Orijinalini görmek için tıklayınız : tgb x-motion250 Mİ yOKsA kymco xcting 250 mi??
150 cc den bir üst cc ye geçiş için bir fikir olabilmesi açısından siz değerli dostların değerlendirmesinee
TGB X-MOTION 250 EFI MOTOR fiyat6990
.251.00 ccm
.21.40 HP (15.6 kW)
.Injection
YOKSA
XCITING 250i fiyat9300
.249,1 ccm
.Max. Güç (Hp/d/d) 22 / 8200
.Max. Tork (Nm/d/d) 20.7 / 6500
bence kymco
eğerki sıkıntı olmaz diyosan Kymco xciting i almalısın
bence kymco
eğerki sıkıntı olmaz diyosan Kymco xciting i almalısın
arada hatrı sayılı fark var yani es gecılecek kadar değil fiyat farkı
evet fark baya fazla dediğim gibi para konusunda sıkıntı olmayacaksa tabikide xciting,ama zorlar diyorsanız tgb hakkında pek bi bilgim yok.Zaten henüz yeni model pek kullananda yoktur herhalde
Aslında TGB için de iyi motor diyorlar. O da Kymco gibi Tayvan malı.
Ama onun da tutulması Kymco kadar zor olacaktır bence.
X-Motion için yabancı forumlara biraz gözatmak lazım en azından şimdilik.
Xciting buralarda biliniyor ama X-Motion'i kullanan ve bilen pek yok galiba.
İkinci el değeri benim için çok önemli değil diyorsanız(ve tabi sıfır alırken bu iki motora da param yetiyor diyorsanız) ikisinden hangisi rahatsa,genişse,oturaklı ise onu alın derim.(performansları aşağı yukarı aynıdır zaten)
Xciting biraz daha geniş bir motor. Tercih sebebi olabilir bu nedenle.
Xciting'in sıfır fiyatı bu kadar artmasa idi X-Motion ile arasında bir ikilem yaşanılmazdı muhtemelen.
Aslında TGB için de iyi motor diyorlar. O da Kymco gibi Tayvan malı.
Ama onun da tutulması Kymco kadar zor olacaktır bence.
X-Motion için yabancı forumlara biraz gözatmak lazım en azından şimdilik.
Xciting buralarda biliniyor ama X-Motion'i kullanan ve bilen pek yok galiba.
İkinci el değeri benim için çok önemli değil diyorsanız(ve tabi sıfır alırken bu iki motora da param yetiyor diyorsanız) ikisinden hangisi rahatsa,genişse,oturaklı ise onu alın derim.(performansları aşağı yukarı aynıdır zaten)
Xciting biraz daha geniş bir motor. Tercih sebebi olabilir bu nedenle.
Xciting'in sıfır fiyatı bu kadar artmasa idi X-Motion ile arasında bir ikilem yaşanılmazdı muhtemelen.
kesınlıkle haklısın fiyat olarak alternatıf olarak tgb!! yoksa evvelıyatını ıyı bıldiğimiz kymco varken tgb nın düşünülmesi tamamen madDii amaçlıdır
salihgureli
01 Şubat 2009, 02:39
Arkadasım tgb nin servisi zayıf bildigim kadarıyla parca sıkıntısı cekersin.
alinazik
01 Şubat 2009, 02:48
bana kalırsa tgb de ileriki yıllarda kymco veya sym nin yerini alabilir tabiki bunun için servis ve tedek parçada sıkıntı çekmemei lazım
taivan larda sıralama yapacak olursam
1- sym gts250 karbüratörlü
2- kymco x-citing250 enjeksiyon
3- tgb x-motion enjeksiyon.
alinaik aslında doğru söylüyor
tgb yerine symde olabilri aşağı yukarı aynı paralar
evet sym de değerlendirilme içine alınabilir
alinazik
01 Şubat 2009, 03:15
1- sym gts250 karbüratörlü 7900 benim favorim sis ve farlara xenon tamam başka bişey istemez.
