Orijinalini görmek için tıklayınız : Motor Brandası Nerden Alabılırım
washegatsi
06 Kasım 2005, 18:26
merhabalar arkadaşlar 250 cc Jınlun motorum var bunun ıcın Branda arıyorum bugun ıcın acıl almam lazım nerden bulabılırım
kozyatagındayım
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını (http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3) kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
®******************************************®
selam dostum
kızıltopraktan fenerbahçe stadı arkasındaki motosiklet bayilerinden temin edebilirsin 50-60 ytl civarı olması lazım :)
washegatsi
06 Kasım 2005, 18:33
şu an acıkmıdır bılgın varmı dostum
mertmertmert
06 Kasım 2005, 18:59
siteyi araştır dostum.. bir ara 25 ytl ye yapan olduğu söölenior ve hakkında bir taopic açılmıştı hatta.......
araştır biraz derim...
dostum şu an açık değildir ama yarın hertürlü açık olur :cat:
LesPaul
06 Kasım 2005, 19:57
ben bi kere gittim o stadın arkasındakilere. pazar günüydü ve tabiki kapalıydı. yarın kesin açık olur.
washegatsi
06 Kasım 2005, 22:19
herkese tesekkur ederım
yıldız branda dıye bı yer var kozyatagında ordan aldım bugun
KALDERA
06 Kasım 2005, 22:28
herkese tesekkur ederım
yıldız branda dıye bı yer var kozyatagında ordan aldım bugun
kozyatağının neresindedir bu yardımcı olabilirmisiniz ?
washegatsi
06 Kasım 2005, 22:42
ben kozyatagında oturuyorum ve yenı tasındım :) arasokaklardan gıttım brandacıyı ama şöyle tarif edeyim. E 5 Ten Kadıköy Bostancı yönünde giderken yenisahra durağından girince sağda turkcell abone merkezinin karşısı
umarım yardımcı olabilmişimdir. :cat:
fes71
06 Kasım 2005, 22:51
Güle güle kullan.Kaça aldın birader?
washegatsi
06 Kasım 2005, 23:50
45 mılyona aldım dostum
kardeşim ben senin dediğin yerde oturuyorum :)
sen yoksa şu branda diken elemanlarımı diyosun hani tam köşede binada olan?
ben motoru ilk aldığımda onlara sormuştum 70 milyon filan demişlerdi bana :queen:
adam yerine koymadılar demekki :jocolor:
washegatsi
07 Kasım 2005, 01:09
benım arkadasım orda bırısını tanıyordu onun vasıtasıyla aldım.herhalde onun farkı :cat:
Dolmabahce
15 Kasım 2005, 18:37
ben kocaman yaptırdım 25 ytl imç,bloklarında su geçirmez
purifier
15 Kasım 2005, 22:09
ben kocaman yaptırdım 25 ytl imç,bloklarında su geçirmez
biraz bilgi verebilir misin?branda kalın mı ince mi? imç açık adres firma ismi falan.unkapanındamıydı bu yer unutmuşum.
İMÇ de branda yapan firmanın yada başka firma varsa tel numarası vericek arkadaşlara şimdiden teşekkürler .. :thumleft:
zagortenya
18 Kasım 2005, 13:56
arkadaşlar unkapanındaki brandacı ile ilgili ağağıdaki topic de bilgi var. yalnız mutlaka motosikleti götürmeniz lazım. ölçü alıp 15 dk.da dikiyorlarmış.
Özen Branda (Zeki SÖKÜT/Adem SÖKÜT) İ.M.Ç. 4.Blok Arkası Hacı Kadın Bostan Sok.Cengiz Han No:30 Unkapanı. Tel: (0212)5281310-5132578
ben köprüyü geçemediğim için (A2 yok henüz :salut: ) beklemedeyim.
http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7551&highlight=branda
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO