PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 250 cc cruiser tavsiyesi

Lincoln
12 Kasım 2005, 01:43
Bir cruiser almak istiyorum, en son motor tecrubem 15-16 sene once ve scooter ile oldugunden kendimi yeni baslamis sayiyorum. Burada ve ikiteker.org sitesinde okuduklarimi degerlendirerek 250 cc'den buyuk bir cruiser almak akillica olmayacak diye dusundum. Motordan teknik olarak hic anlamadigimdan sorunsuz olsun diye Japon mali alayim istiyorum ancak yalnizca Suzuki'nin 250 cc'ligi var ve gorunusu bana hitap etmiyor. Cin mallari benim durumumdaki tecrubesiz ve motor tamiri vs ile ugrasamayacak birisi icin uygun degil gibi geldi. Hyosung olabilir ancak onun icin destek ve yedek parca sorunlari yazilmis, Keeway Landcruiser olabilir ancak onun piyasaya cikarilacagi bile kesin degil.

Ikinci el icin yine benzer sekilde korkularim var. Ben motosikletin "m"sinden anlamam. Elim tabiri caizse "tornavida" vs tutmaz. Her bindigimde sorunsuz calisacak arada bir gunu geldiginde goturecegim servisi disinda beni hic olmazsa garanti suresince ugrastirmayacak birsey istiyorum. Benim otomobil alirken beklentim bu ve merak ediyorum boyle bir beklenti motorsiklet alanlar icin yanlismidir. Simdiden tesekkurler.

yavuzk2004
12 Kasım 2005, 02:13
http://img181.imageshack.us/img181/7307/135ip.jpg
Hyosung diyorum. Bende kullanıyorum; servis sıkıntısı çekmedim, yedek parça lazım olmadı. Ayrıca bilgin olsun diye söylüyorum, hyosung firması geçmişte belli bi tarihe kadar suzuki için motor yapıyordu. G.Kore malı çok sağlam bi makine. Ayrıca diğer markaların 250cc leriyle kıyaslandığında (suzuki vs dahil) performans ve diğer özellikler olarak hepsinden daha ii. Bence düşün, pişman olmazsın.

SicK_BoY
12 Kasım 2005, 03:16
Hocam motor konusunda bende senle aynı durumdayım daha öncesinde bana ait olmayan arkadaşlarımın scooter ve moblyette tarzı motorsikletlerini kullandım ve artık kendime ait bi motorsiklet almak istiyorum bu kararı da yaklaış 6 ay önce verdim ilk olarak motorsikletler konusunda bilgim olmadığından scooter düşünüodum daha sonrasında piyasada blunan çin malları çok cazip geldi fakat mantıklı düşününce aynı fiyata cruiser yada chopper alabilirim dedim kendi kendime ve marka model olarak imkanlardan dolayı JİNLUN-ELEGANCE , KANUNİ-TİGER yada 250 Cc , MONDİAL-250MCT düşünüyodum bunları düşünmemdeki sebepte elimde az miktarda bi para olmasından dolayı daha sonrasında bi topic'e rastladım ve cok güzel , görüntüsü hoş , fiyat olarak cazip bi motorsiklet cruiser buldum o da REGAL-RAPTOR-DADWY 250E senin için bi resmini koyuyorum ve topic'in adresini veriyorum bi bak derim bence cok iyi bi model hatta ben sana biraz bahsedeyim...

Regal Reptor DD250 E
-2 silindir
-234 cc
-18 beygir
-5 vites
-SU SOĞUTMALI
-elektrik marşlı,14 lt+2.7 lt yedek depo
-Ön fren abs arka fren tambur
-Avrupa Tip Ödülünü Almış ''ECC''
FİYAT=3750 ytl

Bu resim...Resimdeki de bi arkadasımızın DADWY 250E si...
http://img479.imageshack.us/img479/9985/tarabya9al1zx4ro.jpg
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
http://www.motosiklet.net\modules\Forums\images\smiles\ic on_arrow1.gifSAYFA DÜZENİNİ ETKİLEDİĞİ İÇİN RESİM/RESİMLER YENİDEN DÜZENLENMİŞTİR.Foruma BÜYÜK boyutta resim göndermeyiniz ..!!
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını (http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3) kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
*********************I*********************

Topic
http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5813

BoneXXX
12 Kasım 2005, 04:17
Hakkaten motor yakiyor ortaligi, biraz daha kalipli olsam cruiser'lara yonelirdim ve bu motora asik olurdum....

SicK_BoY
12 Kasım 2005, 16:03
Ne diyosun BoneXXX harika bi motor bu yaa çin malları arasında bence 10 numara bir motor... :cat: :cat:

Ben istanbul bölge satış müdürlüğüne gittim Aykon Motorsiklet'e DADWY 250E hakkında bilgi almak için ve o kadar anlaşılır o kadar net bi şekilde bilgiler verdiler ki çok memnun kaldım... :thumleft:

Bana piyasadaki çin malları gibi olmadığını parçalarının üretiminin amerika'da gerçekleştirildiğini söylediler...

GreatWhiteShark
12 Kasım 2005, 16:41
Hakikatten süper duruyor ya... :queen:

Allah sahibine bağışlasın :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

SicK_BoY
12 Kasım 2005, 17:12
GreatWhiteShark hocam da gelmiş... :)

:bestmt: 'in en duyarlı üyelerinden birisidir arkadaşlar...

benkaan
12 Kasım 2005, 17:20
Lincoln, http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2679
jinluna göz at . bence mükemmel.serveis ağı , yedek parça , ithalatçı firmanın desteği 4 / 4 lük derim :thumleft:

SicK_BoY
12 Kasım 2005, 19:30
Benkaan

Sana katılıyorum aslında jinlun elegance da cok iyi fakat burda Regal-Reptor dururken o biraz daha arka plana düşüyo sanki :P :P

Hem sıvı sogutmalı bir motor DADWY 250E.... :queen: :queen: :queen:

bservet
13 Kasım 2005, 12:28
Resmi biraz kucuk versek daha iyi olur.Sayfa yavas yukleneyor.

Lincoln
13 Kasım 2005, 16:49
Arkadaslar bu is renk ve zevk isi gibi ve pek tartisilacak birsey degil herhalde. Tabii herkesin kendine gore bir degerlendirmesi var ancak Jinlun sitesinde okuduklarim aksine beni bu motordan soguttu. Pekcok acidan benzer yorumlarinda "Benzin gostergesi zaten hicbirinde dogru duzgun calismiyor" gibi ifadeler iceren bir motosikleti ben almam. Virago, Regal raptor boyutlarindaki cruiserlar benim gozume kucuk geliyor. Ben on tekerin arka tekerlekden kucuk olmasini bile istemiyorum. Tekrar vurguluyorum bunlar hep tarz isi ama en azindan benim gibi dusunenlerde var. :mrgreen:

SicK_BoY
14 Kasım 2005, 02:46
Lincoln şimdi daha yeni moorsiklet kullanmaya başliyacağım diyorsun fakat bu büyüklükteki motorlar bana pek hitap etmiyo diyorsun...

Ben derim ki acemiliğini bu boyutlardaki motorda at ondan sonra zaten sende büyük motorsiklet almak isteyeceksin...

Zannetmiyormusun ki ben şu anda 4-5 milyara 2. el bir virago bulamam...Çok rahat bulurum fakat ilk önce bi acemiliğimi atmak istiyorum ve bunu da ancak bu tarz ve bu boyutlarda bir motorsikletle atmak en doğrusu, yinede senin bileceğin bir iş bu forumda herkes birbirine yardım etmek istiyor... :king: :king:

petitfalcon
14 Kasım 2005, 10:04
Hem 250 cc olacak hemde Raptor dan büyük olacak. Öyle bir motor varsa söyleyinde ben de alayım. :cherry:

Shamyl
14 Kasım 2005, 10:43
İlla 250 lik ve sıfır olacak diyorsan, paran varsa Hyosung al, paran yoksa Raptor al...

Barış Şuşut
14 Kasım 2005, 15:50
hyosung al hiçbir parçasını bulama sorada çöpe at :cat:

vioref
14 Kasım 2005, 18:48
dostum hyosung artik metro motorla iliskisini kestiartik global motor var yazilarini okursan servis agi konusuda bazi sorunlari oldugunu kabul ediyorlar gibi ozetlenirse motor manyak bende istiyom para olsada alsam :bounce:

Shamyl
14 Kasım 2005, 19:14
Olsun, en azından çöpe güzel bişey atmış olursun...

SicK_BoY
14 Kasım 2005, 23:33
Hyosung gerçekten cok iyi motorda arkadasların dediği gibi eger yedek parça konusunda servislerin bi yardımları olmicaksa hiç alma daha iyidir...

Eeee... zaten yedek parça olmayıp çöpe atcaksan o motoru almanın ne gereği var sana diyorum eger 250'lik bi chopper alcam diyosan fazla düşünme R&R DADWY 250E al....

Bende senin gibi cok arastırıyodum we aklımda kanuni 250Cc wardı fakat sonradan DADWY 250E yi görünce :queen: jet hızıyla dönüş yaptım...

Lincoln
15 Kasım 2005, 01:32
Arkadaslar tum yazilanlari okuduktan sonra ben kendi hesabima 250 cc'lik Drag Star (2005 modeli sitesinde yok ama kullanilmis 2004'ler var) almaya karar verdim. Seceneklerimi gormek icin yine de fuari beklerim herhalde.

şimdi daha yeni moorsiklet kullanmaya başliyacağım diyorsun fakat bu büyüklükteki motorlar bana pek hitap etmiyo diyorsun

Aciklamak icin yaziyorum yukarida SicK_BoY'un cevap yazdigi kucuk-buyuk motor ayrimi yaparken motor hacmini degil bizzat cussesini kast etmistim. Bazilariniza bu komik ya da anlamsiz gelebilir ancak benim gibi dusunenlerde var.
Tekrar tesekkurler yazdiklariniz ve bu site bana cok yardimci oldu. Umarim yakinda kunyemdeki motoru hanem dolu olur :)

tweety81
15 Kasım 2005, 01:51
selam Lincoln ...
bir hyosung kullanıcısı olarak yavuz a katılıyor ve çok memnun olduğumu ve hatta çevremdeki birçok kişide markaya ve modele yöneldiğini belirtmek istiyorum :cat:

fuarı beklemeni bende tavsiye ederim ama önceliğinde güven ve kalite yer alıyorsa Hyosung fuardada tercih edeceğin firma olacaktır :thumleft:

umarım en kısa zamanda gönlünde yer alan motora kavuşursun :wiinkk:

SicK_BoY
15 Kasım 2005, 06:04
Aciklamak icin yaziyorum yukarida SicK_BoY'un cevap yazdigi kucuk-buyuk motor ayrimi yaparken motor hacmini degil bizzat cussesini kast etmistim. Bazilariniza bu komik ya da anlamsiz gelebilir ancak benim gibi dusunenlerde var.
Tekrar tesekkurler yazdiklariniz ve bu site bana cok yardimci oldu. Umarim yakinda kunyemdeki motoru hanem dolu olur

Senin ne demek istediğini anladım Lincoln fakat sana dediğim gibi yeni başlıyosun ve acemiliğini biraz daha ufak motorda at ne de olsa daha sonra büyük cüssede ve büyük motor hacminde bi makine almayı kesinlikle istersin...(bu benim şahsi düşüncem gerisi sana kalmış tabiki :rendeer: )

Mesela ben su anda REGAL-RAPTOR DADWY 250E alıcağım daha sonrada hedefim şu gördüğün harika 1500'lük
SUZUKİ-İNTRUDER1500 olucak
http://img385.imageshack.us/img385/8333/91de5c9aa1fd1d6960ccf1872f3365.jpg
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

SicK_BoY
15 Kasım 2005, 06:05
http://www.motosiklet.net\modules\Forums\images\smiles\ic on_arrow1.gifAltalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
+ Değiştir butonu mesajınızın sağ üst köşesindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını (http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3) kabul etmiş sayılır.

Shamyl
15 Kasım 2005, 10:06
Mart'ta

Makine
15 Kasım 2005, 10:31
Parçası ve servisi sorunsuz bir motor alda ne alırsan al. İlerde başın çok ağrır. Örn vereyim. Faredeleim motoru yatırdın. Grenaj parçaları gerekti. Eğer parça yoksa dışardan gelmesi 1 ay alıyor sana ulaşması 1 bilemedin 2 hafta servis boştaysa yaparlar oda 1 gün toplamda 1.5 ay yapar ve sen 1.5 ay motoru beklersin beklerkende saç baş yolarsın. Ha iki motorun varsa git ne alırsan al. Biri parça beklerken diğerine binersin.

Görüşmek üzere.

Lincoln
15 Kasım 2005, 15:57
Ben sayfalarca yorum okudum. Genel olarak edindigim izlenim Cin ve Kore mallari ile memnun olanlar oldugu gibi degisik sebeplerle agzi yanmislar var ancak Japon mallari icin fiyati disinda olumsuz yorum okumuyorum, size de oyle geliyormu?

Makine
15 Kasım 2005, 17:47
Lincoln, olumsuz birşey duyamazsın hocam. Sebebi şu bi defa Japon motor alan arkadaşların mali durumu ortada. Parça bozulsa bile para verip nerde varsa alıyor. Çok fazla sıkıntı yaşamıyorlar yaşıyorsalarda söylemiyorlar. Aslında servis parça, dayanıklılık olarak BMW'ler çok güzel. Ama ben forumda çok az BMW sahibi görüyorum varsada belli etmiyorlar.

Ayrıca toplamda satılan Çin motoru sayısı Japonların kat ve kat üzerinde. Haliyle kullanıcı sayısı fazla ve daha fazla konuşuluyor ve daha fazla sorunlar dile geliyor. Belki capon motor sayısı artsa onlarında sorunları ortalarda olurdu.

SicK_BoY
15 Kasım 2005, 18:19
Lincoln, olumsuz birşey duyamazsın hocam. Sebebi şu bi defa Japon motor alan arkadaşların mali durumu ortada. Parça bozulsa bile para verip nerde varsa alıyor. Çok fazla sıkıntı yaşamıyorlar yaşıyorsalarda söylemiyorlar. Aslında servis parça, dayanıklılık olarak BMW'ler çok güzel. Ama ben forumda çok az BMW sahibi görüyorum varsada belli etmiyorlar.

Ayrıca toplamda satılan Çin motoru sayısı Japonların kat ve kat üzerinde. Haliyle kullanıcı sayısı fazla ve daha fazla konuşuluyor ve daha fazla sorunlar dile geliyor. Belki capon motor sayısı artsa onlarında sorunları ortalarda olurdu.

Sana tamamen katılıyorum Makine fakat dediğim gibi Lincoln eğer para durumu iyi ise kesinlikle japon motorsiklet al derim biliyosun ki yedek parçalarıda biraz pahalı fakat japon motorsikletleri pek fazla sorun cıkarmadığından dolayı yedek parçaya gerek kalmıyor...

Lincoln
15 Kasım 2005, 23:56
Arkadaslar eminim her yazdiginizin kendi icinde haklilik payi var. Insanin hayati donem donem oluyor, 20'li yaslarin sorunlari ile 40'li yaslarin sorunlari ne kadar farkliymis. Benim su an en buyuk derdim esime ve etrafimdaki "ne motormu, delirdinmi, kendini dusunmuyorsan iki kucuk cocugunu dusun" diyerek beni vicdan muhasebesi firtinalarina sokanlara ragmen motosiklet hobisi olayina girebilmek. Cunku bu beni heyacanlandiran ve eski anilarimi hatirladikca keyif veren bir ugras. Sizlerle boyle haberlesip bazilarinizin genclik sikintilarini, para dertlerinizi falan okumak bile guzel. Umarim iyi gunlerle iyi dostluklarla haberlesmeye devam ederiz. :)

vlad1462
16 Kasım 2005, 00:04
ya baba desem sana,babam yaşlarındasın zannederim.ben 20 yaşındayım,kaybetcek kendi hayatımdan başka pek bişeyim yok. motor almama bin türlü engel çıkarıyolar.senin gibi 2 çocuk babası olsam motoru düşünmemi yasaklarlardı heralde.işin zor.valla kolay gelsin.

SicK_BoY
16 Kasım 2005, 01:07
Sana katılıyorum vlad1462 aynı dertler bende de var...

Fakat beni kimse yıldıramiicak en kısa zamanda 6 yaşından beri hayalini kurduğum kendi motorum olucak...

Herkesin bi hayali vardır...

sereye
16 Kasım 2005, 02:51
ya baba desem sana,babam yaşlarındasın zannederim.ben 20 yaşındayım, kaybetcek kendi hayatımdan başka pek bişeyim yok....

Senin yok ama ANNEnin, BABAnın var.

... motor almama bin türlü engel çıkarıyolar....

Bir de annenizin, babanızın gözüyle bakmanız gerekecek. Farkında değilsin delikanlı ama,
babalar olarak çocuklarımız bizim için çok değerli.

NEDEN?
Çünkü her çocuk anne-babasına ALLAH TARAFINDAN EMANET EDİLMİŞTİR.

HULK
16 Kasım 2005, 10:39
Bir de annenizin, babanızın gözüyle bakmanız gerekecek. Farkında değilsin delikanlı ama,
babalar olarak çocuklarımız bizim için çok değerli.

NEDEN?
Çünkü her çocuk anne-babasına ALLAH TARAFINDAN EMANET EDİLMİŞTİR.

BÜYÜKSÜN BABA!!!! :flower: :thumleft: :cat:

SicK_BoY
16 Kasım 2005, 13:41
sereye

Harbiden büyüksün sizlere de hak veriyorum ama bu bi heves ve ideal bizde bunu yapamazsak üzülürüüüüüz :salut: :salut:

Makine
16 Kasım 2005, 16:05
Ya aslında sadece Japon demek yanlış. Fiyatı size uygunsa bir Triumph bence çok güzel. Veya BMW. Sadece Japon demeyelim. Hatta ben bir Triumph'u tüm japonlar gelse değişmem mesela. Sorun Türkiye'de bulamamamız ki çok büyük bir sorun :mrgreen:

Shamyl
16 Kasım 2005, 16:35
Triumph çok iyi motorlar üretiyor gerçekten, ama pahalı ve yaygın değil...

Lincoln
17 Kasım 2005, 01:05
Yeni baslayanlarimiz icin ne BMW ne de Harley'nin Turkiye'deki sitesinde 250 cc'lik cruiser yok. Bu durumlar fuar sirasinda farkli olabilirmi? Ya da bunlarin yakin zamana kadar cikan ve Turkiye de de bulunabilen 250 cc cruiser modelleri varmi? Cunku ben bu sayfalari gezerken 2004 model 250 cc Yamaha Drag Star oldugunu ogrendim oysa Beldeyama sitesinde 650 cc'den ufak cruiser yok.

mastergenie
17 Kasım 2005, 03:26
Yeni baslayanlarimiz icin ne BMW ne de Harley'nin Turkiye'deki sitesinde 250 cc'lik cruiser yok. Bu durumlar fuar sirasinda farkli olabilirmi? Ya da bunlarin yakin zamana kadar cikan ve Turkiye de de bulunabilen 250 cc cruiser modelleri varmi? Cunku ben bu sayfalari gezerken 2004 model 250 cc Yamaha Drag Star oldugunu ogrendim oysa Beldeyama sitesinde 650 cc'den ufak cruiser yok.

Harley ve BMW 250 cc üretmiyor. Sadece Türkiye'de değil hiç bir yerde yok. En küçük Harley 883cc, ona da Harley demeye bin şahit ister zaten. En küçük BMW 650cc, ama cruiser'ı yok.

Drag Star 250cc var (evet sitede yok, ama piyasada var). Ama oda DragStar 650'den farklı bir kasa. Daha küçük ve daha hafif. Ayrıca Virago 250 hala üretiliyor ama Türkiye'ye getirmiyorlar artık.

Makine
17 Kasım 2005, 10:04
BMW Harley gibi firmalar geleneksel firmalardır. Yani zaman içerisinde deneyimli motorcular için üretim yapma ve hizmet sunma politikalarına dönmüştür. Ayrıca Harley'in en önemli özelliği motor serileridir. Ve herbirinin bir ismi vardır. Neticede 250cc bir harley acayip alay konusu olur. Heleki Amerika gibi dev motorların olduğu yerde. Diğer firmalar 250cc'yi pahalı olup fazla satacağını düşünmedikleri için getirmiyorlar. Çünkü ülkemizde 250cc ekonomik sınıf hacmidir. Parası olanlar zaten 600cc altında motor almıyor. 250cc'yide 8-9milyara satasa alacak adam yok. Neticede ünlü markaların 250cc ya hiç gelmiyor yada az geliyor az satılıyor.

