PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zealsun ZEALSUN ZS 200 GS Sport

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58

grafiker
05 Haziran 2006, 17:29
yaa kafam karıştı yine...:pr: .. bugün telefon açtım bayiye yarın gelecek dedi büyük olasılıkla yarın sabah gideceğim ve işi kesin bitirecektim... kafamda bi dünya soru işareti oldu..
ayrıca geçende kanuni racer kullanan bi arkadaşın arkadaşını görüdm... dedim nasıl memnunmusun tavsiye edermisin..valla hiç bi sorun yaşamadım şimdiye kadar dedi(400 km'de) bende tam güvenebilmek için... bende bundan alacağım ama hiç bi bayide yok 2 nci el alayım diyorum sıfır fiyatına bile alırım dedim temiz 2 nci elini, istersen sen sat dedim... Adam satmayı düşünmüyor hemde sıfır fiyatını teklif ettim..
Yarın gideceğim büyük olasılıkla motorda gelmiş olacak, tereddütde kaldım şimdi... Bi fikir verin arkadaşlar

zsara
05 Haziran 2006, 21:44
arkadaşlar.. doğal olarak motorumu satabileceğim en iyi fiyata satmak niyetindeyim. Ama forumdan biri müşteri olursa bu değişecektir benim için. forumdan alıcı olacak arkadaşlar için fiyatım 2600 ytl..
Motorda en ufak sorun veya rahatsız edici bişey yok. bi silinmesi gerekiyor sadece onuda ben hallederim :)

grafiker.. kesin ve net söylüyorum.. kesinlikle bu motoru al, asla pişman olmayacaksın. Yok yawash yok kalitesiz diye şüphen varsa gel bi hafta sonu benim motoru bi kullan sonra karar ver. bence motorun üstüne oturduğunda ne demek istediğimi çok net anlayacaksın. her markada arada sorunlu motor çıkabilir, bu biraz şans işi. istersen kanuni racer formunu bi oku orda isyanları oynayan arkadaşın sorunlarına bak ve ondan sonra tekrar düşün..

red
05 Haziran 2006, 23:41
slm arkadaslar.. ben bu formu uzun zamandır takip ediyorum ancak daha önce fikirlerimi bildirmedim. bu motoru yaklasık 6 aydır takip ediyorum.. fuarlarda yakından inceledim... bu fiyata bu performansda bu kalıp ve görünümde baska bir motor bulmak zor... ögrenci oldugum için kendi paramı kısıp alacagım motorun hem bütceme uygun olmasını hemde içime sinmesini isterim ve aradıgım özelliklerde bu motorda mevcut:) kendinize iyi bakın arkadaslar yolunuz acık olsun...

hdemirkan
06 Haziran 2006, 00:17
beyler merhaba... ya bi video sıkıntısıdır gidiyo ya artık millet meraktan çatlayacak.. bi de bu fiyat olayı canımı sıkıyo :farao: ne iştir ya bi dağıtıcı firma var ve bunları görmüyo veya görüyo da ses çıkmıyo ne desem boş artık..:farao: :farao: :farao: ama şikayetler de sonuç vermezse ben fazladan verdiğim 100 milyona bile çok acırım valla.. millet bizi enayi mi sanıyo nedir anlamadım.. neyse video foto falan gönderin de stresimiz azalsın ya.. tabi motorun üstündeyken bi kaç foto atmayı da unutmayın... Allah'a emanet olun.... görüşmek üzere.. :) :)

eyvallah zsara saol...arkadaşlar bu arada video dedinizde aklıma geldi
bende fuarda çektiğim kısa bi video duruyo ama ekleyemedim sadece jpg gibi foto uzantılı dosyaları ekleyebiliyosun :pr: siteye atıp link vermeyi de beceremem bilmiyom ne yapıcaz :8 bu arada fuarda aleti begenmiştim ama gecen bakırköyde gördüm pek cazip gelmedi görüntüsüne alıştım ondan belki zeytinburnu karizma motora gidip bidaha bakıcam kısmetse ehliyet kursu mu ne hediye ediyolarmış neymiş tel daki adam öyle dedi öğreneyim iyice...

ayrıca gri granajlısı da çok güzel ama bi renk grenaj ve 50 cc fark için 1400 ytl bana çok geldi ayrıca ,herk e de bindim çok dolgun motor zealsun gibi 3350 ye bırakıyodu adam ama alma bunu tavsiye etmem dedi ve 150 cc lik yeşil arorayı tavsiye etti daha hızlıymış güya ondan :mrgreen: bisiklete benzediği için almadım tabi bu arada choppera oturdum Allahım o ne rahat racinglerin oturuşu çok rahatsız geldi chopperla sanki evimde koltukta oturuyo gibi rahattım :)neyse sözü fazla uzattım kararsızım arkadaşlar gösteriş mi yoksa sürüş rahatlığımı:silent: kafayı yiycem :( 12 ay kredide yaklaşık 400 kat fark ediyo bide sağlık sigortası 360 kaat!2800 ytl lik motor bana yaklaşık 4000 ytl ye geliyo:pr: neyse kalın salıcakla kazasız belasız sürüşler bide şu kullanmayı öğrensem :(millet de bi isteksiz ki öğretmeye... neyse kaçtım bye...

hdemirkan
06 Haziran 2006, 00:45
fuardan bir iki foto... ya arkadaşlar 2 saattir uğraşıyorum olmuyo dosya boyutlarını tutturamadım!fotoları küçülttüm artık :(videoyu da zipledim olmuyo off ya fıttırıcam!sistem 19.5 kb resime izin veriyo bendeki (jpg)150 kb!videoda olmuyo ama öff idare edin işte :(

hdemirkan
06 Haziran 2006, 01:06
arkadaşlar kanaatimce buraya video yüklemek imkansız boşuna heveslenmeyin:pr: sistem 97.7 kb a izin veriyor bendeki 5 sn lik video bile 3 mb!sahatlerdir deniyorum sırf size hizmet edebilmek için ama nafile :( belki cep tel ile çekilenleri yükleyebilirsiniz onu bilmem artık uyuycam herkese iyi geceler,üzgünüm elimden geleni yaptım :(

Tornedo
06 Haziran 2006, 03:19
http://video.google.com

es83tr
06 Haziran 2006, 13:04
Arkadaşlar bu video işi bir türlü sonuçlanmadı en kısa sürede sonuçlanırsa çok sevinecek kişiler var biran önce bekliyoruz birde önceden de sorduğum soruyu tekrar sormak istiyorum bu motor 100km hıza kaç saniyede ulaşıyor..

desertstorm
06 Haziran 2006, 13:06
ya arkadaşlar hdemirkanın gönderdiği fotolara baktım da şimdi o motorların arasında bi zs 200 gs grenajsız çok abes olmuş anlayacağınız.. tabi en kalitelisi yine o aralarında ama en iyi görüntüsü olan herk bence tabi aynaları hariç ne mobilet aynası gibi koymuşlar oraya....:farao: :farao: eğer herkin güçü biraz daha fazla olsa ona yönelebilirdim ama az işte...peki beyler bu grenaj olayına ne kadar para gider acaba...? net bişeyler bilen var mı......?

grafiker
06 Haziran 2006, 13:46
Evet arakadaşlar bu sabah motor işini bitiridim.. Cem-Tek Motordan 3300 ruhast+plaka dahil aldım motoru.. 300 kapora verdim 1500 ü bu ay içinde vereceğim 1500 üde 40 gün sonraya senet yapacağız....Esnaf olduğum için kolaylık sağladılar... 2 adet motor gelmiştü dün biri satılmış ve polisin biri almış 2 ncisinide ben aldım.. motor tahmin ettiğimden çok daha alımlı ve gösterişli duruyor, ilk görünce acemi biri olarak korktum kullanbilirmiyim diye ama üzerine binince hemen benimsedim motoru...Yakında fotoğraf video konusunda tüm beklentilerinizi cevaplayacağım.. yarın vekalatname vereceğim notere plaka ruhsat işlemleri için..hafta sonuna kadar da alırım heralde motoru... bu bayi aynı zamanda Ramzeyiİde pazarlıyor, juan, çelik motor ramzeyin getirdiği race tipi motorlardan 2-3 adet 2 nci el vardı.. istersen sıfırını 150'liklerden vereyim ama tavsiye etmem dedi al işte 2 nci elleri burada 2 nci elinide 2,5 a verebilirim dedi ama hep sorun yaşarsın dedi.... sonuçta iyi bi tercih yaptığımı biliryorum.. zsara tavsiyelerin için sağol.. Son bir şey daha ses konusunda söyleyim satıcının kendisi söyledi sesi tatmin etmeyebilir ama egzosuna buradaki elmanlar bişi takıyor felan dedi onu ayarlarıs dedi, ben pek anlamıyorum yaa yardımcı olun bana neler yapılacağı konusunda..

red
06 Haziran 2006, 15:50
arkadaslar selamlar. bu egzosdan cıkan ses konusun da sitede daha önce biri egzosun içindeki bir parcayı kestirmişti ve ses cok doyurucu olmustu ama egzosda garanti kapsamından cıkmıstı... bu konu hakkında bilgisi olan varsa detaylı anlatabilir...

es83tr
06 Haziran 2006, 15:53
Grafiker arkadaşım senin adına çok sevindim inan, inşallah kısa bir süre sonra bende almayı planlıyorum tekrar çok çok hayırlı olsun inşallah kazasız belasız kullanırsın.

red
06 Haziran 2006, 15:57
grafiker motorun hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanman dilegiyle... senin adına cok sevindim . motor hakkındaki görüslerini bekliyoruz...:)

hdemirkan
06 Haziran 2006, 17:02
http://istanbulcity.gen.tr/zealsun.ASF arkadaşlar bi bakın video oynatıyomu?

es83tr
06 Haziran 2006, 17:16
hdemirkan kardeş video çalışıyor güzel fakat buna benzer bir videoyu 41. sayfada Tornedo nickli arkadaş gittigi bayiden çekip göndermişti biz çalışır halde motorun sesini duymak istiyoruz.. :salut: :salut:

hacker_2834
06 Haziran 2006, 17:25
grafiker hayırlı olsun motorun güle güle kullan :) kazasız sürüşler yakında bende motorlu olcamm az kaldııı :mrgreen:

grafiker
06 Haziran 2006, 17:51
Sağolun arkadaşlar..hepinizin araştırmaları ve görüşleri doğrultusunda bu motoru aldım.. bu motoru almamda hepinizin tek tek katkısı var.. elime geçince size haber vereceğim, zaten bayide daha rapo mu ne gelecek dedi o sırada da benim plaka ruhsat olaylarını halledecekler... sizi haberdar edeceğim isteyen olursa gelip görebilir.. hatta bende yakın mesafe olmak şartıyla gelirim ama şuan ehliyetim yok,, hemen ehliyetide halledeceğim.. sonra bi Avşa yapmayı düşünüyorum eğer şeytana uyarsam Antalya planım var daha öncede söylediğim gibi... Herkese tekrardan teşekkürler yardımcı olabileceğim ne varsa yardımcı olurum ben zaten full time gündüz pc başındayım ve çalışıyorum.. motoru alıpta formdan kopmam.. Ama şu uzun mesafe konusunda tecrübeli arkadaşların fikirlerini bekliyorum

not_fear
06 Haziran 2006, 18:09
grafiker hayırlı olsun, az dolanmadın sende buralarda video da video diye
en sonunda sen kendin çekmek kısmetmiş demek ki :)
bu arada zsara nın motor ne oldu satıldımı acaba. fiyatı bana çok uygun gelio aslında.

Grafiker sen nerdesin lokasyon olarak ?

aitho
06 Haziran 2006, 18:33
Selamlar arkadaşlar;

Bugün çok karambol geçti anlatamam, "iyi var da neden bu başlığa yazıyorsun be kardeşim" derseniz yazmamın sebebi gs200'le ilgili.

Kuzenime ikinci el bir Keeway Superlight 150 almak için bir bayiye gittik elimizde peşin para 2000 YTL, bende de aynı motordan var baktım alacağımız motordan kıllandım hafiften. Tam yandaki motorcuda da gs200'ler yatıyo kuzu gibi biraz bakındım iyi geldi gözüme zaten bir iki arkadaşım iyi referans vermişti makine için. Öyle böyle derken benim kuzene kendi keewayimi sattım yarım saat içinde de kavga dövüş Zealsun Winner GS200'ü aldım gitti. Ne öyle aman aman inceleme yaptım ne de araştırıp soruşturdum. Ön çatallar ters, çift disk ön fren, arka tek disk, vites göstergesi falan tav oldum valla. Akşama bütün forumu okuyacağım perşembe günü teslim alıcam makineyi, görüşmek üzere.

İyi Seyirler...

grafiker
06 Haziran 2006, 18:37
benim dükkan var gaziosmanpaşa da.. ev de bayrampaşada bu ehliyet olayı için bi yeri aradaım 300 YTL dedi, nasıl fiyat, kazıklanmayalım?

aitho seninde hayırlı olsun yeni motorun... bu arada ehliyetsiz ben bunu kullancağım ilk zamanlar çok fazla çevirme oluyormu motorculara ?

Tornedo
06 Haziran 2006, 18:40
ooo amma arttı la motorları alan ben kaldım :salut:
ya bugun ehliyet için son gün.Aslında dündü ama babam istemedi bugun de istemedi.Bende ikna etmeden almak istemiyorum.Ama gidio.Birde 3.100 e buldum 10 taksit.Kampanya bitecek nasıl alacağım bilmiom :silent: Üff ya yeter artık.Büyüdüm ben ama dinletemiyorum:silent:

grafiker abi hayırlı olsun.Kazasız belasız kullan.Nazaar boncuğu tak.
Bide ehlieyet gelişimde 285.Sen bilirsin.Ben 250 ye buldum :P ama alamıyorum :salut:

grafiker
06 Haziran 2006, 19:14
eyvalla sağol Tornedo, ehliyet için bugün son gün mü, yarın bi görüşeceğim bayi ile anlaşmalı kursu felan var ise biraz daha belki indirim yaptırrız.. yoksa soruşturmaya devam ama bu yakındaki sınavları kaçırmamalıyım...

outlawwanted
06 Haziran 2006, 19:21
yaw herk sarı rengi hiç fena değilmiş ben açık mavi gördüm ama sarı öyle hoşuma gittiki..

grafiker
06 Haziran 2006, 19:27
kask seçimini nasıl yapacağız.. neye dikkat edeceğiz marka model tavsiyeniz varmı beyler ? bu motora heralde aynı renklerde kask lazım değil mi

zsara
06 Haziran 2006, 21:13
grafiker.. inan sevindim motoru sonunda almış olmana. Kazasız belalız güzel günlerde kullanmanı diliyorum. Ehliyet konusunda zaman iyice daraldı. Normalde ay başına kadar evrakları vermiş olmak gerekiyordu ancak ben kurla konuşup yarın bu işi halledeceğimi söyleyip ok aldım. Ehliyetsiz motor kullanmak konusuna gelince.. eskiden 2 yıl motorla karşıya geçiyordum yaz boyunca ve bi kere bile çevirme olmamıştı ama şimdi öyle değil.. kuryelere bile bi ara inanılmaz çevirme yapıyorlardı. şimdi kuryeleri boşladılar ama sivil kullanıcı olduğunu fark ettikleri anda hemen çeviriyorlar. beni 2 kez polis çevirdi. biri köprüde diğeri ise çengelköy sahil yolunda. Allahtan o bölgede motorları bağladıkları otopark arkadaşım da ordan yırttık yoksa çengelköydeki çevirmede motoru parka kadar götürdüler. O nedenle şiddetle ehliyetsiz kullanmaktan kaçınmanı öneriyorum.
Kask konusuna gelince ben çengelköyde 110 ytl etiketi olan kaskı sirkeciden 60 ytl ye aldım. orta sınıf bir kask çeneden açılmalı falan.. çok kaliteli bişey değil ama benim işimi görüyor. tabi ben sadece hafta sonları motora binen biriyim. Şayet bu motoru sürekli kullanmayı düşünüyorsan bence parana kıyıp daha iyi bir kAsk alıver.. birde eldiven almayı kesinlikle ihmal etme. Yazın yarım eldiven takınca parmakların dışarda kalan kısımları yandığından bence tam parmaklı bi eldiven tercih etmekte fayda var..
egsoz konusuna gelince.. pahalı egsozlar var ve sesleri kesinlikle bizim orjinalden daha iyi ama maliyetler yüksek bence.. 300-400 euro ya kadar hatta fazlasına çıkıyor rakkamlar. Eksozun içinden susturucunun bir kısmını kesip aldıklarında daha tok bir ses çıkıyor ama yüksek devirde bu kez rahatsız edici oluyor ayrıca yakıt tüketimi de artıyor. Bi arkadaşım bunu yaptı ama çokta memnun kalmadı. son alternaatif ise komple susturucu değiştirmekten se sadece susturucunun içini değiştirtmek.. böylece orjinal görüntüyü bozmadan daha makulş bi ses almam mümkün.. ben kendi motorumu hiç kurcslatmadım ama dediğim gibi bi arkadaşım var o çok şey denedi.. şonuçta şunu kabullendik ikimizde.. 1 silindir bir makinadan ses olarak fazlasını beklemek çok ta gerçekçi değil..
yeni motor alan herkese bir kez daha hayırlı olsun arkadaşlar.. iyi seyirler

red
07 Haziran 2006, 00:36
arkadaslar artık motorları almaya basladıgımıza göre şu kask ve mont olayına deginsek diyorum. ben bir ön arastırma yaptım ve bu kasklar umdugumdan pahalı cıktı... tamam 60 milyonada safabetler var ama hem görünüm hemde güvenlik acısından yeterli degil bence... sirkecide baya model var ama zealsuna uygun renklerde secenek az ben bir tane begendim lazer baya kalite bişey ama fiyat peşinde 200 ytl. montlar ise 200ytl den baslıyo tabi kaliteli olanlar :)bu konu hakkında bilgisi veya tavsiyesi olan varsa lütfen bizimle paylassın... yolunuz acık olsun

h-mawi
07 Haziran 2006, 00:40
kardeş aynı motoru antalyada kuba motor da satıyor fiyatı plaka dahil 2,550 ytl isterseniz bi bakın! :cherry:

grafiker
07 Haziran 2006, 01:05
Zsara bende yarın sabah gideceğim vekaleti çıakrtıp bayiye, bayi ile görüşeceğim bu ehliyet için ne yapabilirz diye belki anlaşmalı kursları felan vardır da yarın yetiştirebilirim evrakları eğer bu kafileye yetişemez isem sanırım ağustosa kalır ve yazı ehliyetsiz geçirmek istemiyorum...bende sirkeciye gidip almayı düşünüyorum gerekenleri...
birde şu siteyi yenilemişler yarışları hakkında felan bilgi veriyor ve oldukça fazla fotoğrafları var... http://www.zongshenamerica.com/

hdemirkan
07 Haziran 2006, 13:39
benim dükkan var gaziosmanpaşa da.. ev de bayrampaşada bu ehliyet olayı için bi yeri aradaım 300 YTL dedi, nasıl fiyat, kazıklanmayalım?

aitho seninde hayırlı olsun yeni motorun... bu arada ehliyetsiz ben bunu kullancağım ilk zamanlar çok fazla çevirme oluyormu motorculara ?

aydınsarı-şirinevler 150 kaada veriyo ehliyet kursunu ama temmuz sınavına girebilir misin bilmem:cyclopsan

aitho
07 Haziran 2006, 16:56

Selamlar grafiker;

Öncelikle teşekkür ederim, ehliyet olayına gelince benim kuzen 150YTL verip bahçelievler tarafında biyerde kayıt yaptırmış temmuz dönemine sanırım toplamda 280-300YTl gibi bir paraya hallolacak.

Walla çevirme konusu biraz karışık, benim 3 yılı ehliyetsiz olmak üzere 10 yıllık motorculuğum var ama inan iki ya da üçü geçmemiştir polis çevirmesi, onlarında biri direk ceza kesmek içindi zaten.

Birkaç arkadaşım var ehliyetsiz cayır cayır geziyorlar ama en temizi tabiki ehli olup ehliyet aldıktan sonra. Trafikte herhangi bir durumda %100 haklı olsan bile haksız duruma düşüyorsun, hele hele allah göstermesin bir kaza durumunda ölüm falan olursa taammüden cinayetten yargılıyorlar adamı mahkemede.

Birde bizim makineler için fısıltı gazeteleri çok iyi konuşuyor, 35000-40000km arızasız, üst kapak contasıyla 75000 km falan deniliyor, yakın çevremde anlamsız bir biçimde aşırı sağlam olduğunu söylüyorlar bu motorun. Umarım haklı çıkarlar.

İyi Seyirler...

Tornedo
07 Haziran 2006, 18:05
aitho haklılar merak etme :wiinkk:

aitho
07 Haziran 2006, 22:34
Tornedo; walla nasıl olsa parayı ödedik yarın akşam alıcam makineyi bundan sonra sanırım merak edilecek bir durum yok :mrgreen: Ööle kafamı fazla takamam yok servisi yok ikinci eli yok 10 yıl sonrası falan gibi şeylere, nasıl olsa garanti işleri falan tam olarak işlemiyor ülkemizde. Servise götürüyosun garanti dahilinde yapacaklar diye yaptırıyırsun makinanı, o da ne bi fatura çıkartılıyo ki sana soruyosun neden? diye, cevap hazır "Yok Öölee, Burası Türkiye" :cherry: olsun yinede ben ülkemi ve insanımı çok severim.

İyi Seyirler...

desertstorm
08 Haziran 2006, 13:42
arkadşlar motorlarınız hepinize hayırlı olsun... artık bize dua edin de biz de alalım... :) inşallah kazasız belasız zevkle kullanırsınız her zaman...:cat:

not_fear
08 Haziran 2006, 14:29
grafiker kardeşim ben bayrampaşaya gelsem seni ve motorunu görebilirimiyim
birer de hatıra fotosu çektiririz bi fotografçıya :queen: hehehe

grafiker
08 Haziran 2006, 15:17
grafiker kardeşim ben bayrampaşaya gelsem seni ve motorunu görebilirimiyim
birer de hatıra fotosu çektiririz bi fotografçıya :queen: hehehe

formu pek takip etmiyorsun galiba, ben fotoğrafçıyım zaten ama şuan motor elime daha geçmedi, sanırım yarın veya cumartesi günü alacağım.. uygunluk raporu gelecek demişti bayi.. bugün o gelir plaka ruhsat işlemleride hallolur sanırım.. şuan için motor bayi de üzerinde satıldı ve altına adımı yazmışlar.. :)
isteyen herkes görmek için gelebilir ama bi hafta müsade edin biraz öğreneyim. sonra zaten stüdyoya sokacağım motoru fotoğraf çekmek için sonra çok kalite fotoğraflar ve video görüntüleri koyacağım....

birde yukarıda ki yazılarda bi arkadaş motorun fotoğrafta pek güzel görünmediğini yazmış.. bi fotoğrafçı gözüyle şunu söyleyebilirim uygun ışık koşullarında ve ışık oyunlarıyla bir nesne çok kötü ve çok güzel görünebilir.. bu tamamen fotoğrafçının elindedir... cep telefonuyla karanlık ortamda çekilmiş bir fotoğraftan çok fazla birşey beklemeyin.. bugün için görmek isteyen cem-tek motorda benim motoru görebilir. ama yarın o büyük ihtimal orada olmayacak :)... sonra da stüdyoma beklerim sizi...

Hepiniz için dualarım sizinle ben taa geçen yaz almayı çok istiyordum.. hatta bu siteye üyeliğimden anlarsınız ama kısmet bu yazaymış.. ve yaşım 25, her şey istediğin anda olmayabiliyor, sebepli nedenlerle alamayan arkadaşlarda fazla takmayın.. bir şeyi çok istiyorsan elbet zamanı gelecektir muhakkak, inşallah.. Herkese saygılar, selamlar...

aitho
08 Haziran 2006, 18:27
Yaw benim motorunda uygunluk belgesi gelmemiş diye alamadım bugün, inşallah yarın alırım. Artık asparagasmıdır nedir bir rivayete göre Adana PolenMotor'dan kargoyla yollanan evrakları taşıyan kamyon kaza yapmış ondan teslim alamıyormuşum motoru ?? Walla onu bunu bilmem ben arkadaş yarın plaka-ruhsat çıktı çıktı, çıkmazsa ben alır motoru gazlarım ufaktan. Nasol olsa bu dediklerim önemli mekanik parçalar değil, plaka ruhsat olmadan da yürüyor makine değilmi:mrgreen:

not_fear
08 Haziran 2006, 18:54
formu pek takip etmiyorsun galiba, ben fotoğrafçıyım zaten

hehe forumların bir sayfasını bile kaçırmam ve senin fotocu oldugunu bildiğimden öyle yazmıştım ama sen ciddiye almışsın kardeşim :wiinkk:

alıp kontağını çevirdiğin azda ısındığın zamanlarda görmeye gelirim kısmetse dostum, ve tekrar hayırlı olsun

Tornedo
08 Haziran 2006, 19:50
Topic güzel gidio valla.Ama bizim motor işi kötü gidion :pale: Babamı daha kandıramadım ama yakındır :P

aitho
08 Haziran 2006, 20:00
Bende ilk motorumu almıştım 96 senesinde Jawa 250 Ceylan, ailem falan istemiyodu ama alıp kapının önüne koyunca hayırlı olsun dediler kabullendiler. Öyle böyle derken çokça motor geçti elimden, şükür ciddi bir kaza da geçirmedim. Artık tamamdır yani eş dost aile kısmı. Umarım razı edersin evdekileri de gönül rahatlığıyla binersin motoruna.

kocaday
08 Haziran 2006, 20:43
GRAFiKER kral adammışsın,şimdiden teşşekkürü etmeyi sana bir borç biliyorum.Görüşmek dileğiyle kardeşim...

grafiker
08 Haziran 2006, 21:19
bugün de aramadılar dayanamadım ben aradım, evraklar Aras Kargo ile mi ne gelecekmiş, gelmemiş felan dediler artık yarın hallolur c.tesi alırsınız dediler... İşin özü beklemeye devam.. Zaten yağmur yağıyor ben acemi, motor acemi..hafta sonu hava iyi olur inşallahda biraz alıştırma yaparım... Görüşeceğiz tabi bu forum olmasa ben bu motoru belkide motor almazdım. hep tereddütlüydüm motor konusunda ve her yaz erteliyordum.. Artık dönüşü yok aldık bi kere sizlerin sayesinde.... İyi veya kötü çinli veya japon en azından içimdeki motor tutkusunu gerçekleştirmik olmak güzel.. Bakalım belki bi dahaki yaza 1000 cc lik alırım.. Ama önce acemiliği atmalıyım.. fren nerde, vites nerede, nasıl değişir bilmeyen biriyim ben.. en son kullandığım motor ise daha 13-14 yaşlarında okul harçlıklarımla kiraladığım motorlardı.. onlarda da vites felan yoktu..yinede biraz tecrübeli sayılırım 2 defa kaza yapmış ufak sıyrıklarla atlatmıştım.. şimdi ise öğreneceğim daha çok şey var ama o yaşta o tutkuya bi kere kapıldınmı zaten dönüşü olmuyor,

kayip1234
09 Haziran 2006, 00:41
mrb arkadaşlar ben zsaranın motoruyla ilgileniyorum ama ona özel mesaj attım cevap gelmedi garanti olsun diye forumada yazıyım dedim. bu arada mesaj atmıyorum ama her gün bu forumu takip ediyorum. arkadaşlar samimi sevdim motorcu arkadaşları.
grafiker senin msn i ekledim ama olmadı heralde. (ben senin motoru gördüm)
ben ikinci el motor almak istiyorum ucuz olur diye.
lütfen ikinci el konusunda yardımcı olun arkadaşlar
msn:fatihseckin1453@hotmail.com

kenya
09 Haziran 2006, 00:46
Grafiker kardeş bende cem-tek ten zealsun aldım bugün akşam 6 ya dogru aradım uygunluk belgeleri gelmiş işlemler hallediliomuş yarına hazır olur dediler :) Bu arada hayırlı olsun ben salı günü ordaydım 3 yada 4 tane gs 200 vardı demek bi taneside senindi hoş makine Allah için Güle güle kazasız belasız kullanırsın inşallah :)

grafiker
09 Haziran 2006, 01:45
Ben de salı sabahı gittim 2 tane 200GS vardı birinde satıldı yazıyordu, diğerinide ben almıştım.. Demek benden sonra başka gelmiş, çünkü bana birini polis arkadaşın biri aldı diğerinide sen alıyorsun başka yok demişlerdi...Kenya seninde hayırlı olsun, sende kazasız belasız kullanırsın inşallah..

umitsuha
09 Haziran 2006, 01:55
yaw arkadaşlar bu aletle tek yada çift en son kaç km/h yaptınız__? birde nasıl yol tutuşu falan iyimi yeni başlayacam Allah nasip ederse bunu kullanabilirmiyim__?km de nekadar yakıyor__?servis yedek parça nasıl olacak elazığdayım___? bukadar soru yeter herhalde

aitho
09 Haziran 2006, 01:57
Yaw arkadaşlar ben almadan yarım saat kadar önce bana altunizade de 4500 YTL fiyat çektiler, fazlamı tosun göründüm gözlerine yoksa çokmu saf alık bakıyodum o ara anlayamadım :D Harbidenmi dedim çok ciddi bir şekilde tekrarladılar evet beyefendi 4,5 milyar işte dediler, hayırlı işler deyip kaçtım dükkandan.

kenya
09 Haziran 2006, 02:13
Aitho kardeş adama bakıyolar "Aha yoluncak kaz geldi" deyip hemen kafalarından fiyat çekiolar yanlış anlama sorun sende falan diil banada 4000 dediler:) Zealsun ZS150 için bi arkadaş 2600e aldım dedi bi yerden ben aynı yere gittim heralde çok salak görünüyorum ki bana 3250 fiyat çekti ( liste fiyatı 2300 :) ) Anlayacağın fiyat adamın o anki ruh haline bağlı :)

grafiker
09 Haziran 2006, 02:24
Anlayacağın fiyat adamın o anki ruh haline bağlı.... :queen:
cem-tek motoru tavsiye ederim.. liste fiyatına 1-2 ay vade senet felan yapıyolar...

enzodirlik
09 Haziran 2006, 02:25
Turkiye De Cinli Motor Istemiyoruz; Cinli Motorlar Disari

semih20
09 Haziran 2006, 03:39
arkadaşlar bu motoru almayın çok nazar yiyo çok belalı bişey tavsiye etmiyorum kimseye....gelin bana açtığı zararları beraber hesaplıyalım kılı kılına.......motoru 3500 ytl ye aldım taksitli fiyatı 4050 ytl ye geldi motoru teslim almam 4200 e mal oldu
....aldığımın ikinci günü kaza yaptı 500 vurduğum taksiye verdim etti 4700 motorun granajlar dağıldı bide parça aldım oda 520 milyon.. etti .......5320 ytl.sonradan parçaları takarken granajlar oturmadı motorun şasesinini yamuk olduğu anlaşıldı şaseyi düzelttirdim 250 de o tuttu 5570 ytl .....dün polis çevirdi ehliyet yok diye motoru bağladı 806 ytl de o eder 6376 ytl....bakalım sırada ne var...hiiiiç tavsiye etmiyorum bahtsız bir motor ..