PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung Gt250r K6 Baştan Tırnağa Modifiye!(resimli)

Sayfa : 1 [2] 3

KEMALETTİN
01 Şubat 2009, 19:53
süper olmuş bi gün benimde olacak bi GT250 R 'm :) (İnşallah) :)
teşekkür ederim.Nasibinde varsa olur.

işçilik iyide motorsikletin rengi değişmiş.ruhsatta sorun olmasın
boyacıdan fatura aldım.sorun olmaz inşallah.

gerçekten cok ugraştıgın ortada.. cok da güzel olmuş.. emeğine sağlık.. güle güle kullan...
sağolun.

clemenze
01 Şubat 2009, 20:11
Motosiklet resmen kimlik değiştirmiş, tebrikler eline sağlık.:bounce:

anılyuksel
01 Şubat 2009, 20:18
hocam kızıcaksın ama bunda ki tek mod xenon oda mod sayılmaz öncedendi bence sen başlığı baştan tırnaga yenileme ve renk değişimi olarak değiştir bu arada çok güzel olmuç eline ayağına sağlık inş. o grenajlar bidaha çizilmez Allah kaza bela vermesin

cakalaz
02 Şubat 2009, 10:26
Valla 2008 model gibi oLMus :)

satoyama
02 Şubat 2009, 10:31
bu motor naked iken daha güzel hiç olmasa bi tavrı var ama grenajlı hali yok abi kusura bakmayı şahsen benim olsa bi xenon takar orj halinde binerim yanıma bi gsxr yanaşsa ışıklarda tabi istanbulda gaziantebi bilmem kıpkırmızı olurum heralde utancımdan haa emek güzel ayrı konu uğraşmışsın ama senin yanına duran gsxr emeğinemi sağlık diyecek gülecek geçecek

deli_mavi
18 Şubat 2009, 02:28
ya iyide hersey guzel ellerine saglikda modifiye neresinde?yeniden boya atilmis???Elestiri oklari yoneltmeyinde boyamakla modifiye ayni sey degilki....renk degisimi desek daha iyi ve uygun....

jackaan
18 Şubat 2009, 03:47
ıyı ama bu modıfıye etmek dııl sadece bakım yapmıssın ama boya burdan gorundugu kadarıyla gayet basarılı olmus

KEMALETTİN
20 Şubat 2009, 21:07
Motosiklet resmen kimlik değiştirmiş, tebrikler eline sağlık.:bounce:
teşekkürler!

hocam kızıcaksın ama bunda ki tek mod xenon oda mod sayılmaz öncedendi bence sen başlığı baştan tırnaga yenileme ve renk değişimi olarak değiştir bu arada çok güzel olmuç eline ayağına sağlık inş. o grenajlar bidaha çizilmez Allah kaza bela vermesin
sağol.Haklısın ama başlık değiştirilmiyor.

Valla 2008 model gibi oLMus :)
Sağol Cako.

bu motor naked iken daha güzel hiç olmasa bi tavrı var ama grenajlı hali yok abi kusura bakmayı şahsen benim olsa bi xenon takar orj halinde binerim yanıma bi gsxr yanaşsa ışıklarda tabi istanbulda gaziantebi bilmem kıpkırmızı olurum heralde utancımdan haa emek güzel ayrı konu uğraşmışsın ama senin yanına duran gsxr emeğinemi sağlık diyecek gülecek geçecek
Yani şimdi bu motora binmek ayıp mı???

ya iyide hersey guzel ellerine saglikda modifiye neresinde?yeniden boya atilmis???Elestiri oklari yoneltmeyinde boyamakla modifiye ayni sey degilki....renk degisimi desek daha iyi ve uygun....
sağol.haklısın yenileme oldu bu.

ıyı ama bu modıfıye etmek dııl sadece bakım yapmıssın ama boya burdan gorundugu kadarıyla gayet basarılı olmus
sağol.

stubborn
20 Şubat 2009, 21:24
gerçekten harcadığın zamana ve emeğe deymiş :rendeer:

strangerRTR
21 Şubat 2009, 16:22

çok yanlış bir düşünce bence.:farao:

blackberry
21 Şubat 2009, 16:31
güzel çalışma olmuş.

iskampavya
21 Şubat 2009, 16:48
güzel olmuş kazasız belasız kullan.

kartalizma07
22 Şubat 2009, 02:14
emeğine sağlık çok güzel olmuş. süper makine param olsada alabilsem. Allah kaza bela vermesin.

willy_chorlu
22 Şubat 2009, 02:19
gerçekten çok hoş olmuş eli öpülcek adammışsın

rman
22 Şubat 2009, 02:22
iyi is cikartmissiniz tebrikler kazasiz sürüsler dilerim. saygilar:)

goldtıger
22 Şubat 2009, 04:09
kardes ellerıne saglık ama sen bu fıyatlara nerden buluyon bu parcaları yaaaw ???

TUNARIDE
22 Şubat 2009, 10:41
Ilk sahibi ne kadar motoru rezil etsede , sen cok guzel toparlmissin.. cokda SIK olmus. abartmadan hemde.. ellerine saglik

genç kaptan
22 Şubat 2009, 10:48
ellerine sağlık çok şık olmuş el emeği göz nuru keyifle kullanmanı dilerim.

KEMALETTİN
22 Şubat 2009, 15:39
gerçekten harcadığın zamana ve emeğe deymiş :rendeer:
Teşekkürler!

çok yanlış bir düşünce bence.:farao:
:cat:

güzel çalışma olmuş.
Teşekkür ederim.

güzel olmuş kazasız belasız kullan.
Sağolun Allah hiçbirimize kaza bela vermesin İnşallah.

emeğine sağlık çok güzel olmuş. süper makine param olsada alabilsem. Allah kaza bela vermesin.
Teşekkürler!

gerçekten çok hoş olmuş eli öpülcek adammışsın
Estagfirullah o kadar da değil:)teşekkür ederim.

iyi is cikartmissiniz tebrikler kazasiz sürüsler dilerim. saygilar:)
sağolun.

kardes ellerıne saglık ama sen bu fıyatlara nerden buluyon bu parcaları yaaaw ???
Teşekkür ederim.Araştırıyorum alıyorum hepsi bu.

Ilk sahibi ne kadar motoru rezil etsede , sen cok guzel toparlmissin.. cokda SIK olmus. abartmadan hemde.. ellerine saglik
Teşekkür ederim.

ellerine sağlık çok şık olmuş el emeği göz nuru keyifle kullanmanı dilerim.
sağolun.

İlyadin
22 Şubat 2009, 16:45
kardeşim iyi iş çıkarmışsın emeğine değmiş :cat:

benimsin_447
22 Şubat 2009, 16:54
abi çok süper olmuş bu ya güle güle bin ben uşaklıyım burda böyle motorlar lüks oldugu için hiç kimse bırakın modifiyeyi parça bile takmıyolar işte şöle böyle olur diye ama sana helal olsun abicim motorun şimdi tam binmelik olmuş satan adam görmesin geride isterse verme yada bunu satma el emegin var buna bin derim ben......

KEMALETTİN
22 Şubat 2009, 20:10
kardeşim iyi iş çıkarmışsın emeğine değmiş :cat:
Teşekkürler!

abi çok süper olmuş bu ya güle güle bin ben uşaklıyım burda böyle motorlar lüks oldugu için hiç kimse bırakın modifiyeyi parça bile takmıyolar işte şöle böyle olur diye ama sana helal olsun abicim motorun şimdi tam binmelik olmuş satan adam görmesin geride isterse verme yada bunu satma el emegin var buna bin derim ben......
Teşekkür ederim de,nefis işte her zaman daha iyisini istiyor.

ilkerrossi01
22 Şubat 2009, 20:29
süper olmuş..:cat:

poyraz010
22 Şubat 2009, 21:06
süper olmuş kardşim eline sağlık :):) bende öss gircem bu sene ve sınav sonunda bi tane GT250R de ben almayı düşünüyorum inşallah hayırlısı olur :):)

caner22
22 Şubat 2009, 21:42
Ruhsatta Renk Sorunu olmucak Mı :bounce:

muyago
22 Şubat 2009, 22:23
bu islemleri cok ucuz fiyatlara yaptirmissin, parcalari nerden aldigini ve boyasini ve montajlari nerde yaptirdigini da soylersen bizimde isimize yarayabilir.... bu arada cok guzel de olmus walla, gule gule kullan hayirlisi olsun....

poyraz010
22 Şubat 2009, 22:25
arkadaş satıor galiba motoru sahibindende gördüm motoru linki falan vermiş forumun..

KEMALETTİN
23 Şubat 2009, 17:58
süper olmuş..:cat:
Teşekkür ederim.

süper olmuş kardşim eline sağlık :):) bende öss gircem bu sene ve sınav sonunda bi tane GT250R de ben almayı düşünüyorum inşallah hayırlısı olur :):)
Hayırlısı başlangıç için tavsiye ederim.

Ruhsatta Renk Sorunu olmucak Mı :bounce:
Boyacıdan fatura aldım.Sorun olmaz inşallah.

bu islemleri cok ucuz fiyatlara yaptirmissin, parcalari nerden aldigini ve boyasini ve montajlari nerde yaptirdigini da soylersen bizimde isimize yarayabilir.... bu arada cok guzel de olmus walla, gule gule kullan hayirlisi olsun....
Parçaları S&T KANUNİ firmasından getittirdim.Boyayı da bizim burada bu işlerle uğraşan bir motocuya yaptırdım.

arkadaş satıor galiba motoru sahibindende gördüm motoru linki falan vermiş forumun..
Evet satlığa koydum.Yazın Suzuki almayı düşünüyorum.

kantele
05 Mart 2009, 18:09
İlanı ben de gördüm ve fiyatı gerçekten uygun görünüyor, piyasanın bin tl altına çekmişsiniz. Yalnız şu devrini almadan kullanmak problem yaratmıyor mu? Siz bu şekilde ne kadar kullandınız? Trafikte falan sorun çıkmıyor mu?

faZus
05 Mart 2009, 20:44
Arkadaşım motorun bana kalırsa (boyayı yakından görmek lazım ama) mükemmel olmuş. Allah nazardan saklasın. Umarım bu haliyle çok uzun süre kullanırsın. 200 TL boya için hiçbirşey kullandıkları boyanın markasını merak ettim doğrusu. Boyacının adresini versen bence ihtiyacı olanlar için şahane olur. Kendi motorumu boyatmak için tam 1 hafta uygun fi,yat veren eli iyi boyacı aramıştım İzmir sanayilerinde. Bu arada sticker lar çok tatlı bir hava katmış motoruna senin eserinse tebrik ediyorum....

kantele
06 Mart 2009, 09:45
S&T Kanuni'nin yeni modellerinde böyle bir tasarım var, arkadaş oradan esinlenmiş sanıyorum.

KEMALETTİN
15 Mart 2009, 17:57
İlanı ben de gördüm ve fiyatı gerçekten uygun görünüyor, piyasanın bin tl altına çekmişsiniz. Yalnız şu devrini almadan kullanmak problem yaratmıyor mu? Siz bu şekilde ne kadar kullandınız? Trafikte falan sorun çıkmıyor mu?
Devrinin üzerime olmaması kullanım olarak hiçbir sıkıntı çıkarmıyor ve çıkarmaz da.yaklaşık 10 aydır kullanıyorum.

Arkadaşım motorun bana kalırsa (boyayı yakından görmek lazım ama) mükemmel olmuş. Allah nazardan saklasın. Umarım bu haliyle çok uzun süre kullanırsın. 200 TL boya için hiçbirşey kullandıkları boyanın markasını merak ettim doğrusu. Boyacının adresini versen bence ihtiyacı olanlar için şahane olur. Kendi motorumu boyatmak için tam 1 hafta uygun fi,yat veren eli iyi boyacı aramıştım İzmir sanayilerinde. Bu arada sticker lar çok tatlı bir hava katmış motoruna senin eserinse tebrik ediyorum....
Boyada kesinlikle tek bir hata yok.Boya hariç tamamen benim el emeğim.Teşekkür ederim.

S&T Kanuni'nin yeni modellerinde böyle bir tasarım var, arkadaş oradan esinlenmiş sanıyorum.
Evet,biraz öyle oldu.

celalkd
23 Nisan 2009, 11:56
çok güzel olmş cdden motora can glmş ltfen saygı.. bnm zevkime göre turunculuklar yerine mavi olsaymş harika olurmuş :) ,, güle güle kullan..

huceyn
23 Nisan 2009, 12:01
satışını almış arkadaş.şimdi sorunsuz alınır bu makina

aSuBaYaH
23 Nisan 2009, 12:21
bune yavvvvv süpersin:cat:

KEMALETTİN
26 Nisan 2009, 16:01
çok güzel olmş cdden motora can glmş ltfen saygı.. bnm zevkime göre turunculuklar yerine mavi olsaymş harika olurmuş :) ,, güle güle kullan..
Teşekkür ederim.Orjinal olsun diye,turuncu-siyah'ı seçtim.

satışını almış arkadaş.şimdi sorunsuz alınır bu makina
Hüseyin,sahibinden'de satışını aldığımı değil,vekaleti aldığımı yazmıştım.Ve devir sahibi o hafta bana vekaleti göndereceği için öyle yazmıştım.Ama henüz elime ulaşmadı.Büyük ihtimal bu hafta hallolur gibi.Yanlış bilgilendirme olmasın diye yazdım kardeşim:rendeer:

bune yavvvvv süpersin:cat:
Teşekkürler...

romeo_125
29 Nisan 2009, 21:43

kardes neden kıpkırmızı olacan ki..zaten bizde para olsa bizde alırız 600 lük yada 1000 lik..benim motorum cbr125 ışıklarda dururken yanıma o kadar 1000lik motor geldi hiç birindede utanmadım allah herkesin gonlune gore versin..bu arada motor çok güzel olmuş eline sağlık allah kaza bela vermesin güle güle kullanman dileğiyle..:cat:

kubilay_981
29 Nisan 2009, 23:34
motor çok güzel olmuş.baştan yaratılmış sanki.boyacı da harbiymiş yani haa:):P

KEMALETTİN
07 Mayıs 2009, 12:28
Teşekkür ederim arkadaşlar.Kubilay,yaratmanın Allah'a ait olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.Lütfen dikkat et.:rendeer:

copy_x
22 Mayıs 2009, 11:01
arkadaşlar merhaba sanırım ben bu motoru alacağım ben daha önce gs 200 kullanmıştım bide hyo ya binmek istiyorum biraz daha pişek kemalettin abi benim mehmet mardinden...valla çok emek vermiş abim ama benim bütçede bi okadar kıstlı inşaallah denkleştiririm..herkese kazasız günler..

KEMALETTİN
22 Mayıs 2009, 12:20
arkadaşlar merhaba sanırım ben bu motoru alacağım ben daha önce gs 200 kullanmıştım bide hyo ya binmek istiyorum biraz daha pişek kemalettin abi benim mehmet mardinden...valla çok emek vermiş abim ama benim bütçede bi okadar kıstlı inşaallah denkleştiririm..herkese kazasız günler..
Tanıdım Mehmet abi,merhaba!Gerçekten de dediğin gibi motoruma çok emek harcadım.Ve işin kötü tarafı daha önce bindiğim motorları hemen satıp kurtulmak isterdim.Bunu satmak hiç içimden gelmiyor ama n'apalım imkanlar kısıtlı.İnşallah denkleştirirsin de ben de gidip cbr600f'i alırım.Ha aldığında bana az dua etmeyeceksin Valla.

copy_x
22 Mayıs 2009, 15:49
Tanıdım Mehmet abi,merhaba!Gerçekten de dediğin gibi motoruma çok emek harcadım.Ve işin kötü tarafı daha önce bindiğim motorları hemen satıp kurtulmak isterdim.Bunu satmak hiç içimden gelmiyor ama n'apalım imkanlar kısıtlı.İnşallah denkleştirirsin de ben de gidip cbr600f'i alırım.Ha aldığında bana az dua etmeyeceksin Valla.

inşaallah kardeşim valla motor sevdası ayrı bi tutku valla çinliden çok çektim 2bine aldığım motor bana 3e patladı sonra 5aysonra 2 bine sattım.inşaallah ben zaten iiki ayda bir anteptyim sürekli görüşürüz inşaallah bende hyo sahibi olurum kısmetse olur kardeşim...

Mesut Yilmaz
11 Temmuz 2009, 01:18
Allah ın izniyle motorunuza talibim.

irtibata geçelim lütfen

KEMALETTİN
11 Temmuz 2009, 01:58
Allah ın izniyle motorunuza talibim.

irtibata geçelim lütfen

Kardeş msn'e gel diyecem ama büyük ihtimal motorumu devir sahibi kendisi alacak. kemalettin_anlar@live.com

mevlutgs
11 Temmuz 2009, 02:25
sen neymişsin be abii

HopeStyle
11 Temmuz 2009, 02:40
Ruhsata Rengi İşlettin mi

Ofelya
11 Temmuz 2009, 12:39
Çok güzel olmuş, eline sağlık.:cat:

KEMALETTİN
11 Temmuz 2009, 15:58
sen neymişsin be abii
:P:P:P

Ruhsata Rengi İşlettin mi
yok.Alacak kişi yapsın onu da:)

Çok güzel olmuş, eline sağlık.:cat:
Teşekkürler...

mavibuz
19 Mart 2010, 03:58
kemalettin hocam süper olmuş bu sen ne yapmışsın ya eline sağlık valla buralarda olsan motoru sana bırakırdım benim makinayıda bir adam et diye sen bunu hyosung gt 250 r bilgi paylaşım formunda paylaştın mı ben göremedimde

by_dengesiz
19 Mart 2010, 09:49
baştan aşağı bakım,boyama desek daha doğru olur,modifikasyon olarak birşey göremiyorum,ama güzel çalışma,ne de olsa emek var,masraf var