2- kymco x-citing250 enjeksiyon 9300
3- tgb x-motion enjeksiyon 6900
bende bakıyorum bu modeller kontrolüm altında ama 2. el alacağım heralde
son kardeş eğer sıfır alacaksan fuarda kampanyalı fiyatlarla karşılaşabilirsin
ercaan
01 Şubat 2009, 03:21
evet bencede bi fuarı gezsen iyi olur arkadaşım
1- sym gts250 karbüratörlü 7900 benim favorim sis ve farlara xenon tamam başka bişey istemez.
2- kymco x-citing250 enjeksiyon 9300
3- tgb x-motion enjeksiyon 6900
bende bakıyorum bu modeller kontrolüm altında ama 2. el alacağım heralde
son kardeş eğer sıfır alacaksan fuarda kampanyalı fiyatlarla karşılaşabilirsin
evet "0"ile satılıkta olan 2. eller arasında cok fark yok yanı 0 dan caydırcak kadar yok ama benım iş fuara yetişmez takribi mart ortası gıbı olur...
alinazik
01 Şubat 2009, 04:24
bilader senin fuardan haberin yok sanırım
fuar 5-6-7-8- şubat ta yeşilköy havaalanının oradaki cnr da
bu arada gts250 sıfırı 7900 tl
2006 model 10000 km ler 4500 tl gibi epeyce fark var kanımca.
en uygun şuan için fuarı beklemek olur digerlerinede bakma imkanın olur...
bukaleon34
01 Şubat 2009, 11:57
2.el Kymcolar var kelepir...bu zamanda 0 motor alma bence...
nitrious81
01 Şubat 2009, 12:32
Valla eger nakıtde problem pek yoksa Kymco Xciting ı tercıh ederım sonucta daha guvenılır bır marka ve dızayn olarak cok sık benzersız..Ama X-Motion ıcın tasarım kısmında aynı seyı soyleyemıyecegım resmen X-max Cakması bır motor..Ama kalıtelı orası ayrı..
G.BEREKET
01 Şubat 2009, 13:21
Ben şimdi TBG modeline baktım küçümsenecek bir model değil ama yedek parçası servisi nasıldır bilmek lazım kymco kadar iyi olacağını düşümem ama para problem olucaksa TBG seçilebilir oda güzel bir model.
double-tt
14 Nisan 2009, 22:00
tgb x-motion250
kymco xcting 250
keeway 250 lc
bu üçü arasında kaldım bende tabii en önemli problem finansal problem :)
tam aile destek paketi alırsam kymco tabiiki :cherry:
aksi taktirde diğerlerini düşüneceğim ama bu tgb hakkında hiç kullanıcı bilgisine rastlayamadım keeway bile daha mantıklı gelmeye başladı :mrgreen:
avare rulman
14 Nisan 2009, 22:30
TGB iyidir, hoştur ama Türkiyede Kymco kadar tutulmadığından dolayı hem servis hemde ikinci elde problemli olacaktır. En azından şimdilik.
SYM'e gelince... Kymco ile karşılaştırmak büyük hata olur; keza Kymco dünyada en çok scooter satan markalardan biridir. 100.000km garantisi verebilen bir markadır. Scooter'ın anavatanı italyada bile pazar payında 2. sıradadır. Geçen sene Amerika'da en çok scooter satan marka olmuştur. Hal böyleyken; kullanıcı tercihleri bariz bir şekilde ortadayken aslında fazla konuşmaya gerek yok diye düşünüyorum. Kymco sağlamlık konusunda Piaggio (vespa) ile kıyaslanabilir, gerisi beyhudedir.
Bu şartlar altında fuarı beklemeni ve fuarda Kymco standına abone olmanı şiddetle tavsiye ediyorum!
kymco ile sym arasında ayrıntısını bilmedigim bir ortaklıktan bahsedildigini birkaç yerde gordum. markaları kullananların bilgisi olabilir.
TGB X-Motion yerine Xciting demişim önceden ama ben de TGB'nin X-Motion modelini düşünüyorum.
Hakkında biraz araştırma yaptıktan sonra kararımı vereceğim.
Yok bu firmanın da uçuk yedek parça fiyatları varsa ne diye uğraşacağım TGB ile?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO