Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Tiger'mı geliyor?
Makine
05 Kasım 2005, 23:39
Merhaba
Kanuni markasına duyduğum özel ilgi ve bir Kanuni Tiger 250 sahibi olmam sebebiyle biraz araştırmalarımı 2006 sezonu üzerine yoğunlaştırdım. Ve aşağıdaki ilginç modelle karşılaştım. Acaba yeni Kanuni modellerinden biri bu mu? Çatısı Tiger çatısı ama motor ve diğer yerlerde farklılık var biraz.
http://www.lcengine.com/image20010518/842.jpg
Resimden gördüğüm kadarıyla model no LN250-10
Bazı söylentilere göre (Servislerden duyduğum kadarıyla) yan yana yeni bir çift silindir gelecek deniyordu. Bu motorda çift silindir.
Bakalım hayırlısı. Kanuni yetkilileri güzel motorlar bekliyoruz.
Görüşmek üzere.
asperadosyan
06 Kasım 2005, 01:57
Geçen gün aksesuarlı bit tiger gördüm hoş görünüyordu ama bu motor şu haliyle baya güzel gözüküyor fiyatıda az olursa bi sorun yok demektir :wiinkk:
vasox
06 Kasım 2005, 23:08
arkadaşlar bu motor okadarda ucuz olmaz gibi geliyor bana baksanıza şu radyatör kısmına kocaman bişey sanırım aynı zamanda fanlı galiba ama güzel motora benziyor
Makine
07 Kasım 2005, 11:30
Mevcut Tiger'la arasında çok fark olursa kimse almaz tabi. Mekaniği konusunda birşey diyemiyorum motorun ayrıntılı resimleri gerek.
Görüşmek üzere.
mertmertmert
07 Kasım 2005, 11:33
biraz şişko bi makina diilmi ?
yani accık daha şööle ince çizgilere sahip olsaydı falan ? belki de olay budur , ben farklı bi dizayndan bahsediorumdur... yani accık şişko geldi bu makina....
saygılarımla...
MeTaL
07 Kasım 2005, 11:48
Çirkin :) ...
Makine
07 Kasım 2005, 11:49
Evet tombik biraz.
Hayal kırıklığına uğradım bir önceki daha güzel hele bal köpğü rengi daha hoş
Ayrıca hiç chopeer havası da yok ilginç eski jawa ların modernize edilmişi gibi sanki tabi bu benim şahsi kaaatim...!
Makine
07 Kasım 2005, 12:19
Öteki model duruyor kalkmadı ki. Yurt dışında da var satışı bu farklı bir model sadece. Zaten bir tahmin yürütüyoruz acaba gelirmi bu model diye. Ortada birşey yok daha.
GreatWhiteShark
07 Kasım 2005, 12:20
Kuryelere göre bir makina gibi duruyor.
Radyatör de var... Bütün gün şehir içi trafiğinde rahatlıkla dolaşıp dururlar artık...
Sadece cumartesi pazar chopeer gezisi düşünenlere göre bir makina değil bence...
Havası yok gibi.... :bounce:
votka
07 Kasım 2005, 12:49
Ewet bence de eski rus motorlarına benzemiş, karizma sıfır :farao:
Makine
02 Aralık 2005, 22:30
Merhaba
Tiger'ın komple çatısının kullanıldığı 350cc hacmindeki Beta Euro 350 motorunun yeni Tiger olma ihtimali kuvvetleniyor arkadaşlar. Geçen gün servisden sağlam bir haber aldık. 300cc veya üzeri bir motorun getirilme çalışması olduğu ve bunun 250cc Tiger ile aynı olduğu ama hacminin yüksek olduğu söyleniyordu. Tabi bu motor olmayabilir. Mevcut Tiger'dan farklı olacaksa aşağıdaki motorlar gibi olma olasılığı yüksek. Umarım bu modeller gelir. Dört gözle beklemekteyim. :mrgreen:
Teknik Özellikler:
Motor: Suzuki 4 zamanlı, Hava + Yağ Soğutmalı, SOHC, Tek Silindir,
Motor Hacmi: 349cc
Motor Gücü: Bilinmiyor
Sıkıştırma oranı: 9,5:1
ÇapxStrok: 79,0 x 71,2
Karbüratör: Mikuni BST 33
Vites Kutusu: 6 ileri
Yakıt Tankı: 22lt + 3lt yedek
Ateşleme: Elektronik
Aktarma: Z. 16/44 - Zincirli aktarma
Lastikler: Ön: 120/80-16 - Arka: 140/90-15
Ağırlık: Euro: 140 Jonathan: 138kg
Sele Yüksekliği: 73cm
Yerden yükseklik: 24cm.
İki teker arası mesafe: 147cm
Teknik özelliklere baktığımızda kullanılan parçaların marka ve kalite olduğu görülmekte.
Euro 350
http://www.betamotor.com/media/cruiser/euro_foto2.jpg
http://www.betamotor.com/media/cruiser/euro_foto1.jpg
http://www.betamotor.com/media/cruiser/euro_foto4.jpg
http://www.betamotor.com/media/cruiser/euro_foto3.jpg
Jonathan 350
http://www.betamotor.com/media/cruiser/jonathan_foto3.jpg
http://www.betamotor.com/media/cruiser/jonathan_foto2.jpg
http://www.betamotor.com/media/cruiser/jonathan_foto1.jpg
Buda Euro versiyonun aksesuar çantası.
http://www.betamotor.com/media/accessori_cruiser/accessori_cruiser_foto01.jpg
Görüşmek üzere.
rider89
02 Aralık 2005, 22:35
arkadaşlar bu motor okadarda ucuz olmaz gibi geliyor bana baksanıza şu radyatör kısmına kocaman bişey sanırım aynı zamanda fanlı galiba ama güzel motora benziyor
Seyhan 250C ve Tiger 250 gibi olur bence..Seyhan 250 C nin yerine gelebilir :king:
Barış Şuşut
02 Aralık 2005, 22:43
tip biraz moto guzzi griso 1100 e benziyo görünüm bakış açısına göre farklı güzelliktedir bence fena alet değil
Makine
02 Aralık 2005, 22:59
Evet öyle ama ben bayağı beğendim.
HULK
02 Aralık 2005, 23:04
Selam millet, artık ehliyet cepte ya geriye motor kaldı. Zaten bu sitelerdeki motorcu arkadaşlarımın da tavsiyelerini, tecrübelerini harmanlayarak kendi kararımı vermiş bulunuyorum. Sevabıyla günahıyla Kanuni'nin Tiger 250 modelini Allahın izni peygamberin kavliyle alacağız bahara doğru...
:cat:
Şimdi kalkıp bana; yok Çindi, mindi demeyin... Demin Honda sayfasımdaydım... Ya acayip para kardeşim... Beni kasar yani... Ben emekli bir adamım... Çalışmıyorum sadece emekli maaşım var... Zaten yıllarca çalıştığım için motor alamadım. Çünkü emekli olunca yıllardır ödediğimiz kendi evimize taşındık. Site içinde ve güvenliği otoparkı olan bir yer... Tam da Şile otobanının yanında... Yani gel de motor alma...
:queen:
Türk malı veya Türk markası millet tartışıp duruyor ama bir iki araştırmadan sonra Kanuni'nin 2. fabrikayı Kurtköy taraflarına kuracaklarını öğrendim ve 2006 yılında da mevcut 16 modele ek 13 yeni model daha geliyormuş... Bu başlık altında yazılanlar da benim istihbaratın sağlam olduğunu gösteriyor. Yeni gelecek makinalar yani yukarıda resimlerini gördüklerim benim tarzıma uygun, ben beğendim. Bu tip gelişmelere olumlu bakan biriyim. İnşallah daha birçok motor markası aynı yolu izler ve motorsever halkım da arzularına uygun fiyatlarla istedikleri motorlara kavuşur.
:rendeer:
En son bu akşam izlediğim TGRT haberlerde de Çinli bir markayla İhlas ortak motor fabrikası kuruyorlarmış. Bayi ve servis ağı tamamlanmış, 3 aya kadar devreye girecekmiş. Hatta elektrik motorlu tipler bile varmış. Bunu herkese müjdelemek istedim.
:flower: :thumleft:
Hepinize sevgiler...
redboyx
02 Aralık 2005, 23:13
su sğutmali çift siindir çirkin tiger
Makine
02 Aralık 2005, 23:20
redboyx, evet o model hem çikin hemde teknolojik olarak daha zayıf.
suspectbiker
03 Aralık 2005, 13:04
bence güzel neden HARLEY DAVİDSON V_ROD modelinin bir kopyası na daha çok benziyor
suspectbiker
03 Aralık 2005, 13:11
http://www.betamotor.com/media/cruiser/jonathan_foto3.jpg
http://www.betamotor.com/media/cruiser/jonathan_foto2.jpg
http://www.betamotor.com/media/cruiser/jonathan_foto1.jpg
bence elciklerin de değişmesi gayet güzel olmuş kaliteli malzeme takılmış göründüğü kadarıyla ve bence en üstteki bavul çanta yerine zarif bir deri çanta kullanılması daha ii şu regal raptor 250 de kullanılan tarzda olandan
bi diğer konud a geçen modelde olduğu gibi depodaki girinti kısmı da rüzgarı gerçekten engelleyen bir tasarım bence 10 üzerinden 10 verilecek bir özellik :cat:
:cat: eski motorun kokpit kısmında devir saati hız benzin göstergelerinin oluşu süper ama sinyal kontrolünün yapıldığı elcik çifti kalitelli malzemeden yapılmamıştı bunların değişmiş olduğunu görmekteyim bu beni sevindiren bir gelişme olmuş :cat:
kocaday
03 Aralık 2005, 13:12
bu motoru görünce direk konuyu değiştirin. :farao:
kocaday
03 Aralık 2005, 13:17
Pardon ya ilk başlık altındaki ilk sayfadaki motor iğrençti ancak 2.sayfadaki siyah motor hoş valla tahmini fiyatta çekiyorum:6-8 arası diyorum.
suspectbiker
03 Aralık 2005, 13:26
bencede en fazla 8-9
Makine
03 Aralık 2005, 14:43
Arkadaşlar keşke gelse. Ama daha kesinlik yok. 300cc üzeri bir motorun olacağı kesin yani tip gene Tiger ama hacim yüksek. Mesele şu ki Beta'nın ürettiği şekilde olmayabilir. Mevcut Tiger'a bu motor eklenebilir. Benim istediğim direkt Beta modelleri gelsin çünkü çok kaliteli parçalar kullanılmış. Fiyatı yüksek bile olsa alınabilirliği daha yüksek olur.
SicK_BoY
18 Aralık 2005, 00:48
Bu motorların resimlerini bulan arkadasım nerede yaa ben bittim bu 2. ve 3. sayfada bulunan 350'lik makinelere harbiden cok iyiymiş eger kesin bi bilginiz varsa benle ve tüm forum arkadaşlarmla paylaşabilirmisniz?:cat: :cat:
Makine
18 Aralık 2005, 13:43
Sick_Boy burdayım. Kesin bir bilgi yok. Kanuni satış servis bölümünden iyi bir arkadaşı olan ustamız söyledi. 300cc bir Tiger'ın 2006 sezonunda geleceği söylendi ama ortada birşey yok daha. Resimleri bulduk ama bu motorların aynısı zor gelir ülkemize. Bir ithalatçı çıkacak da getirecek. Veya Kanuni bu motorları ithal edecek. Bu resimleri bizim ustaya verdim. Duvara astı. Ayrıca resmini çekip Kanuni'deki arkadaşına gönderdi. Hayırlısı. Umarım böyle bir motor gelir.
Görüşmek üzere.
TrueWolf
18 Aralık 2005, 13:53
Arkadaşlar üzerinde gördüğünüz motor klasik seyhan 250c - jinlun 250 ve mondial 250 cc criuser motoru .Adamlar ısıtıp ısıtıp birbirine karıştırıp motor getiriyolar. Çinlilerin yaptığı 2-3 çeşit motor teknolojisi var bunaları o şase bu şase dolaştırıyolar. Bence bu konseptte en ii motor standart TİGER al git başka çin motoru hayal etme bye.
TrueWolf
18 Aralık 2005, 14:28
Yorumum ilk resim içindi bilginize :)
just_life
18 Aralık 2005, 14:43
Fena değil Hava soğutmalı güzel görüntü
bartender07
19 Aralık 2005, 01:53
yok arkadşlar gelmez bu model gelsede satmaz tahminimcene
SicK_BoY
30 Aralık 2005, 00:57
Arkadaslar bu motorsikletler için kendi sitelerinde bulunan bize ulaşın kısmından marka yetkililerine inglizce bir maille ulaştım fakat Türkiye'yle alakalı hiç bir ithalatcı firmayla irtibat içerisinde olmadığından ülkemize şu anda ürünlerinin ihracatını düşünmediklerini söyledi eğer bazı firmalar böyle bir atak yaparsa eminim cok tutulan bir model ve marka olacak...Teknik servis konusunda da cok iyi olduklarını belirttiler!!!
Sizlerden atak bekliyoruz MOTORSİKLET firmaları...:rendeer: :rendeer: :rendeer:
burakoksuz
06 Mart 2006, 00:02
ya arkadaşlar bu kanuni tiger in 2. el piyasası neden çok az....sorması ayıp olmassa...
bbaday
06 Mart 2006, 00:33
bende aynı dertten muzdaripim eskisehirde onlarca tiger olmasına ragmen 1 tane bile 2. el satılık tiger yok buda demektir ki kullanıcılar motorlarından hoşnut
manevra40
15 Kasım 2008, 02:59
mrb arkadaşlar hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim 1 sene önce özel yapım bir jawa m vardı mecburen sattım şimdi 250cc lik 2ci el choper motor alacagım aklımda tıger var yardımcı olurmusunuz çelik mi jinlun mı tiger mi kararsızım teşekkürler
DARKDIAMOND
15 Kasım 2008, 03:05
mrb arkadaşlar hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim 1 sene önce özel yapım bir jawa m vardı mecburen sattım şimdi 250cc lik 2ci el choper motor alacagım aklımda tıger var yardımcı olurmusunuz çelik mi jinlun mı tiger mi kararsızım teşekkürler
Tam 3 senelik bir konuyu zombiye bağlamışsın arkadaşım,tebrikler:cherry:.
Soruna gelince,Bence hiçbiri:cat:.Muhtemelen sıfır düşünüyosun ve tipine göre fiyatları hoşuna gitti.Astarı yüzünden pahalıya geleceğini sakın unutma.Ha! Bunlara katlanabilirim,elimden birçok iş gelir vede kendimde bazı tamirat ve bakımları yaparım diyosan eyvallah derim.
manevra40
15 Kasım 2008, 03:10
peki DARKDIAMOND kardeşim tavsiyen ne dir kesenin agzı acılmıyo hoş gerçi acılsada içi boş ya saol tşkler
DARKDIAMOND
15 Kasım 2008, 03:23
peki DARKDIAMOND kardeşim tavsiyen ne dir kesenin agzı acılmıyo hoş gerçi acılsada içi boş ya saol tşkler
Biraderim,mutlaka motora binmek istiyosan biraz para gidecek.2500ytl civarı CBF150'ler veya YBR125'lere bakabilirsin.Biraz daha eskilerede razı olursan temiz CG125 Titan'larında çok sağlam olduğu dillere destan.Gösteriş sıfır ama sana problem çıkarmaması bakımından çok iyi makinalardır.:cat:.1000-1500ytl arasındada gayet temiz olanlarının ilanları var.İnşallah gönlüne göre olur.
manevra40
15 Kasım 2008, 03:27
yardımlarınızı bekliyorummmm:silent:
mrb arkadaşlar hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim 1 sene önce özel yapım bir jawa m vardı mecburen sattım şimdi 250cc lik 2ci el choper motor alacagım aklımda tıger var yardımcı olurmusunuz çelik mi jinlun mı tiger mi kararsızım teşekkürler uzun yola dayanıklı yakıtta tasarruflu chooper:silent:
yeni bişiy duydum yani buldum marka sı motti choper motor250cc sıfır fiyatı 2.650 ytl aklım tigerda :silent:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO