Orijinalini görmek için tıklayınız : Yamaha Yamaha XJ6 / XJ6 Diversion Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Angelmarker
23 Mart 2015, 18:48
Merhaba arkadaşlar bende bu hafta XJ6n ailesine katıldım. Benim motordada bridgestone batlax var, bu lastikler hakkında bilgi verebilirmisiniz?
valla bizde tam onu konuşuyorduk batlax ısınınca iyi diyorlar ama gerçekten geç ısınıyor benim motorum daha 1200 kmde üzerinde batlax var işte değiştiriyim diyorum çünkü şehir içi genelde benim işim ama bi taraftan hala lastiğin rodajı devam ediyor bi 500 km sonra düzelir diyende var ama bakalım bekliyorum şimdilik 2 tane var kafamda bir 3. sü eklendi işte pilot 4 hayırlısı olsun :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------
michelin pilot road 4 te çift hamurlu
bunu bilmiyordum mesela iyi oldu onada bi bakıyım nası yapçaz çözcez bi şekilde :D
arkadaşlar selam diablo corsa 3 ile m7 arasında seçiminiz ? ayrıca ankarada yaşayan arkadaş varsa bi egzoz yaptırıcam 2.el fz6 manifoldu aldım ucuna bi son susturucu yaptırmam lazım yardım pls.
michelin road 4 kullanıcısıyım 1-2 bin km oldu daha çok memnunum tavsiye ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:29 ----------
teşekkür ediyorum rodajda çok yaktı rodaj bitti fazla değişmedi gibi geldi de sonunda devirdim 1600km yi. yarın bi fulleyip deneyeceğim bursa yolculuğu var :) bu veriler işime yarayacak sagolun
Yağ ve yağ filitresi değişimi yapmadıysanız rodaj sonrası tavsiye ederim. Motor rahatlar ve temizlenmiş olur. Yakıta da etki edeceğini düşünüyorum.
Angelmarker
25 Mart 2015, 18:58
arkadaşlar çok soru sormuş gibi olucam ama bugün bi 140 km yol yaptım yemin ederim insanlıktan soğudum yaa varmı naked için düzgün güzel bir cam kullanan ? givininkini biliyorum arkadaşımda var göbekten göğse alıyo rüzgarı biraz daha uzun bişey takan gören bilen varmıdır ?
ozkanil
25 Mart 2015, 20:34
michelin pilot road 4 aldım çok memnunum zınk diye duruyor panik frende kaymadan kitlenmeden .
bu motora kullanılacak en iyi lastik seçimi tebrikler
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------
arkadaşlar çok soru sormuş gibi olucam ama bugün bi 140 km yol yaptım yemin ederim insanlıktan soğudum yaa varmı naked için düzgün güzel bir cam kullanan ? givininkini biliyorum arkadaşımda var göbekten göğse alıyo rüzgarı biraz daha uzun bişey takan gören bilen varmıdır ?
arkadasının kullandıgı cam takma aparatından alıp üzerindeki camı uzatabilirsin yada ona göre özel cam yaptırabilirsin
benkainat
26 Mart 2015, 00:17
merhaba arkadaşlar. yazılarınızın tamamını okuma şansım henüz olmadı. ama okuyabildiğim kadarında viraj konusuna hiç rastlayamadım. örneğin bi gsr 600 için en çok söylenen şey viraj yeteneği iken xj 6 da bu hiç vurgulanmamış. bende gsr 600, er 6, xj 6, cb 650 f gibi modeller arasında gidip geliyorum. ancak benim için en önemli şey HİS. motorun hissi yüksek olmalı. suan küçük cc lerde iki adet motorum var. biri cbf 150 diğeri cbr 250r. örneğin cbf le trafikte 100 km hızlarda cbf in aynalarını araçlara deydirebilecek kadar his yakalarken cbr da bunu yapamıyorum. umarın ne demek istediğimi anlatabilmişimdir. saygılar
bu arada gsr 600 e çokça bindim virajına ve hissine bayıldım ama gönlüm marka olarak yamahadan yana olduğu için onu da denemeden karar vermek istemiyorum. (aralarındaki güç farkı umurumda değil xj güç olarak bana fazla fazla yeter sorum kesinlikle o yönde değil)
Angelmarker
26 Mart 2015, 15:45
bende geçmişte hornet gsr600 kullanmış bir kişi olarak karşılaştıracak olursam viraj konusunda okadar süper olduğunu söyleyemeyeceğim tabi bunun 1.sebebi 160 lastik tabanı olması ama tabi iyi değil diyorsam berbat filan değil yanlış anlama şehir içinde kesinlikle hornetten ve gsr den konforlu olduğunu iddia ediyorum çünkü lastiklerin arası daha kısa daha doğrusu maşa açısı daha dik o yüzden rahat kontrolü var. özür dileyerek bir şey eklemek istiyorum naked motosiklet alıyorsanız bu sizin genel olarak şehir içi kullanacağınız anlamına geliyor ha en fazla kuşadasına çeşmeye davutlara filan gidersiniz oralarda zaten ahım şahım 1 bilemedin 2 viraj vardır haa ahmetbeyli ürkmez yolu yaparsan seni o virajlarda asla üzmez onuda söliyim rahat rahat girer çıkar ama sizde naked kullanmış biri olarak bilirsiniz ki yol bize göre değil bizim yerimiz cadde rüzgar konusu aynı gsr ve hornet gibi hatta bu tam göğüse alıyor kafa granajı şekli sebebi ile. umarım yardımcı olabilmişimdir sormak istediğiniz soru olursa özeldende yazabilirsiniz saygılar iyi günler.
benkainat
26 Mart 2015, 23:53
açıklamanız bir harika. öncelikle bu yazınız için size çok teşekkür ederim. yazınızdan da anladığım üzere ne demek istediğimi anladığınızı da görüyorum. sormak istediğim soruların sonu gelmeye bilir pişman olmayın sonra :) örneğin cbf çok uzun bir motor. yani lastik araları oldukça uzun. buna rağmen o motora o hissi veren nedir? motorda sürücüsüne bu hissi yakalatan şeyin bilmediğim bir sırrı var çözemiyorum. bi cbr 250 de hada geniş lastik ve nispeten daha kaliteli bir lastik olmasına rağmen o hissi yakalayamıyorum. bu sorum biraz karmaşık yada anlamsız olabilir sizi de yormak istemem açıkçası. o yüzden daha elle tutulur bir soru: gsr daha iri bir motor olmasına rağmen xj 6 dan daha hafif. yada ben öyle biliyorum. 185 kg. tabi ( yanlış bilmiyorsam ) bu boş ağırlığı. dolu ağırlığı takribi neye tekabul eder. her halukarda xj 6 dan daha hafif sanırsam. xj 6 nın bu kadar ağır olusu işi şehir içinde nasıl zorlaştırmıyor diye de düşünmüyor değilim. saygılar..
cevabınız beni gerçekten çok aydınlattı tekrar çok teşekkür ediyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------
bu arada ikisini de kullanmış biri olarak aralarındaki yakıt farkından da söz eder misiniz biraz. teşekkürler..
Pasali1921
27 Mart 2015, 12:17
Herkese Hayırlı Günler... Dün itibariyle 3700 Km'de XJ 6 RaceBlue aldım.Şu an birbirimizi tanıma aşamasındayız tıpkı avatarda olduğu gibi :) İlk izlenim olarak cbr'den sonra aşırı rahat ve kolay kullanımlı geldi yakıt olarak şuan bişey diyemiyorum.Sizlerin de şunu şöyle yaparsan daha iyi olur dediğiniz birşey varsa ilgiyle dinlerim... Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...
adanalı
27 Mart 2015, 12:24
yeni xj6 alan arkadaşlarıma hayırlı olsun,kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum.
uçnkaplumbğa
27 Mart 2015, 12:59
Herkese Hayırlı Günler... Dün itibariyle 3700 Km'de XJ 6 RaceBlue aldım.Şu an birbirimizi tanıma aşamasındayız tıpkı avatarda olduğu gibi :) İlk izlenim olarak cbr'den sonra aşırı rahat ve kolay kullanımlı geldi yakıt olarak şuan bişey diyemiyorum.Sizlerin de şunu şöyle yaparsan daha iyi olur dediğiniz birşey varsa ilgiyle dinlerim... Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...
Kaça aldınız hocam?
agrasiwe
27 Mart 2015, 13:05
hayırlı olsun paşali, çok seveceksin o motoru eminim :P
Pasali1921
27 Mart 2015, 14:01
Kaça aldınız hocam?
19.250'ye aldım üstad...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------
hayırlı olsun paşali, çok seveceksin o motoru eminim :P
sağolasın abicim inşallah sana da nasip olur niceleri :)
ozkanil
27 Mart 2015, 17:13
öncelikle hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız inş. ben hiç görmedim seni diyeceğimde dün almışsın şansına hava kötü :)
Pasali1921
27 Mart 2015, 19:03
öncelikle hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız inş. ben hiç görmedim seni diyeceğimde dün almışsın şansına hava kötü :)
Dün biraz akşam denemeler yaptım 80-90 giderken sanki 160'la gidiyomusum hissi veriyor cbr'da 80'le o hissi alamamıştım :)
ozkanil
27 Mart 2015, 19:11
Dün biraz akşam denemeler yaptım 80-90 giderken sanki 160'la gidiyomusum hissi veriyor cbr'da 80'le o hissi alamamıştım :)
orjinal egsozu duruyormu ? öyledir sesinden kaynaklı sanırım ilk kullanımda motor agır gelebilir alıştıkça bisiklet hissi uyandıracak :):) o derece keyifli. kasımpaşada seninle beraber 3 xj6n 'li olduk inş denk geliriz :)
Pasali1921
27 Mart 2015, 19:52
orjinal egsozu duruyormu ? öyledir sesinden kaynaklı sanırım ilk kullanımda motor agır gelebilir alıştıkça bisiklet hissi uyandıracak :):) o derece keyifli. kasımpaşada seninle beraber 3 xj6n 'li olduk inş denk geliriz :)
Aa sizde mi Kasımpaşa'dasınız ? Bu ara orjinal egzos duruyor salyangoz egzosları önerdi bazı arkadaşlar...
Angelmarker
27 Mart 2015, 20:31
benim motorum absli versiyon 210 kg ağırlık merkezi gsr ye göre daha aşşağıda motorun o yüzden şehir içi yormuyor sukutter gibi hissediyorum ben tabi belkide boyumla alakalı ben 185 im 82 kiloyum yani beni yormuyo diyim o konu tartışılabilir ama dediğim gibi ağırlık merkezi sebebi ile iki elini bırakan herkez rahat rahat durur diye düşünüyorum yakıt konusuna gelince ben henüz rodajdayım motorum 1300 kmde henüz şuan 35 kuruş insani kullanım 47 kuruş gazlayarak 40 kuruşta karışık yakıyo :D gsr den filan çok iyi bence. Sonuç olarak bişey diyimmi :D al sen al pişman olmassın :D hemşerim benim:) yaza bende gelicem kısmetse cihazla takılırız gazemirliyim bende bu arada :D
ozkanil
27 Mart 2015, 21:28
Aa sizde mi Kasımpaşa'dasınız ? Bu ara orjinal egzos duruyor salyangoz egzosları önerdi bazı arkadaşlar...
evet kasımpaşa :)bu arada daha garantisi duruyorsa uzak dur derim çünkü egsoz tüpü bu motorda bogazlara kaynaklı yani kesersen garanti kapsamı dışına çıkacaktır. bende egsoz düşünüyorum komple bogazla birlikte serviste değiştirecm havalar bi düzelsin çıkarız turlamaya :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------
benim motorum absli versiyon 210 kg ağırlık merkezi gsr ye göre daha aşşağıda motorun o yüzden şehir içi yormuyor sukutter gibi hissediyorum ben tabi belkide boyumla alakalı ben 185 im 82 kiloyum yani beni yormuyo diyim o konu tartışılabilir ama dediğim gibi ağırlık merkezi sebebi ile iki elini bırakan herkez rahat rahat durur diye düşünüyorum yakıt konusuna gelince ben henüz rodajdayım motorum 1300 kmde henüz şuan 35 kuruş insani kullanım 47 kuruş gazlayarak 40 kuruşta karışık yakıyo :D gsr den filan çok iyi bence. Sonuç olarak bişey diyimmi :D al sen al pişman olmassın :D hemşerim benim:) yaza bende gelicem kısmetse cihazla takılırız gazemirliyim bende bu arada :D
ben absli versiyonu türkiyede satılmıyor sanıyordum :silent: hangi bayiden aldın ?
Pasali1921
27 Mart 2015, 21:40
evet kasımpaşa :)bu arada daha garantisi duruyorsa uzak dur derim çünkü egsoz tüpü bu motorda bogazlara kaynaklı yani kesersen garanti kapsamı dışına çıkacaktır. bende egsoz düşünüyorum komple bogazla birlikte serviste değiştirecm havalar bi düzelsin çıkarız turlamaya :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------
ben absli versiyonu türkiyede satılmıyor sanıyordum :silent: hangi bayiden aldın ?
Onu bilmiyordum ya garanti devam ediyor . Egzos garantiyi devre dışı bırakır öyle mi ayrıca garanti bakımları kaç km de
ozkanil
27 Mart 2015, 21:54
Onu bilmiyordum ya garanti devam ediyor . Egzos garantiyi devre dışı bırakır öyle mi ayrıca garanti bakımları kaç km de
ilk rodaj bakımı yapılır 1000 küsür km de aldığın kişi büyük ihtimal yaptırmıştır kitapçıkla ilerlemek istersen orda 2.bakım 10.000 yazıyor sordunmu en son bakımı ne zaman yapılmış ? ben 10.000 km beklemeyi düşünmüyorum 5000 de kendim değiştiririm yağı filtreyi vs.. bu tip kesme biçme işleri garanti kapsamını etkiler. kitapçığı aldın mı ?
besmer
28 Mart 2015, 00:51
Merhaba,
XJ6 Diversion F ABS'li hala gelmiyor değil mi? Çok içimde kaldı ama ABS'li olması en önemli kriterlerimden biri, gözardı edip de alamıyorum. :/
benkainat
28 Mart 2015, 03:25
angelmarker dostum cvpların bi harika. inanır mısın bende tam olarak bu ağırlık merkezini soracaktım. bu arada ankaradaki birisi olarak bu bahsettiğin yolları nasıl bu kadar iyi biliyor diye merak ediyordum ki, izmirliymişsin :) sen gel bir an önce. ben bu motoru alsam da almasam da görüşmemiz şart seninle :)
Arkadaşlar konuya sonradan dahil olan birisi olarak bi kaç yorum eklemek istedim. Cbr 250r de geçiş yapan birisi olarak kiiiii çok severek kullanıyordum cbr yi halada almayı düşünüyorum. xj6 nın kullanım kolaylığı ''bana'' cbr 250 den daha iyi daha rahat geldi konfor, daha dik oturum ve geniş gidon hoşuma giden unsurlar olduğu için hala çok beğeniyorum.
28 bin km yi devirdim çok şükür kazasız belasız. motor konusunda bazı dikkat edilmesi gereken şeyler var çok kez bunları konuştuk ve paylaştık arkadaşlar bi motorun kullanım hissi rahatlığı virajı ve belkide herşeysini etkileyen en önemli unsur türkiye koşullarına uygun lastik seçimi veeeeee doğru hava basıncı motorunuzu bambaşka yapar. michelin road 4 kullanıcısıyım ve eski lastiklerim bitip bunları takınca dedim kii yepyeni bir motorum ve yepyeni sürüş hissim olduğunu söyleyebilirim.
Arkadaşlar lütfen kendiniz için lastik seçimine önem verelim. lastiğe vereceğimiz paradan korkmayalım. Asfaltla bizim aramızdaki en en en önemli ürün malzeme her ne derseniz diyin lastiktir. Çok kaliteli motor alırız lastikler kötü ise motor kötüdür. Çok iyi koruyucu ekipman alırız lastikler kötü ise yere yapışır ekipmanları ve sağlığımızı bozabiliriz. Lastiklerimize ve motorumuzun bakımlarına önem verelim. Bizler tedbir alalım gerisi takdiriilahi diyebilelim.
Kazasız belasız sürüşleri diliyorum herkese....
Pasali1921
28 Mart 2015, 10:19
ilk rodaj bakımı yapılır 1000 küsür km de aldığın kişi büyük ihtimal yaptırmıştır kitapçıkla ilerlemek istersen orda 2.bakım 10.000 yazıyor sordunmu en son bakımı ne zaman yapılmış ? ben 10.000 km beklemeyi düşünmüyorum 5000 de kendim değiştiririm yağı filtreyi vs.. bu tip kesme biçme işleri garanti kapsamını etkiler. kitapçığı aldın mı ?
Garanti kitapçığı elimde.1000km bakımı yapılmış diğeri 10000km demişti de uzun geldi zaten ara bakımları kendi yapıyorum.Eğer garanti muhabbeti doğruysa egzos işi sonraya kalacak gibi :/
ozkanil
28 Mart 2015, 11:56
Garanti kitapçığı elimde.1000km bakımı yapılmış diğeri 10000km demişti de uzun geldi zaten ara bakımları kendi yapıyorum.Eğer garanti muhabbeti doğruysa egzos işi sonraya kalacak gibi :/
Garanti muhabbeti doğru :) ama şöyle bi durum var tekrar yazayım kesersen problem oluyor boğazla birlikte alırsan başka yere de taktırsan sıkıntı yok ama marka olması kaydıyla. Adamlar sanayi tipi yada el yapımı egsozları kabul etmiyor. Daha havaya bakmadım da çıkaracam bugün bi bir saat oturur muhabbet ederz
Angelmarker
28 Mart 2015, 12:31
benim cihaz 2013 model ilk sahibi ilk motor olarak almış antalyadan bi eleman 80 km binmiş ve doğru yola dönüp cbr 250 almış ve bu boşa çıkmış internete koydu 2 saat sonra ben denk geldim aldım işte :D tahminimce trde 5-10 tane absli var
Pasali1921
28 Mart 2015, 12:48
Garanti muhabbeti doğru :) ama şöyle bi durum var tekrar yazayım kesersen problem oluyor boğazla birlikte alırsan başka yere de taktırsan sıkıntı yok ama marka olması kaydıyla. Adamlar sanayi tipi yada el yapımı egsozları kabul etmiyor. Daha havaya bakmadım da çıkaracam bugün bi bir saat oturur muhabbet ederz
0536 955 90 07 ararsan haberleşelim gün içerisinde...
barodi
28 Mart 2015, 13:49
Beyler garantinin bi ise yaradigini gormedim. İscilik parasi yine aliniyor bakimlarda .parca garantisi de faso fiso. Servis garantiden alip size parayla satiyor bu parca garantiye girmez diye. O yuzden garanti olayina pek takilmayin .örnegin benim ön far ampul garanti bitmemesine ragmen kullanici hatasi diye , sanki ben yaktim ampulu, 15 tl aldi ampul icin.
Pasali1921
28 Mart 2015, 13:50
Ayrıca xj6 arayanlar konuya bi göz atsın başımdan bir olay geçti.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/144367-xj-6-alacaklarin-dikkatine.html
Çok şükür düşmedik oyuna tertemiz başka bir xj6 aldık hamdolsun...
barodi
28 Mart 2015, 14:11
Bende gezecegim yine gelmek isteyen varsa karsiya gecicem camlica tepesine simdi
ozkanil
28 Mart 2015, 17:31
0536 955 90 07 ararsan haberleşelim gün içerisinde...
Beyler garantinin bi ise yaradigini gormedim. İscilik parasi yine aliniyor bakimlarda .parca garantisi de faso fiso. Servis garantiden alip size parayla satiyor bu parca garantiye girmez diye. O yuzden garanti olayina pek takilmayin .örnegin benim ön far ampul garanti bitmemesine ragmen kullanici hatasi diye , sanki ben yaktim ampulu, 15 tl aldi ampul icin.
ya daha büyük mekanik bir arıza çıkarsa ? :) ayrıca satacak olursanız garantili olması işinize gelebilir.. tamamdır aldım numarayı bugün turlamayı isterdim ama gece 11 de çıkıyorum işten yarın havada güzel olursa bi paslaşalım :)
Pasali1921
30 Mart 2015, 18:23
Pazar günü 147.5 km'Lik Kemerburgaz ardından Karaburun'a doğru 5 arkadaş sürdük.3 kere Karaburun yolunda topspeed denemesi yaptım onun harici 90-100 arası normal kullanım 5,62lt yakıt tüketimi cıktı. 147,5 Km 36,73'e tekrar fullendi oda 0,24 krs'a tekabül etti...
Arkadaşlar ön çamurluk uzatmasına ve gezi camına ihtiyacım var biraz daha yüksek (15-20cm kadar) ve füme olandan. Elimde orjinal siyah yamaha camı var değiştirmek veya satmak isteyen olursa lütfen iletişime geçsin. Sıfırı biraz pahalı geldi alamadım.
Ayrıca arrow ekzoz var ve dp killer bende yok yaptırabileceğim veya alabileceğim yer var mıdır?
Yalçın Aksoy Tel : 0535 677 47 45
barodi
01 Nisan 2015, 00:21
cumartesi veya pazarda olabilir buraya gidicem ALLAH izin verirse hiç gitmedim .
http://www.guzelbirtatil.com/sinekli-golu/
ylcnn
01 Nisan 2015, 10:14
Arkadaşlar herkese selamlar,
Barodi arkadaşımızın paylaştığı gibi motosikletlerle gezilebilecek tavsiye ettiğiniz yerleri paylaşırsanız gitmemiş görmemiş arkadaşlara bir fikir vermiş oluruz. paylaşımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyoruz.
kazasız belasız sürüşler dilerim.
pscaner
01 Nisan 2015, 15:43
önceki paylaşımların hepsini okuyamadım ama yan sticker lazım nerden bulabilirim? e-bayda yok, burak21 den sipariş verdim 6 aydır gelmedi, varmıdır bir hal çaresi?
ylcnn
01 Nisan 2015, 16:31
fiyatını bilmiyorum fakat sanırım motoliz.com da var.
ylcnn
03 Nisan 2015, 09:40
Arkadaşlar ön çamurluk uzatmasına ve gezi camına ihtiyacım var biraz daha yüksek (15-20cm kadar) ve füme olandan. Elimde orjinal siyah yamaha camı var değiştirmek veya satmak isteyen olursa lütfen iletişime geçsin. Sıfırı biraz pahalı geldi alamadım.
Ayrıca arrow ekzoz var ve dp killer bende yok yaptırabileceğim veya alabileceğim yer var mıdır?
Yalçın Aksoy Tel : 0535 677 47 45
ozkanil
04 Nisan 2015, 05:20
arkadaşlar merhaba şirinevler aydın motor yamaha servisinde egsoz yaptıran varmı (ixil) ?? çok yaptık xj6 diyor kesin vardır burda birileri eğer öyle ise ??
pscaner
04 Nisan 2015, 20:47
fiyatını bilmiyorum fakat sanırım motoliz.com da var.
teşekkür ederim üstad, verdim sipariş ve aleti satılığı çıkardım, 1,70 boyla versys e gaz kesiyom ama bakalım, ilan no burda ilgilenen olursa.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-temiz-kullanilmis-bakimli-aksesuarli-xj600-diversion-s-207386608/detay/
barodi
05 Nisan 2015, 00:15
ilk defa gittim silivrinin sinekli gölüne. bildiğiniz köy . koyunlar inekler köpekler horoz tavuk kurbağa vs.
4 tane kısa video var. diğer yol videosu uzun olduğu için youtubede yarın akşama ancak yüklenir.
bu videoda ben ve motorumda çıkmışız sinekli gölünün çimlerinde uzanırken
https://www.youtube.com/watch?v=q10XfYHKXUE
bu ikinci videodaki çoookkkk sevimli kangal yavru köpeğini çekmeden olmazdı.
https://www.youtube.com/watch?v=zrHGptlw5ec
3ncü videoda ilk kez gittiğim silivri sahilinden yine bende varım videoda
biraz fazla kırpmışım gözümü ağzım yamulmuş
https://www.youtube.com/watch?v=jHaRKgS9eLk
4ncü videoda koyunları sevmeye çalışırken
https://www.youtube.com/watch?v=QFkr8mfiqWI&feature=youtu.be
bunlarda resimler
http://i.hizliresim.com/079AGB.jpg (http://hizliresim.com/079AGB)
http://i.hizliresim.com/Lpm0l0.jpg (http://hizliresim.com/Lpm0l0)
http://i.hizliresim.com/DlpqO3.jpg (http://hizliresim.com/DlpqO3)
http://i.hizliresim.com/9V0lYZ.jpg (http://hizliresim.com/9V0lYZ)
http://i.hizliresim.com/oAolyR.jpg (http://hizliresim.com/oAolyR)
http://i.hizliresim.com/58bznd.jpg (http://hizliresim.com/58bznd)
http://i.hizliresim.com/Dlpq5m.jpg (http://hizliresim.com/Dlpq5m)
http://i.hizliresim.com/9V0lW8.jpg (http://hizliresim.com/9V0lW8)
http://i.hizliresim.com/EVkMWB.jpg (http://hizliresim.com/EVkMWB)
http://i.hizliresim.com/vgr7Vm.jpg (http://hizliresim.com/vgr7Vm)
http://i.hizliresim.com/zm9qLO.jpg (http://hizliresim.com/zm9qLO)
http://i.hizliresim.com/ZLmRRg.jpg (http://hizliresim.com/ZLmRRg)
http://i.hizliresim.com/pRlVVJ.jpg (http://hizliresim.com/pRlVVJ)
http://i.hizliresim.com/Lpm0Xa.jpg (http://hizliresim.com/Lpm0Xa)
http://i.hizliresim.com/079Aao.jpg (http://hizliresim.com/079Aao)
http://i.hizliresim.com/P5mzV7.jpg (http://hizliresim.com/P5mzV7)
ylcnn
07 Nisan 2015, 09:23
Maşallah güzel bir gezi olmuş darısı başımıza zasız belasız inşallahh.....
negager
07 Nisan 2015, 14:14
bnmde lastiklerin değişim zamanı geldi michelin road 4 de karar kıldım ıslak performansı en iyi lastikmiş kullananlarda memnum ,
hatta bu aralar alacak varsa beraber alalım toplu alırız indirim yaptırırız.
adanalı
07 Nisan 2015, 14:37
ben dün michelin pilot road 4 taktırdım ve garaja koydum motoru.henüz deneme fırsatım olmadı.ama okuduğum tüm yorumlar olumlu.
Ahmetbilici
07 Nisan 2015, 16:13
Bnde almayı düşünüyorum ama pirellelimi,michelinmi kararsızım
ylcnn
08 Nisan 2015, 09:29
Yeni lastik alan ve alacak arkadaşların dikkatine!!!!!!!!!!!!!!!!!
Unutmamamız gereken birşey var. Yeni lastik taktırdıktan sonra sert kalkış sert duruş ve motoru aşırı yatırmaktan kaçının. lastik üzerindeki mum tabakası ve kılcal iplikler bitmeden sert kullanmak istenmeyen sonuçları doğurabilir. 300-500 km lastiğin alışması ve yüzeyinin optimum çalışabilir hale gelmesi için zaman tanıyın.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
negager
08 Nisan 2015, 09:39
bende alıcam bu motolastik.com dan alan arkadaşlar istanbula ne kadr sürede geliyor kargo ne kadar tutuyor taktırmak için ne kadar alıyorlar
bilgilendirebilrlermi acep
umuttuna
08 Nisan 2015, 13:03
bende alıcam bu motolastik.com dan alan arkadaşlar istanbula ne kadr sürede geliyor kargo ne kadar tutuyor taktırmak için ne kadar alıyorlar
bilgilendirebilrlermi acep
Ben de motolastikten aldım diablo rosso2 cbr 250ye.2 gunde ızmırden geldı adanaya kargo 20tl lastiğin üretim tarihi de 2015 in 2.haftası.cok memnun kaldım ben alışverişten kesinlikle tavsiye ederim
scooboy
12 Nisan 2015, 10:49
Dün (11Nisan 2015) Mecidiyeköy den topkapı istikametinde seyrederken cağlayan civarında Kamuflajlı xj6 Barodi arkadaşımızı gördüm sanırım.
2 kişiydiler artçılı bizde siyah xj6 ve honda shadow turuncu motorlaydık selam veremedim uzadılar.
Doğru tahminse selamlar...:king:
barodi
13 Nisan 2015, 14:02
Dün (11Nisan 2015) Mecidiyeköy den topkapı istikametinde seyrederken cağlayan civarında Kamuflajlı xj6 Barodi arkadaşımızı gördüm sanırım.
2 kişiydiler artçılı bizde siyah xj6 ve honda shadow turuncu motorlaydık selam veremedim uzadılar.
Doğru tahminse selamlar...:king:
aleykümselam
artçı yoktu bende ama doğru tahmin sabah 11.30da cevahirde buluşma yerine gidiyordum.15 motor rivaya ordanda şile saklıgöle gittik dün.10 tane r25 , 1 fazer 800 , 2 xj6 diversion f , 2 fazer600 çok güzel oldu gezi.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO