Orijinalini görmek için tıklayınız : Model Hyosung Xrx 125??
arkadaşlar scooterdan geçiş için uygun mudur??
v 125 cc olması bir zaman sonra yetmez hale gelebilir mi?
v kullanan arkadaşların performans v genel görüşleri nelerdiR?
en son kaç basabilmişlerdir?
NoVaRiX
30 Ocak 2009, 16:39
Scooter'dan geçiş için uygundur.
125cc olması belirli bir zaman sonra yetmez hale gelir ama bu birazda senin beklentilerine bağlıdır. Yıllarca 125cc süren çok insan var.
SM yani SuperMoto modeli 14,5hp; düz XRX125 ise 12HP ve bu motor hacmine göre fazlasıyla iyi performans veriyorlar. Hyosung'ın en sağlam makinesidir diyebilirim.
Son olarak aldığın motor hız motoru değil; bunu unutma. Hız yapmakta çok güvenli değil bu makinelerde. Ancak 120km/s hıza çıktığını biliyorum.
Scooter'dan geçiş için uygundur.
125cc olması belirli bir zaman sonra yetmez hale gelir ama bu birazda senin beklentilerine bağlıdır. Yıllarca 125cc süren çok insan var.
SM yani SuperMoto modeli 14,5hp; düz XRX125 ise 12HP ve bu motor hacmine göre fazlasıyla iyi performans veriyorlar. Hyosung'ın en sağlam makinesidir diyebilirim.
Son olarak aldığın motor hız motoru değil; bunu unutma. Hız yapmakta çok güvenli değil bu makinelerde. Ancak 120km/s hıza çıktığını biliyorum.
eyvallah
hız tutkum yok ama şuda önemlı 100 gecememesı kötü bir şey
G.BEREKET
30 Ocak 2009, 17:45
Peki yine aynı markanın rt125'i var onu düşünmüyormusunuz?Hatta test edilmiş konu linki;
http://www.motosiklet.net/forum/test-merkezi/19261-hyosung-karion-rt125-%5Btest%5D.html
Ben şahsen çok beğeniyorum bunu.;)
Sergeant
30 Ocak 2009, 18:47
eyvallah
hız tutkum yok ama şuda önemlı 100 gecememesı kötü bir şey
öbür başlık bayatladımı kardeş :D
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO