PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Piaggio Piaggio , Vespa , Gilera Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

denden
12 Kasım 2006, 11:01
sayın engin çetin,

birşey merak ediyorum. x9 evo 250 sahibiyim ve arka tekerden, sanırım kaplama tasından dolayı alet garip sesler çıkartıyor. sadece 3 hafta önce serviste yaklaşık 50 ytl işcilik vererek tasın içini temizlettim. bana söyledikleri bu sesin genel olarak bu modellerde olduğu, dur kalklarda hızlı gaz vermemiz gerektiği ve bir nevi kullanıcı hatası olduğu.

Oysa temizlendikten sonra cok dikkatli kullanmama rağmen sorun yine kendini gösteriyor. Bazı x9 kullanıcıları bu sorunun sabit olduğunu söylüyor.

Siz test sürüşlerinizdeki motorlarınızda bu sorunlar karşılaşıyor musunuz?

Teşekkürler

Engin Ençetin
12 Kasım 2006, 21:43
Sayın Denden

Aşağı yukarı bütün otomatik varyatörlü skuterlerde bu ses az veya çok mevcuttur. Şehir içi trafikte dur kalkların çok olduğu dönemde bu ses daha fazla kendini gösterir. O sesin motorunuza herhangi bir zararı yoktur. Güvenle kullanabilirsiniz. Bizim test motorlarımızdada bu ses mevcuttur. Zamanınız olupta gelirseniz bizim test motorlarımızdada aynı sesin olduğunu göreceksiniz.En azından içinizin rahat etmesi bakımından.
Selamlar

cankan
12 Kasım 2006, 22:06
ENGiN Bey MT adına ilginize teşekkür ederim. Umarım pes etmez, yardımlarınızı esirgemezsiniz bizden :rendeer: .

denden
12 Kasım 2006, 22:26
Sayın Denden

Aşağı yukarı bütün otomatik varyatörlü skuterlerde bu ses az veya çok mevcuttur. Şehir içi trafikte dur kalkların çok olduğu dönemde bu ses daha fazla kendini gösterir. O sesin motorunuza herhangi bir zararı yoktur. Güvenle kullanabilirsiniz. Bizim test motorlarımızdada bu ses mevcuttur. Zamanınız olupta gelirseniz bizim test motorlarımızdada aynı sesin olduğunu göreceksiniz.En azından içinizin rahat etmesi bakımından.
Selamlar

teşekkürler,

x9 konusunda biraz şanssınım. yeni motor ama önce aynayı kırdım bağlantı noktasındaki küçük bir noktadan. bütün aynayı değiştirmem gerekiyor. şimdi de göstergelerim bozuldu :)

Engin Ençetin
12 Kasım 2006, 22:39
İsterseniz değiştirmeden yapıştırma olanağını deneyin, olmuyorsa komple değiştirirsiniz. Ferko Maslak Merkez Servisimize götürürseniz sorununuz orada çözülecektir.

THE_LANCET
12 Kasım 2006, 22:42
Evet beyler bendede 1993 model GILERA MX-R 125 bir racing var ve siyah
herkese merhaba

Engin Ençetin
13 Kasım 2006, 00:38
Sayın Cankan
Merak etmeyin elimden geldiği kadar yardımcı olacağıma emin olabilirsiniz. Kendimden emin olmasam bu kadar iş ve cep telefonumu verecek kadar öne çıkmazdım.
Selamlar...........

motomafia
13 Kasım 2006, 20:01
slm piaggio x 9 almayı düşünüyom.biraz bilgi werirmisiniz

Engin Ençetin
13 Kasım 2006, 23:19
X9 Evolution 250

Yollarda “evrim”…

Piaggio’nun en gelişmiş modellerinden Piaggio X9 Evolution 250, modern, hızlı ve pratik şehir yaşamına ayak uydurmak isteyenlerin gözdesi.

Hem şehir içi hem de şehir dışında kullanım için oldukça kullanışlı olan Piaggio X9 Evolution 250, gerçek performansı solukları kesercesine yaşatırken sürücüye olduğu kadar sürücüyle yolculuk edene de üstün konfor sağlıyor. Aerodinamik gövdesi ve “maxi” taşıma kapasitesiyle de dikkat çeken model, tasarımı ile de son yılların en cazip bulunan modelleri arasına yerleşti bile.

Tasarım

Teknoloji ve hız çağına uyumlu hatlarıyla Piaggio X9 Evolution 250 'nin şıklığı, uyum, konfor ve pratiklik ile bütünleşiyor.Sahip olduğu yüksek standartlar da cabası. Tıpkı X8 gibi, genişletilmiş ön far yüzeyi kötü havalarda bile mükemmel görüş sağlıyor.

Merkezi fren sistemi ile daha güvenli sürüş sağlayan Piaggio X9 Evolution 250, geniş farları ve stop lambaları ile görünürlüğü en üst düzeye çıkarıyor. Üstelik, güvenliğiniz açısından, tüm Piaggio scooterlarında olduğu gibi, kısa farları kontakla birlikte otomatik olarak yanıyor. Ve yine tüm modellerde mevcut olduğu gibi immobiliser sistemi hırsızlığı caydırıcı olarak yer alıyor.

X9 Evolution 250 ’nin en cazip niteliklerinden birisi olağanüstü genişlikteki sele altı bölmesi .

Motor

Piaggio X9 Evolution 250, 250 cc’lik, son model Piaggio LEADER motorla donatılmıştır. Bu 4 zamanlı, 4 süpaplı ve sıvı soğutmalı motor müthiş bir performansa sahip ve azaltılmış yakıt tüketimi ile de Euro2 standartlarına uygundur.

22 beygir motor gücüne sahip Piaggio X9 Evolution 250, hızlanma ve maksimum hız değerleri ile kategorinin üst sınırlarındadır. Şehiriçi kullanımda olduğu kadar, şehirler arası kullanımda da gücünü ortaya koyan model motosiklet tutkunlarını mutlu edeceğe benziyor.

Aksesuarlar

Piaggio X9 Evolution 250 ’nin geniş aksesuar seçenekleri kullanıcıya kendine en uygun rahatlık ve güveni yaratmasını sağlıyor.

Standart Aksesuarlar

• Manuel yükseklik ayarlı ön cam
• Sele altı bölmesi
• Immobiliser sistemi
• Merkezi fren sistemi
• Ön fren çift disk

Opsiyonel Aksesuarlar

• Motor ile aynı renk kask seçenekleri
• Motor ile aynı renk arka çanta seçenekleri
• Uzun ön cam
• Çanta aparatı
• Branda
• Diz örtüsü
• Sisi bar

X9 Evolution 500 ABS

‘‘Extra large’’ performans, doyumsuz keyif...

Motosiklet tutkunlarının merakla beklediği Piaggio X9 Evolution 500 ABS, performansı kadar teknik özellikleriyle ve elbette eşsiz tasarımıyla daha ilk bakışta hayranlık uyandırıyor.

‘’Maxi scooter‘’ kültürünün “maksimum” keyif vadeden modellerinden biri Piaggio X9 Evolution 500 ABS. Ölçüleri, motor gücü ve tasarımı ile yine bir Piaggio klasiği.

Tasarım

Mükemmeliyetçileri sevindiren Piaggio X9 Evolution 500 ABS, yuvarlak hatlarıyla şıklık, uyum ve konforu da beraberinde sunuyor. Sahip olduğu yüksek standartlar arasında elektrikli sehpa , yol bilgisayarı, radyo, intercom özelliği ve cep telefonu kiti mevcut olan Piaggio X9 Evolution 500 ABS’nin yüksek taşıma kapasitesine sahip sele altı bölmesi ise aynı zamanda uzaktan kumanda ile açılabiliyor.

Piaggio X9 Evolution 500 ABS’nin tüm özellikleri şehiriçi kullanımın gerektirdiği pratiklik ve manevra kabiliyetiyle şehirdışı kullanımının gerektirdiği rahatlık ve konforu birleştirecek şekilde yaratıldı.

Aksesuarlar

Piaggio X9 Evolution 500 ABS’nin geniş aksesuar seçenekleri kullanıcıya kendine en uygun rahatlık ve güveni yaratmasını sağlıyor.

Standart Aksesuarlar

• Manuel yükseklik ayarlı ön cam
• Sele altı bölmesi
• Immobiliser sistemi
• Merkezi fren sistemi
• Ön fren çift disk
• Intercom (Kask içinden arka yolcu ile konuşabilme özelliği)
• Cep telefonu kiti
• Yol bilgisayarı
• Radyo
• Elektrikli sehpa
• Uzaktan kumandalı sele açma anahtarı

Opsiyonel Aksesuarlar

• Motor ile aynı renk kask seçenekleri
• Motor ile aynı renk arka çanta seçenekleri
• Uzun ön cam
• Çanta aparatı
• Branda
• Diz örtüsü
• Sisi bar
• Isıtmalı elcik
• Modeline göre telefon kiti

VERSİYON: X9 Evolution 500 | X9 Evolution 500 ABS | X9

motodevil
14 Kasım 2006, 17:10
saol iyi bi acıklama olmus

talla
20 Kasım 2006, 17:33
selam ben de az kullanılmış yamaha xmax veya piaggio x8 almayı düşünüyorum hangisini öneririsiniz?ayrıca x8 ve x9 250 arasında ne gibi önemli teknık farklar bulunuyor?hangisini önerirsiniz?

ledo
20 Kasım 2006, 17:53
selam ben de az kullanılmış yamaha xmax veya piaggio x8 almayı düşünüyorum hangisini öneririsiniz?

Sevgili kardeşim, motorunun markasını ve tipini herkes kendi seçer.

Tabii bunun yanısıra herkes kendi kullandığı markayı da hep ön plana çıkartır. Bu sayfada sorunun cevabını herkes "Piaggio al" diye cevap verecektir. Yamaha Xmax sayfasına da gidersen orda da tam tersi olacaktır.

ayrıca x8 ve x9 250 arasında ne gibi önemli teknık farklar bulunuyor?hangisini önerirsiniz?

Bu sorunun cevabı için : www.piaggioturkiye.com ya da bu başlığın içinde bu konu birçok defa yazıldı, arayabilirsin.

Seçiminde kendin için en doğruyu bulmanı dilerim !

phenemenon
22 Kasım 2006, 02:59
ya 500lüklerin yakıtı nasıldır arkadaşlar.yazıyodur mutlaka ama bi topiği 7-8 sayfa okudum bilgilerden tatmin olamadım samanlıkta iğne aramak gibi bişey.

normal bi 1.6 araba kadar yaktığı söyleniyo şok oldum duyunca hevesimi kaçırmadı değil 250 likler daha mantıklı geldi.

1-2 ay için motor alıcam maxi scooter olacak

nexusa bayılıyorum ama kask koyacak bile bagajı yokmuş,uzun yola cıkınca arkama cantaları bağlayıpmı cıkacam.bu motora özel bi ilgim var üstüne oturduğumda tam bi bütünlük sağlıcakmışım gibi his var spor duruşuyla falan..

diğer 500lklerin arasındanda x9 sıyrılıyo sanki onuda beyeniyroum veya eski kasa atlantik.

nexusmu almalıyım yoksa bol bagajlı ve daha ağır duran diğer scooterlarmı?

bu arada 2.el olacak.

tamam gilera tip ve performans bakımından ok.ama bi motor için herşey o değildir bi heves alıcam sonra belki ihtiyaçlarımı karşılamama ihtimali varmı?

nexus kullananların zamanla bi sıkıntısı oldumu acaba??

nexusa yan canta varmı?

ve bir sorum daha 500cc almaya değermi 250 lik bişeymi almalıyım,500cc fazladan yaktığı benzini ve alırken verdiğim fazladan parayı hak edermi?

sanırım en sağlıklı cevabı alacağım yer burası arkadaşlar lütfen benimseyerek ilgilenirseniz sevinirim inanın cevramde ne kullanan var bu tip motorları nede bilen

şimdiden teşekkürler.

Engin Ençetin
23 Kasım 2006, 21:09
Sayın Phenemenon
Sorularınızı sırasıyla cevaplayım,
500 lüklerin yakıtı ortalama 4-5 litre civarında yakıyor 100 km de. Haklısınız 500 lük makinalar biraz yüksek yakıt sarfiyatına sahiptirler.
Anladığım kadarıyla ilk defa motor sahibi olacağınıza göre 250 ile başlamanız daha doğru olur. Zaten 250 lik makinanın katalok değerindeki maksimum hızı 125 km/h dir. Ancak 130-140 km/h te çıkıyorlar. Buda size yeter bir sürat olduğu kanaatindeyim. Yakıt harcamasıda yaklaşık 3-4 litre 100 km de. 250 lik makinanın.
Gilera Nexus 500 hoşunuza gitmiş ancak 500 lük olduğu için elemeniz gerekecek.
X9 250 size hayli uygun geleceğini tahmin ediyorum. X9 da Sele altı bölmesi ve arka bagajı hayli büyüktür.
Nexus ta yan çanta yoktur. Yan çanta Piaggio Beverly 250 ve 500 de mevcuttur.
Sanırım sorularınıza yeterli cevap vermişimdir.
Bu motorları eğer istanbulda oturuyorsanız Maslak Parkormanda aksesuarlarıyla beraber yakından görebilirsiniz. Selamlar.
Engin Ençetin

mabel
24 Kasım 2006, 13:32
Arkadaşlar vespa lx 150 almayı düşünüyorum, bu makineye sahip kimse yokmu biraz bilgi versin yaw!:silent:

memnuniyetle.
tanisali ve kaynasalı 2 ay oldu. su an 3 bin km'deyim.
calismasi cok kolay. trafigin icinde yeteri kadar kucuk ve atak.
ancak tem e cıktıgımda keske biraz daha guclu ve agır olsaydı dedigim anlar yasamıyor değilim. fakat daha agır abilerini de kullandım. (Piaggio x9 250 evo gibi) onlar da trafigin açık oldugu yollarda çok keyiflilerken maslak trafigine girdiginde kol yormaya başlıyorlar. malum dur kalklar...
genel olarak ozetlemem gerekirse, yol tutusu bence çok başarılı. titresimi neredeyse sıfır. sele bolmesine bir kask, eldivenler, 2 metrelik kilit, parfum ve daha baska ıvır zıvırlar sıgabiliyor. keske yolcu kaskı icin de yeri olsa.
yakıt tuketimi ortalama bir depoyla 200 km civarında. belki ruzgarın daha az oldugu bahar aylarında bu rakam daha da yukselebilir. immobilizerı var ve kontagı kapattıgın anda kırmızı ışığı göz kırpmaya başlıyor. bu sistem sayesinde sendeki kodlu anahtar dısında hicbir anahtar onu çalıştıramıyor.
onde disk fren, keske arkada da olsa dedirtecek kadar basarılı. çizgileriyle ilgili yorum yapmıyorum. bendeki inci beyazı gündüzleri beyaz eşya, geceleri mücevher gibi.
detaylı teknik bilgiye markanın kendi sitesinden ulasabilirsin.

mr.freeze
11 Aralık 2006, 21:11
benım favorım GT200
bugun bayııde baktım gercekten cok kalıtelı duruyor.fiyatıda ona gore tabiii

Korhanx9
11 Aralık 2006, 21:42
benim favorim de x9 :mrgreen:

seyyah
12 Aralık 2006, 15:29
arkadaslar ben de 5 ay kadar önce piaggio skipper 150 aldım.şimdilik sadece yakın çevrelerde ve trafigin az oldugu yerlerde kullandım.bunun sebebi ehliyetsiz kullanmak istemeyişim.ve ehliyetimi sonunda aldım hepimize hayırlı olsun.trafik canavarsız bi trafik temennimdir.

ankarada kışlık kıyafatler alabilecegim bi yer bilen varsa lütfen benimle paylaşabilir mi?

beto_977
15 Aralık 2006, 12:13
İtalyan kullanıcıları nasılsınız iyisinizdir umarım, Arkadaşlar acaip kararsız kaldım Burgman 400, Ne alaka NX4 Falkon, Hysoung gt 250 arasında kalırken birde listeye agresif ve farklı göründüğü için nexus 500 de girdi kafa çorba.

Sorum şu arkadaşlar formu net okuyamadım nexus un bagajı nasıl mesela kaç kask yada 1 kask 1 mont bide ıvırzıvır alırmı şimdiden teşekkür ederim.

ledo
15 Aralık 2006, 13:14
Arkadaşlar acaip kararsız kaldım Burgman 400, Ne alaka NX4 Falkon, Hysoung gt 250 arasında kalırken birde listeye agresif ve farklı göründüğü için nexus 500 de girdi kafa çorba.

Sorum şu arkadaşlar formu net okuyamadım nexus un bagajı nasıl mesela kaç kask yada 1 kask 1 mont bide ıvırzıvır alırmı şimdiden teşekkür ederim.

beto, kusura bakma ama madem araştırma yapıyorsun, o zaman forumları okuman lazım !

Nexus ile ilgileniyorsan bu başlık altında ( başlarda sanırım ) birçok değerli bilgi var.

Hem de karından atanlardan değil, gerçek kullanıcılarından...

Hadi kolay gelsin :cherry:

beto_977
15 Aralık 2006, 13:51
Sağol ledo akşam tarıyacaz ozaman.

parker
15 Aralık 2006, 15:32
ledonun da saolsun kafas1n1 cok sisirdim zaman1nda. tum dusundugum modellere bindim ve karar1m1 verdim. x8 250 premium ald1m. km de 90-105 bin yak1yor. yani super. 140 km h1z1 rahat asiyor. bagaj mukemmel. hicbir problem yasamyrm ama bak1yrm kimse x8 i dusunmuyor. bence ilk bakacagnz motor olsun 250 lik dusunenler..

500 lukler iyi ama ben yak1ta onem veriyrm bu nedenle almam. ayr1ca 140 tan ote h1z da tehlikeli. x8 bu standart1ma da uyuyor. vergileri de cok dusuk.

benden bu kadar. sevgiler

pyro
16 Aralık 2006, 12:40
X9 için diz örtüsü almak gibi bir niyetim var. Yağmurdan ve soğuktan korur mu? Kullanan kimse varsa tavsiye eder mi? Bugun fiyatını sordum 124 Euro dediler, bunu mu almalı yoksa basit bir yağmurluk pantolon mu almalı karar veremedim.

TanImsIz
16 Aralık 2006, 16:24
Diz örtüsünü bende düşündüm, ama pantolon daha ucuza geliyor hemde görsel olarak daha güzel. 124 euro brandaya verceme 100 euroya pantolon alırım, aldımda zaten :) şimdi elcik ısıtma arıyorum nerden bulurum ? ve nexus a olurmu?

beto_977 : nexus her türlü kaskı alıyor bagajı ama yanına ilaveten mont koyamassın, ancak ruhsat anahtar cüzdan vb.. bunun gibi ufak şeyler alır.

pyro
16 Aralık 2006, 19:30
ben hergün işe motorla gittiğim için pantolonu giy çıkar üşenirim diye diz örtüsünü düşünüyorum ama biraz pahalı.

ledo
16 Aralık 2006, 20:44
x8 250 premium ald1m. km de 90-105 bin yak1yor. yani super. 140 km h1z1 rahat asiyor. bagaj mukemmel. hicbir problem yasamyrm ama bak1yrm kimse x8 i dusunmuyor. bence ilk bakacagnz motor olsun 250 lik dusunenler..

Bu doğru ! Piaggio modellerini küçük jantlılar ve büyük jantlı (Beverly) diye 2'ye ayırabiliriz.

Büyük jantlılar zaten 250 ve 500 lük Beverly'ler, yakında da 400'lük geliyor.

Ancak küçük jantlılarda nedense kimse X8'i fazla düşünmüyor. Tamam X9 da çok güzel ama X8'in de müthiş bir bagaj kapasitesi var. Bunun yanı sıra tasarımı da çok özgün ve güzel. Değerlendirmeye değer derim :cat:

CİHAN
17 Aralık 2006, 10:21
X9 500 ...
http://img205.imageshack.us/img205/86/tbpiaggioleadma500ww7.jpg (http://imageshack.us)
X8 250
http://img315.imageshack.us/img315/1419/0663193357163461qz8.jpg (http://imageshack.us)
Burkman 650
http://img270.imageshack.us/img270/9144/207stydyd8pt3.jpg (http://imageshack.us)
burkman 400.
http://img270.imageshack.us/img270/4792/207styryayhz2.jpg (http://imageshack.us)
bunlarda son 2007 model burkman...
http://img205.imageshack.us/img205/8601/img0153901bf9gg9.jpg (http://imageshack.us)

TanImsIz
19 Aralık 2006, 11:59
Nerde bu piaggio vespa gileracilar ?

pyro
19 Aralık 2006, 21:49
Uzunca düşünüp alternatif çözümleri değerlendirdikten sonra diz örtüsünü aldım. Ben hergün işe motorla gidip geldiğim ve çoğunlukla kumaş pantolon giydiğim için diz örtüsünün benim için en uygun çözüm olduğuna karar verdim. Oldukça işe yaradığını söyleyebilirim, alt kısmın aldığı rüzgarı kesiyor ve oldukça sıcak tutuyor. Tavsiye ederim.

sedatkn512
24 Aralık 2006, 23:05
selam bende gilera runner200 hastasıyım artık rüyama bile girmeye başladı 2005 model bir tane arıyorum sıfır olursa güzel olur bir tane bulmuştum ama satılmış çok üzüldüm 2 ay içinde bulmam lazım 2.el de olabilir yardımcı olurmusunuz

halergur
27 Aralık 2006, 18:43
Ben Vespa 250 GTS i.e. sahibiyim. Motorum henüz 900 km. de. Bu benim ilk motorum olduğu için diğer marka ve modellerle karşılaştırma yapamıyorum. Ancak, ben motorun gücünden, gazı verdiğiniz zaman anında tepki vermesinden ve manevra kolaylığından memnunum.

Yaptığım en uzun yol Riva üzerinden sahil yolundan Şile oldu ve herhangi bir sorun yaşamadım. Dönüşte ana yoldan geldim ve 110-120 km/saat hıza rahat çıktı.Henüz rodaj tamamlanmadığı için daha fazla hızlanmadım. Tekerleklerin 12" olması daha yüksek hızlarda veya yoldaki çukur ve tümseklerde sorun yaratır mı bilmiyorum.

Bu motorla ilgili bilgi ve tecrübesi olanların paylaşımlarını bekliyorum.

Herkesin yeni yılını ve bayramını kutluyorum.

Halil Ergür
Vespa 250 GTS i.e.

ledo
27 Aralık 2006, 19:02
Selamlar Halil :rendeer:

Tüm scooter ailesi içinde en seçkin ve klasik olanı almışsın, üstelik bu 250 lik olan müthiş de süratli. Aynı motor benim Beverly de var. Ben daha fazlasını gördüm ama burada söylersem polemik olur :)

12" lastik ve Vespa'nın kenar kısımları virajlarda biraz dikkatli olmanı gerektirir. Tabii çukur ve tümseklerde de...

Bunun dışında söylecek tek şey, istersen 20-30 yıl kullanabileceğin bir motorunun olması... :cherry:

banistercaq
05 Ocak 2007, 19:36
herkese slm 1 senedir honda beat kullanıyordum motorumu dün gilera runner la takasa verdim pazartesi siyah runner ımı alıcam darısı alamayanların başına

Muaz
06 Ocak 2007, 01:44
arkadaşlar herkese selam..
az önce üye oldum.. :) aranıza motor sahibi olarak katılmak isterdim.. fakat honda shadow 600 ümü daha bu gün sattım.. şimdi de gilera runner 180 almak istiyorum.. şöle az kullanılmışından.. fakat yakıt olayı beni düşündürüyor biraz..
çok yakar diyolar.. birde eski msjlarda bi arkadaş 2 zamanlı 4 zamanlı die bahsetmiş.. bu konuda ayrıntı verebilecek bi arkadaşımız var mı..? 180 lik runnerların hangisi 2 hangisi 4 zamanlı..? 4 zamanlının daha az yakacağından bahsetmiş arkadaş.. 4 zamanlı bulabilirmiyim merak ediyorum.. ilan sitelerinde biraz bakındım.. ama tabi insan çekinio.. bir de ben inegöldeyim.. en fazla istanbula gidip alabilirim.. de.. işte insan bilemio.. alıp gelicez motoru bir de bakıcaz sorunları var.. acaba çevrenizde bilindik temis bir runner 180 var mıdır..? ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

banistercaq
13 Ocak 2007, 20:59
arkadaşlar ben ve yeni motorum :)
http://img412.imageshack.us/img412/3739/12012007qe8.jpg

astral
15 Ocak 2007, 18:03
Selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım,99 model(2001 trafiğe çıkış) 18000km de Runner 180 ve 2001 12000km'de aprilia 50 sahibiyim,bu konu başlığının bana faydalı olacağına inanıyorum,çünkü forumlarda her model için her kafadan farklı ses çıkıyor,bence bir motoru en iyi kullananlar bilir bu başlıkta bize onu sağlayacak:cat:

mes
15 Ocak 2007, 18:23
çok iyi ..herkese kazasız sürüşler:queen:

ledo
08 Şubat 2007, 11:12
Şu motorlarda da ( Piaggio ailesi ) ne bir sorun çıkıyor, ne de eksik bir şey var. :pr:

Bizim başlık ta, sürekli kaybolup gidiyor :cherry:

Yok mu arkadaşlar, bi sorunu olan ?

hellkeeper
08 Şubat 2007, 14:30
arkadaslar bana bırı piaggiıo x9 yedek parca fiyat listesını nerden bulacağımı sölesın bı zahmet

sencetyn
08 Şubat 2007, 15:50
helkeeper linkini verdiğim sayfadan harf sırasına göre aradığınız parçayı ve fiyatını bulabilirsin. Bulamazsan 0212 286 20 40 nolu telefondan ulaşabilirsin servise.

http://www.vespaturkiye.com/vespa/admin/uploaded/20070207_1752_43.htm

ozgurozer
12 Şubat 2007, 00:56
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım... 1993 vespa px 200 e sahibiyim ve bu aralar motoruma bakım yapmak istiyorum çoğu parçasını nikelaj yaptırıcam ve gereken parçaları alıcam fakat nereden alıcam bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz arkadaşlar tam bir vespa hastasıyım 2 aydır internetten resimler indiriyorum ve zevkime uyanları kayıt ediyorum hayallerimin vespasını yapmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

mbasargan
23 Şubat 2007, 14:22
Merhaba arkadaslar. Ben de aranıza katılıcam bir süre sonra arkadaslar ben piaggio x8 200 yada x9 250 almak istilorum. x9 250 icin bir sürü şey söylüyorlar su anda 24 modelleri var bana uygun olan önerirmisiniz x9 250'yi mesela şasesinde sorunvarmıs motor dengesizmis falan diyorlar. öylemidir.Birde x9 250 nin yakıt durumu nedir. Biraz bilgi verirmisiniz
Burada satacak arkadas varsa konusalım
msn mbasargan@hotmail.com

dogasom
01 Mart 2007, 20:47
Merhabalar,
bir önceki sayfada bulunan far probleminin aynısı bende var. 2006 Model Gilera Nexus 500 var, şu an 2023kilometrede. Yalnız bende kısa far buğu yapıyor, motomax gayet normal diyor. Ayrıca sağ sinyal verdiğim zaman gösterge panelinde flaşör ışığı sinyalle birkilte yanıyor ama gerçek hayatta sadece sinyal yanıyor. Şu an için başka bir problemim yok. Aslında var, yolda giderken çok dikkat çekiyorsun :))

muti1
02 Mart 2007, 00:03
Arkadaşlar x9 500 almak üzereyim. Görüşlerinizi bekliyorum. özellikle yakıt ekonomisi konusunda

cunuvar
05 Mart 2007, 01:29
Şu motorlarda da ( Piaggio ailesi ) ne bir sorun çıkıyor, ne de eksik bir şey var. :pr:

Bizim başlık ta, sürekli kaybolup gidiyor :cherry:

Yok mu arkadaşlar, bi sorunu olan ?

Piaggio da bence tek sıkıntı aksesuarlarda, beverly 250 yi alalı 1 yıl oldu hala
arka çanta stoklara giremedi nedense:( Bunun dışında bizi yaşlandırıyor kendi maaşallah turp gibi:))

ledo
05 Mart 2007, 01:56
Piaggio da bence tek sıkıntı aksesuarlarda, beverly 250 yi alalı 1 yıl oldu hala
arka çanta stoklara giremedi nedense:( Bunun dışında bizi yaşlandırıyor kendi maaşallah turp gibi:))

çok enteresan, ben hiç sorunsuz taktırdım. Ferco ya sordunmu, ya da sipariş ettinmi ?

umutkaan
05 Mart 2007, 02:53
x9 250 için bir ön çamurluk 165 ytl olurmu parçaları anormal pahalı

mbasargan
05 Mart 2007, 13:44
Merhaba arkadaslar x8 200 alıcam herkez parcaların pahalılığından şikayetci parcaların fiyat listesini nasıl bulabilirim.

GV 650
05 Mart 2007, 14:07
Merhaba arkadaslar x8 200 alıcam herkez parcaların pahalılığından şikayetci parcaların fiyat listesini nasıl bulabilirim.

Ferco motor'un merkez servisi İstinye den fiyat alabilirsin.
0 212 286 20 40

www.vespaturkiye.com.tr sitesinden satış sonrasına gidersen mevcut stoğu ve fiyat ları öğrenebilirsin.

mbasargan
05 Mart 2007, 15:04
www.vespaturkiye.com.tr sitesinden satış sonrasına gidersen mevcut stoğu ve fiyat ları öğrenebilirsin.[/QUOTE]

valla dediğini yaptım ama açılan dosyalardan hiç bişey anlamadım fiyatları yazmıyor yada ben bulamıyorum