PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşlar daha yeniyim

ecemm34
17 Kasım 2008, 19:50
125lik mondial zn yada as150 t1 ikiside 800 ytle 2007 as 2006 zn hangisi daha makul ve kullanışlı biliyorum çin ama 800 ede kimse japon vermez şimdilik

cakalaz
17 Kasım 2008, 20:13
Ben Mondialin ZC ve ZN modellerini cok beğeniyorum... Çin li de olsa Güzel ve titiz kullanım ile yeterli bir motor olacağını düşünmekteyim.. ZN diyorum yani :)

woxow
17 Kasım 2008, 20:15
Biraz daha sabret, birikim yap japon al. 1250-1500 civarına güzel bişey bulursun. Çünkü sıfır çinlerde bile bir sürü problem çıkıyor. Artık ikinci elini sen düşün. Çok uğraşırsın.Dert sahibi olursun ve çinliyi aldıktan sonra yapacağın masraflar japonu geçer emin ol. Tek tük bir iki çinli var alınabilecek aslında. Ama bahsettiğin markalar kesinlikle değil.
Geçen sene sıfır Keeway ARN125 aldım. Maşşallahı vardı. Her türlü hava ve yol koşulunda kullandım, en ufak sorun yaşamadan, problemsiz bir şekilde ve bakımlı olarak 20.000 km de sattım. 1000 liraya vermiştim. Bence çok ucuza gitti ama çinli bu, piyasası yok. Sonra SYM var oda iyi makinadır, hem uzun yolada gelir. Ama fiyat yüksek gelebilir biraz. Sen en iyisi bi activa al bahsettiğim fiyatlara yolda kalmassın, parça ve usta sıkıntısı çekmessin.

ozgur_23
17 Kasım 2008, 20:29
Ben sana 2009 KEEWAY OUTLOOK 150 tavsiye ederim gercekten kaliteli birmakinedir:cat:

motorhocası
18 Kasım 2008, 17:27
O fiyata Fransız Peugeot Trekker senin motorun.Güle güle kullan.

Hay.alper.est
18 Kasım 2008, 17:31
Totolijiden alınana bilgiye göre bu topikte mesaj patlaması ola bilir esen kalın efem:D

mondial Zn uygundur size

ExTReMa
18 Kasım 2008, 17:57
İkiside aynı zaten hangisi daha güzel geliyosa onu al :P

GorkeM
18 Kasım 2008, 18:00
1-Konu dışına çıkan mesajlar silinmiştir.
2-Uyeliğin sahte olup olmadığına Mt yönetimi karar verebilir.

Ayrıca ben de bir tavsiye verebilirim.
Birazcık daha birikim yaparak 2. el bir Keeway almanız çok daha akıllıca olabilir.

osmanba
18 Kasım 2008, 18:07
Alacağınız motosiklet bakımlı ve az kullanılmış ise fazla sorunlu olacağını zannetmiyorum. Bayanlar zaten nazikçe kulandığı için kolay kolay birşey olmaz.
Genç delikanlı arkadaşlar kanları gibi kullandığı için hangi motosiklet olursa olsun kırılacak veya arıza yapacaktır. Gurubumuz içinde çin malı motosikletleri olan bir haylı arkadaş tanıyorum. Bilinçlı kullananların pek fazla bir sorun yaşadıklarını görmedim. Üstelik bu insanlarla Türkiye'nin nerelerine gidiyoruz... Bu makinalar yol katetmek için yapılmıştır. Kardeşim çok afedersiniz ama Allah'ın yaratığı eşeğe bile vaktinde yem vermezsen o bile götürmez..

Umt_Bgra
18 Kasım 2008, 21:37
ben 3 yıllık mondial ZN125 kullanıcısıyım daha bir problem yaşamadım yanımda süren bayanlarda war onlarda gayet memnun bayan için güzel motor bnmse sehir içi için çook uygun bi motor asya pek tavsiye etmiyorum ama Mondial Zn katagorisinde 1numara

ozaktasi
18 Kasım 2008, 21:45
İkinci el bi tane Yamaha Rs 125 Cygnus al..Dertsiz tasasız yıllrcada binersin..Ayrıcada yenisiniz vede Hoş geldiniz.

lijoluna
18 Kasım 2008, 21:59
125lik mondial zn yada as150 t1 ikiside 800 ytle 2007 as 2006 zn hangisi daha makul ve kullanışlı biliyorum çin ama 800 ede kimse japon vermez şimdilik

zaten istediğiniz model japon olan motorlar 10.000 lira cıvarlarından aşağıya değildir merak etmeyin yamaha olunca japon demek değil kaliteli ama genede MADE iN CHINA yazıyo YBR125 de :queen:

ergunnn
18 Kasım 2008, 22:52
arkadaşlar ben de ilk motorumu alıcam kısmet olursa..
en fazla 1500 kadar çıkabilirim
ne tavisye edrsiniz

Ç I L G I N
19 Kasım 2008, 14:12
Arkadaşlar merabalar
1 haftalık 150 zat kullanıcısıyım henüz daha önce 125lık vardı
siteye yeni üye oldum...
herkesle tanısmak ıstıyorum geziler yapalım dolaşalım eğlenelim ;)

nonsleep
19 Kasım 2008, 14:28
arkadaşlar ben de ilk motorumu alıcam kısmet olursa..
en fazla 1500 kadar çıkabilirim
ne tavisye edrsiniz

Arkadaşlar merabalar
1 haftalık 150 zat kullanıcısıyım henüz daha önce 125lık vardı
siteye yeni üye oldum...
herkesle tanısmak ıstıyorum geziler yapalım dolaşalım eğlenelim ;)

sizce yeri burasımı ???? arkadaşın konusunun içine konu açmak:farao:

toksom
26 Kasım 2008, 07:22
sizce yeri burasımı ???? arkadaşın konusunun içine konu açmak:farao:

Laf lafı açıyor, neredeeeen nereye :queen:

Bu arada, konuyu açan da piyasada olmayınca, işte böyle mundar oluyor.
Öte yandan, konu sahibinin feyk olma ihtimali de oldukça yüksek.
Yakınlarda buraya, "Selam, ilk motorumu alıcam 600'lük düşünüyorum, sizce az gelir mi? Yoksa 1000'lik mi alsam? Ne dersiniz?" benzeri bir mesaj da düşer. Sonrası malum, toz duman...

nosshadow
28 Kasım 2008, 21:06
ARKADAS SLM HOSGELDIN BU ARADA BENDE YENIYIM BEN MONDIAL IN ZN,ZC,RS,HS,ZAT,RT MODELLERINI KULLANMIS BIR MADURUM ARKADAS NE MONDIAL I NE KEEWAY I YA GOZUNU SEVIYIM IKINCI ELLERI BEDAVA GIDIYOR BASINA IS ALMA DERIM BIRIKTIRR PARANII BABA GIBI HONDA VARR ÖLDUREMESSIN DE KOLY KOLAY AL SORUNSUZZ 10 SENE ARKANA BAKMA TAVSIYEM BU MONDIAL DA BU TUR MARKALARDA BASINI YAKMA DERIM SCOOTER ALICAKSAN ACTIVE AL VITESLI ISE 150 CBF DERIM KARARINA BAGLI AMA BASINI YAKMA DOSTUM 1 SENE ICINDE 3 MONDIAL PARASI ODEME
BEN COK HATA YAPTIM AMA SIMDI KAPIMA HONDA CBF IM CEKTIM COK DA RAHATIM :queen:

M-ottoman
28 Kasım 2008, 22:21
Biraz daha sabret, birikim yap japon al. 1250-1500 civarına güzel bişey bulursun. Çünkü sıfır çinlerde bile bir sürü problem çıkıyor. Artık ikinci elini sen düşün. Çok uğraşırsın.Dert sahibi olursun ve çinliyi aldıktan sonra yapacağın masraflar japonu geçer emin ol. Tek tük bir iki çinli var alınabilecek aslında. Ama bahsettiğin markalar kesinlikle değil.
Geçen sene sıfır Keeway ARN125 aldım. Maşşallahı vardı. Her türlü hava ve yol koşulunda kullandım, en ufak sorun yaşamadan, problemsiz bir şekilde ve bakımlı olarak 20.000 km de sattım. 1000 liraya vermiştim. Bence çok ucuza gitti ama çinli bu, piyasası yok. Sonra SYM var oda iyi makinadır, hem uzun yolada gelir. Ama fiyat yüksek gelebilir biraz. Sen en iyisi bi activa al bahsettiğim fiyatlara yolda kalmassın, parça ve usta sıkıntısı çekmessin.

Woxow arkadaşım,amacım marka partizanlığı yapmak değil.Baştan söyleyeyim...SYM çin malı değildir.Taiwan malıdır.Alınabilecek tek tük çinli marka/model arasına SYM'i de eklemişsin.Bu bilgi doğru değil.Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım.SYM kullandıysan aradaki farkı çok iyi anlamış olman lazım.

Bu arada,kanımca arkadaşlık sitelerinden kopyalanmış bir fotodan vücud bulmuş,çakma üyenin,açmış olduğu konuya da mesaj yazdım ya hadi hayırlısı...