PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sürücü Kursunun Sınav REZALETİ!!!

Sayfa : [1] 2

wert_35
27 Aralık 2008, 15:32
Arkadaşlar bugün başıma gelen bu insanlık dışı olaydan bahsetmek istiyorum size...

Sabah kalktım ve sınava gireceğim merkeze gittim sırama oturdum herşey normal cevap kağıdım önümde üzerinde bütün bölümlerin cevaplama kısımları bulunuyo önce bi düşündüm içimden ya ben sadece motordan girmicek miyim niye hepsi var diye zira B ehliyetim mevcut cebimde kurstaki adamda onaylamış sadece motor bölümünden 20 soru yapacaksın diye nese heralde sadece o kısmı işaretlicem dedim ama sağımdaki arkadaşa bakıyorum sadece motor bölümü cevapları var onda solumdakine bakıyorum e oda öyle :silent:salon görevlisine sorayım dedim hocam bende bi yanlışlık var ben sadece motordan giricem dedim sınav giriş kağıdını ver bi bakıyım dedi baktı ve yoo sen hepsinden giriyosun bak burda öyle yazıyo dedi ama nasıl olur benim B ehliyetim var bakın gösteriyim dedimsede adam benim yapabiliceğim bişey yok sen nası istiyosan öle yap dedi hemen izin isteyip sürüce kursunu aradım ama tabi kimse açmadı mecbur bütün soruları yaptım 4 sene önce bi kere okuyarak girdiğim konuları hatırlamaya çalıştım ama olmadı tabi ilk yardım tamamda trafikten kesin kaldım:salut: çıktım sınavdan ışık hızıyla kursa gittim ve bu ne iş dedim demezler mi bana ehliyetinin fotokopisini vermemişsin dosyanda yok:cyclopsan biz seni 0 dan A2 alıyosun sandık diye arkadaşım istedinde vermedim mi istemedinki??? Biliyosun sen bunu ayrıca kayıta ilk geldiğim gün sordun B var mı diye var dedim! Baya bi çebelleştim ama adamın tek sölediği yapcak bişi yok sonuçları beklicez:pr:

Şimdi ne olucak ne olmıcak bilmiyorum trafikten kalırsam bi 3 ay daha bekliyip sadece trafikten mi sınava giricem yoksa tekrar kayıt yapıcaklar yine tekrar motordan mı sınav olucam B ehliyetime nolucam anlamadım gitti yani Türkiye'deki bahtsız bedevinin vücüt kazanmış hali benim çok sinirim bozuldu acaip hemde...

E-M-R-E
27 Aralık 2008, 15:44
geçmiş olsun arkadaşım sen bi dilekçe ver eğer motordan geçersen sınavını geçerli tutarlar senin girmen gereken sınav motordu çünkü. .:cat:

wert_35
27 Aralık 2008, 15:48
teşekkür ederim emre pazartesi ne gerekiyosa yapıcam abi bugün sinirden 2 kelimeyi yanyana koyup konuşamadım adamla:pr:

izmirli_ua
27 Aralık 2008, 15:48
mert cok üzüldüm gecmiş olsun .nasıl yapabilirler böle bi hata .ne kadar zamandır bu sınavı bekliyodun olmaz böle bişi yaa:farao:

alkadras
27 Aralık 2008, 15:50
herşey keyfidir maalesef bizim memlekette..
direksiyon sınavında da dubaların kağıttaki şablona göre 6 ve 8'er metre aralığında dizilmesi gerekirken bizim sorumlu 2'şer metreden dizdi :))
turu az olan hantal motorlarla geçmek neredeyse imkansızdı. herkes kursun cup motoruna saldırdı : ))

wert_35
27 Aralık 2008, 15:53
mert cok üzüldüm gecmiş olsun .nasıl yapabilirler böle bi hata .ne kadar zamandır bu sınavı bekliyodun olmaz böle bişi yaa:farao:

çok saol ermen sorma çok moralim bozuk sınavdan çıktım ağlıcaktım nerdeyse ama bi şekilde halledicem bu olayı zaten sınav salonundaki hocanında sölediği tek laf burası Türkiye herşey olur oldu...

chatkut
27 Aralık 2008, 16:20
wert_35 diyecek bişey yok geçmiş olsun :pr:
umarım geçersin tüm sınavlardan...

Ramazan Can
27 Aralık 2008, 16:25
Arkadaş Dilekçe Ver Ve Durumu Anlat... Sen Sadece Motrdan Girmeliydin...

satoyama
27 Aralık 2008, 16:29
geçmiş olsun arkadaşım benimde 3 ayımı yakmışlardı boşu boşuna "banada pazar günü öğleden sonra sınav var dediler dreksiyon ama yokmuş" yutdışından geldim boşuna :pr:

hell24
27 Aralık 2008, 16:30
ben o adamı iyice gerdirirdim...

soner_kep
27 Aralık 2008, 16:38
way be bende bi önceki sınavda alıdım ehliyeti ama hiç sorun olmamıştı..valla şans seninlide kardeş yaw ..merak ettim hangisi bu benim aldıgım yer gelişim hiç böyle bi sorun olcanı zannetmiyorum onlar baya dikkatli çalışıyolar ben çok memnundum..geçmiş olsu kardeş

wert_35
27 Aralık 2008, 20:04
wert_35 diyecek bişey yok geçmiş olsun :pr:
umarım geçersin tüm sınavlardan...
çok saol abi eğer geçemezsem bi süre daha gelemicem hiç biyere nede çok istiyodum toplantılara gelmeyi...

Arkadaş Dilekçe Ver Ve Durumu Anlat... Sen Sadece Motrdan Girmeliydin...
vericem abi pazartesi şuan araştırıyorum nereye başvurmalıyım diye sanırım mebe dilekçe vericem?

abi işin kötüsü adamı gerdiremiyorum babamın tanıdık gibi bişey keşke öyle olmasaydı bende sölicektim bişiler ama olmadı...

way be bende bi önceki sınavda alıdım ehliyeti ama hiç sorun olmamıştı..valla şans seninlide kardeş yaw ..merak ettim hangisi bu benim aldıgım yer gelişim hiç böyle bi sorun olcanı zannetmiyorum onlar baya dikkatli çalışıyolar ben çok memnundum..geçmiş olsu kardeş

abi isim vermek istemiyorum sonuçta insanlar burdan ekmek yiyo bide dedim ya tanıdık şimdi ama şans yani başka bişey değil bu 2008 benim için hiç hayırlı olmadı bitsede kurtulsam:pale:

cakalaz
27 Aralık 2008, 20:37
Dilekçe ile düzeleceğini sanmıyorum.. Bi kurs sahibi olarak söylüyorum ki bu kursun hatası.. Seni Online işlemde Sıfırdan A2 alıyor göstermişler..Bu da fotokopiin olmamasına bağlıyolar.. Bu arada her kurs kaydederken gerekli evrakları söyler ; belki sen hatırlamıyosundur..
Yanlıslık olabilir arkadaşım; Hemen celallenmeye gerek yok bence.. Hatasız insan yoktur bu dünyada :cat:

wert_35
27 Aralık 2008, 20:45
Dilekçe ile düzeleceğini sanmıyorum.. Bi kurs sahibi olarak söylüyorum ki bu kursun hatası.. Seni Online işlemde Sıfırdan A2 alıyor göstermişler..Bu da fotokopiin olmamasına bağlıyolar.. Bu arada her kurs kaydederken gerekli evrakları söyler ; belki sen hatırlamıyosundur..
Yanlıslık olabilir arkadaşım; Hemen celallenmeye gerek yok bence.. Hatasız insan yoktur bu dünyada :cat:

kursun hatası olduğu ortada abi adam kendi ağzıyla söledi senin dediğin gibi online işlemde B ehliyetin çıkmadı falan gibisinden ama benim unutmam gibi bi konu söz konusu değil çünkü kayıt olmaya gittiğimde adam evrakları bir kağıda yazarak verdi bana B ehliyetim olduğunu bu evrakları yazmadan 5 dk önce sölemiştim oda beni onayladı tamam sadece motordan giricen diye sölediği evrakları götürdüğümdede bişi demedi?

zaten olan oldu artık napcam adama bi şekilde halletcem bu konuyu...

nitrious81
27 Aralık 2008, 22:55
Valla baya bı mucalede vermen gerekıyor banada bı dılekce ıle duzelıcek bısı gıbı gelmedı bence cunku snın mıllı egıtımde falan ona gore dosya acıldı sen sıfırdan ehlıyet aldıgın var sayıldı sımdı kalkıpda sen motordan gecmıssın tamam sana a2 verıyoruz dıyeceklerını sanmıyorum malesef :( Bılıyosunuz devletde ısler o sekılde yurumuyor :( Uzgunum ama sen bır sonrakı sınav donemıne kadar bekleyeceksın eger 3 dersıde veremezsen bana ogle gelıyor :( Tamamen kursun dıkkatsızlıgı vurdumduymazlıgının kurbanı olmussun :(

digi_boy26
27 Aralık 2008, 23:00
senin B ehliyetin var zaten :) tek yapman gereken sınav sonuçlarını bekleyip motor sınav sonucunu öğrenmek :) çünkü sen haklısın senin sorunun değil sürücü kursunun sorunu :) gelişmelerden haberdar edersens eviniriz :)

wert_35
27 Aralık 2008, 23:06
haber vericem abi merak etme sen ama şuda var hadi 3 sınavıda geçtim 0 dan A2 ye hak kazandım benim B ehliyete ne olacak?

digi_boy26
27 Aralık 2008, 23:10
haber vericem abi merak etme sen ama şuda var hadi 3 sınavıda geçtim 0 dan A2 ye hak kazandım benim B ehliyete ne olacak?

ehliyetinde fotoğrafının altında şanıyla B+A2 yazcak :)

lijoluna
27 Aralık 2008, 23:23

gerici seniii

geçmiş olsun umarım motordan aldığınla geçmiş olursun

Murat2100
27 Aralık 2008, 23:32
geçmiş olsun :( o kadar beklemişsin boşa gitmemiştir umarım :pale:

wert_35
27 Aralık 2008, 23:37
teşekkür ederim kardeşim bakıcaz görücez:silent:

hayır o değil sinirlenip daha çok binicem motora bide trafikten ceza yicez o olcak:pr:

regal
27 Aralık 2008, 23:46
gecmiş olsun arkadaşım işin zor benim nefret ettiğim kağıt işleri işte
formaliteler bak neye patlıyor

t.madde
27 Aralık 2008, 23:54
cok gecmıs olsun bızım sınıftada dayının tekını kandırmıslar surucu kursu kandırmıs yerıne baskasını sokcaz dıye bu sınavda kendı bayındırdan buca ya gelmıs sınav ıcın

karmacoma
28 Aralık 2008, 00:08
Sertifikan Milli Eğitim Müdürlüğünden çıkacak nasıl olsa, bu yüzden kurs ile dalaşmak yerine motordan geçtiğin açıklandıktan sonra hemen bağlı olduğun milli eğitim müdürlüğüne koş, orda çözersin bende sorunu.

Zamanında E sınıfına geçiş yaparken kurs sayesinde bende tüm derslerden sınava girmiştim ama ardından Milli Eğitim Müdürlüğünde önceki sahip olduğum sınıfa göre muaf olmam gereken dersleri kabul ettirip ona göre sertifikamı almıştım :wiinkk:

KyCd
28 Aralık 2008, 00:10
geçmiş olsun... umarım boşa beklemezsin.. Hayırlısıyla vermişsindir sınavını..

Bu arada beni mazur görün bişi dikkatimi çekti, Ehliyet sınavları belirli aylarda mı (3 ayda bir) oluyor? ilk ne zaman başlıyor? 2009 da almayı düşünüyorum ben mart gibi düşündüm ama?

wert_35
28 Aralık 2008, 00:12
Sertifikan Milli Eğitim Müdürlüğünden çıkacak nasıl olsa, bu yüzden kurs ile dalaşmak yerine motordan geçtiğin açıklandıktan sonra hemen bağlı olduğun milli eğitim müdürlüğüne koş, orda çözersin bende sorunu.

Zamanında E sınıfına geçiş yaparken kurs sayesinde bende tüm derslerden sınava girmiştim ama ardından Milli Eğitim Müdürlüğünde önceki sahip olduğum sınıfa göre muaf olmam gereken dersleri kabul ettirip ona göre sertifikamı almıştım :wiinkk:

çok saol abi dediğin gibi yapıcam pazartesi ilk iş senide örnek göstericem:)

şaka bi yana hayattan soğudum bugün maymun ettiler beni:farao:

14 Şubat bi dahaki sınav...

KyCd
28 Aralık 2008, 00:59
14 Şubat bi dahaki sınav...

Bi sonraki 3 ay sonra mı? martta alma şansım nedir?

motorhocası
28 Aralık 2008, 01:04
Geçmiş olsun. Ben olsam tüketici mahkemesine başvurur ve tazminatını alırdım.

wert_35
28 Aralık 2008, 01:05
Bi sonraki 3 ay sonra mı? martta alma şansım nedir?

tam 3 ay değil abi 14 şubatta sınav var 1 ay sonrada ehliyeti trafikten alırsın 15 mart gibi yani...

KyCd
28 Aralık 2008, 01:08
ben kursa henüz yazılmadım ama nisanda motoru almayı düşünüyorum o yüzden de mart gibi kursa yazılıp ehliyet alırım diyodum.. nisandan önce ne zaman alabilirim en son? B Sınıfını alalı çoook oldu..

picasso
28 Aralık 2008, 01:15
talihsizliğine gerçekten üzüldüm. bir an başıma geldiğini varsayarak yıkıldım. sen bencede pazartesi bi bak. iinşallah uğraştırmazlar seni boşuna..

wert_35
28 Aralık 2008, 01:28
ben kursa henüz yazılmadım ama nisanda motoru almayı düşünüyorum o yüzden de mart gibi kursa yazılıp ehliyet alırım diyodum.. nisandan önce ne zaman alabilirim en son? B Sınıfını alalı çoook oldu..

abi işte dediğim gibi sen nisanda motoru alacaksan 14 Şubattaki sınava giriceksin 15 marttada ehliyetin elinde olcak paşa paşa biniceksin öteki türlü mayıstaki sınava kalırsın...

talihsizliğine gerçekten üzüldüm. bir an başıma geldiğini varsayarak yıkıldım. sen bencede pazartesi bi bak. iinşallah uğraştırmazlar seni boşuna..

inşallah halledicem abi darma duman oldum bi ara dedim motorumu satsam napsam ama olucağı varmış işte...

KyCd
28 Aralık 2008, 01:37
abi işte dediğim gibi sen nisanda motoru alacaksan 14 Şubattaki sınava giriceksin 15 marttada ehliyetin elinde olcak paşa paşa biniceksin öteki türlü mayıstaki sınava kalırsın...

eyvallah... bilgilendirdiğin için teşekkürler..

Tekrardan dilerim ki ehliyetini alır, kazasız belasız motoruna binersin...

iptaluyelik02
28 Aralık 2008, 01:45
Rabbim sabır versin.

bilginozi
28 Aralık 2008, 05:58
Geçmiş olsun arkadaşım. Buna benzer bir olay da benim başıma geldi.

Temmuz başında kayıt olup ehliyetimi aralıkta almıştım. Meğerse bizim kurstaki

sekreter beni o döneme yazmayı unutmuş ve bu sebeple bir sonraki döneme

yapmış kaydımı. Bu tür olaylar hoş olmamakla beraber Türkiye alışılması gereken

şeyler. Zira Türkiyede bu konumda çalışan insanlar genellikle asgari ücret veya

biraz daha üzeri maaş alıyorlar. Durum böyle olunca hepsinin kafasında daha

iyi iş bunlunca bu işi bırakırım düşüncesi var. Ve bu sebeple birçok insan doğal

olarak işini sahiplenemiyor.

Ben bu tür sorunların kaynağının düşük maaş olduğu kanısındayım.

muratcan7
28 Aralık 2008, 08:38
Sınav sonuçlarını bir al ona göre hareket et bence :cat:

ümmet perkitan
28 Aralık 2008, 09:30
gelişimde öle sorunlar yaşamazsın zaten,istanbul kadıköyde gelişim ama arkadaşın bahsettiği yer izmir sanırım.

tam 3 ay değil abi 14 şubatta sınav var 1 ay sonrada ehliyeti trafikten alırsın 15 mart gibi yani...
kardeşim sen bence arkadaşların dediği gibi vakit geçirmeden bir dilekçe ile durumu haberdar et.

NoVaRiX
28 Aralık 2008, 11:03
geçmiş olsun.. bozma bu kadar moralini. bir yanlış anlaşılma, bir hata olmuş. Kursun işgüzarlığı işte! Cana gelmesin, gerisi bir şekilde hallolur kardeşim. Ceza olarak bir dahaki sınavda tüm masraflarını kurs karşılasın, o şekilde konuşursun. Kabul ederler diye düşünüyorum. Selamlar.

ibrahim16
28 Aralık 2008, 12:17
Aynı şeyleri bende yaşadım

Kursa yazıldım lazım olan evraklarıda hepsini tamamlayıp imtihan öncesi verdim
buraya kadar herşey normal sınavda dağıtılan soru kitaplarına kadar bana söylenende sadece motorla ilgili 20 tane sorudan sınav gireceğim baktım önümde Trafik motor sağlık gibi bi dünya kitapçık işin garibi ben B sınıfını Trafikten aldım o zamanlar sağlık dersi yoktu görevliye durumu anlattım o anda problem çözüldü sınav devam ederken durumu bir kaç kişiyle görüştüler kurs tarafından evrakların yanlış hazırlandığını B sınıfı oldoğundan A2 için sadece motosiklet sorularından sınava girmem yeterli olduğunu bu arada zamanda geçti bana tekrar zaman açıp 20 soruyu cevaplamam istendi. sonuç: Soruları yaptım bu yanlışlıkta anı olarak hatıramda kaldı.

Sana yapılan bu yanlışlık kursun hatası sakin bir şekilde durumu anlat onlar işi düzeltir motorla ilgili sorulardan geçtiysen ehliyetinide alırsın.

Sonuçları burada yazarsan bilgilenmek açısından faydalı olur.

wert_35
28 Aralık 2008, 18:22
abi sınıftaki hoca ben hiç bişey yapamam ya soruların hepsini yapıcaksın ya sadece motoru yapıcaksın yada hiç girmiceksin dedi en mantıklı seçenek hepsini yapmak geldi yaptım motoru kesin geçtim ilk yardımda tamam ama trafik berbat bikaç güne sorular ve cevapları açıklanıcak bi kontrol edip geçtim mi kaldım mı bakıcam ona göre hareket edicem hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...

ibrahim16
28 Aralık 2008, 18:58
Sonuçları falan beklemene gerek yok kursa git durumu anlat sağlık trafik soruları seni bağlamaz neticesinde sürücü belgesi alıcaksın iki defa trafik sınavı sağlık sınavı mantıken bile saçmalık durumunu anlat kursun işi çözmesi lazım.

Serk21
28 Aralık 2008, 19:03
eğer Türkiyede yaşıyorsak sen dilekçe versen bile 3 yıl içinde sonuç alırsın bence 3 ay sonra tekrar sınava gir ve kurtul..bu arada tamamen kurstaki yetkilinin hatası ve pişkinlik yapmış,buraya hangi kurs oldugunu yaz ki başkalarıda yanmasın ;) ayrıca bütün masraflarınıda onların karşılaması gerekir..bnm kursta bana küçük bi sakatlık yaptı bende son taksidi vermedim

wert_35
28 Aralık 2008, 19:12
kursun ismini yazamam abi iyi kötü insanlar ordan ekmek yiyo yani hemde biraz tanıdık gibi ayıp şimdi 14 Şubattaki sınav son çare ben o zamana kadar elimden geleni yapıcam artık ne çıkarsa...

izmirli_ua
28 Aralık 2008, 19:33
mert umarım istediğin sonucu elde eder bir an evvel gönül rahatlığıyla motoruna binersin :cat:

wert_35
28 Aralık 2008, 20:23
inşallah erman şu sorular ve cevapları açıklansın ona göre diplomatik girişimlere başlıcam:mrgreen:

muratcan7
28 Aralık 2008, 22:35
Ben olsam kursun adını başlığa altın harflerle yazardım :queen:

Tanıdık veya değil. Haksızlar. Belki yazarsan tepki görüp akıllanırlar. Başkalarının canı yanmaz.

wert_35
29 Aralık 2008, 01:41
Ben olsam kursun adını başlığa altın harflerle yazardım :queen:

Tanıdık veya değil. Haksızlar. Belki yazarsan tepki görüp akıllanırlar. Başkalarının canı yanmaz.

bunu yapamıcam muratcan tanıdık olmalarını geçtim yapılan sadece bi hatadır diyip geçiyorum artık burdada paylaştım ki başkaları dikkat etsin herşeyi takip etsin...

wert_35
30 Aralık 2008, 16:46
ya niye açıklanmıyo bu sorular ya açıklansada önümü görsem:silent:

boyraz
30 Aralık 2008, 18:55
Geçmiş olsun, ama olaya bir de diğer yönünden bak. Belli ki trafik kurallarını unutmuşsun, bu şekilde trafiğe çıkman sakıncalı. Belki de bu olay seni olası bir kazadan kurtaracak.

nedym
30 Aralık 2008, 19:04
geçmişolsun kardeş... Şu sürücü kursundaki çalışanlara koccaman bi YUHHHH!!!:farao:
derim.