Orijinalini görmek için tıklayınız : SKYTEAM (ST200TR, ST200SM)
Sayfa :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
ramizdeniz
29 Ekim 2005, 22:18
ENDUROCULAR BURAYA ARTIK
:king: selam, SKYTEAM ST200TR modern bir cross'a benziyor, araştırdım,beğendim ve almaya düşünüyorum..2,350ytl böyle bir makine için hiç de fena değil..yorumlarınızı bekliyoruz... :cat: ..
e_erdun
04 Kasım 2005, 00:50
iyi makina tavsiye ederim :king:
okram
04 Kasım 2005, 02:50
Selam arkadaşlar,
SKYTEAM ST200TR'ı kim satıyor? İzmirde satıcısı ve sevisi varmı? Konuyla ilgili türkçe bir site bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
LesPaul
04 Kasım 2005, 03:15
skyteam nedir arkadaşlar? biraz bilgi verirmisiniz? bir de bahsedilen fiyat çok iyi, o motoru hangi sitede inceleyebiliriz?
dream_killer
04 Kasım 2005, 03:18
evet motor hakkında bilgi verebilecek kimse yokmu. en azından bir internet sitesi veya birkaç resim
piyade
04 Kasım 2005, 10:10
Sn;endurocu arkadaşlar skyteam izmir bayi yeni adliye karşısında Bayraklı ya giderken sağ daki ilk otogaz firmasının yanındadadır.Ben jinlun 150 cc yi oradan aldım.ben de iler de yaz gibi müsait olursam ikin ci bir motor olarak sky team düşünüyorum.(nasip olursa artık)
saygılarımla
e_erdun
04 Kasım 2005, 10:33
http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2679&postdays=0&postorder=asc&start=456
bu lingte skyteam arazi sürüşü denemesi vardır
ithalatcı firma lingi
http://www.icmmotosiklet.com/supermoto.htm
skyteam imalatçı firma hk bilgi lingi
www.skyteam.net.cn
www.skyteam.cn
lingleri yazdım arkadaşlar
ilk test kullanınım deneyimde tespit ettiklerim;
motorun seriliği dikkatimi çok çekti
şase olarak sağlamlığı dikkati çekiyor
arazi kullanımında da yabani keçinden farkı yok
makinanın rodaj dönemi olduğu için devrini düşük kullanıyorum
yani asfaltta 80 km den yukarı çıkmadım daha
frenlerin disk olması avantaj
devir saati ve devir saati içinde vites gösterge ledleri göz dolduruyor
Vibrasyon hiç yok
makinanın deneme sürüşlerinide zamanla buraya yazacağım.
işallah faydam dokunmuştur
sevgi ve saygılarımla
MoToR
04 Kasım 2005, 13:25
Skyteam piyasaya yeni girdi ama motopazarında birtane gördüm 1800 ytl ye satıyor.Niçin satıyorsun dedim mantıklı bir cevap veremedi. :bestmt:
ramizdeniz
04 Kasım 2005, 13:48
arkadaşlar ben skyteam motorumu alalı tam bir hafta oldu şu ana kadar bi problem çıkarkadı anlıyacağınız baya memnunum bende almadan önce bu forum da soruşturdum baya memnun olan var ve başarılı bi alet ısrarla tavsiye ederim daha bugün sabah civar köylere gittim dağ tepe bayır gezdim biraz da çamura battım çıktım :flower: hiç bi problemle karşılaşmadım artı çok eğlendim
erob kardeşim bu motor o sitede yazdığı gibi 2.350 ytl değil 2.850 ytl haberin olsun orda bi yanlışlık yapmışlar... :bounce:
LesPaul
04 Kasım 2005, 17:08
bu skyteam ne malı? çin malı mı?
çin malıysa almam walla... biraz bilgi alalım.
bir de bu motorum icmmotosiklet'in sayfasında super ve enduro olmak üzere iki modeli var.. biri TR diğeri SM...
aradaki fark nedir?
ramizdeniz
04 Kasım 2005, 17:47
vallaha bayiden baNA denilen dostum ispanyol malı ama bu Jinlunla aynı fabrikada montajı yapılıo dediler. ama emin ol diğer çin mallarındaki gibi abuk subuk problemleri yok kısacası daha ben karşılarşmadım :cat: bu fark ise çok büyük değil birisi biraz daha yüksek ve süperlerde asvalt yol lastikleri var enduro da ise normal cross lastikleri var motor hacimleri aynı onda bi fark yok geri kalan özellikleride aynı yane tabiki gene karar senin bence üstüne bin bi dene anca kesin kararı öle verirsin :thumleft: sana kolay gelsin kardeşim.. :king:
ramizdeniz
04 Kasım 2005, 17:50
bu arada arkadaşlar bu montların fiyatları hakkında bana bilgi verebilecek ve nerde bulunur? bi arkadaş varmı acaba acil yardım..? :silent:
LesPaul
04 Kasım 2005, 17:59
200 cc fana deil aslında, peki kaç basar asfaltta?
ramizdeniz
04 Kasım 2005, 18:14
vallaha ben daha hız denemesi yapmadım rodaj da olduğu için zaten pekte hızı seven bi insan değilim müsaitsem hızlanırım ama en fazla 105 km i gördüm genelde düşük devirde kullanıyorum.. :cat:
LesPaul
04 Kasım 2005, 19:06
www.motomax.com.tr de montlar fiyatlarıyla beraber var. icon marka montlar var çok güzel. onun dışında fiyatları ve resimleryile beraber benim bildiğim bi site yok..
e_erdun
04 Kasım 2005, 22:44
motor o arkadaşın teli varsa telini bana özelden gönder hemen kendime alayım o motoru o fiata
Ramizdeniz kardeşim, skyteam st200tr nin fiyatını 15 gün önce Pendik bayisi KAANMOTO ya sordum,bizzat kendim gittim ve 2,350+150plaka vs +yıl sonuna kadar bu fiyat geçerlidir dediler..Türkiyede farklı iller de farklı fiyatlar mu uygulanılıyor acaba?.yoksa SM-TR modeli farklı fiyatlardan mı satılıyor?Ramizdeniz kardeşim sen kaça ve nereden aldın? :silent:
ramizdeniz
05 Kasım 2005, 12:43
kardeşim ben bodrumdan aldım ve sitenizde bu şekilde bi fiyat var diye de sordum özellikle bana eğer öle yazıyorsa bi yanlışlık var sitede çünkü bunun fiyatı 2.850 dediler ve bende bu fiyata aldım ama eğer öle ise senin dediğin gibi bunun hesabınıda sorarım dağıttırmasınlar bana orayı :pr:
abicim, yarın (pazar) eğer kaanmoto açık ise gidip bir daha soracağım ve benim dediğim fiyat doğru ise motoru alıp çıkarım..bakçaz yarın ola hayrola :thumright:
makdem
05 Kasım 2005, 21:41
SElam arkadaşlar hepinizin bayramını kutlarım.Benim de süper moto 200 'üm var ve 2350+plaka,ruhsat ve sigorta için 170 ytl yani tolam 2520 YTL'ye KAANMOTO'dan aldım bilgilerinize
kaanmoto
07 Kasım 2005, 14:37
skyteam cın de uretılen bır motordur jınlun ıle farklı bır fırmadır sadece turkıyede ıcm makına genel dıstrıbutoru super bıke ve endro olarak ıkı modelı var ıstanbul anadolu yakasın da kaanmotor da bulunmaktadır merak eden arkadasları teste cagırıyoruz makıneyı yakından gorebılırler ve kullana bılırler anahtar teslım fıyatı 2500 ytl dır plaka . ruhsat.sıgortası yapılmıs halde :cat: tel 483 76 40 - 41
broadway
07 Kasım 2005, 20:46
ramizdeniz, ben ızmırde kı bayııden bırebır gıttım konustum bana 2.400 fıyat verdıler tabı plaka harıc oda izmırde 130.ytl falan cıkıyo yanı :2400+130=2530ytl
SpearHEAD
07 Kasım 2005, 22:31
2400+130=2530 olmasın :) :pl: :rendeer:
userneym
08 Kasım 2005, 11:38
yaa arkadaşlar yazdıklarınızı şaşkınlıkla okuyorum....
Bursa da ki satıcısına gittim 2.700 YTL çektiler..
ayrıca kullanılan plastik kalitesi inanılmaz kötü, yani o motorsiklete asla para verilmez bizim yegenlerin oyuncak kamyonları ile aynı plastik malzeme kullanılıyor görünce kusasım geliyor o motorları, ne iğrenç ne kalitesiz alet onlar öyle...
ben de gittim 2.400 YTL ye Zealsun aldım, 200 cc ve skyteam 'e kıyasla müthiş kaliteli bir alet ( aslında iki de dandik ama naaparsın 11.500 YTL param olsa gider Honda XR650R alırdım ama yok, mecbur dandik çinlilere kalıyoruz...)
Tabi kötünün de kötüsü varmış--> skyteam en kötüsü
inanmayan bursa ya gelince beni arasın atlayalım benim
zealsun ZS 200 GY-A ( http://www.polen-tr.com ) motoruma gidielim skyteamleri beraber inceleyelim farkı görünce, skyteam den tiksineceksiniz... bize dandik motorları 3.000 YTL ye kakalamaya çalışıyorlar...
skyteam alacağınıza
gidin
http://www.mototurka.com
http://www.polen-tr.com
lerden birini alın...
zongshen ve zealsun aynı fabrikadan çıkıyor sadece isim farklı...
saygılar...
e_erdun
08 Kasım 2005, 12:03
userneym bende senin yazdığını şaşkınlıkla okudum ! senin aldığın zealsunun plastiklerinle aynı kalitede değilmi sky team'ın plastik aksamı yoksa seninki farklımı yoksa bol kesedenmi sallıyon bana öyle geldide
sonra yedek parça durumunu araştırdınmı?
mahallede bi arkadaş aldı 30 km motoru mahalleye getierene kadar egzoslar oldu ateş koru gibi kıpkırmızı 250 km arıza yaptı 15 gün serviste yatıyo makina parça bekliyorlar
senin makinanın sadece egzos görüntüsü var bence
bide renk çümbüşlüğü :queen: :queen:
kaanmoto
08 Kasım 2005, 13:10
arkadaslar suanda st 200 makınam var ve makınayı test ıcın buraya gelenler denedı ve coook memnun kaldılar ınsallah seneye yarıslar olacak .neyın ıyı oldugunu goruruz bu arada cınde bırtane plastık kaporta cıkaran yer var oda butun markalara yapıyor yanı kaporta hepsınde aynı kalıtede oluyor fakat motorları ve karburatorlerı farklı EN IYI MAKINA SERVISISI IYI OLANDIR bız bugune kadar en fazla 3gun yatmıstır oda yogunluktan dolayıdır . hepınıze hayırlı surusler :cat: :thumleft: :flower:
muhbircan
09 Kasım 2005, 04:44
bu motor için bana söylenen fiyat 2.824 ...peşin veya 12 ay taksitli fiyatı arasında fark yok...sorduğum mağaza yamaha garantisi altında olduğunu söyledi...
ancak kullanan birilerinden bilgi almadan, bu motoru almak istemedim...
piyasaya ne zaman girdi, uzun süre kullanan arkadaşlar varmı???
bilgilerini paylaşırsa sevinirim...
userneym
09 Kasım 2005, 16:08
a erdun, sen ikisini de gördün anladığım kadarıyla,
ben zealsun a kötü bir motor diyorum ama skyteam daha kötü...
ayrıca dandik bir milyonluk oyuncak kamyonların plastiği ile aynı görünümde plastik var skyteam de...
Bursa ya gelirsen telefonumu çaldır( 0555 630 36 62 murat), ben gelir seni alırım, gideriz skyteam satılan yere bakarız motorlara beraber...
ben gördüğümü söylüyorum ayrıca zealsun SZ200 GY-A ile ilgili ayrıntılı rapor da hazırlayacağım yakında...
zealsun bana para vermiyor tam tersi benden para aldı, onun bütün kötü yönlerini ortaya dökeceğim internette...
ChatnoiR
09 Kasım 2005, 16:13
muhbircan, yamahamı euheuhe mağaza da amma sallamış (yada benim dünyadan haberim yok :P )
Arvasi3
09 Kasım 2005, 16:41
ChatnoiR, merhabalar daha enduro almadınmı
RUZGARSEVDALISI
09 Kasım 2005, 16:43
bende kullandım başarılı bi motor ama arka frende kıç atıyo o olayı çözülürse başarılı motor... :cat:
ChatnoiR
09 Kasım 2005, 16:48
Arvasi3, yok abi nereye alıyorum, paramı var :) yakında camiye gidip mendil açıcam, sonra da galeride soluğu alıcam :thumleft:
bence hepsinin plastiği aynı kötülükte, dandik ama neye göre :wiinkk: onuda düşünüp tartmak ve makinaların hakkını vermek lazım :king:
Arvasi3
09 Kasım 2005, 17:11
ChatnoiR, bence Ercüment abinin aldığı motor çinlilerin içinde 5 numara valla avusturyadan bu yaz benim motor gelmezse bende alacam bitane onlardan kardeşim.ben endurosuz yapamam.dağlara çıkamazsam solarım yoksa
ChatnoiR
09 Kasım 2005, 17:12
Arvasi3, abi sende motora doymadın, kaç olcak bununla??? :)
Skyteam satın alanlardan henüz şikayet eden yok, alan çok memnun gibi..Almak isteyen fakat kullananların yorumlarını bekleyen bir sürü kişi var..
:thumleft:
e_erdun
09 Kasım 2005, 18:06
userneym valla sky teamı banada bedava vermediler
motoru alacam diye adamlara göbekte atmadım
alımın teri ile kazandığımı verdim bütçem dahilinde param buna yetti ancak
skyteamı görmem için bursayada gelmeme gerek yok 'çünkü 1 ay önce bursa uludağ gezisi yaptık' aynısı oğlumda var devamlı gözümün önünde duruyor
senin kullandığın makidan da hemen yan komşum aldı
fakat şimdi çok pişman
ben makinayı medetmemdeki fikrim aynı fiatta aynı katagori içinde en iyi olarak skyteamı uygun gördüm. çok çok uzun senelerdir motor kullanıcısı olduğum için ,tabiki bende km geçtikçe artılarını ve eksilerini buraya yazacağım ama sadece senin gibi internette değil gerekirse ithalatçı ve satıcı firmaylada karşı karşıya gelipte görüşürüm olumsuz yönlerini eleştiririm ki hata olan yerleri düzeltsinler :cat:
ilk artısı satıcı bayilerin ve ithalatçı firmanın sattıkları mallarının arkalarında durmaları yani makinayı sattık ne yaparsan yap dememeleri :cat:
ikinci artısı yedek parça stokları . :cat:
-hasancım arka freni fazla sıktıysan hidrolik fren sistemindeki motorlar tabiki kıç atar
muhbircan
09 Kasım 2005, 20:17
muhbircan, yamahamı euheuhe mağaza da amma sallamış
ama bu kadarda salllamamışlardır umarım... :pl:
taraa
09 Kasım 2005, 20:38
userneym; polen in web sitesine girdim..fiyatlar dolar işaretli...bi yanlışlık olmasın sen 2.400 YTL ye aldığını yazmışsında :) kazasız belasız sürüşler
ramizdeniz
09 Kasım 2005, 21:36
arkadaşlar ben motorumu alalı iki hafta oldu ve şu an 210 km 'de hiç bi problemi yok :cat: çokta memnunum bu hafta sonu tatilin son günü babamla beraber gezdik motorla dağda bayırda hiç bi sorun çıkarmadı keçi gibi mübarek :flower:
neyse bence almak isteyenler alırken düşünücek fazla bişey yok alın... :bounce:
BU arada skyteam 5 para etmez diğen arkadaşlar biraz araştırsınlar sonra yorum yapsınlar
SAYGILAR :rendeer: YGILAR
BURNER_18
09 Kasım 2005, 21:46
eski bir xt sahibi olarak ben geldim tum enduroculara merhaba :queen: :rendeer:
Arvasi3
09 Kasım 2005, 22:09
aman abi burada endurocuların sayısı artıyar allah mübarek etsin
alın kardeşlerim malın enduro olsunda çamıurdan olsun
muhbir
10 Kasım 2005, 11:53
hasan abi, daha taraklıya gelecez....bilgiler ışığında bi karar verelimde ne alacağımıza :thumleft:
dereli
10 Kasım 2005, 12:24
Merhaba ben de skyteam ile ilgilendim bir ay kadar önce ancak iki bayii de hiç ilgilenmedi. Bu vesile ile motordan soğudum biraz
1. Bayraklı'daki bayii hiç ilgilenmedi motor orda bakacaksan bak ama binme dediler. Ben de bastım gittim.
2. Bostanlı'daki bayii ile telefonda konuştum. Elimizde var gelin bakın deneyin dedi. Ben de koydum parayı cebime gittim. Ama skyteam yok scooterlar var. Bunlara bakın diyor adam dalga geçer gibi. İsterseniz sipariş verin getirtelim dediler.
Görmeden, incelemeden almak istemiyorum. Yanlış ta yapmıyorum herhalde. Bir de benim için en önemlisi sele genişliği. Malum ben biraz kiloluyum. Mesela kanuni yi denedim geçen haftalarda en fazla 150 km yol yaptım 2 gün içerisinde. 1 haftaya yakın kabalarım sızladı. Ama zonghsen ile Mersin'e gittik geldik, şahane idi. Jinlun bu konuda ne vaad ediyor, alanlar ne diyor? Özellikle bu konuda bilgi almak istiyorum. Bir de yakıt tüketimi konusunda ben bir bilgiye rastlamadım. (Gözden kaçırmış olabilirim). Bu konuda da bilgi alabilirsem sevinirim. Teşekkürler, saygılar.
piyade
10 Kasım 2005, 17:50
Kardeşim dereli jinlun ne vaadediyor? yedek parça ve servis ben jl 150 cc kullanıcısıyım motor ları beğenirsin ve ya beğenmezsin ama ben ce izmir piyasasında en seğlam servis jinlun da eğer sky team düşünüyorsan yedek parçada hiç sıkıntı çekmeyeceğini varsayıyorım benim motor um bir çok kere ufak tefek arıza çıkardı bir de depom çatladı hiç sorun yaşamadım sorunu anlattım gerekli parçayı garantiden değiştirdiler ben sadece kendi isteğimle ufak paralar verdim el emeğinin karşılığı olarak (gönül alma kabilinden )
SKy team konusunda kullanmadığım için bir şey diyemiyorum işin o kısmı sana kalmış artık.
e_erdun
11 Kasım 2005, 15:33
dereli kardeşim sky team kros ve enduro yapısı itibarıyle çevik ve atak olması için normal motorlardan daha ince ve yüksek yaparlarki motoru poponla ve dizlerinle bacaklarınla daha iyi hakimiyet kurasın diye engebeli arazide
servis durumunu zaten piyade kardeşim çok güzel açıklamış
bendeki makina daha rodaj devresinde olduğundan 80 km geçmediğim için şu anda km'de 0.65 ykrş yakıyor tabi 100 km lelerde ve daha süratlenmelerde bu çok az farkeder
bide bu motorlarla uzun yol yapacaksan önce motora çok iyi alışman lazımki seni uzun yolda rahatsız yapmasın
:king: http://img262.imageshack.us/img262/2347/a11b5lv.th.jpg (http://img262.imageshack.us/my.php?image=a11b5lv.jpg)http://img262.imageshack.us/img262/5875/5a1b6cy.th.jpg (http://img262.imageshack.us/my.php?image=5a1b6cy.jpg)http://img262.imageshack.us/img262/644/b11b6xg.th.jpg (http://img262.imageshack.us/my.php?image=b11b6xg.jpg)
...Siyah Supermotosu da fena değilmiş...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO