PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zealsun ZEALSUN ZS 200 GS Sport

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58

zsara
19 Mayıs 2006, 00:50
ya bu www.otmmarket.com da 200gs nin arka freni kampana gösteriyo .disk değilmiydi yaaaaaaaa.yoksa ben en başından beri yanlış mı biliyodum:pale:

ön fren çift disk arka fren tek disk.. bahsettiğin bilgi hatalı.

hardestman
19 Mayıs 2006, 19:47
ağğğğğğğğğğğ ulan motor servisten bir çıksın bakın ne resimler koyucam ne vidyolar çekicem...

CUSTAV
19 Mayıs 2006, 21:02
akbulutotomotiv olarak 4000 ytl zealsun 200gs ye fıyat alan arkadas 12 ay %0 kredi kartın a ibaresini her halde acıklamayı unutmuş olsa gerek elimizde istediginiz kadar zealsun var hepsine 12 ay % 0 komısyon yapıyoruz saygılarımızla
pekı pesın fıyatı ne kadar??

kamikaze48
19 Mayıs 2006, 21:14
inş. fiyatların içinde peşin peşin seçeneği de vardır sanki bana tek fiyat belirlenmiş gibi geldi de:silent:

ağğğğğğğğğğğ ulan motor servisten bir çıksın bakın ne resimler koyucam ne vidyolar çekicem...

nedense herkesa almadan önce böyle diyo ama daha video ses falan koyan olmadı:farao:

CUSTAV
19 Mayıs 2006, 21:22
bende az once zealsun alan bırıyle konustum.. adam alma dıe yalvarıyodu.. bı turlu karar veremedım cok aklım yatmıstı ya bu zealsun 200gs ye

kenya
19 Mayıs 2006, 21:43
Ben -yani akbuluttan fiyat alan arkadaş- fiyat sorduğumda direk 4000 ytl peşin dendi... 3100 değilmiydi diye sorduğumda eski fiyat dendi 12 ay %0 die bişey denmedi... Taksitle nasıl alabiliriz diye sordum "Biz bankadan kredi çekeriz ama o zamanda 4000 olmaz faiz gelir dendi... Hem 4000 ytl ye 12 ay %0 yapsanız ne olacakki motorun gerçek fiyatı 3100...

semih20
19 Mayıs 2006, 23:52
bende az once zealsun alan bırıyle konustum.. adam alma dıe yalvarıyodu.. bı turlu karar veremedım cok aklım yatmıstı ya bu zealsun 200gs ye
kim o adam kardeş bizede söyle ..konuşalım bakalım neymiş derdi..yoksa herkeste olmasın hesabındamı bu adam...

valla ben çok menmundum hiç bir sorunu yoktu bir tek virajlarda zorluk çekiyorsununz ama oda bu motorun standartı artık nede olsa yarış motoru ....ha kamikaze motor serviste yapılıyor tamir görüyor çıksın halledecez video işini merak etme

kamikaze48
20 Mayıs 2006, 00:21
saol semih çok iyi olur aslında paradayz ile zsara da aldı ama artık pek ses seda çıkmıyo onlardan. duy sesimi zsara isyanlardayım.ama içimde kaldı alayım şumotoru burayı video çöplüğü yapmazsam ne olsun.

punkermanmania
20 Mayıs 2006, 02:27
beyler ben bu gun antalyada konustum pesın 3100 sakın kanmayın 4000 falan degıl yemeyın acın polene soyleyın !!!!!!!

bulosele
20 Mayıs 2006, 02:30
hakikaten yaw, motoru alan arkadaslar ortadan kayboldular resmen, ayıp ettiler:pale:

grafiker
20 Mayıs 2006, 02:34
arkadaşlar bende dün görüştüm bayi ile.. ayın 25 inde gelecekmiş.. Bi aksilik olmaz ise alacağım 3100 +200 nakit fiyatı kredi kartı veya banka kredisinde banka faiz oranları binecek toparlayabildiğimi peşinat verip gerisini taksitlendireceğim....kullanan arkadaşlar sesiniz çıksın litfen, daha motoru görmedim ama almaya kesin kararlıyım.. Bu paraya değer deil mi b motor.. yoksa yeni başlayacak biri için YBR 125 mi tercih etsem.. eğer gözünü kapat al diyorsanız bu motoru 25 inde bende alacağım.artık kendi motorumun video ve fotoğraflarımı koyarım inşallah...

serhat24766
20 Mayıs 2006, 03:27
slm:cat: bişi sorucaktım bu motorun kartsız taksit imkanı warmı?:silent: yani kanuni racer gibi o motoru her tür taksit imkanıyla alabiliyorsun bu motorda da öle bişi warsa ilk motorum olarak düşünüyorum yoksa galiba kanuni alıcam:)

semih20
20 Mayıs 2006, 11:59
serhat kardeşim evet var böyle bir imkan ...kredi kartsız 24 ay vade yapıyorlar peşinat 450 -500 veriyorsun anahtarı alıyorsun ...sadece gerekenler nüfus bilgilerin oturum adres bilgilerin ..kefil mefil yok ..onlar seni araştırıyorlar ..500 milyon gelirin olmalı birde en az orada 6 ay çalışmış olman gerek ...bunların dışında bir şey yok yani asgari ücretli için gayet iyi bir olanak ...

bulosele
20 Mayıs 2006, 13:33
semih kardes, motorun ne durumda, yok mu bir gelisme?

serhat24766
20 Mayıs 2006, 14:00
semih20 abi rahatsız ediyoorum :pr: ama bir sorum daha olucak istanbulda mı oturuyosun ? bu motorun istanbuldaki bayilerini detaylı aresini werebilirmisin:silent:

semih20
20 Mayıs 2006, 15:26
bulosolo kardeşim motorla ustalar sevişiyorlar ..hala çıkmadı ya adam 2 gün sonra gel al dedi.gittm diyo çok yoğunuz senin kine sıra var diyor galiba pzartesiye alıcam.....serhat kardeş..ben istanbuldaki bayileri bilmiyorum ama polen nin sitesinden yada zealsun sitesinden öğrene bilirsin ..bayiliklerin nerelre verildiğini ....

teski
20 Mayıs 2006, 15:36
...kredi kartsız 24 ay vade yapıyorlar peşinat 450 -500 veriyorsun anahtarı alıyorsun ...sadece gerekenler nüfus bilgilerin oturum adres bilgilerin ..kefil mefil yok ..onlar seni araştırıyorlar ..500 milyon gelirin olmalı birde en az orada 6 ay çalışmış olman gerek ...bunların dışında bir şey yok yani asgari ücretli için gayet iyi bir olanak ...

bu hangi bayisinde gecerli acaba :silent:

semih20
20 Mayıs 2006, 16:11
kocaeli gebzede fazilet motorda.....teski...

zsara
21 Mayıs 2006, 13:50
saol semih çok iyi olur aslında paradayz ile zsara da aldı ama artık pek ses seda çıkmıyo onlardan. duy sesimi zsara isyanlardayım.ama içimde kaldı alayım şumotoru burayı video çöplüğü yapmazsam ne olsun.

kamikaze, inan motorun videosunu çekmeyi istiyorum ama kayıt yapan hiç bir alet yok bende. resimlerini bile çekemnedim çünkü cep telefonumda bile kamera yok. Ancak bu duy sesimizi çağrılarından sonra şirketten bi arkadaşa rica ettim onun telefonuyla bi görüntü çekicez bu akşam. Bi aksilik olmazsa yarın yollarım görüntüleri.

kamikaze48
21 Mayıs 2006, 20:50
kamikaze, inan motorun videosunu çekmeyi istiyorum ama kayıt yapan hiç bir alet yok bende. resimlerini bile çekemnedim çünkü cep telefonumda bile kamera yok. Ancak bu duy sesimizi çağrılarından sonra şirketten bi arkadaşa rica ettim onun telefonuyla bi görüntü çekicez bu akşam. Bi aksilik olmazsa yarın yollarım görüntüleri.

istersen bi ara görüşelim bende makina var hem video çekeriz hemde tanışmış oluruz.üstelik ben de alacağım motoru görmüş olurum.nasipse 3 hafta sonra alıyom bende. bide ben mecidiyeköyde oturuyorum sen nerede?

semih20
21 Mayıs 2006, 23:56
tam tahmin ettiğim gibi arkadaşlar ..pazartesi alıyorum motoru ..yani yarın ...ağğğ beee bugün işe gelirken 5 -6 tane hyosung mudur nedir omarka motorlular şehir turuna çıkmış geziyolardı ...racer tipli bir motor ..çok imrendim yaa şu motor bir çıksa ağğ bi alsam......özledim.. özledim... kokusunu özledim..özledim özledim özledim duruşunu özledim...egzozun olayım..da gel artık ...

hdemirkan
22 Mayıs 2006, 01:16
arkadaşlar biraz da ehliyet kurslarından bahsetmek istiyorum...

BİR ÇOK ARKADAŞIN EHLİYETSİZ MOTOR KULLANDIĞINI GÖRÜYOR-DUYUYORUM,BENCE BU ÇOK TEHLİKELİ SÖZ KONUSU OLAN CAN!AMA YAPACAK PEK FAZLA ŞEY DE YOK ASLINDA HERKES YARIM YAMALAK BİLİYOR!EN AZ 5 TANE KURS ARADIM HEPSİ DE BİZ KULLANMAYI ÖĞRETMİYORUZ ONU SİZ ÖĞRENECEKSİNİZ DİYOR!AYDIN SARI SÜRÜCÜ KURSUNU ARADIM BİRTEK ONLAR YARDIMCI OLABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ O DA SCOOTER AMA BUNA DA ŞÜKÜR...

HİÇ BİLMEDEN RACING MOTORA BİNMEK BENCE İNTİHAR!BEN DE ZEALSUN GS 200 İSTİYORUM VE UZUN ZAMANDIR BU FORUMU İZLİYORUM AMA GEÇEN GÜN BAKIRKÖYDE GÖRDÜM GÖRÜNÜŞÜ PEK DE İYİ DEĞİLDİ AYRICA ÇOK DA AĞIR BİR MOTOR BU YÜZDEN CROSS TARZI DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM BAKALIM HAYIRLISI...
BURADAN BÜTÜN ARKADAŞLARI BİLİNÇLİ OLMAYA DAVET EDİYORUM,SONUÇTA SÖZ KONUSU OLAN SİZİN HAYATINIZ VE BU DÜNYAYA BİR KEZ GELİYORUZ!
ALLAH CC. HEPİMİZİ KORUSUN...

gugukk
22 Mayıs 2006, 13:18
Bende kursa yazıldım aynen senin dediğin gibi dediler zaten kullanmayı bilen alıyor a2 ehliyetini biz o yüzden öğretmiyoruz dediler çok kızdım neysehaziran gibi motoru alıcam artık sınavlara kadar ne öğrensem kardır kendi başıma öğrenicem. Benim merak ettiğim bu kurslar 300 ytl civarı para almasını biliyor adı üstünde kurs neden motor öğretmiyorlar ozaman ben niye kursa gidiyorum merak ettim. Bunları şikayet etsek acaba sonuç alırmıyız.

kamikaze48
22 Mayıs 2006, 23:30
aslında çok ii olur. alışmişlar beleşe hiç masrafsız galesiz götürüyolar parayı.tabi sonu malum kazalar.böyle hazırcıların olduğu ülkede motor kazaları çok olmasında ne olsun. sonuçta kimse doğuştan bilmiyo kullanmasını herkes sonradan öğrendi öğrenemeyenlerde malesef ilk kazadansonra öğreniyo.

paradayz
23 Mayıs 2006, 13:58
arkadaslar kusuruma bakmayın
uzun zamandır yazamıom
ama artık yazarım heralde.
bu arada motora iyicene alıstımsariyerden taksime rahat gidebiliom
suan 450 km de falan
hicbir sorun yok.harbiden cok iyi
hepiniz alın bu motordan valla tavsiye ediom.:))artı heryerde dikkat cektigini solememe gerenk yok.harbiden utanmasam dicemki 20 milyarlık oteki motorlar kadar dikkat cekio.valla.tabi yanindaki zeal sun yasılarını cıkarttım.:))bole daha iyi.ama hafif bi iz kaldı.onun ustune gelecek sekilde bisey yapıstırıcam
yada napiyim,onerisi olan??
bide motor devirliyken biraz pır yapıo.onu cozmek icin son susturucuyu aldırıcam.egzoscuya gittim.abi dedim alalım sunu.ama ayrıyetten sunu dusundum.arkadaslar bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.egzosa bu tur bir mudahale motoru garanti kapsamı dısına cıkarırmı.sonucta 2 yıl garantisi var.boyle bi durumda ne yapmam gerekir..gerci melbur arkadasımız yapmıstı aynı olayı.ama noldu garantisini öldurdu mu.ben ole yapmak istemiyorum.neyse onun dısında motor canavar..vııın vın vooooo:))
resim ve videosunu bugun koyarım.ama sanırım calısırken videosu degilde calısırken sesinikoyarım.tabi dururken.:)ee bu sitenin buna coktan ihtiyacı var.koymadık ayıp yani:)
hatta simdi gidiom.resim ve videolarla geri donecemmmmmm.hadi yasadınız,milletttttttttt...:queen: :queen:
ama sizden de iki soruma cevap bekliom.plsss yardımcı olun.
1.egzos sesi.
2.yapıstırmaları cıkarttım,yerine napim?

hdemirkan
23 Mayıs 2006, 17:25
Bende kursa yazıldım aynen senin dediğin gibi dediler zaten kullanmayı bilen alıyor a2 ehliyetini biz o yüzden öğretmiyoruz dediler çok kızdım neysehaziran gibi motoru alıcam artık sınavlara kadar ne öğrensem kardır kendi başıma öğrenicem. Benim merak ettiğim bu kurslar 300 ytl civarı para almasını biliyor adı üstünde kurs neden motor öğretmiyorlar ozaman ben niye kursa gidiyorum merak ettim. Bunları şikayet etsek acaba sonuç alırmıyız.
Dostum ben de çok kızıyorum zaten öğrenmek için gidiyorum bu kursa!kendi başına öğrenmen tehlikeli olabilir bence iyi bilen birinden öğren,önce artçı falan ol ne biliyim dikkat et kendine ok?

Ya arkadaşlar fuarda keseme göre 3 motor kestirmiştim gözüme.zealsun gs 200 kanuni race ve herk!kanuniyi eledimde bu herk kladı aklımda artısı fiyatı 3000 ytl nin altındaydı lastik kalınlıkları ve görünüşü de ii ydi ama aynalar ve el tutma yerleri işçilikten sınıfta kalırdı!her neyse alet 200 cc ama kataloğunda max hız 95 km/saat yazıyo tekrar kontrol ettim hakkaten öyle!zealsun 200 cc 140 görür diyolarda bu neden 95 yazıyo anlamadım!ne düşünüyosunuz bu arada?
bir de auto tuning fuarı var!cnr de 26/28 mayıs arası.cumartesi 20.30 dan sonra dj parti konser varmış ne dersiniz biraz kopalım mı?katılacak arkadaşlar var mı?

kamikaze48
23 Mayıs 2006, 19:16
bencede kesin görür ha bide arkadaşlar polene mail atmiştim bunun beygir gücü 15 mi 19 mu diye..................
ve mutlu son 19 beygirmiş........eeeee bu da 140 görür herhalde

alayım bide 150 bile yaptırırım ybr de 130 yapmişim bunda uçarım bilem(inşallah)

bulosele
23 Mayıs 2006, 20:09
bencede kesin görür ha bide arkadaşlar polene mail atmiştim bunun beygir gücü 15 mi 19 mu diye..................
ve mutlu son 19 beygirmiş........eeeee bu da 140 görür herhalde

alayım bide 150 bile yaptırırım ybr de 130 yapmişim bunda uçarım bilem(inşallah)
yalniz arkadasim daah onceki sayfalarda bir arkadasimiz kitapcigindan okudugunu ve 15 hp oldugunu yazmisti:silent: :silent: :silent:

semih20
24 Mayıs 2006, 01:45
arkadaşlar bu gün mtorumu yapılmamış şekilde aldım benim servisle bozuştum kendim parçaları alıp kendim takıcam artı şase yamulmuş şaseyi düzettircem yarın inş...ne bu motorun çekişimi ??abi gerçekten 19 beygir bi yokuş var yeni mahalle yokuşu acaip dik görseniz duvar dersiniz abimle iki ikişi orayı tık demeden çıktık yolun zirvesinde zafer çığlıkları atıyodukk..abi yolda molda mırakmıyo temiz performansı harika gidişi duruşu manyak..harbiden tavsiye ederim ......şu şaseyide halletsem sorunbiter .........he herkmi burda iki amca oğlu ikitane herk 200 cc almış gördüm ..ikisininde kalkış ve gidişlerine baktım performans ve hızlanma biraz zayıf geldi bana görünüşleri önden görünüş olarak zealsundan güzel ama gövde ve arka görünüşten değil..bu arada onlarda 120 yapar 130 yapar max 95 km mil hesabı ..çünkü cocuk 115 yaptını sölüyo çıksam çıkardım diyo motorun işi bitsin belki kapışırız..onlarla am zealsuna dayana bilceklerini sanmıyom......ben zealsun yazısını söküp kawasaki yazcam..çünkü gören kawasakimi diye soruyo..

kamikaze48
24 Mayıs 2006, 23:03
yalniz arkadasim daah onceki sayfalarda bir arkadasimiz kitapcigindan okudugunu ve 15 hp oldugunu yazmisti:silent: :silent: :silent:

valla ben de çok söylenti olduğu için direk polenle görüştüm adamlar böyle diyo. 14,2 kw dediler hp olarak kaç yapiyo dedim 14,2 yi 0,75e bölerseniz bulursunuz dediler o da yaklaşık19 yapıyo:cat:

arkadaşlar bu gün mtorumu yapılmamış şekilde aldım benim servisle bozuştum kendim parçaları alıp kendim takıcam artı şase yamulmuş şaseyi düzettircem yarın inş...ne bu motorun çekişimi ??abi gerçekten 19 beygir bi yokuş var yeni mahalle yokuşu acaip dik görseniz duvar dersiniz abimle iki ikişi orayı tık demeden çıktık yolun zirvesinde zafer çığlıkları atıyodukk..abi yolda molda mırakmıyo temiz performansı harika gidişi duruşu manyak..harbiden tavsiye ederim ......şu şaseyide halletsem sorunbiter .........he herkmi burda iki amca oğlu ikitane herk 200 cc almış gördüm ..ikisininde kalkış ve gidişlerine baktım performans ve hızlanma biraz zayıf geldi bana görünüşleri önden görünüş olarak zealsundan güzel ama gövde ve arka görünüşten değil..bu arada onlarda 120 yapar 130 yapar max 95 km mil hesabı ..çünkü cocuk 115 yaptını sölüyo çıksam çıkardım diyo motorun işi bitsin belki kapışırız..onlarla am zealsuna dayana bilceklerini sanmıyom......ben zealsun yazısını söküp kawasaki yazcam..çünkü gören kawasakimi diye soruyo..
bende motoru alayım bazı değişiklikler yapmak istiyorum mesela;
1)arkayı kaldırmayı
2)jantlara parlak şeritler(adı herneyse)
3)göstergelerin içini değiştiecem
4)hava filtresi-karbüratör-performans egzozu
5)uydurma bi granaj(bulabilirsem)
6)yanlara sticker veya boya
7)bide lastiğin içlerini boyayacam(yani su kanallarını)
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
tabi bunlardan garanti şartlarını bozanları yapmam
:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

hacker_2834
25 Mayıs 2006, 00:26
hadi ama arkadaşlar yaa size sesleniyorum zealsunu alan arkadaşlar hani resimler videolar ayıp oldu yaa o kadar rica ettik biriniz bile koymadınız şu video ve resimleri çok merak ettim şu motorun sesini her yerini fuarda incelemiştim çok hoşuma gidio zaten alıcam 2 aya kadar ama hiç sesini duymadım hadi arkadaşlar yapın bize bi güzellik herkes bekliyoo yaa :pr:
şimdiden teşekkür ediyorum belki koyarsınız...:P :rendeer:

seruven17
25 Mayıs 2006, 01:21
Arkadaşlar, bu motor 14 beygir, bunun hakkında çok şey yazıldı ama gerçek bu!!! Bunun 250 liliği çıktı o da 16,9 hp!!!

Bu linke bir bakın.......

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11273

Burada 250 lilik zealsun var ve teknik veriler de resimlerin birin de mevcut....

200 lüğün 250 lilikten daha kuvvetli olmasına imkan yok,çünki bu 250 lik 200 lüğün devamıdır....

Tornedo
25 Mayıs 2006, 04:58
Ya arkadaşlar motor kardeşliğini duymuştum ama nerde ki bizim kardeşlerimiz :pale: Hane video hane resim walla milet motorun üstünden inmio sanırsam :)

desertstorm
25 Mayıs 2006, 18:56
valla bende katılıyorum.. dün ehliyet kursuna yazıldım.. :) :mrgreen: yani motoru almama az kaldı şöyle uzun bi inceleme yazısı falan yazsanız çok iyi olur arkadaşlar... ayrıca arkadaşların da dediği gibi bi video çekseniz diyorum artık.. eee vatana millete hizmet tabi bunlarda...:):):):):)

not_fear
25 Mayıs 2006, 20:00
YOK YOK İŞ YOK BU BİZİM ZS200GS CİLERDE
BUGÜNE DEK ALANLARDAN NE Bİ RESİM NE VİDEO ALAMADIK
NAPALIM CANLARI SAOLSUN

NİE BÜYÜK HARF YAZDIGIMI ANLAMIŞLARDIR SANIRIM KONUNUN MUHATAPLARI :d

yussy
25 Mayıs 2006, 21:08
slm arkadaşlar ben siteyi 1 aydır takip ediyorum ama hep kanuni racer formunu okuyordum.valla zelasuna da bi bakıyım dedim ve 30 sayfayıda okudum.1 ay içinde inşallah alıcam taksitle.ben istanbul gaziosmanpaşada oturuyorum.bana bayilerin nerde olduğunu yazarsanız çok sevinirim.motoru alanlardan resim bekliyoruz...

semih20
25 Mayıs 2006, 23:51
yussy zealsundamıydı polendemiydi ..pekk hatırlamıyorum sitelrerinde harita üzerinde bayilerin yerleri ve adresleri gösteriliyor gir bir bak istersen...size benim motorun değil ama bu motorun resimlerinden sizi şimdilik tatmin edecek bir kaç tane yollayayım...daha doğrusu yollamaya çalışayım..motoru şaseden aldıktan sonra birde inceleme yazısı hazırliycam en ince ayrıntısına kadar .. http://www.bikepics.com/pics/pics/zongshen-zs-05-bikepics-367204.jpg http://www.bikepics.com/pics/pics/zongshen-zs-05-bikepics-367205.jpg http://www.bikepics.com/pics/pics/zongshen-zs-05-bikepics-367209.jpg http://www.bikepics.com/pics/pics/zongshen-zs200-05-bikepics-405808.jpg http://www.bikepics.com/pics/icon/zongshen-zs200-05-bikepics-437809.jpg http://www.bikepics.com/pics/pics/zongshen-zs200-05-bikepics-437811.jpg http://www.bikepics.com/pics/pics/zongshen-zs200-05-bikepics-498778.jpg http://www.bikepics.com/pics/icon/zongshen-zs200-05-bikepics-499924.jpg http://www.bikepics.com/pics/pics/zongshen-zs200-05-bikepics-499925.jpg http://www.bikepics.com/pics/pics/zongshen-zs200-05-bikepics-499926.jpg http://www.bikepics.com/pics/pics/zongshen-zs200-05-bikepics-579976.jpg http://www.bikepics.com/pics/pics/zongshen-zs200-05-bikepics-594158.jpg gölüksüz bakmayın yada şöle ışınları süzecek cinsten bişeler takın göleriniz kamaşır hee.....belki araştıranlar görmüş olabilir ama foruma yeni girinlere bilmeyenlere bir fikir veirr sanırım...

hacker_2834
26 Mayıs 2006, 01:11
ewet semih bu fotoların hepsini gördüm dediğim gibi fuarda motoru didik didik inceledim :cherry: ama sesini dumak hiç nasip olmadı bi de senin motor çıkınca video koyarsan çok ii olur beaa bu arada emeğine sağlık kardeşş :rendeer:

kamikaze48
26 Mayıs 2006, 01:42
Arkadaşlar, bu motor 14 beygir, bunun hakkında çok şey yazıldı ama gerçek bu!!! Bunun 250 liliği çıktı o da 16,9 hp!!!

Bu linke bir bakın.......

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11273

Burada 250 lilik zealsun var ve teknik veriler de resimlerin birin de mevcut....

200 lüğün 250 lilikten daha kuvvetli olmasına imkan yok,çünki bu 250 lik 200 lüğün devamıdır....

bisandaki 16,9 hp polendekide 13kw yani 17,3 hp. bence bunlar ne yaptığının farkında değil zaten polende 200gs nin gücü daha fazla görünüyo nedense ama cc nin fazla olması hp ninde fazla olacaği anlamına gelmez. bence ortada birden fazla yanlış var.en iyisi motoru alıp ölçtürmek yoksa doğrusunu böyle öğrenemeyiz. aslında dışardaki siteleri bulabilirsek ordan da bakabiliriz.:silent:

es83tr
26 Mayıs 2006, 15:09
Arkadaşlar bu video işide yılan hikayesine döndü :salut: olmazsa bu ay sonu bayiye gelecekmiş ben bakmaya gittiğimde bir videosunu çekeceğim ARKADAŞLAR DUYUN SESİMİZİ :salut:

yussy
26 Mayıs 2006, 17:08
arkadaşlar zealsunu istanbulda hangi bayilerde bulabilirim bi yardım edin lütfen???

yussy
26 Mayıs 2006, 19:00
Çok saolasın es83 kardeş:cat:

grafiker
26 Mayıs 2006, 19:15
yussy gaziosmanpaşada nerede oturuyorsun.. bende alacağım bu motordan bekliyorum henüz gelmemiş.. p.tesi gelecek dediler.. grafiker@msn.com buradan ulaşabilirsin bana msn'den.. beraber alırız olmassa belki pazarlık şansımız artar...

hardestman
26 Mayıs 2006, 22:22
http://www.polenmotor.com/ref.htm ben burayı kastetmiştim kardeş...

grafiker
27 Mayıs 2006, 13:09
zsara hani fotoğraf ve kamera görüntüsü koyacaktın.. kaç gündür bekliyoruz burada motor sahiplerinden hiç biri kendi motorunun fotoğrafını koymadı.. ben gaziosmanpaşdayım eğer yakınsan bu hafta sonu atla gel ben çekeyim bari fotoğraflarını... sana bi tanede büyük ebat baskı yaparım burada..şirketten hediye :D.... hem motor hakkında şöle detaylı bi açıklama yap, ben bunla istanbuldan antalyaya kadar gidebilirmiyim... ?

zsara
27 Mayıs 2006, 13:26
zsara hani fotoğraf ve kamera görüntüsü koyacaktın.. kaç gündür bekliyoruz burada motor sahiplerinden hiç biri kendi motorunun fotoğrafını koymadı.. ben gaziosmanpaşdayım eğer yakınsan bu hafta sonu atla gel ben çekeyim bari fotoğraflarını... sana bi tanede büyük ebat baskı yaparım burada..şirketten hediye :D.... hem motor hakkında şöle detaylı bi açıklama yap, ben bunla istanbuldan antalyaya kadar gidebilirmiyim... ?
kamera görüntüsünü arkadaşın telefonuyla çektik ama sonra arkadaş kabloyu bulamadı diye telefonunda öylece kaldı görüntü :) gaziosmanpaşaya gelmek konusunda söz veremiyorum çünkü henüz ehliyeti alamadığım için karşıya geçmiyorum motorla. hatta doğru düzgün trafiğe bile çıkmıyorum.
İstanbul - antalya konusuna gelince.. bence bu motorla o kadar yola gitmek çılgınlık olur. Neticede maksimum hızın belli. O hızlarda antalya baya bi zaman alır ve o kadar süre bu tip bi motorun üstünde seyahat etmek feci yorucu olacaktır. Ben şehir içinde 2 saat kullandım da eve geldiğimde yorgunluktan kendimi yatağa attım.. burdan antalyaya gittiğimi düşünmek bile istemiyorum açıkcası. Ama tabi bu birazda alışkın olmakla alakası var. Daha önce uzun yol yapmış motorcuya bu bu kadar da büyük bi olay gibi görünmeyebilir ist-ant seyahatı..

grafiker
27 Mayıs 2006, 14:33
valla esasında benim içinde hayal motorla antalyaya gitmek.. ilk motorum olacak bu inş..bu yaz antalyaya gideceğim acaba diyorum 2 ay gibi bi zamanda hem ehliyeti alır hem alışabilirmiyim diye düşündüm sadece..ehliyet bende de yok ama motoru bi alayım ilk işim ehliyet almak olacak... motorun performansı nasıl dediğin gibi yorucu ve zor bir motor mu hele de benim gibi yeni başlayacak biri için zorluklar biraz çekeceğiz galiba..ben daha vitesli motor hiç kullanmadım ve bazı arkadaşlar çinli motorların vitesleri felan ters diyolar.. bunun vitesleri nasıl...

semih20
27 Mayıs 2006, 23:58
arkadaşlar iskankar oldum yemin ederim isyankar oldum....şaseci yapmış şaseyi ama bu seferde motor iskelete sığmıyor olabilirmi böyle birşey ya ...adam uğraşıcakmış ..yani haftaya kaldı bu iş lanet olsun...ne şanssız adamım millet ortalıklarda cayır cayır geziyo ben iskeletine bakıp bakıp ah çekiyorum..adamların gıy gıyları bile yürüyo ben bi raceri bile yürütemiyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tornedo
28 Mayıs 2006, 03:18
selam millet...
Resim bekliyoruz hep beraber ama görünürlerde bir şey yok...Neyse satmak isteyenlerin fotolarını buldum onları paylaşayım dedim sizinle

Resimleri alamadım siteden alırımda uyucam ondan uraşamadım...Linkler burda
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2545775
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2520681
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2435108

bu en son attığım baya temiz fiyatıda fena deil en azından uraşılmaz :cat:

Video da bulsam koyacağım ama yakındır arıyorum:wiinkk:
kalın sağlıcakla...

http://www.ridermagazine.com.hk/photo/racing_sport/local_sport/weston/2004_chengdu/zs200cc/zs200cc_3_1b.jpg
http://www.ridermagazine.com.hk/photo/racing_sport/local_sport/weston/2004_chengdu/zs200cc/zs200cc_3_5b.jpg
http://www.ridermagazine.com.hk/photo/racing_sport/local_sport/weston/2004_chengdu/zs200cc/zs200cc_3_8b.jpg

Bide bunları buldum...Bide hade ben yattım bye

bulosele
28 Mayıs 2006, 16:45
grafiker;
dostum ehliyet icin motoru bekleme, ehliyeti alman 3 ay suruyor, al elinde bulunsun!...