Orijinalini görmek için tıklayınız : Cg125 titan-Mz 251-Çinli kroos
sıradışıbiri
01 Şubat 2009, 10:49
İş için değil zevk için bineceğim.Siz sayın site sakinleri cevap verin lütfen!Eli tornavida tutan bu kardeşiniz hangisini alsın.
mondializzet100
01 Şubat 2009, 11:03
Dostum bence cg125'i al,diğerleri ile uğraşamazsın..
Ramazan Can
01 Şubat 2009, 11:07
cg 125 al işini götür derim................
sıradışıbiri
01 Şubat 2009, 12:22
güncel...!
asfalt meleği
01 Şubat 2009, 12:54
çinli bir kros motosiklet.. ankarada ilk piyasaya çıktıklarında bir kaç kurye arkadaşım almıştı ama içlerinde memnun olanı görmedim. hatta birisi daha ikinci haftasında motorun indiğinden falan bahsetmişti..
cg125 adı honda temizini buursan neden olmasın. rahat rahat binersin. kullanması mz e göre daha kolay, çinlilerle kıyaslanmayacak kadar da kaliteli..
mz 251.. önclikle mz kullanmış biri olrak sana tavsiyem şu.. yerli mz lere pek bakma. alacaksan 90 91 model alman mz lere bak. etz 251 gerçekten çok güzel, çok kullanışlı, çok keyifli bir motosiklettir.
ancak temizini gerçekten temizini bulman gerekli..
eğer hiç deneyimin yoksa biraz tehlikeli senin için.. çünki alet ciddi anlamda seri. belki de bizdeki 250 likler sınıfındaki en seri motosiklet. ibrenin son gösterdiği hıza çıkarken hiç uğraştığımı hatırlamıyorum. gazı açıyorsun ve hemen hızlanıyor. oturuş pozisyonu güzel, eski de olsa karizması diğerleri ile kıyaslanamaz bile.. ama yağ yakıt oranını ayarlayabilmek gibi sıkıntılarda yaşayabilirsin..
cg 125 in ölüsü yeter çinlilere...
G.BEREKET
01 Şubat 2009, 14:04
cg 125 gerçekten güzel bir motor sürekli görüyorum bu motorları çok sağlamlar.;)
sıradışıbiri
01 Şubat 2009, 22:10
güncel...!!!!!!!!
Sergeant
01 Şubat 2009, 22:47
bazıları titanı mzin yanında motor sanıyor heralde. zevk için kullanacaksan mzi al motorculuk hayatında özel bi motor olsun. bu kadar söylüyorum
derbici_52
01 Şubat 2009, 23:32
bencede kardes mz al mz cok super buda race granazı takıp gezen var yaa cok serıler ınan
ozgurakman
01 Şubat 2009, 23:57
mz güzeldir. Java da düşünebilirsin. Ama ben olsam Titan ı alırdım çünkü konfor olarak yakıt olarak sağlamlık olarak hepsinden önde. ama yok ben benzini dert etmem sen güçten bahset diyorsan tabiki de mz.:bounce:
motocycleboyreigns
06 Şubat 2009, 02:32
Çinli kros temizse niye olmasın,özellikle zongshen zealsun sa alınabilir.İyi bak ama,km si az olsun,bakımları yapılmış mı,serviste çok kalmış mı vs..
Titan dünyanın en sağlam motoru herhalde.Sorunsuz binersin.
Mz ise çok seridir,gerçek motosiklettir,yağ ve benzini çok tüketir.Ben pek yatkın olmadığımdan uğraştırıyor oldukça,ha bir de ustalar şımarık,buna dokunmamak için çok nazlanıyor,parçası ucuz tamiri zahmetli olduğu için kar edemediklerinden heralde.Yalnız başına uğraşman gerekebilir kısaca.
asfalt meleği
14 Şubat 2009, 22:36
Bak arkadaşım titan ile mz arasında kararsız kalmışsan..
titanı hiç kullanmadım. bildiklerim ise şunlar..
küçük bir motosiklet
albenisi yok
parçası ucuz, ucuz bakım masrafı
sağlam, güvenilir
iş görür yolda bırakmaz
mz e gelince
oldukça seri ve güçlü sınıfındakilere göre
parçası ucuz, ama baktıracak iyi usta bulman zor
temizini bulursan çok sağlam ve güvenilir
kullanışı ve sesi keyifli; acemilikte burnundan getirebilecek kadar teferruat sahibi (öğrenene kadar bolca motoru boğarsın yarım saatte bir on dakika beklersin, günde bir buji değiştirirsin yağ yakıt oranını ayarlayamazsan)
kişisel olarak verdiğimiz tavsiyeleri bırakıp kendi fikrince en doğru seçimi yapmanı temenni ederim. önemli olan bize göre neyin doğru olduğu değil sana göre neyin doğru olduğudur.
vakti zamanında daha küçük, daha güçsüz, daha az sorunsuz (ki mekanik olarak belki de ankaradaki en temiz mz e sahiptim), daha kolay öğrenilecek bir motosiklet alsaydım dediğim oldu.
ama mz e bindiğim zaman tüm bunlar sis bulutu gibi birden dağılıyorlardı.
kendi adıma mz kullanabilmiş olmaktan, öyle güzel bir motosiklete sahip olmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. eğer hondayı almış ve satmış olsaydım benim için hiçbir değeri olmazdı.
ama hala mz i sürdüğüm anılarım geliyor gözümün önüne.. sesini özlüyorum zaman zaman.
yani eli tornavida tutan arkadaşlarıma söyleyebileceğim tek şey, elinin başka şeyler tutmaya da alışkın olması gerektiği :) tabi mz i almaya niyetliysen.. tek tornavida kurtarmıyor ne yazık ki :)
ne alırsan al keyifle kullanabilmeni temenni ederim.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO