PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung Gt250r K6 Baştan Tırnağa Modifiye!(resimli)

Sayfa : 1 2 [3]

t.madde
19 Mart 2010, 10:04
emeğine sağlık motor gayet hoş ve çekici olmuş bence hyo senden sticker dersi alsın :rendeer: motorun görüntüsünü daha güzel yapmışsın

cienfuegos
20 Mart 2010, 03:18
motor çok güzel olmuş eline sağlık. boya konusunda boyacıdan aldığın fatura işe yaramayabilir. muayene istasyonuna gidip motorunun rengini tespit ettireceksin sonra emniyete gidip ruhsatta renk kısmı için 1 yaprak değiştireceksin sanırım sana 50 ile 80 tl arasında birşeye mâl olur. bana sorarsan bu kadar uğraşmışsın onu da hallet derim, sonra bi gün canın sıkılır boştan yere. iyi günlerde kullan, imrendim sana.

drej73
20 Mart 2010, 10:19
eline sağlık rafık valla helal olsun bu arada bende antepten oyüzden rafık dedim :queen: çok ciks olmuş:cat:

aya
20 Mart 2010, 12:04
motor çok güzel olmuş eline sağlık. boya konusunda boyacıdan aldığın fatura işe yaramayabilir. muayene istasyonuna gidip motorunun rengini tespit ettireceksin sonra emniyete gidip ruhsatta renk kısmı için 1 yaprak değiştireceksin sanırım sana 50 ile 80 tl arasında birşeye mâl olur. bana sorarsan bu kadar uğraşmışsın onu da hallet derim, sonra bi gün canın sıkılır boştan yere. iyi günlerde kullan, imrendim sana.

valla bilgiler güzel, ama biraz geç kaldınız. o motor bu işlemlerin üzerine uzun zaman kullanıldı ve sonrasında sahip bile değiştirdi diye biliyorum ben...

GOKHAN42
20 Mart 2010, 13:56
valla bilgiler güzel, ama biraz geç kaldınız. o motor bu işlemlerin üzerine uzun zaman kullanıldı ve sonrasında sahip bile değiştirdi diye biliyorum ben...

evet bir ara bayağı bi satılıktı sahibindende..

KEMALETTİN
20 Mart 2010, 14:24
kemalettin hocam süper olmuş bu sen ne yapmışsın ya eline sağlık valla buralarda olsan motoru sana bırakırdım benim makinayıda bir adam et diye sen bunu hyosung gt 250 r bilgi paylaşım formunda paylaştın mı ben göremedimde
Konuyu hortlatmışsınız ama neyse.:)Yok paylaşmamıştım galiba.Teşekkürler...

baştan aşağı bakım,boyama desek daha doğru olur,modifikasyon olarak birşey göremiyorum,ama güzel çalışma,ne de olsa emek var,masraf var
Teşekkürler.

emeğine sağlık motor gayet hoş ve çekici olmuş bence hyo senden sticker dersi alsın :rendeer: motorun görüntüsünü daha güzel yapmışsın
Şimdi yalan olmasın.Ben de gt650r'dan esinlenip yapmıştım.:P

Geçen sene haziran'da sattım zaten motoru.Alan halletti onları.:)

eline sağlık rafık valla helal olsun bu arada bende antepten oyüzden rafık dedim :queen: çok ciks olmuş:cat:
Teşekkürler de ben Gaziantep'liyim.:cat:

Aynen öyle kardeşim.O köprünün altından çok sular aktı.:)

evet bir ara bayağı bi satılıktı sahibindende..
:)Öyleydi.

ARKADAŞLAR BU SEFERDE BUSA İLE GELİYORUM.YAKINDA...

blacked
21 Mayıs 2010, 12:12
Arkadaşlar bende hyosung gt250r almayı düşünüyorum,fakat formları okuduktan sonra sahibinden.com daki ilanlara güvenmemeye başladım.Motosiklet için ayırdığım bütçe 4.700 tl sizce bu fiyata temiz bişey bulabilirmiyim.Yardımcı olursanız çok sevinicem.

Ufuk

İstanbul

mavibuz
21 Mayıs 2010, 23:08
Arkadaşlar bende hyosung gt250r almayı düşünüyorum,fakat formları okuduktan sonra sahibinden.com daki ilanlara güvenmemeye başladım.Motosiklet için ayırdığım bütçe 4.700 tl sizce bu fiyata temiz bişey bulabilirmiyim.Yardımcı olursanız çok sevinicem.

Ufuk

İstanbul

Kardeş bu linki kullan burda herkez huyocu
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/10439-hyosung-gt-250-r-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html :cat:

motorcuxx
20 Ağustos 2010, 10:30
hakikaten güzel olmuş makina adama dönmüş allah kaza bela vermesin güle güle kullan

jönysf
20 Ağustos 2010, 12:19
Birşeyi merak ettim ruhsatta reng deyiştirmek için ne kadar harcadın?