Orijinalini görmek için tıklayınız : Piaggio Piaggio , Vespa , Gilera Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
ufuyu
14 Kasım 2014, 19:01
piaggio beverly 500 ie cruiser motorumu satıyorum;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-piaggio-sahibinden-servis-bakimli-temiz-piaggio-beverly-500-i.e-cruiser-186831690/detay/
35xxbaskan
15 Aralık 2014, 21:52
bevv 500 super
moradalpay
15 Mart 2015, 15:29
merhabalar
liberty 150 ve aprilla scarabeo 200 ie araasında secım yapmak durumunda kaldım. maddı olanagım ya sıfır lıberty yada temız ıkıncı el aprilla dan yana olacaktır. sizce liberty benı memnun eder mı_ oncekı motorum yamaha delight 115 cc. degıstirme amacım biraz daha sehır dısına yakın yerlerı gezebılmek otobanda daha rahat haraket ımkanı. sızce 150 cc motor piaggio bu konualrda aprilla dan ustun olmasa bile benı memnun edecek mi şimdiden tesekkurler
bazen25
18 Mart 2015, 13:23
115 ile 125 - 125 ile 150 cc ler arasında çok büyük farklar yok bence tabi arda biri 2 zamanlı değilse :) şahsi fikrim biraz şehir dışına çıkmak istediğinizde , yolda lazım olacak hızlanmalara cevap alabilmek için min 250cc düşünmelisiniz (2 yıl xevo 400 1 haftadır da xmax 250 kullanıyorum her allahın günü)
enüst
04 Ağustos 2015, 09:57
Arkadaşlar merhaba;
Vespa 250 almak istiyorum fakat kafamı karıştıran bir nokta var. Boyum 190, sizce altımda çok mu ezilir? Komik mi durur?
atoprak
28 Ağustos 2015, 09:13
Merhaba,
Ferco da satışta bulunan kişi 250 lik Vespaları daha çok basektçilerin aldığını söylemişti (250 veya üstü) nedeni ise düz zemin oldugundan dolayı dizlerin daha rahat oluyor olması ...
Benim boyumda 196cm .. dizlerim en rahat Vespa 250 ama daha da rahat olrak Beverly 350 de rahat etti.. bende Beverly aldım ...
Çok güzel duruyor mu, muhtemelen hazır.. ama siz bunlara takılmayın derim...
Aslında biraz daha sempatik bile duruyor olabilir :)
V_4_Batman
18 Ocak 2016, 22:51
Selamlar, ben de ikinci el 2008 model Vespa LX 150 aldim.
Sormak istedigim bazi seyler var, benden onceki sahibi hic bakmamis motora.
- Motorun hava mi su mu sogutmali oldugunu bilmiyorum, nasil tespit edebilirim?
- Su sogutmali ise antifriz koymak gerekir mi?
- Yag ve filtre degisimi yapacagim, tapa contasini da degistirmeli miyim? Ayrica servise vermeden kendim degistirebilir miyim? Yag icin de castrol iyi midir?
- Motoru calistirirken marsa bastigimda gaz vermedigimde hemen calismiyor mars zorlaniyor, sorun ne olabilir normal mi? Ben hep gaz vererek calistiriyorum.
- On paneldeki zaman-saat gostergesi calismiyor hic goruntu yok orda, pili bitmis ya da bozulmus olabilir, bunu serviste yaptirmali miyim? Panelin komple cikarildigini soylediler, sıkıntı olur mu? Muayenede bakilir mi? Cunku yakin zamanda muayenem var.
Tesekkurler..
Vespaci
19 Ocak 2016, 05:38
Merhaba kardesim oncelikle motosikletin hayirli olsun kazasiz belasiz kullanirsin insallah sorularina gelecek olursak vespalar lx serileri hava sogutmalidir o yuzden antifriz falan koymana gerek yok bundan onceki sahibine sorman mumkunse en son ne zaman yaginin ve filtresinin degistigini sorup ona gore karar verebilirsin ama icine sinmiyosa degistir :) teknik anlamda pek bi bilgim yok yag falan yanlis bilgi verip kafa kurcalamak istemem bir diger soruna gelecek olursak benim vespa da ilk marsi oyle gaz vermessen calissa bile stop ediyor bunu forumdan bi arkadas daha yazmisti ya bizim motorlar sorunlu ya da hava sogutmali vespalarin genel durumu olabilir saat gostergesine gelince minik ekran bozulmus olabilir cunku gercekten cok kalitesiz ve basit muayenede sorun cikarticaklarini sanmiyorum sonucta saat yani eger saat yuzunden muayeneden gecmezsen belkide turkiyede tek olabilirsin :) umarim elimden geldigi kadar yardimci olabilmisimdir tekrardan hayirli olsun kazasiz belasiz surusler
byram63
29 Eylül 2016, 03:21
Merhabalar piaggio x9 500 motorum var istanbul da iyi bir usta önerisi olan var mı
Ve kazıklamayacak bir usta Allah korkusu olan
Servisleri ve servisten çıkmış ustaları boşverin
gult3kin
25 Kasım 2016, 08:47
Merhaba Arkadaşlar,
Piaggio Liberty 200 - Kayış ve debriyaj seti fiyatı nedir?
fiyat bilgisi olan var mıdır?
Ferco da sormuştum 320 civarı bir fiyat aldım, bunun alternatifi olarak bir "kevlar kayış" duydum konuyla ilgili bilgisi ve fikri olan var ise paylaşabilir mi?
debriyaj setini de henüz araştırmadım.
dorock07
24 Temmuz 2017, 11:08
Selamun aleyküm italyan severler. Bende piaggio x8 200 var. İkinci el sağlam lastik olur, grenaj, bilumum yedek parçaları arıyorum. Ayrıca motorum 25 krş yakıyor şehiriçi çok rahatsızım bundan. Servise sokmadım gerçi daha. Tavsiyeleri alabilirim. İyi sürüşler.
Merhaba arkadaşlar. Piaggio Liberty ie 3v 2015 modleini alarak aranıza katıldım :)
2000km'de temiz bir motor. 2 haftadır kullanıyorum, çok beğendim lastikleri dışında. Malum havalar da soğurken lastik değiştireyim dedim ama bir sürprizle karşılaştım :farao: Motorun orijinal Maxxis marka lastiklerinin boyutları çok enteresan.
ÖN, 80/90 - 15" 51J
ARKA, 100/80 - 14" 54J
İnternette bu boyutlarda lastik bulamadım! ::baaas::
Bu ölçülerde lastik almak mı zorundayım? Yakın ölçüde bir lastik uyar mı? Eğer uyar ise hangi marka ve boyutu önerirsiniz?
Merto54
14 Kasım 2017, 01:43
Merhabalar. Bir arkadaşım Runner hastası. Daha önce kısa süre kullanmış,şu anda Superlight kullanıyor,runner hastalığı yeniden baş göstermiş. 2013 stler falan çok para dedi. 2007 vxr modeli alınır mı bu tarih itibariyle?
ceyload
27 Şubat 2019, 10:31
Buda benim Piaggiom....
https://img.letgo.com/images/b6/43/e8/b7/b643e8b7e5e5660dc5cc879bfb39d57a.jpg?impolicy=img_ 600
PHAETONW12
27 Şubat 2019, 12:26
Muayenede km sayacı ve hız göstergesi çalışması gerekir,zaman saatinin kusuru yok.
ceyload
01 Mart 2019, 05:40
Arkadaşlar selam ;Fly 100 motorumu yeni aldım ve kendimce ufak tefek bakımlarını yapacam.İlk olarak yağı değiştirmek istiyorum.size sorum şu akaryakıt istasyonlarında satılan benzinli araçlar için kullanılan 5W-40 yağı bu motordada kulanabilirmiyim,yoksa illaki motor mağazalarında satılan yağlardan mı almam gereklidir....
Ramazan Can
02 Ocak 2022, 09:51
Merhabalar forum uyansın arkadaşlar nasılsınız.
Garajımızdaki iki motorun yanına 3. Sü olan lx150i yi aldık şuan çekme belgeli garajında duruyor.
Ramazan Can
09 Ocak 2022, 22:51
https://youtu.be/jfa7dOofUYs
Vespa lx 150 sinyallerin komple değiştirilmesi.
Ramazan Can
11 Ocak 2022, 10:51
Yine bir video gerçi benden başka yazan yok . Motor şarjı kesti usta konjektör dedi Statör dedi ama soket çıkmış .
https://youtube.com/shorts/xwHU9lRcwXE?feature=share
Yine bir video gerçi benden başka yazan yok . Motor şarjı kesti usta konjektör dedi Statör dedi ama soket çıkmış .
https://youtube.com/shorts/xwHU9lRcwXE?feature=share
Yazan yok belki ama okuyan var. Sen yazmaya devam et. :cat:
logaritma
01 Mayıs 2022, 23:39
Scooter piaggio dur ..
Kalite tasarım tarz …
Beverly 500 benim favorim italya’da kiralamıştık dağ yolları falan o kadar güzel giriyordu çıkıyordu ki gazı açdın mı yapıştırıyordu..
Arkadaşda var satarsa ilerde ikinci motor alıcam koyucam bir köşeye evladiyelik kaya gibi biblo gibi motor Beverly 500 …
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO