PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zealsun ZEALSUN ZS 200 GS Sport

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58

zsara
06 Mayıs 2006, 01:22
bulosele hayırlı olsun kardeş. kazasız belasız güzel günlerde kullan

ylmzzz
06 Mayıs 2006, 01:31
ha ha ha derbi 180 gdiyo......... 200lük alet 120 tıssssssss.. ayrıca derbi 23 beygir 2 zamanlı cbr 125 le kıyaslamayın derim... 500 er5 olur.

gecmiş olsun binlerce.......

23 beygir olması avantajlı tabi ama 2 zamanlı olmasının bence hiç bi yararı yok. çevre, yakıt ses yönünden 4 zamanlı her zaman daha iyidir.
ayrıca cruiser motorlar da hacimlerine göre beygirleri düşüktür ama onun da zevki başkadır. super sport modeller yüksek beygirli diye en iyi motor onlar değildir. her zaman hızlı giden motor iyi diye birşey denemez. zevk ve tarz meselesi. zelaun ve derbinin sınıfları da ayrı.

kıyaslama da fiyatları arasındaki farkı da göz önüne alalım. yok bu motor 180 basmış yok bu çok hızlı diye kıyaslama yapılmaz. fiyat performans rahatlık kullanım alanları güvenlik frenaj gibi etkenlerin hepsine göre yorum yapmak daha doğrudur diye düşünüyorum

erensahin
06 Mayıs 2006, 01:31
Arkdaslar bu 200 gs cilginligi nedir boyle :) sizi cezbeden fiyati mi, gorunusumu??

ylmzzz
06 Mayıs 2006, 01:37
Arkdaslar bu 200 gs cilginligi nedir boyle :) sizi cezbeden fiyati mi, gorunusumu??

fiyat ve görünüş oranı heralde :)

zsara
06 Mayıs 2006, 02:21
arkadaşlart bu arada motordan alan diğer arkadaşlar nerden ve kaça aldıklarını da yazabilirler mi. piyasada çok farklı fiyatlarla satılıyor motorlar. en uygun satan yeri bulmak bundan sonra alacak arkadaşlara yardımcı olabilir..
bu arada ben 3500 ytl ye anahtar teslim aldım ( 150 ytl lik bir egsoz ilavesiyle ), ümraniye güçlü motordan

paradayz
06 Mayıs 2006, 03:09
bulosele sonunda aldın twister ını iyi gunlerde kullan.

zsara ben 3.350(plaka ruhsat dahil).bakalım(mor motosiklet)

semih20
06 Mayıs 2006, 12:04
arkadaşlar ben zealsun' u görene kadar kanuni recer yada ramzey racer almayı düşünüyordum bir arkadaş bu forumdan tavsiye etti birde zealsun a bak diye abi bence katagorisinde bie çok motoru alteder taşşşşşşşş gibi motor gittim gördüm yakından inceledim 160 ibre var..diğerleri gibi sıska gözükmüyor karizma bişey ya inş. pazartesi alıyorum...

viper_1
06 Mayıs 2006, 14:16
Arkadaşlar Bugun Cbr 125 Ile Kapiştik.benim Motor Daha 945 Cbr Ise 5400 Olmuş Birazcik Egzoz Dumani Yuttu Garibim.hala Kiyaslayanlar Için.saygilar

Zealsun 5400 km ye geldiği zaman kapışacak hali kalır mı? sizce???:silent: :silent:

Lütfen HONDA ile kıyaslama yapmasak memnun olurum...:cyclopsan

zsara
06 Mayıs 2006, 15:01
Bazı arkadaşları anlayamıyorum açıkcası. Şu motor zealsundan iyi zealsun bu motordan daha kalitesiz yada daha yawash falan filan vesaire.. Arkadaşlar ben tercihimi zealsun dan yana kullandım ve pişman değilim. bu motorum piyasadaki en iyi motor olması yada en iyi çinli olması gibi bir iddiam yok. Tek iddiam şu.. zealsun görüntü ve fiyat açısından bakıldığında benim için en ideal motor. ve benim için en ideal olan aynı zamanda benim için en iyi motordur.

kenya
06 Mayıs 2006, 15:02
Bi arkadaşımız Beşiktaştaki Zealsun bayisinin yerini tarif edebilirmi?? netten aradım ama web sayfaları yok sanırım. Herkese kolay gelsin...

TysonPit
06 Mayıs 2006, 15:39
resim, video? hani arkadaslar yollayın yaw bişeyler okadar alan var:silent:
bende düşünüyorum inş alacam yakın bi zamanda.

semih20
06 Mayıs 2006, 16:52
Bazı arkadaşları anlayamıyorum açıkcası. Şu motor zealsundan iyi zealsun bu motordan daha kalitesiz yada daha yawash falan filan vesaire.. Arkadaşlar ben tercihimi zealsun dan yana kullandım ve pişman değilim. bu motorum piyasadaki en iyi motor olması yada en iyi çinli olması gibi bir iddiam yok. Tek iddiam şu.. zealsun görüntü ve fiyat açısından bakıldığında benim için en ideal motor. ve benim için en ideal olan aynı zamanda benim için en iyi motordur.
Demek zealsun aldın ..hımm...peki nasıl gidişi falan iyimi şu ana kadar kaç basa bildin merak ediyorum anlat, anlat ,hadi anlat nasıl...!!!

kamikaze48
06 Mayıs 2006, 18:49
bu motoru alan kaç kişi oldu. heyyy zs 200 gs si olanlar nerdesiniz yav aldınız kayboldunuz.zsara dan başka kimler var .tecrübelerinizi paylaşin arkadaşlar. alan kaçmasın

bulosele
06 Mayıs 2006, 19:58
bence de bazı arkadaslar motoru aldıktan sonra kayboldular, yahu ben twister aldigim halde hala bu topic'teyim...:wiinkk:

hardestman
06 Mayıs 2006, 20:14
arkadaşlar nasıl olsa hepsi kul yapısı hepsinde bir aksaklık olabilir.... bence ayağınızı yerden kesecek hem hesaplı ve hesaplı olmasına göre de güçlü ve estetik bit motor istiyorsanız zaelsun gayet uygun bir motor :bounce: .tavsiye ederim hani valla ben ondan alacam :queen: bu arada hayalimdeki motorun resmini koyayım dedim bakın .... :pale: :salut:

semih20
06 Mayıs 2006, 20:30
yok hardest sen alma ben alacam..............bu motorun 100 km.de yaktını bilen varmı acaba ne yakar bu motor........aloooooooooooooooooooooo motorcular hadi ya anlatın nedir neyin nesidir bu motor pazartesi alcaz daaaaaaaaaaa

ulasturhan
07 Mayıs 2006, 09:42
not_fear , kamikaze48 , paradayz , zsara , desertstorm teşekkürler arkadaşlar sağolun. nazar boncuğu oldu ama yinede ön panelin üstündeki cama bi nazar boncuğu çıkartması yapıştırmayı düşünüyorum. henüz plakam çıkmadı bunun için rahat rahat gezemiyorum. şimdi gelelim motordan izlenimlere... egzos sesi yüksek devirlerde gerçekten rahatsız edici ama diğer yönden şöyle düşünebiliriz yüksek ses nerden geliyo diye durup bakıyolar :) yani uyarıcı etkiside var karşıdan karşıya geçen yayalar için özellikle daha uyarıcıdır diye düşünüyorum... benzin göstergesinn olduğunu ve bi çok motorda bunun olmadığını hepiniz bilirsiniz... peki vites göstergesinin dijital olarak bulunduğunu biliyormuydunuz?? evet hangi viteste olduğunuzu görebilirsiniz... motorun orta ayağı yok sadece tek yan ayak mevcut bu da spor olmasının getirdiği bi durum tabi... cuma akşamından beri ve halada motorumu görmedim binmedim sürmedim ankaraya düğüne gitmiştim. bıraktığımda 50 km yi devirmiştim :) 2 günde iyi gezmişim yani mahalleden çıkmadığım için bana çok gezdim gibi geliyo... bi kadiköye git gel 50 km yaparsın zaten ama mahhalle içinde 50 km çok gibi geldi bana :) plaka olayını halledemedim acaba sizden halledebilen oldumu?? ruhsat plaka çıkması için polen motordan kafa kağıdının verilmesi gerekiyomuş. oda henüz yollanmamış bayiye... nesa arkadaşlar motorun dinlendikten sonra çalıştığında ısınana kadar beklemek gerekiyo çünkü cikleyi indirince direk (i)stop ediyo :) bi ara cikle açık kullanmışım gaza basınca titreme yapıyo motor sendeleniyo felan sonra indirdim cikleyi düzeldi... ilk günde kazadan sonra hava karardı tabi sonra mahallede dedim çalıştırayım çalışmadı sonra dedim bostancıdan buraya gelene kadar benzin bitti herhalde kazadan dolayıda benzin almayı felan unutmuştum :) sonra gittim benzin aldım bidonlar geldim koydum. sonra yine çalıştırıcam ama bi baktımki benzin bittiği için değil motoru durdurmak için kullanılan bi düğme var o açık kalmış :) onu kapattım ve küt diye çalıştı
:)
nesa işte bu kadar şu plaka bi çıksın ah ah :)

zsara
07 Mayıs 2006, 15:09
bende ulaş arkadaşıma aynen katılıyorum. anlattıkları bire bir bende de oluyor. motor ısınana kadar beklemek gerekiyor aksi takdirde stop ediyor ve jikle çekik kullanında vibrasyon artıyor. henüz 60 km deyim ben de. şu ana kadar 80 km hız gördüm. daha basacak olsaydım motorun gidesi var gibiydi ama rodaj olayı nedeniyle fazla zorlamak istemedim. birazdan motoru servise götürüp benzin şamandırasını kontrol ettiricem. oda halledilirse motorda sorun olarak adlandırılabilecek hiçbirşey yok diebilirim. Bu arada benim de tek memnun olmadığım konu motorun yüksek devirdeki yüksek sesi. tok bir ses değil ancak bazı insanlar motoru duyunca sesi çok güzel falan diyor..
he bu arada bir şikayetim de durduğum yerlerde insanların gelip bana motor hakkında soru sorması, 1 hafta oldu ama şimdiden sıkıldım insanlara sürekli motor hakkında bilgi vermekten. gezici zealsun reklamcısı hissetmeye başladım kendimi. en son dün soran bi adama motor arkadaşımın dedim de yırttım :)
benim de plaka halen çıkmadı. sanırım bu hafta başı o da hallolur..

kamikaze48
07 Mayıs 2006, 15:29
motordan memnun olmanız içimi rahatlattı kimse kullanmadığı için tereddütüm vardı acaba boşuna mı hayal kuruyorum gibisine . motorun ii olmasına sevindim. inşallah sorun yaşamassınız bundan sonrada.kanuni racer gibi olmasın da o motor çok sorun çıkarıyo.yolunuz açık keyfiniz bol olsun:cat: :bounce:

semih20
07 Mayıs 2006, 16:00
arkadaşlar yarın alıyorum motorumu...çok heyecanlıyım hergün mutlaka yolum düşmesede mağazanın ordan geçip bakıyorum ..bakmassam gece uyku tutmuyor .ağğğ ne zaman yarın olacak ya ..yarınmı yarın olacak.. kim bekleyecek....ben kocaelideyim gebzede burda bu motor kapış kapış zealsun en çok satılan motor oldu kanuni arkasında ....bundan öncesinde ramzey racing e hevesim vardı ..otobanın yanından geçerken bitane otobanda seyir halindeyken gördüm motorda 220 ibre var 5 vites 14 beygir adam nerdeyse motoru patlatcak songaz son vites gittiği belli ama nerde 180 150 motor inanın 85 anca gidiyordu .adamda motordan çıkan sese aldanıyordu herhalde ..kafasını direksiyonun önüne eymiş gözler teker hizasından bakıyor ...kendini çok hızlı gidiyor sanıyordu ...her neyse orda koptum o motordan .....varsın çalışması için ısıtalım ..başka bişey olmasında ...kimse hız denemesi yapacak duruma gelememiş heralde ....???????????

bulosele
07 Mayıs 2006, 18:13
hadi beyler yahu,alın artık su motorları, yaz da geliyor zaten artık gezi duzenlemenin vakti geliyor..

kamikaze48
07 Mayıs 2006, 18:49
şu 15 i gelsin okul bitsin inşallah hemen alacam ama ben sizin organizasyonlara katılamam.okul kapandı mı muğlaya dönüyom.inşallah muğla mt bişeyler ayarlar. bbrr duy sesimi yap bi güzellik topla muğla mt yi

zsara
07 Mayıs 2006, 19:48
bugün dayanamadım ve 110 km hız yaptım. kaskım olmadığı için daha fazla abartmak istemedim. Birde ümraniye girişinde polis vardı. adamlar uzaktan beni görür görmez fırladılar beni bekliyorlardı. usulca u dönüşü yaptım :) kask yok ruhsat yok plaka yok ehliyet yok. bi motor bide ben. sanırım polisle yüzleşmek için hazır hissetmedim kendimi :)

semih20
07 Mayıs 2006, 21:23
yok bide hisset...:)))

şu motoru alimm toplu gezeriz inşallah
bu gün otobanda 5 -6 kişi peşpeşe geziyodu manyak görünüyo ....bizde yapalım bu olayı

bulosele
08 Mayıs 2006, 02:51
bugün dayanamadım ve 110 km hız yaptım. kaskım olmadığı için daha fazla abartmak istemedim. Birde ümraniye girişinde polis vardı. adamlar uzaktan beni görür görmez fırladılar beni bekliyorlardı. usulca u dönüşü yaptım :) kask yok ruhsat yok plaka yok ehliyet yok. bi motor bide ben. sanırım polisle yüzleşmek için hazır hissetmedim kendimi :)
ne gerek var dostum kasksız bunları yapmaya, en azindan baskalarina kotu ornek olma burada!!:farao:

zsara
08 Mayıs 2006, 04:26
ne gerek var dostum kasksız bunları yapmaya, en azindan baskalarina kotu ornek olma burada!!:farao:

cuma günü 130 kaat para verip kask aldık dün öğlen çalındı:pr: kasksızlık mecburiyetten oldu yani, keyfi bişey değildi.

seruven17
08 Mayıs 2006, 13:56
Arkadaşlar....

Zealsun 250 gs çıktığından haberdar mısınız?

Polen haziranda 250 likleri getiriyor ve fiyatıda 4500 olacakmış!!!

Motorun özellikleri için bisan için açtığım topiki inceleyebilirsiniz...

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11273

Sonuçta aynı motor....:cat:

not_fear
08 Mayıs 2006, 21:34
ya arkidişler
acaip heyecan bastı beni yaaa
niyemi
e siz takır tukur alıp duruosunuz makinayı
bende hasta oluom, hala karar veremedim 200 gs mi 150-19 mu
çıldırcam yaaaaaaaaaa
ben 200 gs istiom race kaldırır ancak beni biliyorum, ama diğerinide tipi için istiyorum o da çok güzel baba bi motor, güç dersen çok önemli değil.
bide istanbul ankara yapıcam motorla bu yaz 4 kez, e bu durumda 200 gs mi 150-19 mu bu da kriter haline gelior, hava soğutma yağ soğutma aralarında çok fark yok anladığım kadarı ile, su soğutma gibi değil yağ soğutmanın işlevi daha basit kalıyor.

semih20
08 Mayıs 2006, 21:47
arkadaşlar nihayet bu gün motorumu aldıımmm ve şunu söylüyorum ..dehşet bişey ya
..tavsiye ederim ..çabuk devir alıyor konforlu sorunsuz ya katogorisinde en iyisi kanuniyide denedim ..sesi hele manyak çıkıyo sesi ..tek düğmede çalışıyo soğuk sıcak farketmiyo off ya yarın olsada binsem ya ...görünüşü duruşu çok manyak ya ...park edip git uzaktan izle..bir kalabalıktan geçiyorum millet ıslık basıyo...baya güzel duruşu muruşu tekerler kalın izli motor konfor ya çok menmunum anlicanız kanuniye bindim acayip vibrasyon var midem bulandı artı bunun kadar çabuk hızlanmıyor ...görüntü olarakta bunu kadar iyi babayiğit durmuyor ..ilk almama ramen yamaha 125 ile kapıştık benimki 4. saniyede 65 gösterdi kalkışta geçtim bikere ..arayı açtım neyse gerisi öleya
bu gün çok manyak geçti ...yarın ne zaman olcak yarınmı??kim beklicek yarını ...

kc77
08 Mayıs 2006, 21:49
diğer motosikletin hangisi olduğunu anlayamadım ama, eğer race istiyorsan gs200 güzel bir motor. eğer birazda boyun uzunsa başka alternatif yok bu fiyatlara.
tabi bu benim kişisel görüşüm.
supermoto almaya karar vermeseydim bunu alırdım

hayırlı olsun semih
hangi bayiden aldın?

kalyoncumotor
08 Mayıs 2006, 22:23
fototan pek hoş görünmeyen.ama yakından bakınca okadar fena durmayan bi makine.satıcıya bu ne diye matrağına sorduğumda ''bu racing(yazıldığı gibi telaffuz etti ) motordur,hani ön kaldırıyolarya .... ''diyerek beni benden alan.ucuz yollu hoş bi motordur.

semih20
08 Mayıs 2006, 23:40
çok saol ben gebzede bir motosiklet tamircisinden aldım satışta yapıyor ..adına bakmak hiç aklıma gelmedi.. ama bi ara bakarım...gözlerimi motorlardan alamıyorum ki ...

zsara
09 Mayıs 2006, 00:42
semih kardeş hayırlı olsun motorun. güzel günlerde kazasız belasız kullan..
bu arada bende bugüne kadar en ufak sorun yaşamadım motorla. gerçi alalı henüz bir hafta oldu ama yinede herşey tıkırında gidiyor çok şükür.
Bugün motoru aldığım bayiye uğradım. Adama 3 tane motor gelmişti. Ben gelir gelmez aldım, diğer 2 side ertesi gün öğlen satılmış. Bu yazın sonunda bu motorlardan piyasada baya çok görebilicez diye düşünüyorum.

jeansatar
09 Mayıs 2006, 01:08
arkadaşlar resim bol bol resim bekliyoruz gs 200 kullanıcılarından................iyi günlerde kazasız belasız sürüşler dilerim hepinize

semih20
09 Mayıs 2006, 06:57
çok saol zsara sende sağol jeansatar...inşallah cc. bu gün çekicem fotoğrafları koyarım.....video çekmeyede uğraşıcam .........okdalemalekompale

husogge
09 Mayıs 2006, 10:13
herkese slm ben zs 150 chooper almayı dusunuyorum.bu motor hakkında bilgisi olan varmı ? tavsiye edermisiniz.

not_fear
09 Mayıs 2006, 14:03
husogge,
zs 150-19 hakkında açık topik zaten var. oradan bilgi alabilirsin.

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=12180&page=17

TysonPit
09 Mayıs 2006, 15:26
arkadaşlar bende almak için bekliyorum. 1 kişi çıkıp resim veya video atsa olmazmı :pr: güle güle kazasız belasız kullanmanız dilegiyle.. darısı başıma. :cherry:

AnkToTTi
09 Mayıs 2006, 20:10
Herkeze iyi akşamlar diliyorum. Ben bugün kayıt oldum siteye ama 1 haftadır takip ediyorum.
Arkadaşlar, hayalimde 2007 yazında 600cc racing motora binmek var. 1 aydır araştırmalarım neticesinde başlangıç olarak bu motor görünüş ve burada yazan arkadaşların izlenimleri neticesinde bende 1. sıraya çıktı. Kısmetse ay sonu almayı düşünüyorum.
Ben ANKARA'da konutkent'de oturuyorum.
Herkeze tekrar selamlar.

not_fear
09 Mayıs 2006, 23:59
arkadaşlar motorcu arkadaşların gezisi var yalova ya, sizlerden de katılım bekliyorum,
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13592

semih20
10 Mayıs 2006, 11:29
arkadaşlar ..fotoğrafları koysam siz bu motoru almassınız değil almak yanından geçmessiniz nedenmi??* motor haşat oldu nasılmı??? taksiyle dakıştık ..elimde ciddi sıyrıklar var ALLAH cc. a şükür kırığım çıkığım yok baya bi takla attım ama iyiyim ..şükür..motorun çamurluk öncam sağ kapak sol kapak göstergeler arka çamurluğu tutan demir ön far sağ sinyal sol sinyal param parça oldu ..motoru yatırdım çarptığım adama 500 milyonluk zarar açıldı ...aslında haklı bendim .ama ehliyetim yok diye polisi karıştırmadık ..neyse zekatını vermediğimizden olsa gerek bi kurban kesmek lazım ..bu arada saydığım zaralardan bana kaç para çıkar maliyeti ne olur tahminen biri fiyat vere bilirmi birde motorun sigortası bunu karşılarmı??ki karşılamamz heralde...allaha cc. emanet olun kazasız belasız sürmek nasip olsun inş. .....bayyy

AnkToTTi
10 Mayıs 2006, 11:45
çok geçmiş olsun semih, nasıl yaptın kazayı, kaç km hız vardı, herhalde koruma tamdı? Birkaç takla attım demişsin, çok çok geçmiş olsun.

TysonPit
10 Mayıs 2006, 12:25
Çok geçmiş olsun dostum. :rendeer: inan çok üzüldüm ama bununla atlattıgına şükür. bi kaç takla attıgına göre hızlı olmalısın. :silent: Motor yerine gelir bozma moralini sakın. sen iyi ol gerisini düşünme. düşmeyeni olmaz motorcunun..:cat:

zsara
10 Mayıs 2006, 12:30
çok geçmiş olsun semih kardeş.. sürekli dikkatli kullanmaktan bahsediyoruz ama yinede kaza haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Allah beterinden korusun. Motorun ne kadar masraf açacağı konusunda ise bi fikrim yok. Sadece şu kadsarını biliyorum, arka sinyalin tanesi 80 ytl. gerisini var sen hesapla.
En kötüsüde hevesinin kursağında kalmış olması. Üzüldüm ama yapacak bişey yok. tekrar tekrar çok geçmiş olsun

desertstorm
10 Mayıs 2006, 15:30
semih kardeş geçmiş olsun... inan çok üzüldüm ama arkadaşın dediği gibi düşmeyeni olmaz motorcunun... sen kendine dikkat et boşver cana gelecegine mala gelsin.. tekrar geçmiş olsun Allah'a (cc) emanet ol....

semih20
10 Mayıs 2006, 17:40
çok sağolun kardeşlerim allah cc.hepnizden razı olsun ...adama 400 milyon verdim kalan 100 ü cuma günü vereceğim inş.....motor çalışıyor fakat ben gaz vermediğim halde aşırı bağrıyo chikle yi çektinmi susuyo bu seferde 50 metre gittikten sonra stop ediyo ..götüremedim motoru anlicanız ..servise telefon ettim ne zaman gelirler meçhul ..neyse beklicez bakalımn ....

kamikaze48
10 Mayıs 2006, 19:18
geçmiş olsun semih. allah (c.c) korumuş çok şükür. allah(c.c.) beterinden korusun .inş motorunda en kısa sürede hallolur

bulosele
10 Mayıs 2006, 19:40
gecmis olsun dostum...

paradayz
10 Mayıs 2006, 20:23
cok cok gecmiş olsun arkadasım.dikkatli olalım abi.gaza gelmeyelim.amannnnnnn.

bu arada bende motosikleti almıs bulunuyorum arkadaslar.
yarın aksam itibariyle bi aksilik olmassa plaka ruhsat da tamam.

desertstorm
10 Mayıs 2006, 20:50
paradayz hayırlı olsun motorun... kazasız belasız kullanırsın inşallah.. eee sende diğer alanlar gibi foruma arada bir bakarsın artık.. :) :) :mrgreen: eee ne yapalım bizde forumu okumakla idare edecez artık.. belli mi olur belkide 1 2 ay sonra (İNŞALLAH) aynı motor benimde altımda olur.. tekrar hayırlı olsun güle güle kullan....