Lincoln
19 Kasım 2005, 00:18
ABD'de okudugum motosiklet kitaplari 650-800 cc arasi motosikletleri baslangic modeli olarak sunuyor, neden dersiniz

Lincoln
19 Kasım 2005, 17:24
F :silent: uarla ilgili bilgi alinabilecek bir web sayfasi falan varmi?

http://www.motosiklet.net\modules\Forums\images\smiles\ic on_arrow1.gifAltalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
+ Değiştir butonu mesajınızın sağ üst köşesindedir.

hellfire
19 Kasım 2005, 17:40
Jinlun 250 elegance ile 7500 km yol yaptım ve halen yapmaktatım servis-yedek parça sıkıntısı yaşamadım.Şu ana kadar sorunsuz yol yaptım.
Fikir senin.....

aseadrop
08 Mart 2006, 02:35
bence kymco venox alabılırsın

sarapci
08 Mart 2006, 04:43
650 lik jawa lar cikmis.istersen bi bak.

tunasoylemis
13 Ağustos 2007, 16:44
Arkadaslar bişey sorucam bende bu tarz motorsikler istiyorum ben kanuni tiger yada caracal 200 dusunuyorum! Fakat biraz cılızım ben :) 170 boy 55 kilo :) hakim olabilirmiyim? ustunde cuce gbi kalmiyim yane nasl olur sizce :( ???

mertcan948
13 Ağustos 2007, 17:31
araştırdım hyosunglar iyi ha param yok diyosan regal raptor al derim

mterayes26
21 Ocak 2008, 00:52
hyosung al hiçbir parçasını bulama sorada çöpe at :cat:

dogru söze ne denır ::alkiis::::alkiis::

Arkadaslar bişey sorucam bende bu tarz motorsikler istiyorum ben kanuni tiger yada caracal 200 dusunuyorum! Fakat biraz cılızım ben :) 170 boy 55 kilo :) hakim olabilirmiyim? ustunde cuce gbi kalmiyim yane nasl olur sizce :( ???

sana söyle söleyım babam senın ölçülerinde üzerinde caracal ın cocuk gıbı kalıyor ama senın gençlik fiziğin nasıl olur bilmem ben 1.78 boyundayım 80 kıloyum tam boyle oturdugumu soyluyorlar hanı derler ya cruıser serı hareketler yapamazsın dogru cruıser donus ve manevra kabılıyetı olmayan bır tıp yanlız su var her kullanıcı farklıdır . bir arkadasımda cbf 150 , bırınde kanuni rokko , hyosung kinetik 200 ( eski bir model ) , sl 150 bız boyle gurup gezıyoruz o naked lerın scooter lerı tırsarak gectıgı yerden ben yılan gıbı kıvrılıyorum ama tarz meselesı bana herkes dıyor racıng al genc motoru dıye niye almam

1. çok devirli kullanmak gerekıyor km 600 cc lık rr ın 350 bın yaktıgına sahıt oldum
2. sehır ıcınde hararet yapıyor basmazsan
3.bende bel rahatsızlıgı var racınge 30 dakıka bınıyorum belım agrıyor ve oyle kalıp motor dan zor ınıyorum

B.m.O
21 Ocak 2008, 16:25
Hortlamış topic! 25 horthorthort

gucci
21 Ocak 2008, 16:57
suzuki untruder 250 - hyo gv 250 - bulursan temizini honda rebel -

zenon
24 Ocak 2008, 18:06
Guzel konuymus ben de takibe alim bunu bende almayi dusunuyorum ve Jinlun düşünüyorum en ucuz 250cc lik motor cunku o alirsamda cok uzun bir sure satmayi dusunmuyorum maddi sebeblerden dolayi.

motopirate
24 Ocak 2008, 18:15
ölmüş topiğe hayat öpücüğü vermişler.:queen: