PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KGS ile gecis

protesto
27 Kasım 2008, 16:10
Merhaba,

Benim sorum su. Motorum icin KGS aldim. Kopru gecislerinde KGS okutup oyle geciyorum giselerden. Ancak gecisi yaptiktan sonra kacak gecis alarmi caliyor. Kartimda herhangi bir sorun yok, ucret gayet normal bir sekilde dusuyor. Siz de ayni sorunu yasiyor musunuz ?

esp
27 Kasım 2008, 16:16
Evet bunu daha önce de duymuştuk sanırım herhangı bır sorun olmuyor yanı gışedekı sensörler motosıkletı tanıyacak kapasıtede değıl sadece tek problem odur :mrgreen:

Shrieker
27 Kasım 2008, 16:20
Aynı durum benim için de geçerli.Sanırım bu sorun herkeste var.Köprülerdeki kamera ve alarm sistemi hazırlanırken motosikletler hiç dikkate alınmamış anlaşılan.

susam13
27 Kasım 2008, 16:24
ben onemlı bısey oldugunu dusunmuyorum cunku kartı okuttukdan sonra bıraz daha beklersenız eger ıslemınız tamamlanmıstır gıbı bısey yazıyo oyuzden dedıklerı gıbı kamerayla ılgılı bı sorun olmalı ayrıca gecersız olsaydı sımdıye kadar cokdan cezalarımız adrese gelmıs olurdu

sahtekisi
27 Kasım 2008, 16:27
ben onemlı bısey oldugunu dusunmuyorum cunku kartı okuttukdan sonra bıraz daha beklersenız eger ıslemınız tamamlanmıstır gıbı bısey yazıyo oyuzden dedıklerı gıbı kamerayla ılgılı bı sorun olmalı ayrıca gecersız olsaydı sımdıye kadar cokdan cezalarımız adrese gelmıs olurdu

köprü cezaları adrese geliyor mu?

Deryali
27 Kasım 2008, 16:39
Her seferinde ötüyor bi plakayı kontrol ettirmek lazım. Acayip şüpheliniyorum. Hem para öde hemde dıtdıt alarm çalsın. Arkadaki insanlarda kaçak geçtiğimizi sanıyorlar.

Secking
27 Kasım 2008, 16:43
Bende her gün bu sorunu yaşıyorum.İlk seferlerde tedirgin oluyordum fakat fotosellerin motosikletleri okumakta zorlandığını öğrendikten sonra biraz daha detay araştırdım.Alarm çaldığı zman kamera kayda geçiyor ve o anda geçiş lambasında yeşil yanıyorsa (kartı okuttuğunuz zaman yanan oklu ışık) hiçbir cezai işlem uygulanmıyormuş.

OGLUMVE BEN
27 Kasım 2008, 17:16
motosikletlere alınan KGS 6. sınıf ve fiyat farkı var normal araçların ki ise 1. sınıf KGS kartı olması lazım sistem sınıf farkı oldugu için ötüyor.sende problem yok :cat:

alper187
27 Kasım 2008, 17:16
plakayı sırt çantamın içinde taşıyom giriş çıkışlarda problem olmuyo:bounce:

logaritma
27 Kasım 2008, 17:17
evet yeşil yanana kadar bekleyin ve geçin ötsede bir şey olmaz ben yunus arkadaş var ona sordum oda aynısını demişdi okut yeşil yansın bas geç bir şey olmaz demişdi..

protesto
27 Kasım 2008, 17:34

Ne kadar da akıllısın, alkışlıyoruz seni.

OGLUMVE BEN
27 Kasım 2008, 17:43
Ne kadar da akıllısın, alkışlıyoruz seni.

::plus1::::alkiis::

Shrieker
27 Kasım 2008, 17:48

Polisler zaten motosikletlilere kıl durumda.Trajik bir şekilde yerden seken kurşuna falan kurban gitme sakın."Teröristti yere uyarı ateşi açtım sekti" derler hazır plakan da yok olay kapanır.

alper187
27 Kasım 2008, 18:09
:cherry:İLGİNİDEN DOLAYI TEŞŞEKKÜRLER.:cat:

okan_style
27 Kasım 2008, 18:09
motosikletlere alınan KGS 6. sınıf ve fiyat farkı var normal araçların ki ise 1. sınıf KGS kartı olması lazım sistem sınıf farkı oldugu için ötüyor.sende problem yok :cat:

dogru cvp bu bendede 6.sınıf kart var oturyorum 1 senedir bişi olmuyor merak etme

matpcy
27 Kasım 2008, 18:15
evet aynı şey bende de oluyor:) bazen yanımdan kaçak geçen arkadaşlar oluyor yaa tek enayi benmiyim diyorum neyse burda onlarca kişi varmış parasını ödeyen benim gibi:)

MrSandman
27 Kasım 2008, 18:17
Bendede durum aynı. Kartı okutuyorum geçiyorum arkadan ötüyor ama kaale almıyorum. Motosiklet için 6. sınıf kart yapmasını biliyorlar ama sensörleri ona göre ayarlamasını beceremiyorlar. Ne diyim ki?

Arkadakilerin ne düşündüğü önemli değil. Yeşil ışık yanıyor mu? Bar kalkıyor mu? Sensör kimin umrunda...

logaritma
27 Kasım 2008, 21:22
evet aynı şey bende de oluyor:) bazen yanımdan kaçak geçen arkadaşlar oluyor yaa tek enayi benmiyim diyorum neyse burda onlarca kişi varmış parasını ödeyen benim gibi:)

üç beş kuruş için kimsenin ağız kokusunu çekmeye değmez hükmüm parama geçer diye bir laf varya tam buraya oturuyor 1-2 milyon yada yeni parayla ytl için gereksiz milletle polemiğe girmek zaten o paranda yoksa cebinde motora hiç binme

plakayı saklayan kıvıran apaçiler er yada geç bir yerde ya zopa yı yerler ya hapse girerler apaçinin sonu apaçi yolunda gider... şu yaşıma kadar yüzlerce örneğini gördüm bazısı rağmetli oldu apaçiliklerinden bazısı sıkı bir sopa yiyip uslanıp akıllandı..

canercamalan
27 Kasım 2008, 21:35
ya kgs nası alıcamm??

achille
27 Kasım 2008, 22:17
bendede aynı sorun var,ama karayollarına ozellıkle sormustum,kartınızı okuttukdan sonra basın gıdın kesınlıkle hıc bır sorun yasamazsınız demıslerdı

draggy
27 Kasım 2008, 22:23
3 geçişten 2 sinde ötüyor. Sorun şu olabilir başkasının kgs si ile geçiyorsanız ve öterse ne olacak?