum ... Hayırlısı inş. kazasız belasız sürmesini öğrenir ve sürerim :))

Tornedo
18 Haziran 2006, 00:39
yfatih abi hoşgeldin :rendeer:

Carlitoturca elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım.İnanmak zorunda deilsin tabiki :cat: ben bu bilgileri bir tarafımdan deil üye olduğum MT İZMİR grubundan her çarşamba olmak üzere artı msn de öğreniyorum.Senin sorduğun hava soğutmayı sorduğumda ayrıntılı olarak anlattılar ve hiç bir problemin olmayacağını ve bir çok motorun hava soğutmalı olduğunu söylediler.Sıkıştırma ve buna benzer bilgiler yok malesef ancak ana bayisinin sitesindeki bilgiler yenilenmiş veriyorum...İnanmak gene sana kalmış :cat: Bu arada ben asla motoru abartmadım bana abarttığım bir yazı göstermezsin:bounce:

MOTOR TİPİ
TEK SİLİNDİR /4 ZAMANLI

SİLİNDİR HACMİ (ML)
196.4 ML

SOĞUTMA SİSTEMİ
HAVA SOĞUTMALI

ÇALISTIRMA
ELEKTRİK/PEDAL

ATEŞLEME
C.D.I

MAX.GÜÇ(KW/R/MIN)
10.8 KW

MAX.TORK (N.M/R/MIN)
13.0 NM

100 KM'DE YAKIT TUKETİMİ (LT)
2.3 LT

BOYUTLAR (U*G*Y) (MM)
2010*760*1080

MİN. YERDEN YUKSEKLİK (MM)
130 MM

DİNGİL MESAFESİ (MM)
1360 MM

ÖN SUSPANSİYON
HİDROLİK ÖN MASA

ARKA SUSPANSİYON
HİDROLİK AMORTİSOR

YAKIT DEPOSU KAPASİTESİ(L)
20 LT

NET AĞIRLIK(KG)
170 KG

MAX YÜK KAPASİTESİ (KG)
150 KG

FREN TİPİ (ÖN/ARKA)
DİSK/DİSK

ÖN ARKA LASTİK
110/70-17,140/70-17

JANT TİPİ
CELİK JANT

ben salladım die düşünme die alıntı yaptım :rendeer:

Semih kardeş ben zaten seni msn den de sildim.ben sana inanmıyorum ancak burayı terketmen senin problemin:cat: Sende allaha emanet ol...