PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sym joyride hava filtresi sorunu

emraq
11 Şubat 2009, 15:47
selam dostlar.2004 model sym joyride sahibiyim.ve yaklaşık 1 aydır bu motorun havafiltresini ne bursada ne istanbulda hiç bir yerde bulamıyorum.hava filtresinin 2 katı masrafı ,onu ararken harcadım neredeyse.bu model motoru kullanan arkadaşlar havafiltresi teminini nerden yapıyorlar yardımcı olabilirler mi acaba:silent:

karafetva
11 Şubat 2009, 16:12
Selamun aleyküm
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/3589-sym-joyride-200-sahipleri-4.html&usg=__C8YF-DKUEEa1wYv5jRX8UkwHh_4
Bu adres bu siteden
http://www.sahibinden.com/2004_cook_temiz_ve_bakimli_buyurun_gelin-02WQQaXQQ9577142WQQpXQQdisplayitem&usg=
Bu ise sahibinden.com dan
Sahibinden.com da parça araştırılabilir. Ve o satan kişilere de sorulabilir.
Hayırlı günler dilerim Allah(c.c.) yardım etsin

emraq
11 Şubat 2009, 18:55
teşekkürler arkadaşım inceleyeceğim.arkadaşlar hiç mi benim modelden motor kullanıcısı yok şaşırdım vallahi..

karisikpekme
12 Şubat 2009, 00:08
Selamun aleyküm
rica ederim
hayırlı günler dilerim

hurricane_cbr
12 Şubat 2009, 00:12
Selamun aleyküm
rica ederim
hayırlı günler dilerim

bunun amacı ne :mrgreen:

karafetva
12 Şubat 2009, 00:37
Selamun aleyküm
Her muhabbete bir nezaket gerekir. Karşıdaki önemsendiğini bilsin anlasın diye.
Siz bunu iletirken eğer yanlışsa hiç bir dayanak göstermeden sadece sormuşsunuz.
Hayırlı günler

Bu arada karisikpekme adlı üye de benim. Mesajarla ilgili bir özelliği bulamadığım ya da sitede olmadığ ı için başka üyelik aldım

beni eleştiren kişi belki iki üyenin de aynı olduğunu anlamadı Ama yine de rica ederimin neden söylendiğini düşünmesi gerekebilirdi.

thelord
12 Şubat 2009, 16:38
teşekkürler arkadaşım inceleyeceğim.arkadaşlar hiç mi benim modelden motor kullanıcısı yok şaşırdım vallahi..

degerlı dostum bende sym kullanıcısıyım
fakat bendekı 2008 model ve daha filtre degıstırme olayı gerceklesmedı.
bır kac yerden duyduguma gore (kesın demıyorum ) filtrelerı tellı oldugunu duymustum. Tellı bır fıltre ıse bu fıltreyı benzın ıle yıkadıktan sonra tekrar kullana bılırsın dıye dusunuyorumm.:cat:

emraq
12 Şubat 2009, 17:23
thelord arkadaşım selamlar,2006 model sonrasında bizim motorlarda birtakım değişikliklere gidildi.bunlardan birtanesi de havafiltresi.benim motorda kare havafiltresi bulunurken 2006 ve sonrası modellerde dikdörtgen şeklinde ince uzun havafiltresi kullanılmakta.kısacası bu sorunu halledebilmem için havafiltresi kutusunun komple değişmesi gerekiyormuş.eski tip havafiltresi de türkiyede yokmuş şu anda.mart sonunda gelecekmiş.çok can sıkıcı bir durum ama yapacak birşey yok maalesef..

thelord
13 Şubat 2009, 10:31
thelord arkadaşım selamlar,2006 model sonrasında bizim motorlarda birtakım değişikliklere gidildi.bunlardan birtanesi de havafiltresi.benim motorda kare havafiltresi bulunurken 2006 ve sonrası modellerde dikdörtgen şeklinde ince uzun havafiltresi kullanılmakta.kısacası bu sorunu halledebilmem için havafiltresi kutusunun komple değişmesi gerekiyormuş.eski tip havafiltresi de türkiyede yokmuş şu anda.mart sonunda gelecekmiş.çok can sıkıcı bir durum ama yapacak birşey yok maalesef..

merhabalar emreq;
sana tavsıye edebılecegım Bursa'da
Çevre Filtre
Beşevler San. Sit. Parcacılar Koop No:111 Bursa Tel: 441 52 28
Sinan Bey var eger yakınsa sana bır ugra derım.

emraq
13 Şubat 2009, 10:39
pazar günü bursaya dönüyorum.benim evime çok yakın bir bölge.muhakkak uğrarım çok teşekkürler ;)

thelord
13 Şubat 2009, 10:43
pazar günü bursaya dönüyorum.benim evime çok yakın bir bölge.muhakkak uğrarım çok teşekkürler ;)

pazar gunu kapalı olabılır bılgın olsunn

emraq
13 Şubat 2009, 10:48
hafta için uğrarım problm değil.çok makbule geçti dostum,umarım yardımcı olabilirler;)

thelord
13 Şubat 2009, 10:52
umarım:)
Alper ın slm var dersın İstanbuldan Sınan Beyı gorme durumun olursa Nazmen Filtre dıye
Kolay gelsın

thelord
16 Şubat 2009, 19:18
Filtre olayını hallede bıldınız mı?

emraq
16 Şubat 2009, 19:44
öncelikle ilginizden dolayı çok teşekkürler.bursaya bugün gelebildim.yarın öğleden sonra bahsi geçen yere uğrayacağım,selamınızı ileteceğim;neticeyi bildiiririm muhakkak :cat: