Orijinalini görmek için tıklayınız : Ehliyet Sınavı Kaçtı Yardım
ottoman87
27 Aralık 2008, 15:44
arkadaşlar merhaba bi arkadaşım ehliyet sınavını kaçırdı yoğunluktan tamamen unutmuş sonra tarihe bakınca aklına geliyo ehliyet kursuna gitmiş 50 ytl kursa tekrar ödemesi gerekcekmiş sınav ücretinden hariç kurs öyle demiş var mı böyle birşey ve birde sorum biraz illegal ama rapor alsa mazeret sınavı şeklinde birşey oluyor mu şimdiden teşekkürler adamın kafa o kadar yoğunki markette çocuğu unutuyor ona göre bi yardım edin :)
E-M-R-E
27 Aralık 2008, 15:46
markette çocuğu unutan motoru nerde unutur Allah bilir. .:mrgreen:
sınav şahıslar için tekrarlanmaz. .
bir dahaki sınav dönemini bekliyecek artık. .
ethemm76
27 Aralık 2008, 15:47
Ne yazı ki bir sonraki sınav dönemini bekleyecek, sınav ücreti tekrar ödemesi gerekecektir ama kursa ayrıca ne parası ödüyor onu bilemiyorum.
OGLUMVE BEN
27 Aralık 2008, 15:49
:silent: bu yazdıklarında ciddi isen bence hiç girmesin daga saglıklı
ottoman87
27 Aralık 2008, 15:50
motorla bankaya gidiyor bankadan yürüyerek dönüyor yold gelirken aklı başına geliyor :) 30 yaşında bitirdi kendini abi paradan puldan değilde eğer ödenmiyorsa bu para enayi yerine koymasınlar insanı sınavı geçemeyen ve girmeyenlerden 50 ytl alıyoruz demiş anlamadım bilen bi sölesin
OGLUMVE BEN
27 Aralık 2008, 15:57
bildiğim kadarıyla sınav ücreti adı aldında bankaya yatırıyorsun sınavı gecemessen bir dağaki sınav için tekrar para yatırıyorsun :)
ottoman87
27 Aralık 2008, 16:00
abi onu biliyorum o bankaya yatan para o mecbur yatıcak öss parası gibi bişey bu dediğim kurs nie para istiyo anlamadık veriliosa verelim mevzu değil ama bence katakulli var gibi geldi 50 lira değil 5 lira da olsa verilmiyorsa yazık
izmirli_ua
27 Aralık 2008, 16:16
ottoman 87 seni tanımıyorum ama aklıma geldi bu arkadas sakın sen olmayasın :cherry::cherry: böle seyler hep arkadasların basına gelir :cherry::cherry: :queen::queen::queen:
yanlış anlama sakın :rendeer::cherry:
tororosso
27 Aralık 2008, 16:20
birdahaki sınava kaldı artık 50 ytl de paşapaşa tekrar ödeyecek arkadaş ,
unutmanın bedeli
cakalaz
27 Aralık 2008, 20:32
Yazılı sınav ücreti 35 YTL dir.. Ve Bankaya ödenir Kursa değil !
safak112
27 Aralık 2008, 20:46
Soyle bir cevapta ben veriyim;
Bu sınav icin zaten bankaya (sınav Harcı olarak) 35 ytl yatırmıstır.Bunun oncesınde kursa en az 100-150 (tahmını yazıyorum cunku hangi kurs ne kadar alıyor bılmıyorum ben kursa 150 verdım kayıt ıcın) vermıstır.Bununla birlikte;
Sınava girmedigi icin bır sonrakı sınava yıne harc yatıracak.Yine aynı sekilde kurs ucreti vericektir(ama kursla anlasmaya baglı indirim yapabiliyorlar) onun dısında sınava girmedi diye ekstradan para almaya hakları yok.belkı o 50 ytl bır sonraki sınav ıcın kurs ucretı için istemis olabilirler.Bunu kursa sorsa daha ıyı olur dusuncesındeyım.Sonuc olarak bu 50 ytl kurs ucretı degılse bu ıste baska bır durum vardır.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO