PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2009 yaz aylarında Çin modelleri ile gezi katılımcıları

Sayfa : [1] 2

canicellat
14 Şubat 2009, 16:23
Herkese Merhaba Arkadaşlar;

2009 yaz aylarında bizim çin motorları ile gezi düzenlemeyi düşündüm.Sizce ne dersiniz?

STeReO
14 Şubat 2009, 16:34
gezi derken istanbul içimi ?

ahriman
14 Şubat 2009, 16:42
sadece çin modelleri mi? tayvanlıyız biz de, komünist değiliz diye dışlayacak mısınız bizi? :P

canicellat
14 Şubat 2009, 16:50
gezi derken istanbul içimi ?

konuşalım karar verip öyle hareket edelim farketmez benim için.

sadece çin modelleri mi? tayvanlıyız biz de, komünist değiliz diye dışlayacak mısınız bizi? :P

estagfurullah sizide aramızda görmek şeref verir:mrgreen::mrgreen:

ahriman
14 Şubat 2009, 16:52
yazın istanbul'a yerleşiyorum temelli olarak. tekirdağ, edirne gibi yerlere gidebiliriz. katılırım ben. şehirde de etkinliklere katılırım. ama çin konusunu kakmazsanız kafama :D :P

canicellat
14 Şubat 2009, 16:57
aramızda görmek şeref verir. olur kakmayızzz :D:D:D

ahriman
14 Şubat 2009, 16:58
:) o zaman bir anadolu kavağı yolunda dostluk kurmak nail olsun :)

canicellat
14 Şubat 2009, 17:00
inşallah oda olur :)

OGLUMVE BEN
14 Şubat 2009, 17:01
havalar biraz ısınsında bize katılırsın merak etme gezi çok olur :)

ahriman
14 Şubat 2009, 17:02
inşallah.. :) grup sürüşü zevkli oluyor.

canicellat
14 Şubat 2009, 17:03
onun için gezi düzenliyoruz ztn dostluk kurmak ve eğlenmek:)

ahriman
14 Şubat 2009, 17:05
çok yüksek cc motosiklet sahibi olanlar gelmesin :P sevmiyorum ben onları :P gazlayıp gidiyorlar dumanını yutuyorm içim gidiyor valla :P

motorhocası
inşallah oda olur :)

Forum güzel gidiyor, Honda'dan başka motor düşünmeyen ben bile Çin kullanıcısıyla tura katılmak istedim:cat:
Kalbim ısındı mı Çin'e bile elir gezi yaparım:queen:

RoMe0
İstanbul Mt ilgurubu ve Duyurulardaki :) Toplantı Topiclerini Takip ederseniz :) Diğer Organizasyonlarada Tanık olabilirsiniz :)

ahriman
14 Şubat 2009, 17:06
Forum güzel gidiyor, Honda'dan başka motor düşünmeyen ben bile Çin kullanıcısıyla tura katılmak istedim:cat:
Kalbim ısındı mı Çin'e bile elir gezi yaparım:queen:

hocam benim gönül işleri dolayısıyla eskişehir'e de yolum düşecek. orada da gezilere katılmak isterim.

RoMe0
14 Şubat 2009, 17:06
çok yüksek cc motosiklet sahibi olanlar gelmesin :P sevmiyorum ben onları :P gazlayıp gidiyorlar dumanını yutuyorm içim gidiyor valla :P

Grup Sürüşünde Gazlayıp Gitmek Die bişiy Yok yau :)

motorhocası
14 Şubat 2009, 17:10
hocam benim gönül işleri dolayısıyla eskişehir'e de yolum düşecek. orada da gezilere katılmak isterim.

Seneye kış kısmetse Eskişehir'de motorum olacak o zaman yapabiliriz,yengeye selamlar ,kız bizden yiğitlik senden olsun. Şu araba sevdasını bir bırakabilsem daha yarım saat önce Eskişehir'in tozunu dumanı atırdım Clio'yla.:queen:

ahriman
14 Şubat 2009, 17:10
Grup Sürüşünde Gazlayıp Gitmek Die bişiy Yok yau :)

benim başıma çok geldi ya :salut: bir bakıyorum solumdan bir ninja arkasından cıbır arkasından dragstar...

Seneye kış kısmetse Eskişehir'de motorum olacak o zaman yapabiliriz,yengeye selamlar ,kız bizden yiğitlik senden olsun. Şu araba sevdasını bir bırakabilsem daha yarım saat önce Eskişehir'in tozunu dumanı atırdım Clio'yla.:queen:

hahaha:queen: yiğitlik şanımdan deliliğim demir atımdan geliyor :P arabayla da konvoy yaparız hocam farketmez. artçı olarak da kabul edebilirim :)

motorhocası
14 Şubat 2009, 17:14
hahaha:queen: yiğitlik şanımdan deliliğim demir atımdan geliyor :P arabayla da konvoy yaparız hocam farketmez. artçı olarak da kabul edebilirim :)[/QUOTE]

Yazın görüşüşürüz senle ,bütün yaz Ayvalık',tayım zaten Çanakale'yi de meak ediyorum alam bir motor kaçarım oraya.:cat:
Bu arada özürler en büyüğünden ,forumun içine eksozladık.:rendeer:

ahriman
14 Şubat 2009, 17:16
hahaha:queen: yiğitlik şanımdan deliliğim demir atımdan geliyor :P arabayla da konvoy yaparız hocam farketmez. artçı olarak da kabul edebilirim :)

Yazın görüşüşürüz senle ,bütün yaz Ayvalık',tayım zaten Çanakale'yi de meak ediyorum alam bir motor kaçarım oraya.:cat:[/QUOTE]

görüşürüz hocam memnuniyetle. istediğin zaman buyur gel, en güzel şekilde misafirim olursun :)

ben yazın ayvalık'a sık sık gidiyorum zaten.

muhabbet ne diyelim, değişiyor yönü :)

RoMe0
14 Şubat 2009, 17:24
benim başıma çok geldi ya :salut: bir bakıyorum solumdan bir ninja arkasından cıbır arkasından dragstar...

Alla aLLa Walla qeNeLde Bizde hiç Bundan Şikayet Eden Olmaz Çünki 1000 RR Lar biLe Grup Sürüşüne Uyarlar yau :) Sizde Bi terslik Vardır Yada Yola Plansız Çıkıyo Olabilirsiniz :) Grup Liderinden Kopmak Olmaz yau :)

OGLUMVE BEN
14 Şubat 2009, 17:26
Alla aLLa Walla qeNeLde Bizde hiç Bundan Şikayet Eden Olmaz Çünki 1000 RR Lar biLe Grup Sürüşüne Uyarlar yau :) Sizde Bi terslik Vardır Yada Yola Plansız Çıkıyo Olabilirsiniz :) Grup Liderinden Kopmak Olmaz yau :)

bizde bi nort vardı oda şile yolunda su hortumu patladı keratanın:queen:

canicellat
14 Şubat 2009, 17:26
bence onlar grupta olmayana kişiler olabilir yoksa gruptan çıkıp gaza basıp gitmek olmazz:)

ahriman
14 Şubat 2009, 17:28
yok gruptan kişilerdi. biraz şaka yollu yaptılar tabii bu hareketleri ama ne bileyim hoşuma gitmedi. gerçi haksız değiller ben 100 km/h ile ilerlerken niye takılsın bana 250 km/h gören makinesiyle :)

RoMe0
14 Şubat 2009, 17:29
bizde bi nort vardı oda şile yolunda su hortumu patladı keratanın:queen:

ewet ewet o pis herif Vardı dimi :D Sen Google de North_ yazıp bi arama yapsana abi :D Gruptan Ayrılanların başına neler yazio Görürsün :queen::queen:

ahriman
14 Şubat 2009, 17:31
arattım, böyle şeyler de çıkabiliyor lakin http://www.esnips.com/doc/28a578e7-cca0-498f-aa4e-c936005fd69d/North_-_Glory_Of_Love

:P :P

OGLUMVE BEN
14 Şubat 2009, 17:32
ewet ewet o pis herif Vardı dimi :D Sen Google de North_ yazıp bi arama yapsana abi :D Gruptan Ayrılanların başına neler yazio Görürsün :queen::queen:

onun adımını biliyorum ben lan o giderken biz geliyorduk ne yazıcak saksıya çarpan sarsak bi çakma motorcu yazıyo:queen:

RoMe0
14 Şubat 2009, 17:34
arattım, böyle şeyler de çıkabiliyor lakin http://www.esnips.com/doc/28a578e7-cca0-498f-aa4e-c936005fd69d/North_-_Glory_Of_Love

:P :P

:) Yau Google da aramayı Yap En Üstteki Linke TıqLa :)

PArdon Düzeltiyorum Başkaları Taq eklemişler :D karışmış :D düzeLtiyim hemen :D

OGLUMVE BEN
14 Şubat 2009, 17:36
http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/51538-bagdat-caddesinde-saksiya-carpan-motorize-arkadasa-gecmis-olsun.html

al bak

ahriman
14 Şubat 2009, 17:38
http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/51538-bagdat-caddesinde-saksiya-carpan-motorize-arkadasa-gecmis-olsun.html

al bak

gülmekten öldüm öldüm :queen::queen::queen::queen:

adam haksız sayılmaz gerçi nağsın ayağı :P

RoMe0
14 Şubat 2009, 17:39
Ainen taqları Değiştirdim :D yarın Google de ilk sayfada :D

ahriman
14 Şubat 2009, 17:49
muhabbete gelen yorumlar da on numara hani ksiyerin arkadaşı falan :P

OGLUMVE BEN
14 Şubat 2009, 17:50
gülmekten öldüm öldüm :queen::queen::queen::queen:

adam haksız sayılmaz gerçi nağsın ayağı :P

seni tanıştırayımda arkadaşla beraber gülersiniz şindi kolu kırık kaza yaptı yine çakma motorcu:queen:

ahriman
14 Şubat 2009, 17:51
seni tanıştırayımda arkadaşla beraber gülersiniz şindi kolu kırık kaza yaptı yine çakma motorcu:queen:

ben hep o taraflardayım zaten istanbul'da güle güle ölmek iyi olur, tanışalım :queen::queen:

geçmiş olsun yahu.. başlığa uğrasa da kendisine iletsem.

RoMe0
14 Şubat 2009, 17:52
qelir birazdan :D msnden dürttüm arkadaşı :d

ahriman
14 Şubat 2009, 17:54
qelir birazdan :D msnden dürttüm arkadaşı :d

onun yerinde olsam saksıların oraya giderdim ilgi görür koluna :queen:

North_
14 Şubat 2009, 18:11
ooo gene ben gene ben !!!

ne istiosunuz arkadasim ya:)
cakma motorcusun diosun da bi kere yanimda surebildn mi :) hortum patladi napiim italyan bile dayanmio bana :)

RoMe0
14 Şubat 2009, 18:12
sana dayanabilene aşk olsun :D kardeşim :)

North_
14 Şubat 2009, 18:12
ksikananlar catlasin ne diim :)

ahriman
14 Şubat 2009, 18:23
abi sen gelmeden namın geldi ya :P

OGLUMVE BEN
14 Şubat 2009, 18:26
ooo gene ben gene ben !!!

ne istiosunuz arkadasim ya:)
cakma motorcusun diosun da bi kere yanimda surebildn mi :) hortum patladi napiim italyan bile dayanmio bana :)

sana evde baban dayanmıyo ben nasıl dayanayım :wiinkk::queen:

North_
14 Şubat 2009, 18:27
sen hic konusma 10 bardak cay ictin ewdeki ekonomik sorunlar hala suruo senin yuzunden :)

abi sen gelmeden namın geldi ya :P

benimki onumden gidio :) benimki derken yanlis anlasilmasin :)

OGLUMVE BEN
14 Şubat 2009, 18:29
sen hic konusma 10 bardak cay ictin ewdeki ekonomik sorunlar hala suruo senin yuzunden :)

dükkana ugra bi ara kazak var bende:rendeer:

North_
14 Şubat 2009, 18:30
dükkana ugra bi ara kazak var bende:rendeer:

eet ya polis dukkani bastiinda ustumu giyinemeden kacmistim :) sormayi da unuttum ya sorun olmadi dimi zuhrevi hastaliklar departmaninda :)

RoMe0
14 Şubat 2009, 18:32
:D Hayrına Banned Olucan Sanırım Yaqında :D Biri Bunu yapıcaq :D Propesyonel İstanbul Çocuğu olmak Bunları Gerektirir Bazen :)

North_
14 Şubat 2009, 18:33
profosyonel istanbul cocugu derken ne kastetmek istedin anlamadim :P

RoMe0
14 Şubat 2009, 18:34
Aklıma bi an Kibar Feyzo qeLdi :d

ist.melezz
14 Şubat 2009, 18:35
profosyonel istanbul cocugu derken ne kastetmek istedin anlamadim :P

ben bunu farklı biliyodum:Pistanbul yerine başka bişidide deişmiş herahlde:silent:

North_
14 Şubat 2009, 18:36
benim aklima neler gelio neler :)

topik gene uccak ya :)

ben bunu farklı biliyodum:Pistanbul yerine başka bişidide deişmiş herahlde:silent:

sen acik hawada bol gunesle gezerken biz cok sey degistirdik senin haberin yok :)

RoMe0
14 Şubat 2009, 18:37

Rtük Devreye qirio ondan sonra :D o yüzden Topluma Uyum Sağladı oda :)