Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda SCV 100 Activa vs. Suzuki AN 125
norace
06 Ekim 2008, 01:26
Sizce hangisi alınmalıdır,hangisi daha mantıklı veya daha iyidir?
satoyama
06 Ekim 2008, 02:03
activa al keyfine bak tank gibi motor ve çok iyi yol tutuşu var parça ucuz ve sağlam istanbulda olsan alma derdim ama eski şehir trafiğinde fazla bile sürati ayrıca değerini kaybetmeyen bir scooter dir diğeri için bişey diyemeyeceğim şahsen ben safkan suzuki olduğuna inanmıyorum 2 sinide test ettim incedim tabi görünüşe aldanmazsan :cat:
crxforever
06 Ekim 2008, 02:51
ben 3 aydır activa ile pizzacıda çalışıyorum.gerçekten sağlam motor.
yanlışlıkla bir yere çarp veya yere düşsün rüzgardan hiçbirşey olmuyor.salıncak tipi ön süspansiyonu hem sağlam hem de konforlu.
ancak dezavantajları da yok değil.metal aksamlı olduğu için kilo olarak çok ağır.
jantları sac ve lastikleri tubeless değil şamdrenli.frenleri kampana.duruşta bir sıkıntı yaratmıyor ama haftda bir ayar istiyor.motoru 100 cc ve hızlanmaya pek hevesli değil ki bu da çok hızlı akan bir caddede sıkıntı yaratabiliyor trafiğe uyum sağlama açısından.
suzukiyi kullanmadım ama caddelerde gördüğüm kadarıyla 125 cc motoruyla oldukça atak ve görünüş olarak daha estetik. ayrıca disk fren ve tubeless lastik gibi özellikleri var.
norace
12 Ekim 2008, 13:14
başka fikir belirtecek kimse yok mu?
mondializzet100
12 Ekim 2008, 14:37
Dostum 70-80 km/h bana yeter diyorsan Activa'dan şaşma..:wiinkk:
alp_tunay
12 Ekim 2008, 15:44
Ben an125 siparişimi verdim... Uzun süredir işyerimde de kullanıyorum..Hiç bir sorun yaşamadım....
Aktivalarla resmen oynayan bir motor.... Yakıt olarak da cimri....:cat: Estetik zaten su götürmez üstün....:cat: Güç ve hız da ona eşlik ediyor....
Artık seçim senin.... :cat:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO