PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kask ve mont alacağım arkadaşlar.kaskta shoei mı,nolan mı,lazer mı?montdada dainese m

scuba ömer
17 Aralık 2008, 16:37
Arkadaşlar merhaba. ben motor alacagım(cbr 600rr yada fazer 6)kaskta 1000 ytl ye kadar yolu var montda 500 ytl kısacası ikisini toplamı 1500 ytl para verecegim.kaskta nelere dikkat etmeliyim.montta nelere dikkat etmeliyim(deri mi-tekstil mi gibii)kaskta ve montda bana yardım ederseniz sevinirim. bide ben bunları yurtdışında getittirebilirmiyim ve nasıl olur.şimdide teşekkürler.

tasarslan
17 Aralık 2008, 16:39
Almadan önce fuarı beklemeni tavsiye ederim.Şubat ayındaydı sanırım..

clemenze
17 Aralık 2008, 16:44
Arkadaşlar merhaba. ben motor alacagım(cbr 600rr yada fazer 6)kaskta 1000 ytl ye kadar yolu var montda 500 ytl kısacası ikisini toplamı 1500 ytl para verecegim.kaskta nelere dikkat etmeliyim.montta nelere dikkat etmeliyim(deri mi-tekstil mi gibii)kaskta ve montda bana yardım ederseniz sevinirim. bide ben bunları yurtdışında getittirebilirmiyim ve nasıl olur.şimdide teşekkürler.

Hassas bir konu dolayısıyla iş uzmanından dinelemen daha yararlı olacağını düşünerek aşağıdaki linki veriyorum. Motosiklet ve aksesuar hakkında merak ettiklerini buradan bulabilirsin. http://www.uzmantv.com/arama?q=rahmi+barut%C3%A7u

cakalaz
17 Aralık 2008, 20:25
Shoei & Revit :)

-HK-
04 Ocak 2009, 14:13
arkadaşlar çok soğuk havalarda motor kullanmıyorum, serin havalar için yazlık bi mont ve yazlık eldiven de iş görür mü sizce yoksa kışlık mı kullanmak lazım sonbahar akşamlarında?

t_erel
04 Ocak 2009, 14:50
ayırdığın 1500 tl bütçe ile kaliteli malzemeler alabilirsin,benim tavsiyem kaskta kesinlikle shoei dir.ben xr1000 kullanıyorum son derece memnunum,düz siyah xr1000i 600liraya alabilirsin,geriye kalan 900 lira ile de bence dainese mont al.montuda deri almanı tavsiye ederim.şimdiden hayırlısı olsun

Dogan88
04 Ocak 2009, 15:02
Shoei & Revit :)

bende aynen katılıyorum...

Discordian
04 Ocak 2009, 15:19
kask shoe,shark,schubert bu markalardan genel olarak memnun kalırsın nolan kasktan kesinlikle uzak dur nolan kullanıyorum hiç memnun değilim ben montta seçenek çok deri almanı tavsiye ederim

matpcy
04 Ocak 2009, 15:52
arkadaşlar çok soğuk havalarda motor kullanmıyorum, serin havalar için yazlık bi mont ve yazlık eldiven de iş görür mü sizce yoksa kışlık mı kullanmak lazım sonbahar akşamlarında?

bende aynen yazları kullanıyorum yazlık mont işini görür içine üşüdüğünde iki kat giyersin en çok işini halleder.

Anıl_B.
04 Ocak 2009, 16:17
kışlık mont gerçekten gereksiz aslında. Kılın montunuzun üzerine giyeceğiniz bir yağmuruk hem suyu tutmaz hem rüzgarı keser. Motor montunun temel fonksiyonunun da darbeyi sönümlendirmek ve düşmelerde hafifde olsa vücudu korumak olduğunu düşünürsek, ikisi birbirini tam tamamlar. ben yeşiiil reflektörlü bi yağmurluk aldım, polislerinkine benziyor. gayet memnunum açıkçası. yalnız giyinirken de MiChelin reklamlarındaki lastik adam gibi olmamak gerek hareket serbestinizin olması lazım...

< iLk@yy >
04 Ocak 2009, 17:13
montta dainese yerine revit ve mtech alabilirsin bu 2 motuda kullandım bi ara ve çok memnun kaldım gayet kaliteliler...

rayjay
04 Ocak 2009, 22:11
denemek lazim, shoei veya arai artik kafana hangisinin kalibi uyarsa,
mont da ayni sekilde dainese' in kaliplari herkese uymuyor giymek lazim...

dainese alternatifi spidi veya alpinestars olabilir,

cbr125faik
04 Ocak 2009, 22:14
shoei arai bunlar hakkaten ıyı kasklr ama kafa yapısı kask ıcın cok onemlı gıyılmelı ve ona gore karar verılmelı...yerı gelıcek saatlerce kafanda kalıcak...ama kalıtesınden ıkısınınde bır kuskun olmasın....dainese alpinesters spidi lerde gıyım konusunda en kalıtelılerıdır ama denemek on kosulu kesınlıkle cok onemlı...

hondaRED
05 Nisan 2009, 00:08
kaskta shoe veya uvex montta rev'it yada alpinestar

ekuzdere
05 Nisan 2009, 00:33
Güzel hortlatmışsınız tebrik ederim :)