Orijinalini görmek için tıklayınız : Mondial Mondial 150kn Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
barbarosbaki
18 Kasım 2005, 13:40
Bu model hakkında ne dersiniz ? Yeni modellerin kataloğu elinde sorularınızı yanıtlayabilirim .
http://www.sogutmaci.com/motosiklet/05102005(031).jpg
RUZGARSEVDALISI
18 Kasım 2005, 13:45
amannnn :farao: yetermi bu kadar.... :farao:
ARMAGEDON
18 Kasım 2005, 13:54
abi bu modellerin sonu yokmu yaaaaaa :cyclopsani:
barbarosbaki
18 Kasım 2005, 13:57
dün Kuşadasındaki toplantıdan geldim 200.000 motosiklet için bağlantı yapmışlar bunun 50000 adedi komşu ülkelere satılmış , Türkiye ye 150.000 adet satılacak . Geçen sene 65000 satıldığına göre bu sene daha epeyce bunları konuşacağız .Herkez Marauder binemez :)
baggio
18 Kasım 2005, 15:41
sağlam ve ekonomikse işe gidip gelmek için fena değil
fssaglam
25 Kasım 2005, 15:05
barbarosbaki, slm bende bu modeli tuttum ama nasıldır performansı bilemiyorum.acaba sizin görüşlerinizi alabilirmiyim bide bunlar türkiyeye ne zaman girecek ne zaman satıl alabiliriz
Potenza
25 Kasım 2005, 15:10
Skullhunter arkadaşımızdan şu maylo mudur naylon mudur nedir ihracını istiyorum..Nedir bu ya,nedir bu mondial düşmanlığı.Tamam anladık yemişsin bir kazık başka bir firmadan.Ne hakkın var burdaki insanları yanlış yönlendirmeye.Alla allaa...Adam M harfini gördüğü heryerde girio araya abuk subuk yazıyor.. :jocolor:
fssaglam
25 Kasım 2005, 15:16
Potenza, aynı fikirdeyim kardeş
fssaglam
25 Kasım 2005, 15:24
yaa arkadaşlar sabırsızlıktan ölecem bu motoru ne zaman yakından görebilecez
ne zaman tanışcaz acaba yaw. :queen:
maylo87
27 Kasım 2005, 04:35
siz kendinize ii bakın arkadaşlar ama ben özür diledim isterseniz burdan ayrılabilirim istenmeyen yerde kalmak istemem :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:
shadowofspirit
27 Kasım 2005, 05:36
maylo şişirdin mesaj haneni valla kopyala yapıştırla :violent1:
Sadobey
27 Kasım 2005, 12:48
150 KT yeni model mi. Sitesinde 125 KT var sadece.
maylo87
27 Kasım 2005, 19:10
150 kn sadobey 150 kt yok sadece 125 kt var sen bidaha bak 150 kn var
Sadobey
29 Kasım 2005, 21:59
Hala yok :pl:
http://www.ugur.com.tr/mondial/giris.php
150 KN ler 151 RSİ ler gibi 2006 Şubat ayında mondial bayilerinde olacak arkadaşlar .. Bilginize .. :cat:
serhat_fb
29 Kasım 2005, 22:11
yamaha ybr125 in kopyası mı? :farao:
Gültekin
29 Kasım 2005, 22:31
geldiginde haber verecekler bana.
ve garasimsegi arkadasıma devredip, bunu almayı düsünüyorum.
bayide konustugum zaman, ocak ayında gelmesini bekliyoruz demislerdi.
http://www.feyizoglu.com/mondial150kn.html adresinde bilgi ve foto mevcut.
gurzan cım benim şahsi görüşüm senin garaşimşek bundan çok daha iiii .. :cat:
Gültekin
29 Kasım 2005, 22:44
uzzy, sagol dostum.
150 kn daha gelmedi. bi görelimde. :bounce:
ybr takıntım oldugu, ve 150 kn'i, fiyat haricinde yakın buldugum için böyle bir düsüncem var. :)
ozforis
29 Kasım 2005, 22:58
arkadaşlar ybr 125 e nal toplatır bu motorlar :P :flower: :thumleft:
Eeee nede olsa Mondial .. :cat: :rendeer:
free_eagles
30 Kasım 2005, 00:25
ybr taklidi ama ne kadar iğrenç bi motor hangi mühendisler bunu yapmışsa sağolsun ybr bunun yanında R1 gibi durur walla :queen: :flower:
fssaglam
30 Kasım 2005, 00:29
arkadaşlar mondi 125 kt yi bu gün aldım. ve harika bi seçim yaptığımın farkına vardım gerçekten malzeme yönünden çok iii bence kuvvet yönündende taminkar.
cüsse olarakta oldukca ii geldi bana. artık yaz günlerini sabırsızlıkla bekliyorum.bu arada benim kinin adıda karatay:)
birkaç güne kadar fotolarıyla sizi tanıştırcam
fssaglam
30 Kasım 2005, 00:34
free_eagles, kardeşim hiç kusura bakma ama mondial markası varsa motorda insan kullanınca yamaha honda gibi motorlara boşa fazla para vermemek gerektiğini anliyosun.ybr 125 çok cılız bi motor. bisiklet gibi sanki.ya tabi bana öyle geliyo.herkesin motoru kendine güzel geliyo.
motorinn
30 Kasım 2005, 00:42
fssaglam, Dostum motorun hayırlı olsun.Bir ara ben de niyetlenmiştim tur attım falan iki kişi çekişi çok iyi.Didondan görüntü,oturuş insana baba çapıra biniyomuş hissi veriyor.Çalışması saat gibi,jantlar çelik tek eksiği kanuni gibi 150 cc olmaması ama karşılık olarak fiyatı uygun tabii.
Tekrar hayırlı olsun,kazasız belasız süresin... :cat:
fssaglam
30 Kasım 2005, 23:11
motorinn, teşekkürler kardeşim bu gün baya bi turlama şansım oldu.50 km. kadar. gerçekten çekiş hızlanma iii di. yeni olduğu için zorlamamama rağmen oldukça ii di. bende scooter kullanıcısıydım. ilk vitesli motorum. alışma dönemindeyim ama bene scooterdan daha zevkli geldi kulanması. direksiyon çook rahat. uzun yolda güzel olabilir. malzeme de kalite yönünden ii geldi bana.
yaw gerçekten çok mutluyum böyle bi motorum olduğu için. :cherry: :queen: yazı sabırsızlıkla bekliyorum. ne deyim.
ozi2002
27 Şubat 2006, 23:21
ARKADAŞLAR MONDİALA OLAN BU KİNİ ANLIYAMIYORUM.Bİ YAMAHA Bİ HONDA BUKADAR MOTOR İHRAC EDEBİLDİMİ BEN YAMAHANINDA SERVİSİYİM AMA YEDEK PARCADA SIKINTI CEKİYORUZ Bİ KAZALI R6 TAMİR ETTİK CANIMIZ CIKTI 2 AY SÜRDÜ PARCALARIN GELMESİ.BEN CİN MALINA KARSI DEİLİM. BU ARADA fssaglam MOTORUN HAYIRLI OLSUN .BUGUN 2TANE 150 KN GELDİ BANA SIFIR MONTAJDAN SONRA DENEDİM FENA DEİL HOŞ MAKİNA.NEKADAR EKMEK OKADAR KÖFTE :cat: :cat:
olgunticaret
03 Mart 2006, 10:13
ARKADASLAR BENDE MOTOR MEVCUT İSTEYENE TUM TÜRKİYEYE ÜCRETSİZ YOLLAYABİLİRM DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN www.otmmotor.com sitesini ziyaret ederseniz.
davudows
05 Mart 2006, 19:44
selam 150 kn aldım süpermiş... he he :D
http://img441.imageshack.us/img441/7667/ybr150kn3ki.jpg
Mondial la Ybr arasındaki fark...
patatessogan
05 Mart 2006, 21:58
sağlam ve ekonomikse işe gidip gelmek için fena değil
Hani ucuz mal alacak kadar zengin değilim derler ya olay aynen bu:cat:
raicaip
19 Mart 2006, 03:38
Slm
Bende kararsızlardanım 150 kn ile ilgileniyorum davudows bu motor hakkında bilgi verebilirmisin
Mengu16
19 Mart 2006, 11:26
Mondial 150 KN ye uygun tubeless lastik bulunur mu (Pirelli veya Metzeler)
Ve takılabilir mi ?
murattt
28 Mart 2006, 18:07
arkadaslar bi cevap yazin bi bilgilendirin bizi kararsiz kaldik.:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:
kotumuren
29 Mart 2006, 09:44
hehee..motoru alan uğramıyor buraya birdaha,,ne iş :mrgreen:
hadi yaww..nerde kn ile ilgili bilgiler,nedir ne değildir ??
gotti
17 Nisan 2006, 02:55
yawss 150kn alan arkadslarr bızı bıras bılgılendırın nedır ne degıldır.bır ıkı
fotograf koyun motorun ustundeyken falan.anlatın bıras mademkı aldınız.
yada bu motor cok dandık dıyee dusunelım ozamann.yada oyle bosuna topık
konu baslıgı acmayın burası bı forum bılgı paylasımı ıcın.bılgı paylastıkca cogalır
yapmayın boylee arkadslarr madem topıc actınız yalnız bırakmayın.bu aldıgımız mallar cok kalıtelı seyler degıl bellı ama arasındann en ıyı olanı secmemız acısındann burdakı bılgıler cok ıse yarıyor.
FORUMDA YAZAN VE EDINDIGI BILGILERI BIZLERDEN
ESIRGEMEYEN TUM MOTOSIKLET TUTKUNLARINA
TESEKKURLER..ALLAH KAZASIZ BELASIZ SURUSLER NASIP ETSIN..:rendeer:
adem003
07 Haziran 2006, 02:20
150 kn yi 20 martta aldım bir kez kaza yaptım kaza yapmadan once performansı cok iyi bir motordu simdi biraz degisti ama motor bolumu aynı
motorun dıs aksamı aksesuarları ve yedek parcalarının servisten gelmesi on para etmez dıs aksamı kalıteli deil ama motoru harıka performansı iyi ama ibre fabrikasyon hatası 120 koymaları cok yanlıs uzun yola cıkıp motor isininca iki kisi devir saatine gore 150 vurduk 2. ibrede patladı maalesef baska ibrede olmuyor normal hızı 130 falan cok performanslı tipi şık ama plastik aksamları saglam deil ve motor eksoz girisinde problem yasıyor ama ben deli surdugum icin boyle sabit hızda gidilmez bu motorla cıkacan ana yola hız yapacan bence bu motoru alın arkadaslar temiz bindikten sonra sorun vermiyor ama km de 110 bin yiyor fazla ama 150 cc den fazla gucu var gibi geliyor bana tavsiye ederim
Black Hawk
07 Haziran 2006, 14:38
Bende 150 KN sahibiyim.Daha öncede bilgi amaçlı olarak bu motor hakkındaki
görüşlerimi yazmıştım.Şimdi 1000 KM yi geçtim.İstanbul'da işe gidip gelme amaçlı olarak kullanıyorum.İlk bakımını 650 KM yaptırdım.Motoru Sevpa'dan almıştım ve çıkarmadan yağını ve bujisini en iyi olanlarla değiştirmiştim.
Şu ana kadar tek bir sorunum çıktı.Benzin götergesi çalışmıyor.Kafasına göre takılıyor.Full depo oluca yarıdan fazla gösteriyor.yaklaşık 60-70 km sonra boş gösteriyor.Bakımda sökelim dediler istemedim.Garantiden yenisini istediler gelince değiştireceyim.Rölanti aldığımda biraz yüksekti.
Hiç dokunmamıştım.Bakımda ayarladılar.Şu anda abartı için söylemiyorum saat gibi.Tek marşta,düğmeye dokummamla alıyor.
Gerçekten seri bir motor.Bakımdan sonra daha fazla ataklaştı.Biraz gaz vermemde bile hemen fırlıyor.5500 ile 7000 arası titreşim oluyor.Rahatsız
edici değil ama ellerinizde biraz hissediyordunuz.Bu devirlerin altında ve üstünde yok gibi.100 km max 2.5-3 litre yakıyor.Tabi ben fazla basan biri değilim.En fazla 110 yaptım.Sonrasına gidiyordu ama ben bıraktım.Rüzgar beni biraz korkuttu.Güven problemi yaşadım.
Almadan önce çin malı olması ve forumlardaki haklı eleştiri yazıları nedeniyle
sıkıntı duymuştum ama bu kadar iyi ve problemsiz olmasını beklemiyordum.
Fakat sorunlarım çıkarsa foruma yazacağım.
Bence bu motorların ikinci eli düşünülmemeli.Zaten fiyatı nedeniyle ikinci elinin
ekonomik bir anlamıda yok.3-4 ayda kendini amorti edecektir.Araba ile yaktığım
benzin parasını çıkaracak.Kışın çok az kullanabilirim ama hakkını vermiş olacak.
Bu arada ilk düşüşümüde yaşadım.Motor durduğu zaman ayakları yere koymayı unutmamak gerekiyormuş.Yaşayarak öğrendim.Motor kullanma konusunda henüz acemiyim.Belirtmek isterim.
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
E_M_R_E_sen
17 Ekim 2006, 00:34
:queen: kimse varmı :silent: yok mu :pale:
solmyr
01 Eylül 2007, 19:44
Motor : Tek Silindir, 4 Zamanlı
Silindir Hacmi : 149 cm³
Silindir Çapı ve Strok : 62 x 49,5
Sıkıstırma Oranı : 9.2:1
Soğutma : Hava Soğutma
Çalıştırma : Elden Ve Ayaktan Marşlı
Ön fren : Disk
Arka fren : Kampana
Yağlama Tipi : Yağ Pompası
Ateşleme : Elektronik CDI
Ön Süspansiyon : Hidrolik Ön Maşa
Arka Süspansiyon : Hidrolik Amortisör
Yakıt Tankı Kapasitesi : 12 Lt.
Ön Lastik : 2,75 – 18
Arka Lastik : 110 / 90 – 16
Ağırlık : 123 kg
Boyutlar U-G-Y mm : 2045 x 715 x 1100
Şanzıman : 5 Vites
motor bu arkadaşlar, kullananları bilgi paylaşımına bekliyorum...http://www.freewebs.com/cddddc/150kn.jpg
fiyatı : 2200YTL
mondializzet100
02 Eylül 2007, 16:13
drag yarışı yapılmıştı ybr125,cbr125r,150kn yanı dusuk cc drag yarışı hepsini geçip 1. olmuştu
solmyr
03 Eylül 2007, 14:56
kullanan bi arkadaşım bana da kullandırdı, motoru çok güçlü, toplam 140kg dık ben arkamda biri olduğunu unuttum, ben yapmadım ama kendisi 120 yi rahat gördüğünü üzerine de çıkmadığını söledi, galiba sadece arkadaşımda var bu motordan.
zion1
03 Eylül 2007, 18:00
bende de var gayet güzel ve seri bir motor ama devri cabuk yükseliyo sanki arka dişliyi degiştirsem daha iyi olacak gibi:cat:
bişey dikkatimi cekti arkadaşın arkaya bagladıgı agı aynı benimki gibi baglamış bir an kendi motorum sandımdı yaw:mrgreen:
solmyr
03 Eylül 2007, 18:09
zion1 arkadaşım, motorun kaç km de ve en büyük sorunu ne oldu, ayrıca arka dişliyi küçültmek iyi fikir, vibrasyonu da azaltabilir.
zion1
03 Eylül 2007, 18:13
zion1 arkadaşım, motorun kaç km de ve en büyük sorunu ne oldu, ayrıca arka dişliyi küçültmek iyi fikir, vibrasyonu da azaltabilir.
2000 km de daha hic bir sorun cıkarmadı hatta salam bir cukura bile düştüm motor dagıldı derken birde baktım sadece lastik kesmiş kendi kendine verdigi tek sorun km göstergesinin farı patlamış onuda 0.25 ykr verdim yenisini alıp ben taktım ...şimdi ufak tefek modifiye düşünüyorum ama hala düşünce aşamasındayım:)
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/34036-gezecektik-basimiza-gelene-bakin-lastik-cant-iptal-oldu-resimli.html
buraya bir bak istersen 125 cbr ile drag da yaptım cukura da girdim testetim sağlam makina ama biraz degişiklige ihtiyecı var
aargh
03 Eylül 2007, 18:47
Zion1, hatirlarsan seninle ozelde kisa bir sohbetimiz olmustu motosikletin hakkinda. Yukarida biraz degisiklige ihtiyaci var demissin. Ne gibi mesela? Bunlarin buyuk eksikler mi yoksa keyfi degisiklikler mi oldugunu merak ettim. Aydinlatirsan sevinirim. 125-150cc'lik almayi dusunuyorum biliyorsun...
zion1
03 Eylül 2007, 18:53
Zion1, hatirlarsan seninle ozelde kisa bir sohbetimiz olmustu motosikletin hakkinda. Yukarida biraz degisiklige ihtiyaci var demissin. Ne gibi mesela? Bunlarin buyuk eksikler mi yoksa keyfi degisiklikler mi oldugunu merak ettim. Aydinlatirsan sevinirim. 125-150cc'lik almayi dusunuyorum biliyorsun...
evet hatırladım zaten unutmadım ki bu motosikletin fazla kullanıcısı yok şimdilik..degişiklikler den kastım kendi tarzımı motosikletime yansıtmak ve biraz daha fazla sürat olayı..benim huyumdur kendimin olan şeylere imzamı atmayı severim:):cat:
solmyr
03 Eylül 2007, 23:35
bu motor uzun yola gidermi acaba, ben henüz almadım, bir hafta içerisinde alacağım, kanuni caracal200, düşünüyordum ki arkadaşım bu motorla kapıma gelip ;
hadi lan az kızlara hava atalım.:bounce:
dedi ve motoru bana verdi, motorun seriliği ve fiyatı düşündürüyor, param cebimde kalsa bu 150liği mi alsam, uzun yol için yoksa bu yola caracal mı gider, çünkü bu mesafeyi birden fazla katedeceğim?
(uşek/eşme-zonguldak/ereğli,550km)
-bu arada başta zion1, bu forumda bilgi paylaşan herkese teşekkürler...:queen:
zion1
04 Eylül 2007, 01:44
valla abartısız 1---1,5 saat sıkıştırarak durmadan kullandım bana mısın demedi kanaatimce uzun yolda yapar....ve bir yerde okudum şimdi aklıma gelmiyor
125 kt ile 600 küsür yol yaptıgını falan yazmıştı yanlış hatırlamıyosam emin degilim ama aynı markanın 125 ligi bu yolu yapıyosa 150 cc ligi havada karada yapar:cat:ha bu konuyla neden bukadar ilgileniyorum ben bu motosikleti alacagım zaman baya bir araştırma yaptım ve bu sitede 150 kn diye bir topik de actım ama 1 allahın kulu bile bişey yazmamış tı alındım ama onlarda haklı yeni üründü ozaman kimse doru dürüs bilmiyodu eeee artık 150 kn kulanıcıları paylaşım diye bir konu açarmıyız yoksa bu konu altındamı devam mı ederiz bilmiyorum ama iyi oldu bence bende sizlare teşekkür ederim daha nice paylaşımlara:rendeer::cat:
ahanda buda benim eskimiş konum :pale:
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/32970-mondial-150-kn-kullanan-arkadaslar.html
solmyr
08 Eylül 2007, 01:35
arkadaşlar ben kararımı verdim kanuni caracal200 alacağım, bi aksikilik olmazsa. kazasız km ler...
zion1
21 Eylül 2007, 11:50
arkadaşlar ben kararımı verdim kanuni caracal200 alacağım, bi aksikilik olmazsa. kazasız km ler...
hadi hayırlı ugurlu olsun:)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO