Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam
titanx
05 Ekim 2008, 23:35
Selam arkadaşlar :):) aranıza yeni katıldım ve ayağımın tozuyla sorayım dedim :silent::silent: 3-4 gün içerisinde almayı düşündüğüm çelik 150 T TIGER (2006 model-sıfır fiyat=2000 ytl) hakkındaki olumlu-olumsuz düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim :cat::cat:
bu motor tarihe mi karıştı yoksa tam bilgi verecek mi yok:silent::silent::silent:
cakalaz
06 Ekim 2008, 18:37
Aramıza Hoşgeldin öncelikle .. Dünden beri neden Hoşgeldin msj ı almadın bilemiyorum..
Motor konusuna gelince ; Tiger kullanan bi arkadaşım var.. Yalova da.. Motoru ile CBR 125 liklere kafa tutuyorum diyordu; Ne kadar doğru bilemem.. Tip olarak güzel motor ; İnsanın altında küçük kalmayacak bir tipe sahip.. Amma önerir misin dersen ; Çin malı alman taraftarı değilim.. Alırsan nolur ; Güzel bakım ve kullanım yaparsan hiç bir sorun yasatmaz ...
caner22
06 Ekim 2008, 18:39
H.g .
Hoşgeldin,ilk mesajında isim,şehir gibi bilgileride alırsak iyi olur
titanx
07 Ekim 2008, 02:02
HOŞBULDUK İlginize'de teşekkürler inanın okadar çok değişik şeyler söyleniyor ki tam bir karar vermekte zorlanıyorsunuz iyi diyende var kötü diyende ne yapalım gözü karartıp alacağız ilk motor deneyimim olacak ve akada karayada razıyım 3-5 kara bahtına :mrgreen::mrgreen:
sizlerden ricam aranızda kullanmış yada aşağı yukarı bir bilgisi olanların her türlü açıklamalarına ihtiyacım olacak şimdiden teşekkürler ((çarşamba günü motor elimde olacak :queen::queen::queen:))
ALLAHA EMANET OLUN
Birkannn
07 Ekim 2008, 02:48
aramıza hoş geldin motorun inş en yakın zamanda elinde olur kazasız belasız sürüşler kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO